Γι'αυτό και το έληξα, για να μην πέσω στη παγίδα της συνηθισμένης σύγκρουσης. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:46Εδώ παίζει τσιτάτο τύπουΠασιφάη έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:39Η Πασιφάη αγαπημένε μου Ούτι, δεν ανήκει σε καμία παράταξη και είναι μακρυά από δόγματα. Η Πατρίδα μου όμως είναι υπεράνω όλων. Ένεκα αξιών και συνείδησης.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:35
Καλωσορίζουμε την ΠΑΣΙΦΑΗ στη μεγάλη Κεντροδεξιά παράταξη. Αναμένουμε με κομμένη την ανάσα την στιγμή που θα βροντοφωνάζει Ζητώ η πατρίδα, Ζητώ η ορθοδοξία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία!
"Αν θεωρείς υπεράνω όλων τις αξίες για την πατρίδα που σου σερβίρει ο Κούλης και μπλαμπλα"
και καπάκι
"Αυτό είστε η Δεξιά, αυτό ακριβώς."
Δεν παίζει παρακάτω ή παραπάνω, μην το ψάχνεις.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες
Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Re: Tέλος το "αγροτικό" του Κουφοντίνα - Διάταξη που "κόβει" τις αγροτικές φυλακές για τους τρομοκράτες
Ευθύς και ωραίος. Τίμιος. Δεν έχω κάτι να πω σου βγάζω το καπέλο, εσύ καλώς φωνάζεις.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:52Προφανώς και καταπατήθηκαν. Εγώ γιατί πρέπει να απολογηθώ για τους άλλους;Lord Brum έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:51καταπατείται όταν βγαίνουν ορδές κανιβάλων και διαδηλώνουν εξώ από το δικαστήριο απαιτώντας την καταδίκη υποδίκων? Καταπατείται ότανεντός βουλής σηκώνουν πλακατ που λένε δεν είναι αθώοι? Δεν σε ρώτησα αν ισχύει ή αν πρέπει να ισχυεί αλλά αν καταπατήθηκε. Και αν ναι αν αντέδρασε κανείς από όσους σκούζουν για τα δικαιώματα του δολοφόνου και ελπίζω σύντομα αυτόχειρα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ναι, ναι. Χριστιανοί και δωδεκαθεϊστές χέρι χέρι.Paris έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:52καταλαβα πως ειναι τζιζ κακο να επιλεξει οτι γουσταρει αν το γουσταρει κ κρατας την αναπνοη σου μεχρι να εκδηλωθει κ να της την πεις απο θεση ηθικουπλεονεκτηματος
![]()
![]()
![]()
![]()
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Dwarven Blacksmith
*Θεωρία των Άκρων intensifies*
αυτο περα απο την πλακα που εχει που κολλαει ;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:54Ναι, ναι. Χριστιανοί και δωδεκαθεϊστές χέρι χέρι.Paris έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:52καταλαβα πως ειναι τζιζ κακο να επιλεξει οτι γουσταρει αν το γουσταρει κ κρατας την αναπνοη σου μεχρι να εκδηλωθει κ να της την πεις απο θεση ηθικουΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:45
Μην κάνεις τον δικηγόρο της. Κατάλαβε πολύ καλά τι εννοούσα. Προφανώς, εσύ δεν κατάλαβες.πλεονεκτηματος
![]()
![]()
![]()
![]()
Βασικά ως αγενή χειρονομία τη βλέπω, αλλά αν προτιμάτε τη ρομαντική προσέγγιση με αγγέλους και φαντάσματα που θα στοιχειώνουν τις μέρες και τις νύχτες των ενόχων, μπορείτε να κρατήσετε τη ρομαντική.
Είναι κι αυτό κάτι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Καταλάβαμε ότι προκειμένου για το κόμμα θα πρόδιδες τον Δία!Πασιφάη έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:53Γι'αυτό και το έληξα, για να μην πέσω στη παγίδα της συνηθισμένης σύγκρουσης. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:46Εδώ παίζει τσιτάτο τύπουΠασιφάη έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:39
Η Πασιφάη αγαπημένε μου Ούτι, δεν ανήκει σε καμία παράταξη και είναι μακρυά από δόγματα. Η Πατρίδα μου όμως είναι υπεράνω όλων. Ένεκα αξιών και συνείδησης.
"Αν θεωρείς υπεράνω όλων τις αξίες για την πατρίδα που σου σερβίρει ο Κούλης και μπλαμπλα"
και καπάκι
Είδες που δεν κατάλαβες το ειρωνικό της τοποθέτησης μου; Η Πασιφάη πάλι κατάλαβε, αλλά σφυρίζει αδιάφορα.
προφανως και δεν θα στοιχειωσει καμια ενοχη τα στελεχη που ρταρουν μανιωδως κουρτακηΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:56Βασικά ως αγενή χειρονομία τη βλέπω, αλλά αν προτιμάτε τη ρομαντική προσέγγιση με αγγέλους και φαντάσματα που θα στοιχειώνουν τις μέρες και τις νύχτες των ενόχων, μπορείτε να κρατήσετε τη ρομαντική.
Είναι κι αυτό κάτι.
Είσαι λάθος, παραδέξου το. Σε θεωρώ έξυπνο άνθρωπο. Δεν θα απαρνηθούμε τη λογική προς τέρψην κομματική ή θρησκευτική. Έλεος.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:54Ναι, ναι. Χριστιανοί και δωδεκαθεϊστές χέρι χέρι.Paris έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:52καταλαβα πως ειναι τζιζ κακο να επιλεξει οτι γουσταρει αν το γουσταρει κ κρατας την αναπνοη σου μεχρι να εκδηλωθει κ να της την πεις απο θεση ηθικουΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:45
Μην κάνεις τον δικηγόρο της. Κατάλαβε πολύ καλά τι εννοούσα. Προφανώς, εσύ δεν κατάλαβες.πλεονεκτηματος
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετάφραση παίζει;LETO έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:59προφανως και δεν θα στοιχειωσει καμια ενοχη τα στελεχη που ρταρουν μανιωδως κουρτακηΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:56Βασικά ως αγενή χειρονομία τη βλέπω, αλλά αν προτιμάτε τη ρομαντική προσέγγιση με αγγέλους και φαντάσματα που θα στοιχειώνουν τις μέρες και τις νύχτες των ενόχων, μπορείτε να κρατήσετε τη ρομαντική.
Είναι κι αυτό κάτι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η Πασιφάη σου απήντησε μπέσα, τίμια.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:58Είδες που δεν κατάλαβες το ειρωνικό της τοποθέτησης μου; Η Πασιφάη πάλι κατάλαβε, αλλά σφυρίζει αδιάφορα.
ντακσξ δεν εχω εντρυφησει εις την υλιστικη διαλεκτικη για να πιανω ακεφαλα κοτοπουλα που τρεχουν τα τελευταια μετρα τουςΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:58Είδες που δεν κατάλαβες το ειρωνικό της τοποθέτησης μου; Η Πασιφάη πάλι κατάλαβε, αλλά σφυρίζει αδιάφορα.
Πρόσεχε τι λες. Δεν έχω δώσει τέτοια δείγματα εδώ μέσα για εικασίες που δεν έχουν καμία ισχύ. Είσαι και συντονιστής ρε φίλε.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:56Καταλάβαμε ότι προκειμένου για το κόμμα θα πρόδιδες τον Δία!Πασιφάη έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:53Γι'αυτό και το έληξα, για να μην πέσω στη παγίδα της συνηθισμένης σύγκρουσης. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Φεβ 2021, 15:46
Εδώ παίζει τσιτάτο τύπου
και καπάκι
![]()
Η λογική σου λέει ότι το κράτος πρέπει:Πασιφάη έγραψε: 28 Φεβ 2021, 16:00Είσαι λάθος, παραδέξου το. Σε θεωρώ έξυπνο άνθρωπο. Δεν θα απαρνηθούμε τη λογική προς τέρψην κομματική ή θρησκευτική. Έλεος.
1. Να ψηφίζει φωτογραφικές διατάξεις.
2. Να συμπεριφέρεται ρεβανσιστικά.
3. Να καταπατά τα νομικά δικαιώματα των κρατουμένων με βάση την ιδεολογική τοποθέτηση τους και το ειδεχθές των εγκλημάτων τους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις
- 2531 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Theseus
-
- 10 Απαντήσεις