!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Trump> Ελάτε να φτιάξετε το προϊόν σας στην Αμερική και θα σας δώσουμε τους χαμηλότερους φόρους από οποιοδήποτε έθνος
- hellegennes
Re: Trump> Ελάτε να φτιάξετε το προϊόν σας στην Αμερική και θα σας δώσουμε τους χαμηλότερους φόρους από οποιοδήποτε έθνο
Σωστά. Αυτό δεν το υπολόγισα.Bill Hicks έγραψε: 24 Ιαν 2025, 17:31για να είναι χαμηλότερη «από οποιοδήποτε έθνος» πρέπει να είναι αρνητική η ομοσπονδιακή, καθώς έχουν φορολογία επιχειρήσεων (κερδών ή τζίρου) και οι πολιτείες.hellegennes έγραψε: 24 Ιαν 2025, 15:33Δηλαδή 0% φορολογία, γιατί πολύ κοντά στο 0% είναι ούτως ή άλλως διάφορα κράτη.Αρίστος έγραψε: 24 Ιαν 2025, 08:49 Trump> Ελάτε να φτιάξετε το προϊόν σας στην Αμερική και θα σας δώσουμε τους χαμηλότερους φόρους από οποιοδήποτε έθνος στη Γη
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Re: Trump> Ελάτε να φτιάξετε το προϊόν σας στην Αμερική και θα σας δώσουμε τους χαμηλότερους φόρους από οποιοδήποτε έθνο
Φυσικά έχει αλλά δεν έχουν μεγάλη αιολική απόδοση. Το αιολικό δυναμικό της χώρας είναι συγκεντρωμένο στα ανατολικά, κοντά στην Βιέννη. Εκεί έχουν βάλει τις ανεμογεννήτριές τους. Μπορείς να το δεις στους παρακάτω χάρτες.nyxtovios έγραψε: 24 Ιαν 2025, 15:43Η Αυστρία δεν έχει βουνα;hellegennes έγραψε: 24 Ιαν 2025, 15:41Τις ανεμογεννήτριες τις βάζουν εκεί που έχει άνεμο, που μπορεί σε κάθε χώρα είναι τοπολογικά διαφορετικό ανάγλυφο. Η Αγγλία ας πούμε που δεν έχει καθόλου βουνά είναι λίγο δύσκολο να τις βάλει σε βουνά.nyxtovios έγραψε: 24 Ιαν 2025, 15:37
Το λες επειδή μάλλον δεν έχουν βρωμίσει το μέρος σου με ΑΠΕ.
Στο Βορρά, έχουν καταστρέψει όλα τα βουνά με ανεμογγενήτριες.
Στις πολιτισμένες χώρες τις βάζουν στα χωράφια, όχι στα βουνά.
Γεωφυσικός χάρτης που δείχνει τα βουνά:

Χάρτης αιολικού δυναμικού:

Χάρτης με αιολικές φάρμες:

Στην Ελλάδα η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική γιατί η χώρα βρέχεται από δύο μεριές. Είναι ανοιχτή και ο τρόπος που κινούνται τα ρεύματα τελείως διαφορετικός. Στην Ελλάδα είναι πολύ μεγαλύτερη η συσχέτιση υψόμετρου-αιολικού δυναμικού. Μπορείς να το δεις από τους αντίστοιχους χάρτες.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αυτοί οι αρχαίοι Έλληνες και οι Ρωμαίοι τα φταίνε όλα, που βάλθηκαν να μας γαμήσουν με τους νόμους τους και τις αξίες του ανθρωπισμού. Μαλακιστήρια.Bill Hicks έγραψε: 24 Ιαν 2025, 17:26κακό που μάς βρήκε.Lord Brum έγραψε: 24 Ιαν 2025, 13:22
[..] Η Ευρώπη θα μείνει με το νομοθετικό πλαίσιο και τις αρχές και αξίες του ανθρωπισμου
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν ξέρω την αξιοπιστία των πηγών σου, οι δικές μου πάντως δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι κορυφές των βουνών έχουν πιο πολύ αέρα.hellegennes έγραψε: 24 Ιαν 2025, 22:44Φυσικά έχει αλλά δεν έχουν μεγάλη αιολική απόδοση. Το αιολικό δυναμικό της χώρας είναι συγκεντρωμένο στα ανατολικά, κοντά στην Βιέννη. Εκεί έχουν βάλει τις ανεμογεννήτριές τους. Μπορείς να το δεις στους παρακάτω χάρτες.nyxtovios έγραψε: 24 Ιαν 2025, 15:43Η Αυστρία δεν έχει βουνα;hellegennes έγραψε: 24 Ιαν 2025, 15:41
Τις ανεμογεννήτριες τις βάζουν εκεί που έχει άνεμο, που μπορεί σε κάθε χώρα είναι τοπολογικά διαφορετικό ανάγλυφο. Η Αγγλία ας πούμε που δεν έχει καθόλου βουνά είναι λίγο δύσκολο να τις βάλει σε βουνά.
Γεωφυσικός χάρτης που δείχνει τα βουνά:
Χάρτης αιολικού δυναμικού:
Χάρτης με αιολικές φάρμες:
Στην Ελλάδα η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική γιατί η χώρα βρέχεται από δύο μεριές. Είναι ανοιχτή και ο τρόπος που κινούνται τα ρεύματα τελείως διαφορετικός. Στην Ελλάδα είναι πολύ μεγαλύτερη η συσχέτιση υψόμετρου-αιολικού δυναμικού. Μπορείς να το δεις από τους αντίστοιχους χάρτες.
![]()
Άλπεις π.χ.
https://globalwindatlas.info/en/area/Austria
ή π.χ. αυτό για Ιταλία
https://www.cipra.org/en/news/victory-f ... protection
- hellegennes
Πρέπει να καταλαβαίνεις τι βλέπεις στον χάρτη. Αυτός ο χάρτης που βάζεις δείχνει την τοπική ταχύτητα των ανέμων. Είναι γεγονός ότι στην κορυφή των βουνών η ταχύτητα είναι μεγαλύτερη. Μπορείς όμως να δεις πολύ καθαρά στον χάρτη σου ότι αυτή η ταχύτητα πέφτει πολύ απότομα ακριβώς παραδίπλα. Δηλαδή είναι μια γραμμή με πολύ μικρό πλάτος. Αντιθέτως μπορείς να δεις ότι στην πεδιάδα, ανατολικά, η ταχύτητα μπορεί να είναι ελαφρώς μικρότερη, αλλά καλύπτει ένα τεράστιο εύρος.nyxtovios έγραψε: 24 Ιαν 2025, 22:51 Δεν ξέρω την αξιοπιστία των πηγών σου, οι δικές μου πάντως δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι κορυφές των βουνών έχουν πιο πολύ αέρα.
Άλπεις π.χ.
Γι' αυτό έβαλα χάρτη αιολικού δυναμικού. Αυτή είναι μια μέτρηση σε γιγαβατώρες ανά τετραγωνική έκταση. Στις Άλπεις το δυναμικό είναι εξαιρετικά χαμηλό γιατί η ροή του ανέμου διακόπτεται από το ανάγλυφο. Μπορεί να φτάνει τοπικά υψηλότερες μέγιστες ταχύτητες αλλά η μέση δυναμική είναι πολύ μα πολύ μικρότερη. Δεν μας ενδιαφέρει η μέγιστη ταχύτητα, μας ενδιαφέρει η μέση απόδοση.
Όχι ότι δεν έχουν βάλει ανεμογεννήτριες σε κορυφές. Μπορείς καθαρά να το δεις στον χάρτη μου. Απλά το μεγαλύτερο μέρος είναι συγκεντρωμένο εκεί που το δυναμικό είναι μεγαλύτερο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τη μέση ταχύτητα (χρονικώς) δείχνει ο χάρτης. Ακριβώς την ίδια συμπεριφορά έχει και στην Ελλάδα, μεγάλη στις κορυφές και μετά πέφτει απότομα.hellegennes έγραψε: 24 Ιαν 2025, 22:58Πρέπει να καταλαβαίνεις τι βλέπεις στον χάρτη. Αυτός ο χάρτης που βάζεις δείχνει την τοπική ταχύτητα των ανέμων. Είναι γεγονός ότι στην κορυφή των βουνών η ταχύτητα είναι μεγαλύτερη. Μπορείς όμως να δεις πολύ καθαρά στον χάρτη σου ότι αυτή η ταχύτητα πέφτει πολύ απότομα ακριβώς παραδίπλα. Δηλαδή είναι μια γραμμή με πολύ μικρό πλάτος. Αντιθέτως μπορείς να δεις ότι στην πεδιάδα, ανατολικά, η ταχύτητα μπορεί να είναι ελαφρώς μικρότερη, αλλά καλύπτει ένα τεράστιο εύρος.nyxtovios έγραψε: 24 Ιαν 2025, 22:51 Δεν ξέρω την αξιοπιστία των πηγών σου, οι δικές μου πάντως δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι κορυφές των βουνών έχουν πιο πολύ αέρα.
Άλπεις π.χ.
Γι' αυτό έβαλα χάρτη αιολικού δυναμικού. Αυτή είναι μια μέτρηση σε γιγαβατώρες ανά τετραγωνική έκταση. Στις Άλπεις το δυναμικό είναι εξαιρετικά χαμηλό γιατί η ροή του ανέμου διακόπτεται από το ανάγλυφο. Μπορεί να φτάνει τοπικά υψηλότερες μέγιστες ταχύτητες αλλά η μέση δυναμική είναι πολύ μα πολύ μικρότερη. Δεν μας ενδιαφέρει η μέγιστη ταχύτητα, μας ενδιαφέρει η μέση απόδοση.
Όχι ότι δεν έχουν βάλει ανεμογεννήτριες σε κορυφές. Μπορείς καθαρά να το δεις στον χάρτη μου. Απλά το μεγαλύτερο μέρος είναι συγκεντρωμένο εκεί που το δυναμικό είναι μεγαλύτερο.
Απλά στην Ελλάδα έχει ανεμογεννήτριες σιτς κορυφές.
- hellegennes
Συγγνώμη, αλλά όποιος έχει μάτια βλέπει. Στην Ελλάδα το δυναμικό είναι όντως γενικότερα συγκεντρωμένο σε μεγάλα υψόμετρα ενώ στην Αυστρία είναι συγκεντρωμένο στις πεδιάδες. Φαίνεται πεντακάθαρα στους χάρτες που έβαλα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
- Phorum.gr user: Αφροδιτη
Η Βρετανία μαζί με τη Γαλλία και τη Ρωσία μας ελευθέρωσαν απ' τα σόγια σουΑρίστος έγραψε: 24 Ιαν 2025, 19:19Tη Βρετανια που σας μισησε με κροτο μην ξεχνατε.Bill Hicks έγραψε: 24 Ιαν 2025, 19:09Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 24 Ιαν 2025, 18:11
Ήταν ιστορική αναγκαιότητα χαζό μου
Ο Χαμηλός Δείκτης Νοημοσύνης είναι χαρακτηριστικό των πληθυσμών από τους οποίους κατάγεσαι (Άραβες ή Τσιγγάνοι)
Τη Γερμανία την μισείς
Την Ευρώπη την μισείς
Επειδή είσαι μη Ευρωπαίος Αράπης
Ιδανικός για Πράκτορας των ΗΠΑ![]()
![]()
![]()
Δεν το έκαναν απ' την καλή τους την καρδιά
Μία από τις Τρεις Μεγάλες Ανταγωνίστριες της Ευρώπης θα μας προσαρτουσε (ουσιαστικά) σαν Προτεκτοράτο
Η Αγγλία πήρε εκείνη τη μάχη
Η Επανάσταση ήταν όλη δικιά μας
Το ποιανού Προτεκτοράτο γίναμε αποφασίστηκε μεταξύ τους
- Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
- Phorum.gr user: Αφροδιτη
Θα μπορούσαμε να διαπραγματευτούμε τη θέση μας πολύ καλύτερα φυσικά αν δεν ξεκινούσαμε εκείνον τον ηλίθιο Εμφύλιο καταμεσής του πολέμου ..Αρίστος έγραψε: 24 Ιαν 2025, 19:19Bill Hicks έγραψε: 24 Ιαν 2025, 19:09Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: 24 Ιαν 2025, 18:11
Ήταν ιστορική αναγκαιότητα χαζό μου
Ο Χαμηλός Δείκτης Νοημοσύνης είναι χαρακτηριστικό των πληθυσμών από τους οποίους κατάγεσαι (Άραβες ή Τσιγγάνοι)
Τη Γερμανία την μισείς
Την Ευρώπη την μισείς
Επειδή είσαι μη Ευρωπαίος Αράπης
Ιδανικός για Πράκτορας των ΗΠΑ![]()
![]()
Αλλά αυτό έχει να κάνει με το Βιολογικό Ετερόκλητο του Έθνους μας
Στο οποίο άνθρωποι της καταγωγής σου συνέβαλαν και συμβάλλουν πολύ περισσότερο από όσο συνειδητοποιούν οι Race Blind Έλληνες
Σε ότι έχει να κάνει με Ξένους (έστω εκ γενετής και ασυνείδητα) Παράγοντες σαν και του λόγου σου
Η Δουλειά μου είναι να σας τους δείχνω
Και τελικά να βοηθήσω τον Ευρωπαϊκής Καταγωγής Λαό που αποτελεί τη Βιολογική Βάση αυτού του πληθυσμού να σας διώξει με τις κλωτσιές (με σιδερένιες μπότες σαν αυτές που φοράν οι μάστορες) πίσω στην Ανατολία
Δρόμο!
Πίσω στην Ασία!
Θα λεγε κανεις που δεν μας ξερει οτι ειμαστε παντρεμενοι και γυρναω καθε βραδυ σπιτι απο κραιπαλες.
.
.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Έχει όμως θάλασσες στις περισσότερες από τις οποίες φυσάει συνέχεια.sharp έγραψε: 24 Ιαν 2025, 18:16Έτσι κι αλλιώς η Ελλάδα δεν έχει πολλές πεδιάδες, αν τα βάλει εκεί δεν θα μείνει τίποτε για καλλιέργεια. Κι αντιστρόφως οι άλλοι δεν έχουν πολλά βουνά.Green Dragon έγραψε: 24 Ιαν 2025, 18:08 Ρε μάν, κάνεις που κάνεις παράθεση, διάβασε τουλάχιστον το κείμενο της παράθεσης.
- taxalata xalasa
για πες τι να παμε να φτιαξουμε στο αμερικα για να εχουμε χαμηλοτερους φόρους....Αρίστος έγραψε: 25 Ιαν 2025, 09:00 Θα λεγε κανεις που δεν μας ξερει οτι ειμαστε παντρεμενοι και γυρναω καθε βραδυ σπιτι απο κραιπαλες.![]()
.
δωσε ιδέες...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Green Dragon έγραψε: 25 Ιαν 2025, 09:04Έχει όμως θάλασσες στις περισσότερες από τις οποίες φυσάει συνέχεια.sharp έγραψε: 24 Ιαν 2025, 18:16Έτσι κι αλλιώς η Ελλάδα δεν έχει πολλές πεδιάδες, αν τα βάλει εκεί δεν θα μείνει τίποτε για καλλιέργεια. Κι αντιστρόφως οι άλλοι δεν έχουν πολλά βουνά.Green Dragon έγραψε: 24 Ιαν 2025, 18:08 Ρε μάν, κάνεις που κάνεις παράθεση, διάβασε τουλάχιστον το κείμενο της παράθεσης.
Tελειωσαν αυτα με τις ανεμογεννητριες, με Τραμπ ας ετοιμαζομαστε να βγουν επιτελους τα κοιτασματα σε Αιγαιο, Ιονιο και Κρητη και να ξεκινησει ο East Med τον οποιο ο Τραμπ εχει βαλει σαν στοχο πολυ περισσοτερο απο την πρωτη του θητεια.
.
Και επειδή τα βαζουν σε λαθος σημεια (λεμε τωρα) σημαίνει πως είναι άχρηστα?nemo έγραψε: 24 Ιαν 2025, 18:27δεν ειναι βρε γιδια !!!! γιατι καλυπτουν καλλιεργήσιμη γη
δεν τις βαζουν σε ακαλυπτη δημοσια γη εκει που υπαρχουν μονο βραχια και πετρες
αλλα σε χωραφια που καλυπταν βρωση για τα ζωα και τροφη για ανθρωπους
σημερα μπορει να κερδιζει η δεη ενα ποσοστο απο το ρευμα αλλα εισαγουμε περισσοτερα
απο βουλγαρια και σκοπια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 113 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-