για δοτική κι αιτιατική κι εμένα στα παπάρια μου, αλλά για την Βίκυ

Έθνι και Χελώνος αντιστέκονται με Barilla Linguine!Kauldron έγραψε: 29 Δεκ 2024, 10:12Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Δεκ 2024, 17:29εδω η εξηγηση, η αλλιως και συνδρομο στοκχολμηςKauldron έγραψε: 28 Δεκ 2024, 15:31 Μου κάνει ενύπωση πώς άνθρωποι που αγωνίζονται για να επιβιώσουν και κοιτάνε να μαζέψουν επιδόματα από 'δω κι από 'κει, στηρίξουν με πάθος το σύστημα που τους φτωχοποίησε.
![]()
![]()
Ραγιαδισμός, μ' άλλα λόγια.
Εάν δεν περιμένεις κάποια αλλαγή, τότε γιατί ψηφίζεις; Για το θεαθήναι της ημέρας;ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Δεκ 2024, 10:45OANNHSEA έγραψε: 29 Δεκ 2024, 09:29ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Δεκ 2024, 20:38
Οκ, για όποιους γουστάρουν βίβερε περικολοζαμέντε έχει μια λογική αυτό που λες. Έτσι για την εμπειρία βρε παιδί μου. Σημασία έχει το ταξίδι κλπ![]()
Απλώς να μην κλαίγονται μετά για την ασφάλεια ως εργασιακό και κοινωνικό ζητούμενο.
Γιατί εδώ επαναστάτης κι εκεί κυρπαντελής, δε λέει.
Δεν είναι βίβερε περικολοζαμέντε - είναι μία προώθηση ατόμων με μία ιδεολογία και καταστροφή του κυρίαρχου κόμματος.
Στο ξαναέγραψα: εάν περιμένεις αλλαγές εδώ και τώρα, καλύτερα αυτοκτόνα.
Δεν γίνονται οι αλλαγές που θέλεις σε ένα βράδυ, όταν το οικονομικό (και μη)κατεστημένο είναι δεμένο με το κόμμα εξουσίας.
Πρέπει να καταστραφεί αυτή η σύνδεση και μετά να έχεις αλλαγές - προς οποιοδήποτε τομέα...
.
Μα δεν περιμένω κάποια αλλαγή. Είναι πολύ αργά πια.
Από ποιους να την περιμένω στην τελική;
Από αυτούς που περιγράφεις;![]()
Όταν είσαι φορτωμένος πας ξενοδοχείο να τα έχεις όλα στο χέρι. Ειδικά οι πελάτες ρμπιμπι στην Αθήνα είναι ξυπόλητοι σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Είναι αυτοί που έρχονται με ΡάιανBill Hicks έγραψε: 29 Δεκ 2024, 14:59απλά εννοώ ότι το ίδιο είναι όλες οι πλατφόρμες, π.χ. τα περισσότερα airnbnb είναι και στο booking.comΕρμής έγραψε: 28 Δεκ 2024, 17:21Όταν κοσμος πετιέται από το σπίτι που νοίκιαζε επί χρόνια για να πηγαίνει εκεί ο κάθε ξυπόλητος, ναι έχω. Επίσης το μεγαλύτερο μέρος του μισθού πηγαίνει σε ενοίκιο λόγω των ξηπολυτων. Άρα είμαι απέναντι.
ότι θεωρείς τους πελάτες τού airbnb ξυπόλητους, ασχολίαστο.
Μια που σε βρήκα ρε φάκ τσέκερ, δε μας λές, ο ισχυρισμός Βο(θ)ρίδη οτι κάθε 2 βδομάδες χαλούσε το μετρό του Λονδίνου όταν σπούδαζε εκεί, αληθεύει?Bill Hicks έγραψε: 29 Δεκ 2024, 15:10Έθνι και Χελώνος αντιστέκονται με Barilla Linguine!
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
micmic έγραψε: 29 Δεκ 2024, 22:53 Αν οι "τοπ" "δημοσιογράφοι" δεν ήταν τσογλάνια, πολύ απλά θα έκαναν αυτήν ακριβώς την ερώτηση στους εκάστοτε κυβερνώντες. "Πότε η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων θα φτάσει τον μέσο όρο της ΕΕ;"
Αλλά φυσικά ρωτάνε προσυνεννοημένες πίπες, όπως είναι ξεκάθαρο σε όλες τις δήθεν "συνεντεύξεις" και τα δήθεν "debates".
μπορεί εσείς με το μασούρι στην τσέπη απ΄την Αγορά να τα σκάτε σε ξενοδοχείο. οι υπόλοιποι κατά πλειοψηφεία αποφεύγουμε να δίνουμε πεταμένα λεφτά.Ερμής έγραψε: 29 Δεκ 2024, 17:19Όταν είσαι φορτωμένος πας ξενοδοχείο να τα έχεις όλα στο χέρι. Ειδικά οι πελάτες ρμπιμπι στην Αθήνα είναι ξυπόλητοι σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Είναι αυτοί που έρχονται με ΡάιανBill Hicks έγραψε: 29 Δεκ 2024, 14:59απλά εννοώ ότι το ίδιο είναι όλες οι πλατφόρμες, π.χ. τα περισσότερα airnbnb είναι και στο booking.comΕρμής έγραψε: 28 Δεκ 2024, 17:21
Όταν κοσμος πετιέται από το σπίτι που νοίκιαζε επί χρόνια για να πηγαίνει εκεί ο κάθε ξυπόλητος, ναι έχω. Επίσης το μεγαλύτερο μέρος του μισθού πηγαίνει σε ενοίκιο λόγω των ξηπολυτων. Άρα είμαι απέναντι.
Ξερεις και Αθήνα και θεσνικη κλπ, ζούσαν και πριν από αυτά, δεν ξεκίνησαν να ζούνε από το 2017 και μετά.
Προτιμω να τα δίνω σε κάποιον που έχει επιχειρηματική δραστηριότητα και πληρώνει παρά σε κάποιον που τα παίρνει για μασούρι.Bill Hicks έγραψε: 30 Δεκ 2024, 00:06μπορεί εσείς με το μασούρι στην τσέπη απ΄την Αγορά να τα σκάτε σε ξενοδοχείο. οι υπόλοιποι κατά πλειοψηφεία αποφεύγουμε να δίνουμε πεταμένα λεφτά.Ερμής έγραψε: 29 Δεκ 2024, 17:19Όταν είσαι φορτωμένος πας ξενοδοχείο να τα έχεις όλα στο χέρι. Ειδικά οι πελάτες ρμπιμπι στην Αθήνα είναι ξυπόλητοι σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Είναι αυτοί που έρχονται με ΡάιανBill Hicks έγραψε: 29 Δεκ 2024, 14:59
απλά εννοώ ότι το ίδιο είναι όλες οι πλατφόρμες, π.χ. τα περισσότερα airnbnb είναι και στο booking.com
Ξερεις και Αθήνα και θεσνικη κλπ, ζούσαν και πριν από αυτά, δεν ξεκίνησαν να ζούνε από το 2017 και μετά.
Φαίνεται.
= προτιμώ να τα δίνω σε κάποιον που φοροδιαφεύγει, δεν έχει τις προδιαγραφές που ορίζει το κράτος, μεταξύ άλλων προδιαγραφές υγιεινής.Bill Hicks έγραψε: 30 Δεκ 2024, 00:06 μπορεί εσείς με το μασούρι στην τσέπη απ΄την Αγορά να τα σκάτε σε ξενοδοχείο. οι υπόλοιποι κατά πλειοψηφεία αποφεύγουμε να δίνουμε πεταμένα λεφτά.