Τα τομαρια γινονται ερασιτεχνες τραπερς αντι να στιβουν τη μπετραsharp έγραψε: 27 Σεπ 2024, 20:58 Το γουέρκ λάιφ μπιλάντσιο πώς έχει κουμπάρε;
Χωρίς αυτό τι να λέμε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα νέα δεν είναι καλά
Re: Τα νέα δεν είναι καλά
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
.
Ο πατσαβούρας Νεοέλλην νεόπλουτος αποφάσισε προ πολλού να γαμήσει τις επόμενες γεννιές για να ζεί σαν νεόπλουτο ΓΟΥΡΟΥΝΙ.....
Στο Πούτσο του όλα.....τέτοιες νοοτροπίες πρέπει να εξαφανιστούν απο τον Πλανήτη.....
.Καλό Ψόφο.....
.
Ο πατσαβούρας Νεοέλλην νεόπλουτος αποφάσισε προ πολλού να γαμήσει τις επόμενες γεννιές για να ζεί σαν νεόπλουτο ΓΟΥΡΟΥΝΙ.....
Στο Πούτσο του όλα.....τέτοιες νοοτροπίες πρέπει να εξαφανιστούν απο τον Πλανήτη.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- kongrosian
οι Αλβανοί γίνανε νοικοκυραίοι, η γριά που γεροντοκόμησαν τους έγραψε το σπίτι και τα χωράφια και τα παιδιά τους σπουδάσανε.Beria έγραψε: 27 Σεπ 2024, 21:01Δεν έχει πλέον Αλβανούς να κάνουν τη δουλειά και βλέπω τους Νέμους να βγαίνουν στα κανάλια και να παρακαλανε να έρθουν μετανάστες γιατί δεν θα δούνε σύνταξη ούτε με το κιαλιkongrosian έγραψε: 27 Σεπ 2024, 20:57ιδιωτικός υπάλληλος είμαι, που βλέπει ότι τις σκατοδουλειές που έκανε ο έλληνας το '50, τις κάνουν πλέον μετανάστες ταλαίπωροι. σε όλο τον "πολιτισμένο" κόσμο αυτό γίνεται, τι να κάνουμε.
θα φέρουμε άλλους.
Λογω πληθωρισμου φαινεται ανοδος.
Στην πργματικοτητα υπολειπομαστε απο το ΑΕΠ του 2009.
.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 27 Σεπ 2024, 21:04 .
Ο πατσαβούρας Νεοέλλην νεόπλουτος αποφάσισε προ πολλού να γαμήσει τις επόμενες γεννιές για να ζεί σαν νεόπλουτο ΓΟΥΡΟΥΝΙ.....![]()
Στο Πούτσο του όλα.....τέτοιες νοοτροπίες πρέπει να εξαφανιστούν απο τον Πλανήτη......Καλό Ψόφο.....
![]()
.
kongrosian έγραψε: 27 Σεπ 2024, 20:57ιδιωτικός υπάλληλος είμαι, που βλέπει ότι τις σκατοδουλειές που έκανε ο έλληνας το '50, τις κάνουν πλέον μετανάστες ταλαίπωροι. σε όλο τον "πολιτισμένο" κόσμο αυτό γίνεται, τι να κάνουμε.
.
Επειδή εχω δει τον ρυθμό εργασίας Αφρο και Ασιατών νομίζω οτι χρειάζονται 2 για τη δουλειά ενός.....Αργά τα ζώα που λέγανε.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
- kongrosian
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 27 Σεπ 2024, 21:19kongrosian έγραψε: 27 Σεπ 2024, 20:57ιδιωτικός υπάλληλος είμαι, που βλέπει ότι τις σκατοδουλειές που έκανε ο έλληνας το '50, τις κάνουν πλέον μετανάστες ταλαίπωροι. σε όλο τον "πολιτισμένο" κόσμο αυτό γίνεται, τι να κάνουμε.
.
Επειδή εχω δει τον ρυθμό εργασίας Αφρο και Ασιατών νομίζω οτι χρειάζονται 2 για τη δουλειά ενός.....Αργά τα ζώα που λέγανε.....![]()
.
δουλεύουν αργά, αλλά αντέχουν πιο πολλές ώρες. είναι σαν τους δρομείς μεγάλων αποστάσεων.
- Otto Weininger
Με μια λέξη είσαι ψέκας. Με όλη την σημασία και την βαρύτητα της λέξης.Μπίστης έγραψε: 27 Σεπ 2024, 19:40Βρε τράβα γαμησου που θα με πεις και καραβλαχοπατησιωτης έγραψε: 27 Σεπ 2024, 19:17
Πολιτικέ απόγονε του Γουλιμή - αυτός που κέρδισε την βουλευτική έδρα του Τρικούπη με σύνθημα να μη γίνει ο σιδηρόδρομος επειδή τρομάζει τα πρόβατα - εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι τα φωτοβολταικά χαλάνε την ιερότητα της γης αλλά αυτοί που σου έβαλαν την ιδέα ότι προσβάλλεται η ιερή γη από την παρουσία τους έχουν πολύ συγκεκριμένο γεωπολιτικό προσανατολισμό.Εάν δεν τους πείραζε στο δικό τους σκοπό δεν θα έκαναν εκστρατεία.
Μαντρωμενο γίδι!
Τι είμαι για να μου βάλουν ιδέες άλλοι ?
Κανένας νεοδημοκρατης που αποδέχεται γάμους μεταξύ αντρών ?
Αν στηρίζω σήμερα Ρωσία αύριο την φτύνω, δεν είμαι καψουρης όπως εσείς με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ
Τρομαγμένο ανθρωπάκι που καθημερινά φαντάζεται συνομωσίες και πράγματα που δεν υπάρχουν και άγεται και φέρεται βάσει αυτών των φαντασιώσεων.
Μόλις γράψεις κάτι που να στέκει, ειδοποίησέ μας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Δεν αναλαμβάνεις κανένα βάρος πάρα μόνο αυτά που προέρχονται από τις φαντασιώσεις σου και τις συνομωσίες που βλέπεις παντού.Μπίστης έγραψε: 27 Σεπ 2024, 19:46Αν υπήρχε ελεύθερη αγορά θα αναλάμβανα τα βάρη μου
Αλλά επιβάλλεται δια της βίας η δήθεν πράσινη ενέργεια
Αλλά αυτά είναι βάρη που αφορούν τον κλάδο της ψυχιατρικής και όχι την οικονομία.
- Οργισμένος
Γενικα μιλαω. Οταν παμε σε πραγματικο θεμα θυσιων ολοι βουτανε την ευκολη, και καταστροφικη λυση δω μεσα και εξω.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Σεπ 2024, 15:38βλάκας και αστοιχείωτος μπορεί να είμαι, κομματόσκυλο όμως δεν υπήρξα ποτέΟργισμένος έγραψε: 27 Σεπ 2024, 15:36Το ποιος ειναι βλακας αστοιχειωτος και κομματοσκυλο φαινεται και στην παρουσα συζητηση.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Σεπ 2024, 15:33
δεν γίνεται να είσαι τόσο αφελής (ή βλάκας) που να πιστεύεις ότι στο μέλλον το ρεύμα θα είναι πάμφθηνο
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Όταν το κεφάλαιο λιμνάζει, ο καπιταλισμός αρχίζει τους πολέμους για να πάρει μπροστά η οικονομία.
αυτο το ξερετε; οτι με μια μαζικη αυτοκτονια λυνουμε καθε προβλημα ..
- Otto Weininger
Αρίστος έγραψε: 27 Σεπ 2024, 21:12
Λογω πληθωρισμου φαινεται ανοδος.
Στην πργματικοτητα υπολειπομαστε απο το ΑΕΠ του 2009.
.