Κι εμένα έχουν δει τα μάτια μου οικογένεια που αρνήθηκαν τη φαρμακευτική αγωγή και τον ψυχολόγο γιατί είχαν πνευματικό. Μη σου πω τι ακολούθησε.Naranjita έγραψε: 15 Νοέμ 2018, 15:41 μωρε εχουν δει τα ματια μου γαιδουρους και γαιδουρες, που πλεον δεν δικαιολογω ευκολα καποιες συμπεριφορες.
Αν ήμουν στη θέση του θα ήμουν εντελώς για δέσιμο. Σε φάση που απλά μου έτυχε κάτι άσχημο, έκανα διαφορά παλαβά, αλλά φυσικά μου πήρε χρόνο να αποδεχτώ ποσό χάλια ήμουν.Ερμής έγραψε: 15 Νοέμ 2018, 15:42Και όχι μόνο οτι έχασε και τους τρείς(η κοπέλα ήταν έγκυος αν θυμάμαι καλά) αλλά μεγάλο ρόλο και ο τρόπος που τους έχασε.Gherschaagk έγραψε: 15 Νοέμ 2018, 15:38Χαπακωμένος ήταν τότε. Χοντρά.Ερμής έγραψε: 15 Νοέμ 2018, 14:59
ή έχει σαλτάρει ή είναι εντελώς χοντρόπετσος. Θυμάμαι και τότε που έγινε το σκηνικό, ήταν απίστευτα ψύχραιμος σε σημείο αναισθησίας.
Εννοείται δε κατηγορώ, απλώς μου έκανε εντύπωση και τότε. Ούτε το τώρα κατηγορώ.
Ίσως είναι και σήμερα. Δεν παλεύεται τέτοια κατάσταση αλλιώς.
Κι αυτός στην παρούσα φάση φαίνεται κάπως. Ελπίζω να μην έχει κάψει μπιέλα. Κρίμα ο άνθρωπος.