Κάνε τους ραγιάδες να μην πάνε μπουζούκια απόψε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κλιματική αλλαγή
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
Re: Κλιματική αλλαγή
Δώσε πόνο Εσθήρ, δώσε ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΙΚΟ πόνο!

"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Έχω επικαλεστεί από ΟΗΕ, μέχρι Indymedia. Τίποτε δεν έπιασε. Χαμένος κόπος...
Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια
- DIOMEDESGR
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Δεν υπαρχουν στατιστικα για να υποστηριξετε την κλιματικη αλλαγη ολα για το χρημα γινονται
- DIOMEDESGR
Έτσι, έτσι, ΠΕΣΤΑ, φώναξέτα. Πες και για τους σαυρόμορφους που μας κυβερνάνε και μας ταΐζουν αυτά τα παραμύθια για την κλιματική αλλαγή.perseus έγραψε: 30 Ιουν 2019, 10:35 Δεν υπαρχουν στατιστικα για να υποστηριξετε την κλιματικη αλλαγη ολα για το χρημα γινονται
Μετανοείειειτεεεεε ρεεεεεεε..............................
Έρχεται το 666!
- perseus
Τετοιος καραγκιοζης σαν και εσενα δεν πρεπει να υπαρχει αλλος ριχνεις στον πιθηκα τουλάχιστον 2 μηκη
- DIOMEDESGR
Τι να πιάσει πουλάκι μου?
Εδώ δεν είμαστε για να ΠΕΊΘΟΥΜΕ ο ένας τον άλλο, εδώ είμαστε για να συζητάμε και να ανταλλάσουμε γνώμες σε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ βάση.
Αν θέλω θα ενστερνιστώ την γνώμη σου.
- DIOMEDESGR
Συγνώμη, αυτό που μου προσάπτεις τώρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ?perseus έγραψε: 30 Ιουν 2019, 10:41 Τετοιος καραγκιοζης σαν και εσενα δεν πρεπει να υπαρχει αλλος ριχνεις στον πιθηκα τουλάχιστον 2 μηκη
Μπορεί να το κάνει ο καθένας? Έλα σε παρακαλώ. Λίγος σεβασμός στους Καραγκιόζηδες!
- perseus
Δεν σεβεσαι τον εαυτο σου
- DIOMEDESGR
hellegennes έγραψε: 29 Ιουν 2019, 22:56 Κοίτα. Αυτός που έγραψε αυτό το μαλακισμένο τουίτ ή είναι μεγάλη παλιόπουστρα ή έχει εξαιρετικό χαμηλό IQ για να μην καταλαβαίνει ότι η αρχιδιά που έγραψε δεν έχει καμία σχέση με το αν υποσιτίζεται σημαντική μερίδα του πληθυσμού αυτών των χωρών. Εσύ όμως φαντάζομαι ότι το καταλαβαίνεις, ωστόσο το παραθέτεις. Εξήγησε μου γιατί. Κάνεις δεν αρνείται ότι η κατεύθυνση είναι θετική και τα πράγματα είναι καλύτερα από ό,τι πριν 20 χρόνια. Γιατί χρειάζεται να παραθέσεις ένα παραπλανητικό ψέμα;
Οι "παλιόπουστες" και "μαλακισμένοι" όπως τους αποκαλείς εσύ (και φυσικά ντροπιάζεις τον εαυτό σου που υποτίθεται είσαι και απόφοιτος τριτοβάθμιας) είναι επιστήμονες και Πολιτικοί αναλυτές ενός από τα μεγαλύτερα think tanks του πλανήτη, του Cato Institute!Who We Are
HumanProgress.org is a project of the Cato Institute with major support from the John Templeton Foundation and the Searle Freedom Trust, as well as additional funding from the Brinson Foundation and the Dian Graves Owen Foundation. The website requires no registration or membership. All of its content and features can be used free, but acknowledgment is always appreciated.
Και φυσικά ούτε έχεις καταλάβει καλά τι λέει το άρθρο εφόσον υποστηρίζεις ότι κάποιοι "υποσιτίζονται" και εγώ το υποστηρίζω αυτό, λέω δε και κάποιο ψέμα που δεν κατάλαβα ποιο είναι.Who We Are
HumanProgress.org is a project of the Cato Institute with major support from the John Templeton Foundation and the Searle Freedom Trust, as well as additional funding from the Brinson Foundation and the Dian Graves Owen Foundation. The website requires no registration or membership. All of its content and features can be used free, but acknowledgment is always appreciated.
What We Do
Evidence from individual scholars, academic institutions, and international organizations shows dramatic improvements in human well-being throughout much of the world. In recent decades, these improvements have been especially striking in developing countries. Unfortunately, there is often a wide gap between the reality of human experience, which is characterized by incremental improvements, and public perception, which tends to be quite negative about the current state of the world and skeptical about humanity’s future prospects.
To rectify the widely held misperceptions about the state of humanity, we have gathered empirical data from reliable sources that look at worldwide long-term trends. By putting together these comprehensive data in an accessible way, our goal is to provide a useful resource for students, scholars, journalists, policymakers, and the general public.
Whereas we think that policies and institutions compatible with freedom and openness are important factors in promoting human well-being, we let the evidence speak for itself. Finally, we hope that this website leads to a greater appreciation of the improving state of the world and stimulates an intelligent debate on the drivers of human progress.
Αν δεν έχεις καταλάβει τι λέει ρώτα να σου εξηγήσω, αν έχεις καταλάβει και πετάς λάσπη, ζήτα συγνώμη, υποτιμάς τον εαυτό σου με χαμηλής ποιότητας σπέκουλες.
- DIOMEDESGR
- DIOMEDESGR
- DIOMEDESGR
- hellegennes
Καλά το είπες, είναι πολιτικοί αναλυτές και λένε προπαγανδιστικές μαλακίες.DIOMEDESGR έγραψε: 30 Ιουν 2019, 10:57hellegennes έγραψε: 29 Ιουν 2019, 22:56 Κοίτα. Αυτός που έγραψε αυτό το μαλακισμένο τουίτ ή είναι μεγάλη παλιόπουστρα ή έχει εξαιρετικό χαμηλό IQ για να μην καταλαβαίνει ότι η αρχιδιά που έγραψε δεν έχει καμία σχέση με το αν υποσιτίζεται σημαντική μερίδα του πληθυσμού αυτών των χωρών. Εσύ όμως φαντάζομαι ότι το καταλαβαίνεις, ωστόσο το παραθέτεις. Εξήγησε μου γιατί. Κάνεις δεν αρνείται ότι η κατεύθυνση είναι θετική και τα πράγματα είναι καλύτερα από ό,τι πριν 20 χρόνια. Γιατί χρειάζεται να παραθέσεις ένα παραπλανητικό ψέμα;Οι "παλιόπουστες" και "μαλακισμένοι" όπως τους αποκαλείς εσύ (και φυσικά ντροπιάζεις τον εαυτό σου που υποτίθεται είσαι και απόφοιτος τριτοβάθμιας) είναι επιστήμονες και Πολιτικοί αναλυτές ενός από τα μεγαλύτερα think tanks του πλανήτη, του Cato Institute!Who We Are
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Η λύση δηλαδή είναι να περιμένεις να βρεθεί ως διά μαγείας λύση.DIOMEDESGR έγραψε: 30 Ιουν 2019, 11:40 Ιδού η ΛΥΣΗ στο πρόβλημα της υπερθέρμανσης!
https://twitter.com/IntEngineering/stat ... 2247341057
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,