Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Αγις έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 23:24
στην μουνοδουλικη παραγκοχωρα - τπτ δεν θα αλλαξει - παντα θα ζουν σε βαρος μας - παντα θα προστατευονται απο το χρησιμο ηλιθιο 80% των ευνουχισμενων
Ε, αν έχετε συνηθίσει σε γυναίκες που ζουν εις βάρος σας, είναι απολύτως κατανοητές οι εξάρσεις σας.
Η πλάκα είναι ότι τα βάζετε και με τις γυναίκες που δεν έχουν ανάγκη τις μεγιστοτεράστιες παροχές σας για την επιβίωση τους.
το προβλημα ειναι θεσμικο κ κοινωνικο
επιβιωνετε σαν προστατευομενος κισσος που απομυζει παρασιτικα το δεντρο στο οποιο στηριζεται κ δηλητηριαζει
Αγις έγραψε: 15 Νοέμ 2024, 23:24
στην μουνοδουλικη παραγκοχωρα - τπτ δεν θα αλλαξει - παντα θα ζουν σε βαρος μας - παντα θα προστατευονται απο το χρησιμο ηλιθιο 80% των ευνουχισμενων
Ε, αν έχετε συνηθίσει σε γυναίκες που ζουν εις βάρος σας, είναι απολύτως κατανοητές οι εξάρσεις σας.
Η πλάκα είναι ότι τα βάζετε και με τις γυναίκες που δεν έχουν ανάγκη τις μεγιστοτεράστιες παροχές σας για την επιβίωση τους.
επιβιωνετε σαν προστατευομενος κισσος που απομυζει παρασιτικα το δεντρο στο οποιο στηριζεται κ δηλητηριαζει
Άγι μου, αυτές τις παπαριές να τις λες στον καθρέφτη σου ή σε τριτοκλασάτες χαζογκόμενες.
Προσωπικώς αντιλαμβάνομαι και κατανοώ πλήρως τη μέγιστη αμηχανία έως θυμό που προκαλεί η αδυναμία σας να αποδεχθείτε ότι έπαψε πλέον η εποχή του μονομερούς εκλέγειν από τα "αρσενικά" και μπαίνετε κι εσείς στην αναπόφευκτη πλέον φάση του "εκλέγεσθαι" από τα θηλυκά.
Άγι μου, αυτές τις παπαριές να τις λες στον καθρέφτη σου ή σε τριτοκλασάτες χαζογκόμενες.
Προσωπικώς αντιλαμβάνομαι και κατανοώ πλήρως τη μέγιστη αμηχανία έως θυμό που προκαλεί η αδυναμία σας να αποδεχθείτε ότι έπαψε πλέον η εποχή του μονομερούς εκλέγειν από τα "αρσενικά" και μπαίνετε κι εσείς στην αναπόφευκτη πλέον φάση του "εκλέγεσθαι".
Ουσιαστικώς, είστε η αρσενική εκδοχή του AMPA.
ναι γιατι ειμαστε καραφλες - κοντοι - σαπιομπυροκοιλιαδες - σκατοφατσες - καραβλαχοι κ ο τι αλλο κατεβαζει η μαλακια που σε δερνει ανελεητα
Προσωπικώς αντιλαμβάνομαι και κατανοώ πλήρως τη μέγιστη αμηχανία έως θυμό που προκαλεί η αδυναμία σας να αποδεχθείτε ότι έπαψε πλέον η εποχή του μονομερούς εκλέγειν από τα "αρσενικά" και μπαίνετε κι εσείς στην αναπόφευκτη πλέον φάση του "εκλέγεσθαι".
ναι γιατι ειμαστε καραφλες - κοντοι - σαπιομπυροκοιλιαδες - σκατοφατσες - καραβλαχοι κ ο τι αλλο κατεβαζει η μαλακια που σε δερνει ανελεητα
Και κάτι παραπάνω να είστε, δεν αλλάζει κάτι.
Φιλιά στη μανούλα, είπαμε; Δεν είπαμε.
Το αναφέρω γιατί παραδόξως δεν έχεις αναφέρει τίποτα για τον πατερούλη σου, καλό μου.
Επιστροφή στην εποχή της χλαμύδας να σωθούμε αυνάνες σύντροφοι. Ζήτω ο Τραμπ και ο Χαϊκάλης.
Ρε συ τζίμη, το να τη δεις χαλαρά φεμινιστής και να αρχίζεις σχολιασμούς για περίοδο ενώ συγχρόνως υποστηρίζεις τα παρλιακά που δηλώνουν θηλυκά, χωρίς να έχουν καν μήτρα, είναι ένα ακόμη ανέκδοτο της εποχής.
Το αναφέρω γιατί παραδόξως δεν έχεις αναφέρει τίποτα για τον πατερούλη σου, καλό μου.
Είτε ζει είτε όχι.
Γιατί;
γιατι αν δεν ησουν ηλιθια δεν θα εκανες εικασιες - οπως τελευταια αν εχω τολμησει να ανεβασω φωτογραφιες μου
για τον Πατερα μου φυσικα κ εχω γραψει αλλα δεν θα σου αρεσαν οσα ανεφερα
τα τελευταια φιλια μου στην Μανουλα τα εδωσα πριν λιγες εβδομαδες ξεπροβοδιζοντας τη - τα αξιζε γιατι δεν ειχε σχεση η ζωη - ο αγωνας κ η προσφορα της με κατι ξιπασμενες καργιες σαν κ σενα
Θέλουν τσάρκα και μπουζούκια τα κορίτσια, αντί να μαζέψουν καμιά ελιά στην εξοχή. Αυτά είναι τα αποτελέσματα του φεμινισμού.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Είτε ζει είτε όχι.
Γιατί;
γιατι αν δεν ησουν ηλιθια δεν θα εκανες εικασιες - οπως τελευταια αν εχω τολμησει να ανεβασω φωτογραφιες μου
τα τελευταια φιλια μου στην Μανουλα τα εδωσα πριν λιγες εβδομαδες ξεπροβοδιζοντας τη - τα αξιζε γιατι δεν ειχε σχεση η ζωη - ο αγωνας κ η προσφορα της με κατι ξιπασμενες καργιες σαν κ σενα
Κατά τα φαινόμενα, χτύπησα φλέβα.
Όταν καταφέρεις να χτυπήσεις δική μου, σφύρα μαγκιόρικα, παπάρα.
Γιατί στην κατηγορία σου, κατεβάζω ρολά στα... συγκινητικά.
Είτε ζει είτε όχι.
Γιατί;
Ερώτηση, άμα θες απαντάς. Έφυγε απ'τη ζωή η Μανα σου; Διότι έτσι το εξέλαβα. Αν ισχύει τα συλλυπητήρια μου, αν όχι, απλά προσπέρασέ το.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison