!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Χούντα ευρωβουλής: Φίμωσαν Έλληνα έφηβο!

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Re: Χούντα ευρωβουλής: Φίμωσαν Έλληνα έφηβο!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Cavaliere έγραψε: 21 Δεκ 2018, 15:48
Golden Age έγραψε: 21 Δεκ 2018, 15:43Που έχω κόψει την εξήγηση;
Λέει, Okay, das reicht. Ich denke, das reicht. Wir haben gesagt...
και μετά έπεσε ψαλίδι. Γιατί δεν άφησες να ακούσουμε τι εξήγηση πάει να δώσει η κυρία;
Δεν είμαι εγώ ο uploader του βίντεο.

Κι εδώ που έχει με περισσότερο χρόνο, δεν έχει κάτι διαφορετικό μετά τη διακοπή:
Dwarven Blacksmith έγραψε: 20 Δεκ 2018, 23:04

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

Πάλι διακόπτεται η Πρόεδρος. Ξεκινάει με το να πει πως ο διαχωρισμός ανθρώπων δεν είναι επιθυμητός για την κοινωνία μας, και πως ο Ομπάμα είπε ότι... Και μετά πέφτει ψαλίδα. Όταν βάζεις μια ολόκληρη ομιλία, πρέπει να έχεις και την απάντηση ολόκληρη. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο το να κατανοήσεις ως ναζί τον κοινοβουλευτισμό, αλλά...
Ordem e Progresso.
Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης »

Golden Age έγραψε: 21 Δεκ 2018, 13:00
μίστερ μαξ έγραψε: 21 Δεκ 2018, 09:23
Golden Age έγραψε: 21 Δεκ 2018, 02:28

Της βιολογίας ρε πολυεπιστήμονα.
O όρος ρατσες, στην βιολογια δεν υπαρχει για την ανθρώπινη φυλή. Μια ανθρώπινη ράτσα υπάρχει, η homo sapiens. :102:

Αυτό δεν είναι είναι επιστημονική άποψη. Αυτό είναι ιδεοληπτική απάντηση του Μήτσου του αριστερού ντουντουκοφόρου.

Να πάρετε τους επιστήμονες να τους κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα:

https://en.wikipedia.org/wiki/James_Watson

Phorumοεπιστήμονες.
Δεν ξέρω τι νομίζεις ότι κατάφερες με το λινκ που έβαλες αλλά, χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω, δεν το κατάφερες.

Για φέρε και καμμιά πηγή για την "ερυθρόδερμη φυλή" να γελάσουμε .
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Cavaliere έγραψε: 21 Δεκ 2018, 15:58 Πάλι διακόπτεται η Πρόεδρος. Ξεκινάει με το να πει πως ο διαχωρισμός ανθρώπων δεν είναι επιθυμητός για την κοινωνία μας, και πως ο Ομπάμα είπε ότι... Και μετά πέφτει ψαλίδα. Όταν βάζεις μια ολόκληρη ομιλία, πρέπει να έχεις και την απάντηση ολόκληρη. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο το να κατανοήσεις ως ναζί τον κοινοβουλευτισμό, αλλά...
Ο λόγος της διακοπής επισημαίνεται. Και φυσικά είναι το ότι δεν είναι αρεστά στην "πολιτική ορθότητα" τα λεγόμενα του παιδιού.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Golden Age έγραψε: 21 Δεκ 2018, 16:03
Cavaliere έγραψε: 21 Δεκ 2018, 15:58 Πάλι διακόπτεται η Πρόεδρος. Ξεκινάει με το να πει πως ο διαχωρισμός ανθρώπων δεν είναι επιθυμητός για την κοινωνία μας, και πως ο Ομπάμα είπε ότι... Και μετά πέφτει ψαλίδα. Όταν βάζεις μια ολόκληρη ομιλία, πρέπει να έχεις και την απάντηση ολόκληρη. Ξέρω πως δεν είναι εύκολο το να κατανοήσεις ως ναζί τον κοινοβουλευτισμό, αλλά...
Ο λόγος της διακοπής επισημαίνεται. Και φυσικά είναι το ότι δεν είναι αρεστά στην "πολιτική ορθότητα" τα λεγόμενα του παιδιού.
στο δευτερο βιντεο βλεπουμε οτι ολοι χειροκροτουν που διεκοπη ο νεοναζι. Δεν ακουμε ολοκληρωμενη την απαντηση αλλα ειναι προφανες οτι δεν ειναι ανεκτα απο τους αξιοπρεπεις πολιτες τα "λεγομενα" του " παιδιου"
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Στο δεύτερο βίντεο βλέπουμε οτι ο Μπάμπης Αντωνάκης, λεει το ονομα του στο 0:09 μιλά κανονικα μια φορα, τελειώνει, του απαντα η πρόεδρος, την χειροκροτεί το πλήθος και μετα ξαναπαίρνει τον λόγο ο Μπάμπης για να κανει αναφορα στον Τραμπ, να πει για τους ιλλιγκαλ ιμμικγραντς και τα εγκληματα που προκαλουν....δλδ κοπτοραπιτκή κανονική το αρχικο βιντεο του OP.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Golden Age έγραψε: 21 Δεκ 2018, 16:03Ο λόγος της διακοπής επισημαίνεται. Και φυσικά είναι το ότι δεν είναι αρεστά στην "πολιτική ορθότητα" τα λεγόμενα του παιδιού.
Αρχηγέ μου, ο λόγος της προέδρου διακόπτεται, δεν ακούμε τι θα πει επ΄αυτού.
Ordem e Progresso.
Γιωργης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιωργης »

Ένας Γερμανός ίδιας ηλικίας κάνει αουσμπιλντουνκ. Έχει ήδη προϋπηρεσία σε κάποια μεγάλη εταιρία και κάνει σχέδια μετά για μαηστερ και αργότερα εντζινεερ. Το αντίστοιχο Ελληνόπουλο άντε να χει κανα δυο καταλήψεις και κανα ψεύτο τσαμπουκά στο βιογραφικό του. Απόρροια ενός λαού που έχει διαβολικό μίσος για την εργασία και την προκοπή.
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Αυτος που εκανε κοπτοραπτικη στο βιντεο, εκοψε τα λογια της προέδρου, γιατι δεν ταιριαζουν στην πολιτική ορθότητα του. Αυτο το μελλον θελουν να επιβάλουν, να μιλάνε μονο τα φιλαράκια τους.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

Γιωργης έγραψε: 21 Δεκ 2018, 16:43 Ένας Γερμανός ίδιας ηλικίας κάνει αουσμπιλντουνκ. Έχει ήδη προϋπηρεσία σε κάποια μεγάλη εταιρία και κάνει σχέδια μετά για μαηστερ και αργότερα εντζινεερ. Το αντίστοιχο Ελληνόπουλο άντε να χει κανα δυο καταλήψεις και κανα ψεύτο τσαμπουκά στο βιογραφικό του. Απόρροια ενός λαού που έχει διαβολικό μίσος για την εργασία και την προκοπή.

αυτοι που μισουν την εργασια και την προκοπη αναμεσα στους ελληνες είναι της αριστερας τα παιδια

και τωρα και παλαιοτερα μιας και παντα τους εφταιγε ο...καπιταλισμος
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
talaipwros

run έγραψε: 21 Δεκ 2018, 16:49
Γιωργης έγραψε: 21 Δεκ 2018, 16:43 Ένας Γερμανός ίδιας ηλικίας κάνει αουσμπιλντουνκ. Έχει ήδη προϋπηρεσία σε κάποια μεγάλη εταιρία και κάνει σχέδια μετά για μαηστερ και αργότερα εντζινεερ. Το αντίστοιχο Ελληνόπουλο άντε να χει κανα δυο καταλήψεις και κανα ψεύτο τσαμπουκά στο βιογραφικό του. Απόρροια ενός λαού που έχει διαβολικό μίσος για την εργασία και την προκοπή.

αυτοι που μισουν την εργασια και την προκοπη αναμεσα στους ελληνες είναι της αριστερας τα παιδια

και τωρα και παλαιοτερα μιας και παντα τους εφταιγε ο...καπιταλισμος
Και ο νεοναζί στο βίντεο τον καπιταλισμό βρίζει
run

και τι με νοιαζει για τους νεοναζί

ας είναι λοιπον αριστερα σιμιτισταν γαπισταν κκε νεοναζί τους φταιγει ο καπιτλισμος
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
run

και να ξηγου μια

ΜΟΝΟ τον παραγωγικο τον καπιταλισμο ΟΧΙ τον νεοφιλελεφτερισμο

που στηρίζεται στη βιαιη φορολογια της μεσαιας και μικρης ιδιοκτησίας στα τοξικα προιοντα τραπεζων και τα πετσινα του χρηματιστηριου

ΠΑΡΑΓΩΓΗ και αμα λενε για κινα κτλ ΟΧΙ στη ασυδοτη αγορα

και κλωτσισι στις θεωριες που στειλανε την παραγωγη στην ασια
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Πολύ απλά, ο καπιταλισμός ήταν ανθρωπινός επειδή υπήρχε το κόκκινο φόβητρο. Μόλις απέτυχε ο κομουνισμός, ο καπιταλισμός έδειξε δόντια. Όσο και να θέλετε να κάνετε πίσω στην εποχή που ο Αντρέας πετούσε λεφτά στον δρόμο, δεν γίνεται, θα φάμε καπιταλισμό μέχρι να πήξει η μούνα μας.
Ordem e Progresso.
talaipwros

run έγραψε: 21 Δεκ 2018, 17:24 και τι με νοιαζει για τους νεοναζί

ας είναι λοιπον αριστερα σιμιτισταν γαπισταν κκε νεοναζί τους φταιγει ο καπιτλισμος
τι εννοεις τι σε νοιαζει για τους νεοναζι; για τον νεοναζι στο βιντεο δε σκουζεις τοσην ωρα;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”