!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σας αρέσουν οι γυναίκες ;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Re: Σας αρέσουν οι γυναίκες ;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα »

Cecily Anne έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:01
ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:58
Ναι, η αλήθεια είναι ότι ξέρω λίγα πράγματα.
Το ένα από αυτά είναι ο διαχωρισμός της πνευματικής ανατομίας από το καλάθι του ψαρά. Και το τι ψάρια έχει πιάσει ο καθένας τόσο σε ερωτικό όσο και σε φιλικό επίπεδο (ανεξαρτήτως φύλου) το ξέρει ο καθένας αρκετά καλά, έτσι δεν είναι;
:smt005: Με πέθανες. Αν και στεναχωριέμαι που δε θα βρει ποτέ σύναψη.
Ο καθένας στην κοσμάρα του εδώ μέσα. :-?
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

sys3x έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:12
Naida έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:07
Feindflug έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:52 Δεν είναι πρόβλημα, είναι διαφορετική φύση.

Δεν είναι στερεότυπο, έχει γερές βάσεις αυτός ο ισχυρισμός.

Απλά έχουμε καταλάβει ότι ο κόσμος δεν περιβάλλεται από ροζ σύννεφα και μονόκερους με ζαχαρωτά. Και στο λέει αυτό ένας βαθύτατα συναισθηματικός άνθρωπος.
Ενώ οι γυναίκες θεωρούμε ότι ο κόσμος περιβάλλεται από ροζ σύννεφα; Ε όσο να πεις ένα κλισεδακι κρύβεται στη φράση σου.

Και τουλάχιστον εμείς ξέρουμε ότι τα ζαχαρωτά δεν τα έχει ο μονόκερος αλλά η καραμελονεράιδα. Άσχετοι
:011:
Υπάρχουν μονόκεροι που κλάνουν Σανέλ και χέζουν μάφιν.
Υπάρχω και γω, λέω δλδ κ ύστερα δεν υπάρχω.
Επιβεβαιώνω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

το ερωτημα ειναι αν μας αρεσουν οι ανθρωποι
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Natasha έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:18

Ο καθένας στην κοσμάρα του εδώ μέσα. :-?
Ισχύει. Και όσο πιο μακριά τόσο πιο καλά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Professor έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:12
Ίφιδα έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:21
Μια φιλικη σχέση μπορεί να καταλήξει σε γάμο και αγάπη, αλλά όχι παθιασμένο έρωτα. Νομίζω δηλαδή, δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.
Εγώ θεωρώ ότι ακομα και οι φιλικές σχέσεις έχουν κάτι το ερωτικό, όχι σεξουαλικό, ερωτικό, ακόμα και στα ίδια φύλα, όπως είπε και κάποιος-α πιο πάνω.
Το ότι μπορεί κάποια στιγμή υπο συγκεκριμένες συνθήκες να περάσει απ το μια μυαλό του ενός ή και των δύο μια σεξουαλικη σκέψη δε σημαίνει πως δεν υπάρχει φιλία. Αν αγαπάς τον άλλον άνθρωπο, βγάζεις χαβαλέ, συζητάτε, στηρίζετε ο ένας τον άλλον, είσαι εκεί όταν σε χρειάζεται, νοιάζεσαι για το καλό του, χαίρεσαι με τη χαρά του, λυπάσαι με τη λύπη του, είσαι φίλος.
Είναι ενδιαφέρον ότι χρησιμοποιείς το 'αγαπάς' για φιλικές σχέσεις. Για εμένα θα ήταν αδιανόητο. Άντρας προς άντρα φίλο το λέει ποτέ αυτό; Μόνο μεθυσμένος νομίζω.
Βάλε στη θέση του "αγαπώ" το "νοιάζομαι".

Κατά τα άλλα, νομίζω ότι οι πραγματικές φιλίες είναι όντως ζόρικο πράγμα γιατί δεν έχουν την ευκολία που παρέχει η παροδική ωραιοποίηση που αφορά σε όλες τις αμιγώς ερωτικές σχέσεις.

Οι φίλοι είναι σημεία αναφοράς για τους ανθρώπους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Souvlatzis έγραψε: 17 Φεβ 2019, 00:56 Από γυναίκες μόνο η Gherschaagk μου αρέσει
He's so sweet!!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Professor έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:12
Είναι ενδιαφέρον ότι χρησιμοποιείς το 'αγαπάς' για φιλικές σχέσεις. Για εμένα θα ήταν αδιανόητο. Άντρας προς άντρα φίλο το λέει ποτέ αυτό; Μόνο μεθυσμένος νομίζω.
Δεν αγαπάς τον φίλο σου; Ασχέτως με το αν του το λες
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

sys3x έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:15
Αγις έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:12 Τα συνηθη μπλα μπλα και αναλυσεις επι μερες σε πυΤζαμοπαρτυ η σε μπιλιαρδαδικα οσων δεν ζουν αλλά ψειριζουν την κασίδα τους .

βαρετα κ κουραστικα...
Εγώ έχω προβληματιστεί πολύ τελευταία ρε, δεν την πέφτω ποτέ στα γκομενάκια αλλά τώρα λέω να αρχίσω, όχι γενικά, συγκεκριμένα γιατί δεν μου την πέφτει αυτή. Τι να κάνω δεν ξέρω.
Γνωριζεις τι να ΜΗΝ κανεις .
Να μην κινηθεις δλδ με βαση το φλουφλικο μνοδουλοπρεπες καθιερωμενο προτυπο - ξεφτίλα '' φλερταρισματος''
Αρκει .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

talaipwros έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:20 το ερωτημα ειναι αν μας αρεσουν οι ανθρωποι
Κάποιοι ναι, κάποιοι όχι.

Τι πιο απλό; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:26
talaipwros έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:20 το ερωτημα ειναι αν μας αρεσουν οι ανθρωποι
Κάποιοι ναι, κάποιοι όχι.

Τι πιο απλό; :lol:
κάποιοι είναι άνθρωποι κάποιοι ΄δεν είναι.
:lol:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Αγις έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:24
Αγις έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:12 Τα συνηθη μπλα μπλα και αναλυσεις επι μερες σε πυΤζαμοπαρτυ η σε μπιλιαρδαδικα οσων δεν ζουν αλλά ψειριζουν την κασίδα τους .

βαρετα κ κουραστικα...
Εγώ έχω προβληματιστεί πολύ τελευταία ρε, δεν την πέφτω ποτέ στα γκομενάκια αλλά τώρα λέω να αρχίσω, όχι γενικά, συγκεκριμένα γιατί δεν μου την πέφτει αυτή. Τι να κάνω δεν ξέρω.
Να μην κινηθεις δλδ με βαση το φλουφλικο μνοδουλοπρεπες καθιερωμενο προτυπο - ξεφτίλα '' φλερταρισματος''
Αρκει .
Τσεκ αυτό ρε, πάντα.
Το θέμα είναι ότι είναι ψιλοβληματάκι αλλά έχει ωραίο κώλο κτλ. τέσπα θα συνεχίσω να την γράφω σταρκίδια μου κι αυτή εκτός αν ξαναπέσει "κατά λάθος" πάνω μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα »

Εμένα πάντως δεν μου αρέσει τις περισσότερες φορές το φυλο μου. Πολύ λίγες γυναίκες γνωρίζω που τιμούν το φύλο. Οι περισσότερες όλο αδυναμία, ματαιοδοξία, κενότητα, υποκρισία, προστυχιά και ηλιθιότητα. Εμ, έτσι εξηγείται ότι ο Αδάμ τελικά είχε την Λίλιθ για πρώτη σύντροφο, η Εύα ήρθε μετά και κατ οικονομίαν που λένε. Τί να πεις...
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
sys3x

Δεν ξέρω, δεν έχω δοκιμάσει.

.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

sys3x έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:29

Αρκει .
Τσεκ αυτό ρε, πάντα.
Το θέμα είναι ότι είναι ψιλοβληματάκι αλλά έχει ωραίο κώλο κτλ. τέσπα θα συνεχίσω να την γράφω σταρκίδια μου κι αυτή εκτός αν ξαναπέσει "κατά λάθος" πάνω μου.
Γνωριζεις τι να κανεις . Αμεση προσεγγιση στο ''ψητο'' στα ισα, χωρις μπλα μπλα και κσξυπναδες - παιχνιδακια.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
sys3x

Αγις έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:34
sys3x έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:29

Αρκει .
Τσεκ αυτό ρε, πάντα.
Γνωριζεις τι να κανεις . Αμεση προσεγγιση στο ''ψητο'' στα ισα, χωρις μπλα μπλα και κσξυπναδες - παιχνιδακια.
Το θέμα είναι ότι είναι ψιλοβλήμα, κάνει κάτι καρφώματα στο ξεκάρφωτο και δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι λάγνα ή αγελαδίσια, έχει πολύ σούπερ κορμί δο (και πρόσωπο καλό).

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”