Ιδέα δεν έχω, κουλούρι. Ούτε και καίγομαι να μάθω, εδώ που τα λέμε. Είδα το νικ και είπα να κογιονάρω λίγο τον Βόρειο.
δε ξέρω,μπορεί και να είναι ο άνθρωπος,
επειδη μαζεύονται πολλοί ''παρόμοιοι''...
Η μόνη σίγουρη μέθοδος είναι μία: παίρνεις ποπ κορν στο χέρι, κάθεσαι στον καναπέ και περιμένεις να δεις εξελίξεις.
Άμα χτυπήσει το φοσιλόμετρο του Χέλη (μέθοδος πιο σίγουρη κι από το 12άρι της Κύπρου στη Γιουροβίζιον), τότε είσαι βέβαιη.
Αν δηλαδή σε νοιάζει να μάθεις, αλλιώς... σεκεμέ που λεν κι οι Ανατολικοθρακιώτες.
shrike έγραψε: 21 Ιουν 2018, 18:45
Ιδέα δεν έχω, κουλούρι. Ούτε και καίγομαι να μάθω, εδώ που τα λέμε. Είδα το νικ και είπα να κογιονάρω λίγο τον Βόρειο.
Η μόνη σίγουρη μέθοδος είναι μία: παίρνεις ποπ κορν στο χέρι, κάθεσαι στον καναπέ και περιμένεις να δεις εξελίξεις.
Άμα χτυπήσει το φοσιλόμετρο του Χέλη (μέθοδος πιο σίγουρη κι από το 12άρι της Κύπρου στη Γιουροβίζιον), τότε είσαι βέβαιη.
Αν δηλαδή σε νοιάζει να μάθεις, αλλιώς... σεκεμέ που λεν κι οι Ανατολικοθρακιώτες.
Σιγά μην περιμένω τον Χέλη, αν στα επόμενα 3 ποστ δεν γίνει τούρμπο με κάποιον (ή τους Ελ γενικότερα) χρησιμοποιόντας τις ακραίες ιδιοσυγκρασιακές παρομοιώσεις του είναι κάποιος απατεώνας που βαριέται την περσόνα του.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μπίστης έγραψε: 21 Ιουν 2018, 19:07
Σιγά μην περιμένω τον Χέλη, αν στα επόμενα 3 ποστ δεν γίνει τούρμπο με κάποιον (ή τους Ελ γενικότερα) χρησιμοποιόντας τις ακραίες ιδιοσυγκρασιακές παρομοιώσεις του είναι κάποιος απατεώνας που βαριέται την περσόνα του.
Γιατί να γίνω τούρμπο την πρώτη εβδομάδα μετά τις Πρέσπες;
hellegennes έγραψε: 21 Ιουν 2018, 16:12
Υπάρχουν περίπου 50 χρήστες με τους οποίους έχω διαφωνήσει λιγότερο και βριστεί λιγότερο από ό,τι με τον foscilis, -εσένα συμπεριλαμβανομένου- αλλά whatever...
Ωχ μωρέ γούτσου-γούτσου...
Και με μένα έχεις βριστεί και διαφωνήσει (έστω και λιγότερο όπως λες) πολλές φορές, αλλά δεν παύω να είμαι ένας απ' τους μεγάλους σου έρωτες.
Όποτε λείπω για μεγάλα διαστήματα, γυρνάς και ρωτάς εδώ κι εκεί "μην είδατε τον Μέγα Ισίλδωρο", σαν άλλη γοργόνα ή σαν να σ' έχουν πλανέψει ακρογιαλιές, δειλινά.
Πέρα από τις μαλακίες, πότε έχουμε βριστεί;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
foscilis έγραψε: 21 Ιουν 2018, 19:21
Ο Περσέας βόσκει εδώ ή τπτ;
Εδώ βόσκει. Απαρίθμησε, παρακαλώ, στον Shrike πόσες φορές έχουμε βριστεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
hellegennes έγραψε: 21 Ιουν 2018, 16:12
Υπάρχουν περίπου 50 χρήστες με τους οποίους έχω διαφωνήσει λιγότερο και βριστεί λιγότερο από ό,τι με τον foscilis, -εσένα συμπεριλαμβανομένου- αλλά whatever...
Ωχ μωρέ γούτσου-γούτσου...
Και με μένα έχεις βριστεί και διαφωνήσει (έστω και λιγότερο όπως λες) πολλές φορές, αλλά δεν παύω να είμαι ένας απ' τους μεγάλους σου έρωτες.
Όποτε λείπω για μεγάλα διαστήματα, γυρνάς και ρωτάς εδώ κι εκεί "μην είδατε τον Μέγα Ισίλδωρο", σαν άλλη γοργόνα ή σαν να σ' έχουν πλανέψει ακρογιαλιές, δειλινά.
Πέρα από τις μαλακίες, πότε έχουμε βριστεί;
Η αλήθεια είναι, πως όχι. Δεν έχουμε βριστεί (με την πραγματική έννοια) ποτέ.
ΣΕΚΕΜΈ!!!
"Σεκεμέ καντάρ" είναι η πλήρης φράση ή κάνω λάθος;
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.