!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάλι έδρασε το καρτέλ τών τηλεπικοινωνιών
Re: Πάλι έδρασε το καρτέλ τών τηλεπικοινωνιών
Ρε παιδιά ποιά ουσία και συντομα θα γινει, γινεται στην ευρώπη και σαχλαμάρες. Εγώ το συγκεκριμένο το ψάχνω μεσα στα χρόνια και το σκέτο σταθερό όποτε έχει υπάρξει (στην σίτα κάποτε, φαντάσου) ήταν πιό ακριβό απο "προσφορά με ίντερνετ". Για τα προηγούμενα λοιπόν τουλαχιστον 10 χρόνια που το ψάχνω και δεν βρίσκω θέλω να το ακούσω απ το στοματάκι όλων φιλελομποτ : είναι καρτελ ναι η ου?
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Διαφωνώ. Κλέβουν οι νέοι γύρω γύρω. Κοινωνική προσφορά.πήζον bot έγραψε: 20 Φεβ 2019, 21:47 Επίσης οι περισσότερες -αν όχι όλες- εταιρίες δεν έχουν προγράμματα χωρίς ίντερνετ. Όλοι οι γέροι έχουν 24αρα σύνδεση που δεν έχουν και ούτε πρόκειται να χρησιμοποιήσουν ποτέ.
Καρτελ ολέ.
Να τοποθετηθούν οι απανταχού σφουγγαρόπανοι. Φαντάσου για πόσα εκ ευρώ μιλάμε..
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Ρε εγω βρήκα στο πατρικό το ρουτερ κάτω απ τις πετσέτες του μπάνιου..Spiros252 έγραψε: 20 Φεβ 2019, 22:36Διαφωνώ. Κλέβουν οι νέοι γύρω γύρω. Κοινωνική προσφορά.πήζον bot έγραψε: 20 Φεβ 2019, 21:47 Επίσης οι περισσότερες -αν όχι όλες- εταιρίες δεν έχουν προγράμματα χωρίς ίντερνετ. Όλοι οι γέροι έχουν 24αρα σύνδεση που δεν έχουν και ούτε πρόκειται να χρησιμοποιήσουν ποτέ.
Καρτελ ολέ.
Να τοποθετηθούν οι απανταχού σφουγγαρόπανοι. Φαντάσου για πόσα εκ ευρώ μιλάμε..![]()
Εντωμεταξύ μια 24 σύνδεση χαλαρά καλύπτει πολυκατοικία 12 διαμερισμάτων
εκεί το είχα βάλει τελικά, αφού δε μου έπαιζε πουθενά αλλού. Οπότε δεν ασχολήθηκα και με το καλώδιο που δίνει ο ρούτερ στις άλλες πρίζες, ε και μετά το ξέχασα. Τώρα που μου είπε ο Λέπο ότι αποκλείεται τα ξανακοίταξα γιατί θεωρώ ότι δεν είναι άτομο που λέει μαλακίες.Spiros252 έγραψε: 20 Φεβ 2019, 22:21Α μάλιστα. Δεν έβαλες δηλαδή το τηλέφωνο σε θύρα του router? (Όταν χάλασε)foscilis έγραψε: 20 Φεβ 2019, 22:16
στην ουσία έχεις μόνο VoiP. Απλώς ο router δίνει ψευτο-pstn και σε όλες τις υπόλοιπες πρίζες (που εξακολουθούν να θέλουν φίλτρο DSL για να μη μπλέκονται με το σήμα του DSL).
- Οργισμένος
upsfoscilis έγραψε: 20 Φεβ 2019, 22:05αυτό έκανα αλλά ήταν χαλασμένο το φίλτρο που επίσης χρειάζεται μπροστά από κάθε πρίζα.Μηχανικός έγραψε: 20 Φεβ 2019, 21:14 Αϊνστάιν foscilis απλά έπρεπε από την αρχή να ρωτήσεις τον κοσμοτέ και θα σου έλεγαν ότι γυρνάς το σήμα του τηλεφώνου που παίρνεις από το ρούτερ στην ίδια πρίζα που παίρνει το ρούτερ (με ένα ταφ) και έχεις τηλέφωνο σε όλες τις πρίζες του σπιτιού.![]()
χθες μου έδωσαν καινούριο αλλά είχα ξεχάσει το κομμάτι με το σπλίτερ.
ΒΕΒΑΙΑ παραμένει ένα glorified VOIP που πέφτει μαζί με το Ιντερνετ ή το ρεύμα.
KAI σταθερος provider.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Η ελεύθερη αγορά δεν λειτουργεί όταν υπάρχει μονοπώλιο ή ολιγοπώλιο και τώρα έχουμε ολιγοπώλιο/ καρτέλ 3 εταιριών που τα στήνουν μεταξύ τους.πήζον bot έγραψε: 20 Φεβ 2019, 18:18Αυτά μποτάκια μου να τα θυμάστε όταν βαυκαλίζεστε με την αγορά που αυτορυθμίζεται και λοιπες γελοιότητες που εχουν αποδειχθεί μάπα εδω και δεκαετίες
Τί δεν καταλαβαίνεις;
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
γιατί δεν βάζεις κομουνιστική καρτοκινητή?Γιατί δεν κάνετε μερικά κουμούνια μια αυτοδιαχειριζόμενη εταιρεία υψηλής τεχνολογίας να παράγει τζάμπα κινητά/δίκτυα/υπηρεσίες?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Στις πόσες είσαι ευχαριστημένος?Nandros έγραψε: 20 Φεβ 2019, 22:48Η ελεύθερη αγορά δεν λειτουργεί όταν υπάρχει μονοπώλιο ή ολιγοπώλιο και τώρα έχουμε ολιγοπώλιο/ καρτέλ 3 εταιριών που τα στήνουν μεταξύ τους.πήζον bot έγραψε: 20 Φεβ 2019, 18:18Αυτά μποτάκια μου να τα θυμάστε όταν βαυκαλίζεστε με την αγορά που αυτορυθμίζεται και λοιπες γελοιότητες που εχουν αποδειχθεί μάπα εδω και δεκαετίες
Τί δεν καταλαβαίνεις;
ειχε 6-7 κάποτε να βοηθησω
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Πρέπει όμως να δούμε σφαιρικά το θέμα. Γιατί το κράτος θέλει 3; Για να πάρει (πολλά) λεφτά. Στην τελική όμως θέλει να τα πάρει από εμάς.
Η αιτία της μεγάλης χαλαρότητας εκεί βρίσκεται κατά τη γνώμη μου.
Η στάση π.χ. του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών ήταν καθαρά να βγάλει χρήματα όσο μπορεί προς ζημιά του πλουραλισμού. Το θεωρώ λάθος γενικώς.
Η στάση π.χ. του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών ήταν καθαρά να βγάλει χρήματα όσο μπορεί προς ζημιά του πλουραλισμού. Το θεωρώ λάθος γενικώς.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
Ρε μας δουλεύεις? Εκεί που μας είχε όλους πελάτες και θα μπορούσε η τιμή να καθοριστεί με βάση μια λογική, τώρα έχεις καναλια, γκανκστερς, υποτελείς όλοι να τραβάνε χέρι ο ένας ποδι άλλος πιέζουν απο δω αποσταθεροποιούν απο κει, κρύβουν κρύβονται συνομωτουν, και μας φταίει το κράτος?Spiros252 έγραψε: 20 Φεβ 2019, 22:57 Πρέπει όμως να δούμε σφαιρικά το θέμα. Γιατί το κράτος θέλει 3; Για να πάρει (πολλά) λεφτά. Στην τελική όμως θέλει να τα πάρει από εμάς.
Ε όχι..
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Παμε ξαναNandros έγραψε: 20 Φεβ 2019, 22:48
Η ελεύθερη αγορά δεν λειτουργεί όταν υπάρχει μονοπώλιο ή ολιγοπώλιο και τώρα έχουμε ολιγοπώλιο/ καρτέλ 3 εταιριών που τα στήνουν μεταξύ τους.
Τί δεν καταλαβαίνεις;
Η Γερμανια των 83εκ εχει 3
Η Γαλλια των 68 εκ εχει 5
Το UK των 66εκ εχει 3 η 4
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ποιες;
Αρίστος for Tsirpas
-
Ορέστης 35
Η βονταφον μου κανει 20 κλησεις την ημερα. Δεν το σηκωνω επιτηδες.
ρωτας εσυ? που κρατας τους πίνακες ωσαν τις 10 εντολές?
δεν ξέρω έτσι θυμάμαι. Λέγε το ξέρω αυτο το παιχνίδι
δεν ξέρω έτσι θυμάμαι. Λέγε το ξέρω αυτο το παιχνίδι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 538 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος