Golden Age έγραψε: 21 Δεκ 2018, 15:43Που έχω κόψει την εξήγηση;
Λέει, Okay, das reicht. Ich denke, das reicht. Wir haben gesagt... και μετά έπεσε ψαλίδι. Γιατί δεν άφησες να ακούσουμε τι εξήγηση πάει να δώσει η κυρία;
Δεν είμαι εγώ ο uploader του βίντεο.
Κι εδώ που έχει με περισσότερο χρόνο, δεν έχει κάτι διαφορετικό μετά τη διακοπή:
Πάλι διακόπτεται η Πρόεδρος. Ξεκινάει με το να πει πως ο διαχωρισμός ανθρώπων δεν είναι επιθυμητός για την κοινωνία μας, και πως ο Ομπάμα είπε ότι... Και μετά πέφτει ψαλίδα. Όταν βάζεις μια ολόκληρη ομιλία, πρέπει να έχεις και την απάντηση ολόκληρη. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο το να κατανοήσεις ως ναζί τον κοινοβουλευτισμό, αλλά...
Cavaliere έγραψε: 21 Δεκ 2018, 15:58
Πάλι διακόπτεται η Πρόεδρος. Ξεκινάει με το να πει πως ο διαχωρισμός ανθρώπων δεν είναι επιθυμητός για την κοινωνία μας, και πως ο Ομπάμα είπε ότι... Και μετά πέφτει ψαλίδα. Όταν βάζεις μια ολόκληρη ομιλία, πρέπει να έχεις και την απάντηση ολόκληρη. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο το να κατανοήσεις ως ναζί τον κοινοβουλευτισμό, αλλά...
Ο λόγος της διακοπής επισημαίνεται. Και φυσικά είναι το ότι δεν είναι αρεστά στην "πολιτική ορθότητα" τα λεγόμενα του παιδιού.
Cavaliere έγραψε: 21 Δεκ 2018, 15:58
Ο λόγος της διακοπής επισημαίνεται. Και φυσικά είναι το ότι δεν είναι αρεστά στην "πολιτική ορθότητα" τα λεγόμενα του παιδιού.
στο δευτερο βιντεο βλεπουμε οτι ολοι χειροκροτουν που διεκοπη ο νεοναζι. Δεν ακουμε ολοκληρωμενη την απαντηση αλλα ειναι προφανες οτι δεν ειναι ανεκτα απο τους αξιοπρεπεις πολιτες τα "λεγομενα" του " παιδιου"
Στο δεύτερο βίντεο βλέπουμε οτι ο Μπάμπης Αντωνάκης, λεει το ονομα του στο 0:09 μιλά κανονικα μια φορα, τελειώνει, του απαντα η πρόεδρος, την χειροκροτεί το πλήθος και μετα ξαναπαίρνει τον λόγο ο Μπάμπης για να κανει αναφορα στον Τραμπ, να πει για τους ιλλιγκαλ ιμμικγραντς και τα εγκληματα που προκαλουν....δλδ κοπτοραπιτκή κανονική το αρχικο βιντεο του OP.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Golden Age έγραψε: 21 Δεκ 2018, 16:03Ο λόγος της διακοπής επισημαίνεται. Και φυσικά είναι το ότι δεν είναι αρεστά στην "πολιτική ορθότητα" τα λεγόμενα του παιδιού.
Αρχηγέ μου, ο λόγος της προέδρου διακόπτεται, δεν ακούμε τι θα πει επ΄αυτού.
Ένας Γερμανός ίδιας ηλικίας κάνει αουσμπιλντουνκ. Έχει ήδη προϋπηρεσία σε κάποια μεγάλη εταιρία και κάνει σχέδια μετά για μαηστερ και αργότερα εντζινεερ. Το αντίστοιχο Ελληνόπουλο άντε να χει κανα δυο καταλήψεις και κανα ψεύτο τσαμπουκά στο βιογραφικό του. Απόρροια ενός λαού που έχει διαβολικό μίσος για την εργασία και την προκοπή.
Αυτος που εκανε κοπτοραπτικη στο βιντεο, εκοψε τα λογια της προέδρου, γιατι δεν ταιριαζουν στην πολιτική ορθότητα του. Αυτο το μελλον θελουν να επιβάλουν, να μιλάνε μονο τα φιλαράκια τους.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Γιωργης έγραψε: 21 Δεκ 2018, 16:43
Ένας Γερμανός ίδιας ηλικίας κάνει αουσμπιλντουνκ. Έχει ήδη προϋπηρεσία σε κάποια μεγάλη εταιρία και κάνει σχέδια μετά για μαηστερ και αργότερα εντζινεερ. Το αντίστοιχο Ελληνόπουλο άντε να χει κανα δυο καταλήψεις και κανα ψεύτο τσαμπουκά στο βιογραφικό του. Απόρροια ενός λαού που έχει διαβολικό μίσος για την εργασία και την προκοπή.
αυτοι που μισουν την εργασια και την προκοπη αναμεσα στους ελληνες είναι της αριστερας τα παιδια
και τωρα και παλαιοτερα μιας και παντα τους εφταιγε ο...καπιταλισμος
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Γιωργης έγραψε: 21 Δεκ 2018, 16:43
αυτοι που μισουν την εργασια και την προκοπη αναμεσα στους ελληνες είναι της αριστερας τα παιδια
και τωρα και παλαιοτερα μιας και παντα τους εφταιγε ο...καπιταλισμος
Πολύ απλά, ο καπιταλισμός ήταν ανθρωπινός επειδή υπήρχε το κόκκινο φόβητρο. Μόλις απέτυχε ο κομουνισμός, ο καπιταλισμός έδειξε δόντια. Όσο και να θέλετε να κάνετε πίσω στην εποχή που ο Αντρέας πετούσε λεφτά στον δρόμο, δεν γίνεται, θα φάμε καπιταλισμό μέχρι να πήξει η μούνα μας.