!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Re: Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά η κόντρα Όττο ταλαίπωρου είναι απολαυστική.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Είναι η ίδια ακριβώς φάση του ελληνικού 2008 σε προσομοίωση πολύ μεγαλύτερης εμβέλειας.

Ευκαιρία για ξέσπασμα ή πολιτική χειραγώγηση τελείως ετερόκλητων ταξικών ομάδων.

Κουτσοί, στραβοί, στο ναό της Αγίας Οργής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Gewponos90 έγραψε: 02 Ιουν 2020, 14:10 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά η κόντρα Όττο ταλαίπωρου είναι απολαυστική.
καμια κοντρα, συζητηση κανουμε
και ο Σατανικος καποτε ηταν Πασοκος, μετα ειδε το φως, εχω πολλες ελπιδες για τον Οττο , τον Λουγκο και τα αλλα παιδια
independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 »

"πολίτες" είναι σύμφωνα ΚΑΙ με το Σκαι οι χούλιγκανς και ο Τραμπ τους "απειλεί"
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

independent_44 έγραψε: 02 Ιουν 2020, 14:11 "πολίτες" είναι σύμφωνα ΚΑΙ με το Σκαι οι χούλιγκανς και ο Τραμπ τους "απειλεί"
Εντάξει, ο σκάι είναι από τα πιο φλουφλικα κανάλια σε αυτό το θέμα. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
talaipwros

independent_44 έγραψε: 02 Ιουν 2020, 14:11 "πολίτες" είναι σύμφωνα ΚΑΙ με το Σκαι οι χούλιγκανς και ο Τραμπ τους "απειλεί"
τις ΗΠΑ απειλει ο τραμπ.
οι βανδαλοι θα αντιμετωπιστουν απο το λαο, την αστυνομια και την εθνοφυλακη. Με οποιοδηποτε αλλο προεδρο η υποθεση θα ειχε ληξει
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Otto Weininger έγραψε: 02 Ιουν 2020, 14:10
Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Ιουν 2020, 14:06
Otto Weininger έγραψε: 02 Ιουν 2020, 14:04 President Trump: "These are not acts of peaceful protest. These are acts of domestic terror."

https://www.facebook.com/20380506299026 ... 081125160/
ε παιδιά τι άλλο να κάνω για να αποσβεσω την ένταση, μόνο το imagine δεν τραγούδησα.
Τουλάχιστον προσγειώθηκες στο φυσικό ρολο σου, αυτόν του gender fluid antifa supporter
OH NΟ! Σε παρακαλώ, άσε τον ευαίσθητο αντρισμο μου στην άκρη, δε θα το αντέξω. Μείνε στα φακτς εντ λοτζικ.

Σίγουρα θα υπάρχει κάποιο ποστ μου που υποστηρίζω τους αντιφα ε; Να μην τον φλαγκαρω ως χοαξ τον ισχυρισμό.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 02 Ιουν 2020, 14:03
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 02 Ιουν 2020, 13:44
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 02 Ιουν 2020, 13:22

Η εκτέλεση ενός εφήβου δεν αρκεί ως λόγος, ακροδεξιέ μου φίλε; Νομίζεις ότι είμαστε στην δεκαετία του '60 που το κράτος θα σε καθάριζε και δεν θα κουνιόταν φύλο;
δεν ήταν εκτέλεση, ήταν δολοφονία
και ναι, δεν αποτελεί λόγο για να σπάσεις την ιδιωτική περιουσία του άγνωστου Χ που δεν φταίει σε τίποτα
θα αποτελούσε λόγο να επιτεθούν σε τμήματα και δημόσια κτίρια, μέχρι εκεί
επειδή σε συμπαθώ, θέλω να σε ρωτήσω ειλικρινά χωρίς καθόλου ειρωνεία, εαν σου έσπαγαν το αυτοκίνητο ή το μαγαζί ή το σπίτι, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, θα τους δικαιολογούσες; θα έλεγες ξέρω "γω "εντάξει, τους καταλαβαίνω, δεν πειράζει";
Μην παίζουμε με τις λέξεις. Εκτέλεση, δολοφονία.

Προφανώς και θα θύμωνα πολύ, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, διότι είμαι άνθρωπος με αδυναμίες και ελαττώματα.

Τα δικά μου, όμως, συναισθήματα δεν έχουν καμία σημασία. Ή τα δικά μου μικροσυμφέροντα. Διότι αν δεν ευημερήσει η κοινωνία, συνεχώς θα έρχομαι, θα ερχόμαστε, αντιμέτωποι με τέτοιες καταστάσεις. Να μας σπάνε τα αυτοκίνητα. Και τις περιουσίες. Πρέπει να βγάλουμε το κεφάλι μας από τον μικρόκοσμο μας.

Και, επειδή κι εγώ σε συμπαθώ, θα σου δώσω ένα αντιπαράδειγμα για να σε προβληματίσω. Πως σου φαίνεται που κατηγορήθηκαν και εξακολουθούν να κατηγορούνται οι αντιστασιακοί που μετέφεραν την αντίσταση σε διάφορα μέρη και "αναστάτωσαν" τον μικρόκοσμο των ανθρώπων της περιοχής, οι οποίοι δεν είχαν ποτέ πρόβλημα με τους κατακτητές Ναζί, εκτός από την επίταξη ενός δύο κτιρίων;

Έπρεπε να μεταφέρουν την αντίσταση σε εκείνα τα μέρη ή δικαίως καθυβρίζονται από τους φιλήσυχους κατοίκους;
Μη συγχέεις την κοινωνία με το περιθώριο. Τα βοθρολύματα που καίνε, βανδαλίζου και πλατσικολογούν δεν είναι η κοινωνία
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
independent_44

talaipwros έγραψε: 02 Ιουν 2020, 14:14
τις ΗΠΑ απειλει ο τραμπ.
οι βανδαλοι θα αντιμετωπιστουν απο το λαο, την αστυνομια και την εθνοφυλακη. Με οποιοδηποτε αλλο προεδρο η υποθεση θα ειχε ληξει
Αυτό σίγουρα. Μπορεί και να μην είχαν γίνει καν επεισόδια αφού δεν θα είχαν κίνητρο
talaipwros

independent_44 έγραψε: 02 Ιουν 2020, 14:24
τις ΗΠΑ απειλει ο τραμπ.
Αυτό σίγουρα. Μπορεί και να μην είχαν γίνει καν επεισόδια αφού δεν θα είχαν κίνητρο
Ε ναι, γιατί δεν υπηρξαν επεισόδια επι Ομπαμα π.χ
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

https://medium.com/@BarackObama/how-to- ... a209806067

Οριστε πως απαντα ενας προεδρος με σωστο τροπο σε μια τετοια κριση
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

O κομπλεξικος και ψυχακιας αστυνομικός θα ειχε αφησει πολυ πιο γρήγορα το ατυχο αν δεν του υποδείκνυε το πληθος πως να κανει τη δουλεια του.
Δεν ηθελε να παιρνει διαταγες απο τον κοσμο γιαυτό συνεχιζε να του κρατει το λαιμο.
independent_44

talaipwros έγραψε: 02 Ιουν 2020, 14:25
independent_44 έγραψε: 02 Ιουν 2020, 14:24

τις ΗΠΑ απειλει ο τραμπ.
Ε ναι, γιατί δεν υπηρξαν επεισόδια επι Ομπαμα π.χ
Υπήρξαν, στο 5% της έντασης των σημερινών επεισοδίων.
Όπως και επί Σύριζα έκαναν επεισόδια οι κουκουλοφόροι για μισή ωρίτσα.
Athos
Phorum.gr user: Athos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athos »

Στρακαστρουκας έγραψε: 02 Ιουν 2020, 14:29 medium.com/@BarackObama/how-to-make-this-moment-the-turning-point-for-real-change-9fa209806067

Οριστε πως απαντα ενας προεδρος με σωστο τροπο σε μια τετοια κριση
πολλές κουβέντες

υπάρχει και άλλος τρόπος

Εικόνα
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Υπάρχουν ενδιαφέροντες διάλογοι από κάτω με προοδευτικούς ανθρώπους. :D
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα