!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ντρέπεστε που είστε Έλληνας ;
-
Γιωργης
Re: Ντρέπεστε που είστε Έλληνας ;
Ντρεπομουν. Οχι πλεον. Εχω παρει την Γερμανικη υπηκοότητα. Ειναι τοσες οι παθογένειες των ελλαδιτων που μου προκαλουν δυσφορία. Παλιοτερα ελεγα οτι ανηκω στην μακεδονικη μειονοτητα της ελλαδας για να μην με λογαριζαουν ως ελληνα. Γενικά οι λευκοί δεν συμπαθουν τους ελληνες, εννοω οι δυυικοι ευρωπαίοι, ειναι και ο αντι ισλαμισμος τελευταια, που μπορει οο ελληνες να μην ειναι μουσλιμια ομως φατσικα δε τους ξεχωριζεις και γενικα κανεις λογικος ανθρωπος δεν θελει να εχει παρε δωσε μαζι τους.
- wooded glade
Και η Αθηνά Ωνάση έχει δηλώσει ότι ντρέπεται.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Αχ πουλάκι μου, έλειψες τόσο καιρό, ανησύχησα.Γιωργης έγραψε: 27 Απρ 2019, 11:03 Ντρεπομουν. Οχι πλεον. Εχω παρει την Γερμανικη υπηκοότητα. Ειναι τοσες οι παθογένειες των ελλαδιτων που μου προκαλουν δυσφορία. Παλιοτερα ελεγα οτι ανηκω στην μακεδονικη μειονοτητα της ελλαδας για να μην με λογαριζαουν ως ελληνα. Γενικά οι λευκοί δεν συμπαθουν τους ελληνες, εννοω οι δυυικοι ευρωπαίοι, ειναι και ο αντι ισλαμισμος τελευταια, που μπορει οο ελληνες να μην ειναι μουσλιμια ομως φατσικα δε τους ξεχωριζεις και γενικα κανεις λογικος ανθρωπος δεν θελει να εχει παρε δωσε μαζι τους.
Πάλι σε πειράζουν αυτοί οι σκατοφασίστες οι Γερμανοί ε, να έρθεις να σε μάθω πεταλούδα και πως πετάμε με τη γλώσσα το ξυράφι, δεν έπρεπε να τους πεις τι είσαι πουλί μου, γι αυτό σε εκμεταλλεύονται.
Χρόνια πολλά, καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση.!
Εγώ είμαι κατά του αρνιού, κάνουμε μεγάλο αγώνα να επικρατήσει το κοκορέτσι, ελπίζω να είσαι με εμάς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Κι εγώ θα ντρεπόμουν στην θέση της για το ότι δεν έχω κάνει τίποτα στην ζωή μου. Αλλά δεν φταίει κανένα ελληνικό γονίδιο γι'αυτό, αλλά το ότι είναι η κακομαθημένη και μικρόνοη απόγονος ενός ευφυούς ανθρώπου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Λες να έπαθε κρίση αυτογνωσίας;hellegennes έγραψε: 27 Απρ 2019, 11:58Κι εγώ θα ντρεπόμουν στην θέση της για το ότι δεν έχω κάνει τίποτα στην ζωή μου. Αλλά δεν φταίει κανένα ελληνικό γονίδιο γι'αυτό, αλλά το ότι είναι η κακομαθημένη και μικρόνοη απόγονος ενός ευφυούς ανθρώπου.
Η Αθηνά είναι κόρη της μάνας της και όχι εγγονή του παππού της.
Ο πραγματικός γιος του Ωνάση, σκοτώθηκε νωρίς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Al Bundy
Η οποία πούλησε τους τάφους του παππού,του θείου και της μάνας της.hellegennes έγραψε: 27 Απρ 2019, 11:58Κι εγώ θα ντρεπόμουν στην θέση της για το ότι δεν έχω κάνει τίποτα στην ζωή μου. Αλλά δεν φταίει κανένα ελληνικό γονίδιο γι'αυτό, αλλά το ότι είναι η κακομαθημένη και μικρόνοη απόγονος ενός ευφυούς ανθρώπου.
Ε, εδώ που τα λέμε, οι άνθρωποι που έχουν αποδεχθεί την ιδέα ότι οι ίδιοι είναι ένα ζωντανό μπλοκ επιταγών για τα "αγαπημένα" τους πρόσωπα δεν θα κολλήσουν στην αγοραπωλησία των τάφων.Al Bundy έγραψε: 27 Απρ 2019, 12:04Η οποία πούλησε τους τάφους του παππού,του θείου και της μάνας της.hellegennes έγραψε: 27 Απρ 2019, 11:58Κι εγώ θα ντρεπόμουν στην θέση της για το ότι δεν έχω κάνει τίποτα στην ζωή μου. Αλλά δεν φταίει κανένα ελληνικό γονίδιο γι'αυτό, αλλά το ότι είναι η κακομαθημένη και μικρόνοη απόγονος ενός ευφυούς ανθρώπου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Northern Spirit
Εγω χαιρομαι που δεν ειμαι τσιφτετελληνας..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Οποιος καταλαβαίνει τι σημαίνει Ελληνας δεν μπορεί να ντρέπεται με τίποτα γι αυτό.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Εγώ πηγαίνω συχνά εξωτερικό, ντρέπομαι. Το ότι έχουμε τέτοιο πρωθυπουργό με τέτοιο πρόεδρο της Δημοκρατίας και τέτοιους υπουργούς, μόνο ντροπή και αίσχος για το πόσο "πελατες" του συστήματος είμαστε και ζητιανολαός. Μας έχουν ξεπεράσει Ρουμάνοι Βούλγαροι που κάποτε ... με ένα καλσόν...και καλά
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Μα δεν είναι Έλληνες αυτοί βρε, είναι αριστεροί.Esperos έγραψε: 27 Απρ 2019, 12:26 Εγώ πηγαίνω συχνά εξωτερικό, ντρέπομαι. Το ότι έχουμε τέτοιο πρωθυπουργό με τέτοιο πρόεδρο της Δημοκρατίας και τέτοιους υπουργούς, μόνο ντροπή και αίσχος για το πόσο "πελατες" του συστήματος είμαστε και ζητιανολαός. Μας έχουν ξεπεράσει Ρουμάνοι Βούλγαροι που κάποτε ... με ένα καλσόν...και καλά
Ντρέπομαι που τα γίδια (κατά δήλωση του αρχηγού τους) της ΝΔ είναι Έλληνες.
Αν είχα εξουσία, θα έβαζα όλους τους βουτυρομπεμπέδες της ΝΔ να υπηρετήσουν σε μάχιμες μονάδες, μπάς και γίνουν άντρες.
Αν είχα εξουσία, θα έβαζα όλους τους βουτυρομπεμπέδες της ΝΔ να υπηρετήσουν σε μάχιμες μονάδες, μπάς και γίνουν άντρες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 94 Απαντήσεις
- 3017 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-