Στην πρώτη θητεία ήταν άπειρος και έκανε κάποια λάθη. Τώρα έχει την εμπειρία.Rocco Siffredi έγραψε: 25 Σεπ 2024, 23:35Όπως πήγε στην α θητεία του Τραμπ;nikos p 2020 έγραψε: 25 Σεπ 2024, 23:26 Τώρα που ο Τράμπ θα γίνει πρόεδρος και ο Πούτιν θα θριαμβεύσει στην Ουκρανία η woke θα πάει στα σκουπίδια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η woke ιδεολογία τώρα και στα ελληνικά σχολεία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
nikos p 2020
Re: Η woke ιδεολογία τώρα και στα ελληνικά σχολεία
Την Γεωργία την μάλωσε η ΕΕ ότι αν δεν αποδεχτεί γάμους διαφόρων μορφών τότε δεν μπαίνει και η Γεωργιανή κυβέρνηση απάντησε ότι στη χώρα της θα κάνει ότι θέλει. Επίσης έβγαλε νόμο να δηλώνουν τα ΜΜΕ ποιανού κράτους πράκτορες είναι δηλαδή από ποιον χρηματοδοτούνται και φυσικά η δύση αντέδρασε γιατί αυτός είναι ο τρόπος της να περνάει τις ντιρεκτιβες της μαζί με την προώθηση των πολιτικών (οι πολιτικοί) και το λάδωμα τους.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Έχουμε δείρει και tus, σεβασμό.Scouser έγραψε: 25 Σεπ 2024, 23:49Τι λέει ρε μαλάκα το άτομο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 25 Σεπ 2024, 20:19Δεν ισχύει, υπάρχει διαχρονικό εξαιρετικό γουόκ αντιφα χιπ χοπ, στις συναυλίες μας οπότε έπαιζε κάποιος να έχει πει τίποτα σεξιστικό , έπεφτε κλωτσιά και δρόμο. Αυτοί είναι εμπορικά σκουπίδια.Golden Age έγραψε: 25 Σεπ 2024, 20:13
Βλέπεις οι woke δεν έχουν θέμα με την τραπ. Είναι μουσική που δημιουργήθηκε απο μαύρους, οπότε αντιμετωπίζεται σαν κάτι σεβαστό απο αυτούς.![]()
![]()
![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Περνάω απο το παλιό μου σχολείο μου και αρκετά παιδιά είναι σήμερα αφρικανακια. Παραπάνω από το μισό στρατόπεδο όταν υπήρετησα ήταν Αλβανοι.
Θυμάμαι άκουγα ρεπουμπλικανους να κλαίγονται για τραβελια στα σχολεία των ΗΠΑ, και νόμιζα θα υπερβάλουν με όσα λένε, και άλλαζε τότε νόμους ο Ντεσαντις.
Και ξαφνικά όλα αυτά ήρθαν και στα δικά μας σχολεία.
Μου φαίνεται αδιανόητο το ποσό γρήγορα άλλαξε ο κόσμος.
Απλα θα πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και την νέα Ελλάδα.
Θυμάμαι άκουγα ρεπουμπλικανους να κλαίγονται για τραβελια στα σχολεία των ΗΠΑ, και νόμιζα θα υπερβάλουν με όσα λένε, και άλλαζε τότε νόμους ο Ντεσαντις.
κοιτα κανε παιδια αν δεν εχεις και ασε τις προσαρμογες ...AOC έγραψε: 26 Σεπ 2024, 01:05 Περνάω απο το παλιό μου σχολείο μου και αρκετά παιδιά είναι σήμερα αφρικανακια. Παραπάνω από το μισό στρατόπεδο όταν υπήρετησα ήταν Αλβανοι.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Μετά από σπουδές και μεταπτυχιακό έχω 32 χρόνια ένσημα στην ελεύθερη αγορά ,εκ των οποίων επιχειρηματίας για μια 20ετία που ασχολείται πλέον με τον τουρισμό.Αν ήμουν παράσιτο ,θα βαρούσα προσοχές στον Κασσελάκη σε κάποια επαρχία και θα κλαψούριζα για κανα ρουσφέτι.Scouser έγραψε: 25 Σεπ 2024, 16:44Κοίταξε τώρα, αν είσαι ένα παράσιτο που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και ζει σχετικά καλά αρμέγοντας τα νοίκια και τα ερμπιενμπι από τα ακίνητα που του άφησαν οι δικοί του, είναι λογικό να θεωρείς ότι ''το σύστημα δουλεύει''. Λίγο εσείς, λίγο οι δουλοπάροικοι που ταϊζουν με ρουσφέτια και διορισμούς οι κρατούντες, λίγο οι ποταμίσιοι ΒΠδες και ΝΠδες, λίγο οι ακτιβιστές ΛΟΑΤΚΙ, λίγο τα διαμορφωμένα σε άλλες εποχές εκλογικά συστήματα που επιτρέπουν στις μειοψηφίες να κυβερνούν, καταφέρνει ακόμα το σύστημα να επιπλέει, ειδικά σε κράτη τύπου Ελλάδας που κατάφεραν να γίνουν ένα αμάλγαμα των χειρότερων χαρακτηριστικών της Ανατολής και της Δύσης. Το ερώτημα είναι για πόσο καιρό, όταν τα δεδομένα είναι αυτά:BOOMER έγραψε: 25 Σεπ 2024, 16:13Είπαμε ,περνάνε καλύτερα όσοι είναι σε θέση να δουλέψουν στα αλήθεια. Τα χαρίσματα και οι αργομισθίες γιατί το κράτος ήθελε πιστά στρατιωτάκια λόγω ψυχρού πολέμου με δανεικά και δεν είχε χρέος ,μας τελείωσαν. Είναι γελοίο να κλαψουρίζει κάποιος σήμερα ,πόσο πιο καλά περνούσε ο μπαμπάκας ,επειδή ο παπαδόπουλος του χάρισε μισή άδεια ταξί. Αυτοί που ονειρεύονταν να ζήσουν έτσι ,ας το ξεχάσουν.Scouser έγραψε: 25 Σεπ 2024, 15:59
Δηλαδή μπορείς να αγοράσεις σπίτι αμέσως μόλις παντρευτείς; Έχεις την ίδια αγοραστική δύναμη που είχε στην ηλικία σου ο πατέρας σου; Σου χαρίζει σχεδον το κρατος οικοπεδο σε ωραία περιοχή μολις συνταξιοδοτηθεις, οπως συνεβη και με τους δυο παππούδες μου και τους συναδέλφους τους; Ή μήπως είναι σε καλύτερο επίπεδο οι συντάξεις, η δημόσια υγεία ή η δημόσια ασφάλεια; Ναι, οι νέες γενιές είναι κακομαθημενες, αλλά αυτό δεν αναιρεί και το ότι ζούνε σε ένα σαφώς χειρότερο κόσμο, που προσπαθούν να τους τον παρουσιάσουν ως καλύτερο μπουκώνοντάς τους με δικαιωματισμο. Και όχι μόνο φυσικά, αλλά το woke εξελίσσεται σε νέο οπιο των δυτικών λαών.
Σήμερα βγάζεις 3-4.000 το μήνα από το λάπτοπ του σπιτιού σου με το σορτσάκι ,αν έχεις τα απαραίτητα προσόντα ώστε να δουλέψεις για πολυεθνικούς ομίλους. Για να βαράς μόνο προσοχές στον όποιο Πολάκη και τα 800 είναι πολλά. Μάθε χειριστής drone, ή να κουρεύεις. Μάθε κάτι.
Οι συντάξεις είναι σε καλύτερο επίπεδο αν έχεις δώσει εισφορές και σε ακόμη καλύτερο αν έχεις και ιδιωτικό ασφαλιστικό.
Για αυτούς που είχαν μηδέν εισφορές μια ζωή ,θα έλεγε κάποιος ότι πολύ είναι το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα ,αλλά εν πάσει περιπτώσει κάπως πρέπει να επιβιώσουν.
Η δημόσια υγεία μακράν καλύτερη ,λόγω της προόδου της επιστήμης ,όχι γιατί δεν υπάρχουν καινούργια σεντόνια και η δημόσια ασφάλεια ανάλογα με το που ζει ο καθένας.
Μην το πάμε μακριά,τα 80ς χαλούσε ο κόσμος στις διαδηλώσεις και τώρα κάνουν παρέλαση 5.000 παμετζήδες κάθε πρωτομαγιά. Γιατί; Γιατί ο κόσμος περνάει σε γενικές γραμμές καλά ,πέρα απ την κλάψα.
![]()
Το σύστημα δουλεύει γιατί άνθρωποι του μόχθου γύρω μου σαν εμένα,ανταμείβονται και προκόβουν ενώ τα παράσιτα κλαψουρίζετε επειδή έπαψαν ημίτρελοι δικτάτορες να σας χαρίζουν χωράφια. Αντε να πολεμήσεις εθελοντής στον Πούτιν να σου δώσει στρέματα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Γιατί τα αλβανακια είναι πολύ γουόκ, φαίνεται και από τα τραγούδια που ακούνε.AOC έγραψε: 26 Σεπ 2024, 01:05 Περνάω απο το παλιό μου σχολείο μου και αρκετά παιδιά είναι σήμερα αφρικανακια. Παραπάνω από το μισό στρατόπεδο όταν υπήρετησα ήταν Αλβανοι.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σε λίγο θα μας βγάλουν γουόκ και τους γυφτους, ετσι οπως πάνε. Πας μη Ελλην Γουόκ, η φάση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 09:54Γιατί τα αλβανακια είναι πολύ γουόκ, φαίνεται και από τα τραγούδια που ακούνε.AOC έγραψε: 26 Σεπ 2024, 01:05 Περνάω απο το παλιό μου σχολείο μου και αρκετά παιδιά είναι σήμερα αφρικανακια. Παραπάνω από το μισό στρατόπεδο όταν υπήρετησα ήταν Αλβανοι.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Mα για όσους πουλάνε ρατσισμό, είναι άνδρες και αντιγουοκ, δέρνουν γυναίκες, είναι νταβατζηδες πλακωνονται , συντηρητικοί θρησκοληπτοι, πατριαρχικοί, κάνουν μπουλιγνκ, ομοφοβικοί, το παίζουν πολύ άνδρες. Ξέρουν οι ίδιοι όσοι σάπιοι είναι, και το πουλάνε ως εξωτερική απειλή, δε θέλουμε άλλους σαν εμάς.vantono έγραψε: 26 Σεπ 2024, 10:00Σε λίγο θα μας βγάλουν γουόκ και τους γυφτους, ετσι οπως πάνε. Πας μη Ελλην Γουόκ, η φάση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 09:54Γιατί τα αλβανακια είναι πολύ γουόκ, φαίνεται και από τα τραγούδια που ακούνε.AOC έγραψε: 26 Σεπ 2024, 01:05 Περνάω απο το παλιό μου σχολείο μου και αρκετά παιδιά είναι σήμερα αφρικανακια. Παραπάνω από το μισό στρατόπεδο όταν υπήρετησα ήταν Αλβανοι.
Σας διαφεύγει ότι οι γουοκ υποστηρίζουν τόσο τα μουσλίμια όσο και τους γύφτους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 10:03Mα για όσους πουλάνε ρατσισμό, είναι άνδρες και αντιγουοκ, δέρνουν γυναίκες, είναι νταβατζηδες πλακωνονται , συντηρητικοί θρησκοληπτοι, πατριαρχικοί, κάνουν μπουλιγνκ, ομοφοβικοί, το παίζουν πολύ άνδρες. Ξέρουν οι ίδιοι όσοι σάπιοι είναι, και το πουλάνε ως εξωτερική απειλή, δε θέλουμε άλλους σαν εμάς.vantono έγραψε: 26 Σεπ 2024, 10:00Σε λίγο θα μας βγάλουν γουόκ και τους γυφτους, ετσι οπως πάνε. Πας μη Ελλην Γουόκ, η φάση.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 09:54
Γιατί τα αλβανακια είναι πολύ γουόκ, φαίνεται και από τα τραγούδια που ακούνε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
To να υπάρχουν, και με εσάς το αποδεχόμαστε, δεν είμαστε ούτε υπέρ της εκτέλεσης σας, ούτε της εξορίας, είμαστε φιλανθρωποι.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Σεπ 2024, 10:15Σας διαφεύγει ότι οι γουοκ υποστηρίζουν τόσο τα μουσλίμια όσο και τους γύφτους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 10:03Mα για όσους πουλάνε ρατσισμό, είναι άνδρες και αντιγουοκ, δέρνουν γυναίκες, είναι νταβατζηδες πλακωνονται , συντηρητικοί θρησκοληπτοι, πατριαρχικοί, κάνουν μπουλιγνκ, ομοφοβικοί, το παίζουν πολύ άνδρες. Ξέρουν οι ίδιοι όσοι σάπιοι είναι, και το πουλάνε ως εξωτερική απειλή, δε θέλουμε άλλους σαν εμάς.vantono έγραψε: 26 Σεπ 2024, 10:00
Σε λίγο θα μας βγάλουν γουόκ και τους γυφτους, ετσι οπως πάνε. Πας μη Ελλην Γουόκ, η φάση.
Φοβικές και θορυβώδεις πορδές είστε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 10:17To να υπάρχουν, και με εσάς το αποδεχόμαστε, δεν είμαστε ούτε υπέρ της εκτέλεσης σας, ούτε της εξορίας, είμαστε φιλανθρωποι.ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Σεπ 2024, 10:15Σας διαφεύγει ότι οι γουοκ υποστηρίζουν τόσο τα μουσλίμια όσο και τους γύφτους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Σεπ 2024, 10:03
Mα για όσους πουλάνε ρατσισμό, είναι άνδρες και αντιγουοκ, δέρνουν γυναίκες, είναι νταβατζηδες πλακωνονται , συντηρητικοί θρησκοληπτοι, πατριαρχικοί, κάνουν μπουλιγνκ, ομοφοβικοί, το παίζουν πολύ άνδρες. Ξέρουν οι ίδιοι όσοι σάπιοι είναι, και το πουλάνε ως εξωτερική απειλή, δε θέλουμε άλλους σαν εμάς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι ψυχούλα μου, το ίδιο πράγμα λέμε. Αν ισχυουν τα οσα δηλωνεις και δεν τρολαρεις (αποτυχημένα), είσαι ένα παράσιτο που όλη του τη ζωή αρμέγει τα ακίνητα που του άφησαν οι δικοί του, και κομπαζεις κιολας σαν νεοπλουτος ηλιθιος. Απλα σήμερα είναι της μόδας λόγω του airbnb αυτό να το αποκαλουν ασχολουμαι με τον τουρισμό. Πιθανοτερο βέβαια απο το προφιλ σου είναι να εισαι φουκαρας καρπαζοεισπρακτορας δουλοπαροικος των 800 ευρω που ανταλλασει την ψηφο του με ένα εξάμηνο στειτζ στη νομαρχία, αλλά φορουμ είμαστε, ο καθένας ο,τι δηλώσει ειναι. Τι πιο φυσιολογικό λοιπόν από το να είσαι ευχαριστημένος από την κατάσταση, αφού το σύστημα έχει στηθεί προσαρμοσμενο ακριβώς σε παρασιτα σαν εσενα; Το ερώτημα, ξαναλέω, είναι για πόσο καιρό θα μπορεί η κατάσταση να συνεχίσει έτσι, όταν το 70%+ των Ελλήνων δηλώνει σταθερά οτι η χώρα πηγαίνει προς λάθος κατεύθυνση, και στην Ευρώπη ενισχύεται όλο και περισσότερο η ακροδεξιά.BOOMER έγραψε: 26 Σεπ 2024, 09:37Μετά από σπουδές και μεταπτυχιακό έχω 32 χρόνια ένσημα στην ελεύθερη αγορά ,εκ των οποίων επιχειρηματίας για μια 20ετία που ασχολείται πλέον με τον τουρισμό.Αν ήμουν παράσιτο ,θα βαρούσα προσοχές στον Κασσελάκη σε κάποια επαρχία και θα κλαψούριζα για κανα ρουσφέτι.Scouser έγραψε: 25 Σεπ 2024, 16:44Κοίταξε τώρα, αν είσαι ένα παράσιτο που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και ζει σχετικά καλά αρμέγοντας τα νοίκια και τα ερμπιενμπι από τα ακίνητα που του άφησαν οι δικοί του, είναι λογικό να θεωρείς ότι ''το σύστημα δουλεύει''. Λίγο εσείς, λίγο οι δουλοπάροικοι που ταϊζουν με ρουσφέτια και διορισμούς οι κρατούντες, λίγο οι ποταμίσιοι ΒΠδες και ΝΠδες, λίγο οι ακτιβιστές ΛΟΑΤΚΙ, λίγο τα διαμορφωμένα σε άλλες εποχές εκλογικά συστήματα που επιτρέπουν στις μειοψηφίες να κυβερνούν, καταφέρνει ακόμα το σύστημα να επιπλέει, ειδικά σε κράτη τύπου Ελλάδας που κατάφεραν να γίνουν ένα αμάλγαμα των χειρότερων χαρακτηριστικών της Ανατολής και της Δύσης. Το ερώτημα είναι για πόσο καιρό, όταν τα δεδομένα είναι αυτά:BOOMER έγραψε: 25 Σεπ 2024, 16:13
Είπαμε ,περνάνε καλύτερα όσοι είναι σε θέση να δουλέψουν στα αλήθεια. Τα χαρίσματα και οι αργομισθίες γιατί το κράτος ήθελε πιστά στρατιωτάκια λόγω ψυχρού πολέμου με δανεικά και δεν είχε χρέος ,μας τελείωσαν. Είναι γελοίο να κλαψουρίζει κάποιος σήμερα ,πόσο πιο καλά περνούσε ο μπαμπάκας ,επειδή ο παπαδόπουλος του χάρισε μισή άδεια ταξί. Αυτοί που ονειρεύονταν να ζήσουν έτσι ,ας το ξεχάσουν.
Σήμερα βγάζεις 3-4.000 το μήνα από το λάπτοπ του σπιτιού σου με το σορτσάκι ,αν έχεις τα απαραίτητα προσόντα ώστε να δουλέψεις για πολυεθνικούς ομίλους. Για να βαράς μόνο προσοχές στον όποιο Πολάκη και τα 800 είναι πολλά. Μάθε χειριστής drone, ή να κουρεύεις. Μάθε κάτι.
Οι συντάξεις είναι σε καλύτερο επίπεδο αν έχεις δώσει εισφορές και σε ακόμη καλύτερο αν έχεις και ιδιωτικό ασφαλιστικό.
Για αυτούς που είχαν μηδέν εισφορές μια ζωή ,θα έλεγε κάποιος ότι πολύ είναι το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα ,αλλά εν πάσει περιπτώσει κάπως πρέπει να επιβιώσουν.
Η δημόσια υγεία μακράν καλύτερη ,λόγω της προόδου της επιστήμης ,όχι γιατί δεν υπάρχουν καινούργια σεντόνια και η δημόσια ασφάλεια ανάλογα με το που ζει ο καθένας.
Μην το πάμε μακριά,τα 80ς χαλούσε ο κόσμος στις διαδηλώσεις και τώρα κάνουν παρέλαση 5.000 παμετζήδες κάθε πρωτομαγιά. Γιατί; Γιατί ο κόσμος περνάει σε γενικές γραμμές καλά ,πέρα απ την κλάψα.
![]()
Το σύστημα δουλεύει γιατί άνθρωποι του μόχθου γύρω μου σαν εμένα,ανταμείβονται και προκόβουν ενώ τα παράσιτα κλαψουρίζετε επειδή έπαψαν ημίτρελοι δικτάτορες να σας χαρίζουν χωράφια. Αντε να πολεμήσεις εθελοντής στον Πούτιν να σου δώσει στρέματα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
phorumaster
Για ποιο σύστημα λες; Ο ανοθευτος από σοσιαλιστικές/κομμουνιστικές επιρροές καπιταλισμός υπέρ του να διαχειρίζεται ο καθένας όπως θέλει την κληρονομική του περιουσία δεν είναι; Η αποψη του τζημερου για το airbnb ποια είναι;Scouser έγραψε: 26 Σεπ 2024, 11:43Ναι ψυχούλα μου, το ίδιο πράγμα λέμε. Αν ισχυουν τα οσα δηλωνεις και δεν τρολαρεις (αποτυχημένα), είσαι ένα παράσιτο που όλη του τη ζωή αρμέγει τα ακίνητα που του άφησαν οι δικοί του, και κομπαζεις κιολας σαν νεοπλουτος ηλιθιος. Απλα σήμερα είναι της μόδας λόγω του airbnb αυτό να το αποκαλουν ασχολουμαι με τον τουρισμό. Πιθανοτερο βέβαια απο το προφιλ σου είναι να εισαι φουκαρας καρπαζοεισπρακτορας δουλοπαροικος των 800 ευρω που ανταλλασει την ψηφο του με ένα εξάμηνο στειτζ στη νομαρχία, αλλά φορουμ είμαστε, ο καθένας ο,τι δηλώσει ειναι. Τι πιο φυσιολογικό λοιπόν από το να είσαι ευχαριστημένος από την κατάσταση, αφού το σύστημα έχει στηθεί προσαρμοσμενο ακριβώς σε παρασιτα σαν εσενα; Το ερώτημα, ξαναλέω, είναι για πόσο καιρό θα μπορεί η κατάσταση να συνεχίσει έτσι, όταν το 70%+ των Ελλήνων δηλώνει σταθερά οτι η χώρα πηγαίνει προς λάθος κατεύθυνση, και στην Ευρώπη ενισχύεται όλο και περισσότερο η ακροδεξιά.BOOMER έγραψε: 26 Σεπ 2024, 09:37Μετά από σπουδές και μεταπτυχιακό έχω 32 χρόνια ένσημα στην ελεύθερη αγορά ,εκ των οποίων επιχειρηματίας για μια 20ετία που ασχολείται πλέον με τον τουρισμό.Αν ήμουν παράσιτο ,θα βαρούσα προσοχές στον Κασσελάκη σε κάποια επαρχία και θα κλαψούριζα για κανα ρουσφέτι.Scouser έγραψε: 25 Σεπ 2024, 16:44
Κοίταξε τώρα, αν είσαι ένα παράσιτο που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και ζει σχετικά καλά αρμέγοντας τα νοίκια και τα ερμπιενμπι από τα ακίνητα που του άφησαν οι δικοί του, είναι λογικό να θεωρείς ότι ''το σύστημα δουλεύει''. Λίγο εσείς, λίγο οι δουλοπάροικοι που ταϊζουν με ρουσφέτια και διορισμούς οι κρατούντες, λίγο οι ποταμίσιοι ΒΠδες και ΝΠδες, λίγο οι ακτιβιστές ΛΟΑΤΚΙ, λίγο τα διαμορφωμένα σε άλλες εποχές εκλογικά συστήματα που επιτρέπουν στις μειοψηφίες να κυβερνούν, καταφέρνει ακόμα το σύστημα να επιπλέει, ειδικά σε κράτη τύπου Ελλάδας που κατάφεραν να γίνουν ένα αμάλγαμα των χειρότερων χαρακτηριστικών της Ανατολής και της Δύσης. Το ερώτημα είναι για πόσο καιρό, όταν τα δεδομένα είναι αυτά:
![]()
Το σύστημα δουλεύει γιατί άνθρωποι του μόχθου γύρω μου σαν εμένα,ανταμείβονται και προκόβουν ενώ τα παράσιτα κλαψουρίζετε επειδή έπαψαν ημίτρελοι δικτάτορες να σας χαρίζουν χωράφια. Αντε να πολεμήσεις εθελοντής στον Πούτιν να σου δώσει στρέματα.![]()
Εμ ,το μόνο ακίνητο από κληρονομιά εξ αδιαιρέτου είναι το οικόπεδο που δημιουργήσαμε την τουριστική επιχείρηση. Με το airbnb ασχολήθηκα από το 2016 μέχρι πέρυσι. Να τα ξεκαθαρίσουμε. Φουκαράς ψεκασμένος καρπαζοεισπράκτορας που βαράει προσοχές στον Πολάκη και τον Κασσελάκη για 800 ευρώ πεταμένος σε κάποια επαρχία είσαι εσύ και αυτό θα παραμείνεις.Scouser έγραψε: 26 Σεπ 2024, 11:43Ναι ψυχούλα μου, το ίδιο πράγμα λέμε. Αν ισχυουν τα οσα δηλωνεις και δεν τρολαρεις (αποτυχημένα), είσαι ένα παράσιτο που όλη του τη ζωή αρμέγει τα ακίνητα που του άφησαν οι δικοί του, και κομπαζεις κιολας σαν νεοπλουτος ηλιθιος. Απλα σήμερα είναι της μόδας λόγω του airbnb αυτό να το αποκαλουν ασχολουμαι με τον τουρισμό. Πιθανοτερο βέβαια απο το προφιλ σου είναι να εισαι φουκαρας καρπαζοεισπρακτορας δουλοπαροικος των 800 ευρω που ανταλλασει την ψηφο του με ένα εξάμηνο στειτζ στη νομαρχία, αλλά φορουμ είμαστε, ο καθένας ο,τι δηλώσει ειναι. Τι πιο φυσιολογικό λοιπόν από το να είσαι ευχαριστημένος από την κατάσταση, αφού το σύστημα έχει στηθεί προσαρμοσμενο ακριβώς σε παρασιτα σαν εσενα; Το ερώτημα, ξαναλέω, είναι για πόσο καιρό θα μπορεί η κατάσταση να συνεχίσει έτσι, όταν το 70%+ των Ελλήνων δηλώνει σταθερά οτι η χώρα πηγαίνει προς λάθος κατεύθυνση, και στην Ευρώπη ενισχύεται όλο και περισσότερο η ακροδεξιά.BOOMER έγραψε: 26 Σεπ 2024, 09:37Μετά από σπουδές και μεταπτυχιακό έχω 32 χρόνια ένσημα στην ελεύθερη αγορά ,εκ των οποίων επιχειρηματίας για μια 20ετία που ασχολείται πλέον με τον τουρισμό.Αν ήμουν παράσιτο ,θα βαρούσα προσοχές στον Κασσελάκη σε κάποια επαρχία και θα κλαψούριζα για κανα ρουσφέτι.Scouser έγραψε: 25 Σεπ 2024, 16:44
Κοίταξε τώρα, αν είσαι ένα παράσιτο που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του και ζει σχετικά καλά αρμέγοντας τα νοίκια και τα ερμπιενμπι από τα ακίνητα που του άφησαν οι δικοί του, είναι λογικό να θεωρείς ότι ''το σύστημα δουλεύει''. Λίγο εσείς, λίγο οι δουλοπάροικοι που ταϊζουν με ρουσφέτια και διορισμούς οι κρατούντες, λίγο οι ποταμίσιοι ΒΠδες και ΝΠδες, λίγο οι ακτιβιστές ΛΟΑΤΚΙ, λίγο τα διαμορφωμένα σε άλλες εποχές εκλογικά συστήματα που επιτρέπουν στις μειοψηφίες να κυβερνούν, καταφέρνει ακόμα το σύστημα να επιπλέει, ειδικά σε κράτη τύπου Ελλάδας που κατάφεραν να γίνουν ένα αμάλγαμα των χειρότερων χαρακτηριστικών της Ανατολής και της Δύσης. Το ερώτημα είναι για πόσο καιρό, όταν τα δεδομένα είναι αυτά:
![]()
Το σύστημα δουλεύει γιατί άνθρωποι του μόχθου γύρω μου σαν εμένα,ανταμείβονται και προκόβουν ενώ τα παράσιτα κλαψουρίζετε επειδή έπαψαν ημίτρελοι δικτάτορες να σας χαρίζουν χωράφια. Αντε να πολεμήσεις εθελοντής στον Πούτιν να σου δώσει στρέματα.![]()
Το φυσιολογικό είναι να είμαι ευχαριστημένος εγώ που μέσα σε 4 δεκαετίες ,έχοντας δουλέψει ως μισθωτός και ως ελεύθερος επαγγελματίας ,μπόρεσα να προκόψω και να αποκτήσω 3 παιδιά ,γιατί ο τόπος αυτός δίνει ευκαιρίες σε όσους έχουν όρεξη για δουλειά.
Σε κάθε περίπτωση δεν θα συνεχίσω τη συζήτηση για την ad hominem επίθεση που δέχομαι από τον αντιεμβολιαστή καραβανά ,με τον οποίο σπάμε πλάκα όποτε κλαψουρίζει ,επειδή δεν θα ξεπεράσει ποτέ την υποδειγματική απόδοση τιμών σε κάθε ανθυποπαραγοντίσκο του ΣΥΡΙΖΑ για τα μισά χρήματα απ΄ότι βγάζει ο μέσος deliveras. Φόρουμ είμαστε ,για να μπαίνουμε να σπάμε πλάκα με περιθωριοποιημένα ψέκια ,μπαίνουμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση