Τελικά τι έγινε; Πως σε άφησε ήσυχο;sys3x έγραψε: 12 Δεκ 2018, 20:28Θα κάνω μια τεράστια εξαίρεση μόνο γι' αυτήν την δημοσίευση. Ούτε τρελλάρω, ούτε πλακίτσα ούτε τίποτα.Γραφικός έγραψε: 12 Δεκ 2018, 18:42
Κίνδυνοι υπάρχουν για τους άνδρες κατά τη διάρκεια της σχέσης και μετά, δεν σκέφτεται ποτέ κανείς αν κινδυνεύει να τον παρενοχλήσουν γυναίκες αν βγει να πιει ένα ποτό μόνος του.
Λοιπόν, όταν ήμουν 19 προς 20 χρονών ήμουν σε ένα υπαίθριο μπαράκι με φίλους στην αρχή, ήπια τεκίλες (κυρίως) σαν το μοσχάρι, φύγαν οι φίλοι και έμεινα στο μπαρ μόνος μου (αν και ο μπάρμαν ήταν κι αυτός φιλαράκος αλλά είχε δουλειά, εξυπηρετούσε κι άλλους ανθρώπους). Σε κάποια φάση έρχεται ο μαγαζάτορας και με λέει να πάω στο αποθηκάκι που είχε δίπλα κι ότι κάποιος με θέλει, του λέω ποιος είναι ας έρθει εδώ, με λέει ότι ούτε κι αυτός δεν ξέρει ποιος είναι κι οτι του το είπε η τάδε να μου το πει κι ότι η τάδε έχει φύγει μόλις (όντως είχε φύγει).
Ε λέω δε γαμιέται τότες ας πάω να δω σιγά.
Ανοίγω την πόρτα, σκοτάδι, μπαίνω μέσα.
Με την μια κλείνει η πόρτα πίσω μου και κάποιος με ζμπρώχνει σε ένα μικρό διθέσιο καναπεδάκι που ήταν ακριβώς μπροστά μου (δεν το είχα δει καν, σκοτάδι γαρ). Μέσα σε μισό νανοσεκόντ μου έφυγε η σούρα, έσφιξα τις γροθιές μου και είπα σε γάμησα παλιόπουστα.
Για ελάχιστα δεύτερα επικράτησε ησυχία.
Σε αυτά τα δευτερόλεπτα ήρθε μια υπέροχη μυρωδιά καρύδας κάτι τέτοιο, ένα πολύ γαμάτο γυναικείο άρωμα τέλος πάντων.
Χαλάρωσα σχεδόν ώσπου ξαφνικά έπεσε πάνω μου μια γυναίκα με πλούσια σγουρά μαλλιά (τα ένοιωθα πάνω μου) με κόλλησε πίσω στον καναπέ με όλο το βάρος της, με τράβηξε τα χέρια πίσω, έφερε τα χείλη της στ' αυτί μου και με βραχνή φωνή μου είπε, με έχεις τρελάνει,
έχω βγει εκτός εαυτού, θέλω να σε φάω ζωντανό, θέλω να καταπιώ τον πούτσο σου δεν συνεχίζω άλλο είπε κι άλλα.
Μου έφυγε η μαγκιά, μούδιασα, παράλυσα.
Έπιασε τον κρίνο στην αρχή με τα χέρια της σφιχτά και μετά άρχισε να τον δαγκώνει έξω από την βερμούδα.
Την άρπαξα από τα μαλλιά, έφερα το πρόσωπο της μπροστά στο δικό μου και της είπα, ποια είσαι συ; τι θες από μένα; τι ναι αυτά που κάνεις;
...
Δεν το συνεχίζω, αυτό που θέλω να πω είναι ότι τρομοκρατήθηκα, πολύ άσχημα, το χασα, ευτυχώς για πολύ λίγο και πήρα την κατάσταση στα χέρια μου, αν ήταν κάποιος άλλος θα μπορούσαν να συμβούν χίλια δυό διαφορετικά πράγματα. Αυτό που ένοιωσα, ότι έχασα τον έλεγχο δηλαδή κι ότι κάποιος άλλος άνθρωπος έκανε ότι ήθελε πάνω μου χωρίς να το θέλω, μάλλον είναι το συναίσθημα του θύματος ενός βιασμού. Δεν λέω ότι με βίασε κανείς έτσι; ούτε καν για τα ελάχιστα δεύτερα που πραγματικά αισθάνθηκα έτσι, αλλά σε αυτό που γράφεις είσαι λάθος μαν μου, όλα μπορούν να συμβούν ανεξαρτήτως φύλου, φυσικά οι γυναίκες είναι μακράν πιο ευάλωτες στο έξω κόσμο αλλά μην ξεχνάς τις φυλακές και άλλους χώρους εργασίας πχ που τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ περίεργα πολύ εύκολα.
Αν συνέχιζα δε και με ιστορίες μέσα σε σχέσεις, γάμους κτλ. (δεν πρόκειται) θα σου πέφτανε τα μαλλιά, και από τις δύο κατευθύνσεις (άντρας>γυναίκα, γυναίκα>άντρας) αυτό.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, μου έχει τύχει παρόμοιο αλλά με γνωστό και πραγματικά είχα πάθει σοκ,είχα κοκκαλώσει και ένιωθα την καρδιά μου στο λαιμό να χτυπάει.