Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Σεπ 2019, 14:59
Ορεστη ποια απο αυτες του νηματος σου αρεσε?
Παρα πολλες, οι περισσοτερες. Δυο τυποι γυναικων μου αρεσουν περισσοτερο: οι μεσογειακες σκινυ με τα σγουρα μελαχρινα μαλλια και το λεπτο προσωπο, και οι ξανθιες βορειες με το γλυκο προσωπο και κοντο κ καμπυλωτο σωμα. Αυτες που δε μου αρεσουν ειναι οι ψηλες με φαρδιες πλατες και βαρυ σωμα, οι νταρντανες που λεμε. Αλλα πιο πολυ μετραει το προσωπο, να βγαζει χαρακτηρα.
στο σχετικα συντομο μελλον το κρατος θα μεριμνα για την σεξουλικη ζωη σου
ακονισε τα κριτηρια σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 11 Σεπ 2019, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Σεπ 2019, 14:59
Ορεστη ποια απο αυτες του νηματος σου αρεσε?
Παρα πολλες, οι περισσοτερες. Δυο τυποι γυναικων μου αρεσουν περισσοτερο: οι μεσογειακες σκινυ με τα σγουρα μελαχρινα μαλλια και το λεπτο προσωπο, και οι ξανθιες βορειες με το γλυκο προσωπο και κοντο κ καμπυλωτο σωμα. Αυτες που δε μου αρεσουν ειναι οι ψηλες με φαρδιες πλατες και βαρυ σωμα, οι νταρντανες που λεμε. Αλλα πιο πολυ μετραει το προσωπο, να βγαζει χαρακτηρα.
στο σχετικο συντομο μελλον το κρατος θα μεριμνα για την σεξουλικη ζωη σου
Ακου φαση, ημουν στο νησι, καθισμενος στη σταση των κτελ. Κοσμος στο δρομο. Περναει παρεα τρια ατομα, περπατανε στο απεναντι πεζοδρομιο, η μια κοπελα φοραει σορτσακι με το 60% του κωλου εξω. Γυρναει, με κοιταει, και κρυβει τον κωλο της με τα χερια της. Απο ολον τον κοσμο, δεν ηθελε να τον δω εγω.
Σε καταλαβαίνω.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".