Ο καθένας στην κοσμάρα του εδώ μέσα.Cecily Anne έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:01ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:58
Ναι, η αλήθεια είναι ότι ξέρω λίγα πράγματα.
Το ένα από αυτά είναι ο διαχωρισμός της πνευματικής ανατομίας από το καλάθι του ψαρά. Και το τι ψάρια έχει πιάσει ο καθένας τόσο σε ερωτικό όσο και σε φιλικό επίπεδο (ανεξαρτήτως φύλου) το ξέρει ο καθένας αρκετά καλά, έτσι δεν είναι;Με πέθανες. Αν και στεναχωριέμαι που δε θα βρει ποτέ σύναψη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σας αρέσουν οι γυναίκες ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σας αρέσουν οι γυναίκες ;
"Άχρι καιρού..."
Επιβεβαιώνω.sys3x έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:12Υπάρχουν μονόκεροι που κλάνουν Σανέλ και χέζουν μάφιν.Naida έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:07Ενώ οι γυναίκες θεωρούμε ότι ο κόσμος περιβάλλεται από ροζ σύννεφα; Ε όσο να πεις ένα κλισεδακι κρύβεται στη φράση σου.Feindflug έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:52 Δεν είναι πρόβλημα, είναι διαφορετική φύση.
Δεν είναι στερεότυπο, έχει γερές βάσεις αυτός ο ισχυρισμός.
Απλά έχουμε καταλάβει ότι ο κόσμος δεν περιβάλλεται από ροζ σύννεφα και μονόκερους με ζαχαρωτά. Και στο λέει αυτό ένας βαθύτατα συναισθηματικός άνθρωπος.
Και τουλάχιστον εμείς ξέρουμε ότι τα ζαχαρωτά δεν τα έχει ο μονόκερος αλλά η καραμελονεράιδα. Άσχετοι
![]()
Υπάρχω και γω, λέω δλδ κ ύστερα δεν υπάρχω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
talaipwros
το ερωτημα ειναι αν μας αρεσουν οι ανθρωποι
- Cecily Anne
Ισχύει. Και όσο πιο μακριά τόσο πιο καλά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Βάλε στη θέση του "αγαπώ" το "νοιάζομαι".Professor έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:12Είναι ενδιαφέρον ότι χρησιμοποιείς το 'αγαπάς' για φιλικές σχέσεις. Για εμένα θα ήταν αδιανόητο. Άντρας προς άντρα φίλο το λέει ποτέ αυτό; Μόνο μεθυσμένος νομίζω.Ίφιδα έγραψε: 17 Φεβ 2019, 15:21
Μια φιλικη σχέση μπορεί να καταλήξει σε γάμο και αγάπη, αλλά όχι παθιασμένο έρωτα. Νομίζω δηλαδή, δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.
Εγώ θεωρώ ότι ακομα και οι φιλικές σχέσεις έχουν κάτι το ερωτικό, όχι σεξουαλικό, ερωτικό, ακόμα και στα ίδια φύλα, όπως είπε και κάποιος-α πιο πάνω.
Το ότι μπορεί κάποια στιγμή υπο συγκεκριμένες συνθήκες να περάσει απ το μια μυαλό του ενός ή και των δύο μια σεξουαλικη σκέψη δε σημαίνει πως δεν υπάρχει φιλία. Αν αγαπάς τον άλλον άνθρωπο, βγάζεις χαβαλέ, συζητάτε, στηρίζετε ο ένας τον άλλον, είσαι εκεί όταν σε χρειάζεται, νοιάζεσαι για το καλό του, χαίρεσαι με τη χαρά του, λυπάσαι με τη λύπη του, είσαι φίλος.
Κατά τα άλλα, νομίζω ότι οι πραγματικές φιλίες είναι όντως ζόρικο πράγμα γιατί δεν έχουν την ευκολία που παρέχει η παροδική ωραιοποίηση που αφορά σε όλες τις αμιγώς ερωτικές σχέσεις.
Οι φίλοι είναι σημεία αναφοράς για τους ανθρώπους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
He's so sweet!!
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν αγαπάς τον φίλο σου; Ασχέτως με το αν του το λεςProfessor έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:12
Είναι ενδιαφέρον ότι χρησιμοποιείς το 'αγαπάς' για φιλικές σχέσεις. Για εμένα θα ήταν αδιανόητο. Άντρας προς άντρα φίλο το λέει ποτέ αυτό; Μόνο μεθυσμένος νομίζω.
Γνωριζεις τι να ΜΗΝ κανεις .sys3x έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:15Εγώ έχω προβληματιστεί πολύ τελευταία ρε, δεν την πέφτω ποτέ στα γκομενάκια αλλά τώρα λέω να αρχίσω, όχι γενικά, συγκεκριμένα γιατί δεν μου την πέφτει αυτή. Τι να κάνω δεν ξέρω.Αγις έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:12 Τα συνηθη μπλα μπλα και αναλυσεις επι μερες σε πυΤζαμοπαρτυ η σε μπιλιαρδαδικα οσων δεν ζουν αλλά ψειριζουν την κασίδα τους .
βαρετα κ κουραστικα...
Να μην κινηθεις δλδ με βαση το φλουφλικο μνοδουλοπρεπες καθιερωμενο προτυπο - ξεφτίλα '' φλερταρισματος''
Αρκει .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
κάποιοι είναι άνθρωποι κάποιοι ΄δεν είναι.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Τσεκ αυτό ρε, πάντα.Αγις έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:24Γνωριζεις τι να ΜΗΝ κανεις .sys3x έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:15Εγώ έχω προβληματιστεί πολύ τελευταία ρε, δεν την πέφτω ποτέ στα γκομενάκια αλλά τώρα λέω να αρχίσω, όχι γενικά, συγκεκριμένα γιατί δεν μου την πέφτει αυτή. Τι να κάνω δεν ξέρω.Αγις έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:12 Τα συνηθη μπλα μπλα και αναλυσεις επι μερες σε πυΤζαμοπαρτυ η σε μπιλιαρδαδικα οσων δεν ζουν αλλά ψειριζουν την κασίδα τους .
βαρετα κ κουραστικα...
Να μην κινηθεις δλδ με βαση το φλουφλικο μνοδουλοπρεπες καθιερωμενο προτυπο - ξεφτίλα '' φλερταρισματος''
Αρκει .
Το θέμα είναι ότι είναι ψιλοβληματάκι αλλά έχει ωραίο κώλο κτλ. τέσπα θα συνεχίσω να την γράφω σταρκίδια μου κι αυτή εκτός αν ξαναπέσει "κατά λάθος" πάνω μου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εμένα πάντως δεν μου αρέσει τις περισσότερες φορές το φυλο μου. Πολύ λίγες γυναίκες γνωρίζω που τιμούν το φύλο. Οι περισσότερες όλο αδυναμία, ματαιοδοξία, κενότητα, υποκρισία, προστυχιά και ηλιθιότητα. Εμ, έτσι εξηγείται ότι ο Αδάμ τελικά είχε την Λίλιθ για πρώτη σύντροφο, η Εύα ήρθε μετά και κατ οικονομίαν που λένε. Τί να πεις...
"Άχρι καιρού..."
Γνωριζεις τι να κανεις . Αμεση προσεγγιση στο ''ψητο'' στα ισα, χωρις μπλα μπλα και κσξυπναδες - παιχνιδακια.sys3x έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:29Τσεκ αυτό ρε, πάντα.Αγις έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:24Γνωριζεις τι να ΜΗΝ κανεις .sys3x έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:15
Εγώ έχω προβληματιστεί πολύ τελευταία ρε, δεν την πέφτω ποτέ στα γκομενάκια αλλά τώρα λέω να αρχίσω, όχι γενικά, συγκεκριμένα γιατί δεν μου την πέφτει αυτή. Τι να κάνω δεν ξέρω.
Αρκει .
Το θέμα είναι ότι είναι ψιλοβληματάκι αλλά έχει ωραίο κώλο κτλ. τέσπα θα συνεχίσω να την γράφω σταρκίδια μου κι αυτή εκτός αν ξαναπέσει "κατά λάθος" πάνω μου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Το θέμα είναι ότι είναι ψιλοβλήμα, κάνει κάτι καρφώματα στο ξεκάρφωτο και δεν μπορείς να καταλάβεις αν είναι λάγνα ή αγελαδίσια, έχει πολύ σούπερ κορμί δο (και πρόσωπο καλό).Αγις έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:34Γνωριζεις τι να κανεις . Αμεση προσεγγιση στο ''ψητο'' στα ισα, χωρις μπλα μπλα και κσξυπναδες - παιχνιδακια.sys3x έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:29Τσεκ αυτό ρε, πάντα.Αγις έγραψε: 17 Φεβ 2019, 16:24
Γνωριζεις τι να ΜΗΝ κανεις .
Αρκει .
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση