kongrosian έγραψε: 30 Απρ 2023, 01:21
ταινία. είδα τη διαφήμιση απόψε. στην ερτ κάπου. ερτ2; έβλεπα αυλή των χρωμάτων και ο νικολόπουλος έλεγε στον σκουλά, σε συνέχεια του ότι οι έλληνες του εξωτερικού είχαν μείνει σε συνήθειες κάπου στο '50, ότι βρίσκονταν όλοι μαζί στις εκκλησίες (και σε κάτι άλλο που δεν θυμάμαι). και οι άλλοι στο τραπέζι κριντζάρανε και έσκασε μοντάζ στο καπάκι.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Ειχα ρωτησει μια γνωστη μου που αριστεριζει ελαφρως ( οσο πατα το ελεφαντακι... ) οταν ειχα δει ενα ποστ της στο fb ( απο κοντα δεν την εχω γνωρισει ) για το τζοκερ ., της γραφω τι λεει ? σκεφτομαι να παω σινεμα . μου απανταει Ε-Π-Ο-Σ . Πηγα το ειδα , καλο χρυσο -ο- φοινιξ πηγε ρεστα αλλα εγω επος δεν θα το ελεγα - προτεινα εως .... Το dune part 2 θα ειναι πιστευω .
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Το τρέιλερ μαρβελάκιας το έφτιαξε; Τι μουσική είναι αυτή; Τέσπα.
Η μόνη μου ένσταση, προς το παρόν, είναι ότι η ταινία θα πραγματεύεται την άνοδο του Ναπολέοντα (άρα χονδρικά από τα 23 του στην Τουλώνη μέχρι τα 35 που αναγορεύεται Αυτοκράτορας) και ο Φοίνιξ επ' ουδενί δεν μοιάζει τόσο μικρός.
Επίσης και το δυόμιση ώρες είναι λίγο, αλλά με Ρίντλει Σκοτ είναι δεδομένο ότι θα πάρουμε director's cut.
σας δίνουν άουστερλιτζ και το κοιτάτε στα δόντια - ναι αλλα η μουσική...
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Εκπληκτικό το τρεϊλερ, και σίγουρα ο Χοακίν Φοίνιξ είναι τέλειος για τον ρόλο του Βοναπάρτη! Ντάξει, εκεί στη σκηνή με την παγωμένη λίμνη που πέφτουν οι Ρώσοι στο Αούστερλιτς φοβάμαι ότι θα το παρουσιάσουν σαν το μεγάλο στρατήγημα που έκρινε την μάχη (καμία σχέση με την πραγματικότητα δηλαδή), αλλά κατά τα άλλα σίγουρα φαίνεται να έχει πιάσει και ατμόσφαιρα εποχής και την προσωπικότητα που θέλει να παρουσιάσει.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance