Τι ψυχική ανισορροπία άραγε το προκαλεί;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
κ.μπουγα αρθρο για τη σφαγη στα καλαβρυτα
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: κ.μπουγα αρθρο για τη σφαγη στα καλαβρυτα
Κατάντια ανθρώπου να δικαιολογεί τους συνεργάτες των κατακτητών Γερμανών.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Εκφράζεις κρίσεις για μένα χωρίς να με ξέρεις και χωρίς να τις στηρίζεις με γραπτά μου.Χαοτικός έγραψε: 13 Ιαν 2019, 16:41Δεν αποκλείει το ένα το άλλο. Αλλά συγκεκριμένα αναφέρομαι σε σένα και στον ΟΡ (όπως το λέγατε και στο χωριό). Ποτέ δεν σας ενόχλησε το κακό που έκαναν οι Γερμανοί και κάθε στιγμή το προδίδετε με αυτά που σχολιάζετε, που φιλτράρετε και προτιμάτε να αναδεικνύετε. Σημειολογία, γιου νοόυ;
Τα γεγονότα σε όλη την Ελλάδα ήταν πολλά. Το ζουμί όμως είναι ότι συνεργάζονταν οι φασιστοδεξιοί με τους κατακτητές προκειμένου να εξοντώνονται Έλληνες. Και στην Καισαριανή και στην Κοκκινιά και παντού. Όταν ενστερνίζεσαι ένα άρθρο που από τις πρώτες γραμμές πασχίζει να περάσει τη γνώμη ότι οι αριστεροί φταίνε, αλλιώς όλα καλά θα ήτανε, μου δίνει το δικαίωμα να σκεφτώ όλα αυτά που σας καταλογίζω. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, πολλές δεκαετίες τώρα τα έχουμε σκεφτεί αυτά. Απλά σας παρατηρούμε να μαμουδίζετε, με αρθράκια, ατάκες και άλλα ωραία.
Δεν έχεις τίποτα που να μπορείς να πεις:
"Έγραψες αυτό που δείχνει ότι είσαι έτσι, ορίστε φάτο στην μάπα"
Αν θέλεις να με χαρακτηρίσεις οτιδήποτε βάλε γραπτά μου που να το στηρίζουν αλλιώς είσαι συκοφάντης.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Ποιος που συκοφάντη;brb και tyt έγραψε: 13 Ιαν 2019, 16:42 Κατάντια ανθρώπου να δικαιολογεί τους συνεργάτες των κατακτητών Γερμανών.![]()
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Chainis έγραψε: 13 Ιαν 2019, 16:47Ποιος που συκοφάντη;brb και tyt έγραψε: 13 Ιαν 2019, 16:42 Κατάντια ανθρώπου να δικαιολογεί τους συνεργάτες των κατακτητών Γερμανών.![]()
-
Εμπεδοκλής
Τρως ξύλο Χαΐνη;Chainis έγραψε: 13 Ιαν 2019, 16:36Αν έχεις κάτι επί του OP ή για ποστ που έχω βάλει εδώ εγώ βάλτο να το συζητήσουμε.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιαν 2019, 16:30Έλα τώρα, αφού το έβγαλες το συμπέρασμα. Οι Γερμανοί είναι καλοί και φταίνε αλλά φταίνε περισσότεροι οι αντάρτες που συνεργάζονταν με τους Άγγλους κομάντος αλλά δεν ήξεραν ούτε φταίνε, που και από τους αντάρτες του ΕΛΑΣ δεν φταίνε όλοι αλλά μόνο οι κομμουνιστές...Chainis έγραψε: 13 Ιαν 2019, 16:26
Τι μπούρδες γράφεις;
Αναφέρεσαι σε μένα, στο OP, ή είσαι σε παραλήρημα;
Πρόεδρος του Εδεσσαϊκού που βλέπει και τραυματισμούς έχεις καταντήσει στο νήμα. Κράτα λίγο από την αξιοπρέπεια σου...![]()
Σε κάθε άλλη περίπτωση σταμάτα να συκοφαντείς.
Έχω βάλει όλα όσα ζητάς. Μπορείς να συνεχίσεις την επιλεκτική τύφλωση μπας και γλυτώσεις...
Γελάει ο γελοίος.
Του φαίνεται αστείο να τον λενε κατάμουτρα συκοφάντη.
Του φαίνεται αστείο να τον λενε κατάμουτρα συκοφάντη.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Μια χαρά σε ξέρω χρόνια το γράφεις εδώ μέσα. Στο ποστ που αναφέρθηκα σε σένα έκανα παράθεση. Εκεί γράφει τι είπες.Chainis έγραψε: 13 Ιαν 2019, 16:46Εκφράζεις κρίσεις για μένα χωρίς να με ξέρεις και χωρίς να τις στηρίζεις με γραπτά μου.Χαοτικός έγραψε: 13 Ιαν 2019, 16:41Δεν αποκλείει το ένα το άλλο. Αλλά συγκεκριμένα αναφέρομαι σε σένα και στον ΟΡ (όπως το λέγατε και στο χωριό). Ποτέ δεν σας ενόχλησε το κακό που έκαναν οι Γερμανοί και κάθε στιγμή το προδίδετε με αυτά που σχολιάζετε, που φιλτράρετε και προτιμάτε να αναδεικνύετε. Σημειολογία, γιου νοόυ;Chainis έγραψε: 13 Ιαν 2019, 16:26
Τι μπούρδες γράφεις;
Αναφέρεσαι σε μένα, στο OP, ή είσαι σε παραλήρημα;
Τα γεγονότα σε όλη την Ελλάδα ήταν πολλά. Το ζουμί όμως είναι ότι συνεργάζονταν οι φασιστοδεξιοί με τους κατακτητές προκειμένου να εξοντώνονται Έλληνες. Και στην Καισαριανή και στην Κοκκινιά και παντού. Όταν ενστερνίζεσαι ένα άρθρο που από τις πρώτες γραμμές πασχίζει να περάσει τη γνώμη ότι οι αριστεροί φταίνε, αλλιώς όλα καλά θα ήτανε, μου δίνει το δικαίωμα να σκεφτώ όλα αυτά που σας καταλογίζω. Αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, πολλές δεκαετίες τώρα τα έχουμε σκεφτεί αυτά. Απλά σας παρατηρούμε να μαμουδίζετε, με αρθράκια, ατάκες και άλλα ωραία.
Δεν έχεις τίποτα που να μπορείς να πεις:
"Έγραψες αυτό που δείχνει ότι είσαι έτσι, ορίστε φάτο στην μάπα"
Αν θέλεις να με χαρακτηρίσεις οτιδήποτε βάλε γραπτά μου που να το στηρίζουν αλλιώς είσαι συκοφάντης.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τίποτα δεν έχεις βάλει που να αξίζει συζήτηση.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιαν 2019, 16:51Τρως ξύλο Χαΐνη;Chainis έγραψε: 13 Ιαν 2019, 16:36Αν έχεις κάτι επί του OP ή για ποστ που έχω βάλει εδώ εγώ βάλτο να το συζητήσουμε.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Ιαν 2019, 16:30
Έλα τώρα, αφού το έβγαλες το συμπέρασμα. Οι Γερμανοί είναι καλοί και φταίνε αλλά φταίνε περισσότεροι οι αντάρτες που συνεργάζονταν με τους Άγγλους κομάντος αλλά δεν ήξεραν ούτε φταίνε, που και από τους αντάρτες του ΕΛΑΣ δεν φταίνε όλοι αλλά μόνο οι κομμουνιστές...
Πρόεδρος του Εδεσσαϊκού που βλέπει και τραυματισμούς έχεις καταντήσει στο νήμα. Κράτα λίγο από την αξιοπρέπεια σου...![]()
Σε κάθε άλλη περίπτωση σταμάτα να συκοφαντείς.![]()
Έχω βάλει όλα όσα ζητάς. Μπορείς να συνεχίσεις την επιλεκτική τύφλωση μπας και γλυτώσεις...![]()
Και σταμάτα να πετάγεσαι σαν τσουτσού σε ποστ άλλων, αν έχεις κάτι να μου πεις βάλτο σε χωριστό ποστ.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Όχι γενικές και αόριστες ΚΚΕδικες πουτανιές.Χαοτικός έγραψε: 13 Ιαν 2019, 16:51
Μια χαρά σε ξέρω χρόνια το γράφεις εδώ μέσα. Στο ποστ που αναφέρθηκα σε σένα έκανα παράθεση. Εκεί γράφει τι είπες.
Βάλε το ποστ, και εξήγησε μας με βάση τα γραφόμενα γιατί είμαι φιλογερμανός.
"Έγραψες αυτό που σημαίνει αυτό"
Έτσι κάνουν όσοι έχουν αρχίδια.
Αλλιώς είσαι ένας κακομοίρης συκοφάντης και τίποτα άλλο.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Έγραψαν οι πατριώτες παλαιοεθνικόφρωνες κανένα τραγούδι για να υμνήσουν τους συνεργάτες των Γερμανών Ταγματσφαλίτες;
- Highlander
Και φαντάσου ότι είναι οι ίδιοι που δηλώνουν υπερεθνικοφρονες που θα έπεφταν υπέρ πίστεως και πατρίδος.brb και tyt έγραψε: 13 Ιαν 2019, 16:42 Κατάντια ανθρώπου να δικαιολογεί τους συνεργάτες των κατακτητών Γερμανών.![]()
Οι συνεργάτες των γερμανών ναζί και οι απολογητές τους.
- Highlander
Διάφορων κατηγοριών εθνικοφρονες βρήκαν τα κοινά ιδεολογικά τους σημεία με τους χιτλερικους κατακτητές και συνεργάστηκαν μαζί τους σε βάρος των προοδευτικών Ελλήνων που δεν ήθελαν εθνικισμό και ρατσισμό.
Τελικά μοίρασε πολύ πόνο ο Μπουγάς με το άρθρο του.
Περαστικά σε όλους τους αναξιοπαθούντες ΚΚΕδες και aristeroi που μένουν πάλι χωρίς σώβρακα.
Περαστικά σε όλους τους αναξιοπαθούντες ΚΚΕδες και aristeroi που μένουν πάλι χωρίς σώβρακα.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Οι καλοί και οι κακοί σε έναν πόλεμο , υπάρχουν μονο σε πολεμικές προπαγανδιστικές ταινίες
Σε εναν πόλεμο όλες οι πλευρες σκοτώνουν , και εκείνος που έχει την ισχύ σκοτώνει περισσότερους
Την ιστορία την γράφουν νικητές ,αν οι γερμανοί δεν είχαν ηττηθεί στον δευτερο παγκόσμιο πόλεμο , η ιστορία σήμερα θα γράφονταν διαφορετικά
Σε εναν πόλεμο όλες οι πλευρες σκοτώνουν , και εκείνος που έχει την ισχύ σκοτώνει περισσότερους
Την ιστορία την γράφουν νικητές ,αν οι γερμανοί δεν είχαν ηττηθεί στον δευτερο παγκόσμιο πόλεμο , η ιστορία σήμερα θα γράφονταν διαφορετικά
Αυτοι που ήθελαν την κατοχή της Ελλάδας απί τους Γερμανούς , με αυτους που ήθελαν την Ελλάδα να "απςλευθερωθει" απο τους σοβιετικούς και με αυτους που έκαναν την Ελλάδα αγγλικό και αμερικανικό προτεκτοράτο , δεν σκότωναν λιγότερο απί τους αλλους
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 69 Απαντήσεις
- 1862 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
-
- 13 Απαντήσεις