Και που να σου που νε ότι το aids θερίζει κυριως πουστηδες και κεχρ7νπροσφατα δεν ροτς επιτρεπονταν να δώσουν αίμα επειδή εινα7 ομάδα υψηλού κινδύνου.Οργισμένος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 16:31BOOMER έγραψε: 18 Σεπ 2024, 16:21 Πραγματικά τώρα ,περιγράφει ο άλλος ότι του στέλνει η σύντροφος του φωτό από χειρουργεία και τα μοιράζεται με γνωστούς του. Τι είναι μαζεμένο εδώ μέσα;
Και μαλιστα ο βλακας αυτος λεει οτι ολες οι περιπτωσεις κωνδυλωματων προερχονται απο γκεη. Μονο εκει πιανει η ασθενεια, καθως ισως τους τιμωρει ο καλος θεουλης δεν ξερω. Ολα αυτα τα ρατσιστικα κτηνη εχουν δικαιωμα ψηφου, να γιατι παει αυτη η χωρα κατα διαολου. Η αλλη η ξεφτιλισμενη λεει οτι οι γκαιη της γεμιζουν τα σεντονια σκατα στο ξενοδοχειο, ενω αντιθετως ετεροφυλοφιλο πρωκτικο, ειναι μια χαρα καθαρο.
Μιλαμε για βοθρους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Kαταδίκη ταξιτζή για ομοφοβικό σχόλιο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Kαταδίκη ταξιτζή για ομοφοβικό σχόλιο
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Έχει καταντήσει αηδία πια αυτό με τους ταξιτζήδες, η αλήθεια είναι..
Παίρνεις ένα ταξί να σε πάει λίγο πιο πέρα πέντε λεπτά και μέχρι να φτάσετε, μέσα σ' αυτα τα πέντε λεπτά σου έχει κάνει πέντε εκατομμύρια (αδιάκριτες και προσωπικές) ερωτήσεις..!
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Από την στιγμή που δεν φαίνεται πρόσωπο ασθενούς, ούτε καν γιατρού, ούτε καν νοσοκομείου, κατατάσσει την φωτό σαν και τις άλλες εκατοντάδες χιλιάδες παρόμοιες από χιλιάδες άλλα νοσοκομεία ανά τον πλανήτη.Allah έγραψε: 18 Σεπ 2024, 19:10Από τη στιγμή που την έχει δει οποιοσδήποτε που δεν είναι ιατρικό/νοσοκομειακό προσωπικό που να απασχολείται με την περίθαλψη του συγκεκριμένου ασθενή, είναι και παραείναι διακίνηση.Πτολεμαίος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 17:24Τι εννοείς διακίνηση;ΓΑΛΗ έγραψε: 18 Σεπ 2024, 13:45
Εννοείς ότι τόσο η σύντροφος όσο κι εσύ κάνετε διακίνηση προσωπικών ιατρικών δεδομένων;
Διακίνηση είναι να τις βγάζεις στο ίντερνετ.
Επίσης οι φωτό δείχνουν τα επίμαχα άρρωστα μέρη
Δεν φαίνεται ο ασθενής.
Οπότε δεν προσβάλλεται κανένας, κανένας δεν μπορεί να διεκδικήσει κάποιου είδους "δικαίωση" σε δικαστήρια οπότε τα παράπονα σου στους χειρουργούς.
Νομικά πάντως, δεν στέκει αυτό που λες διότι πολύ απλά δεν θίγεται κανένας διότι κανένας δεν μπορεί καν να αποδείξει από πού προέρχεται η φωτογραφία.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Οργισμένος
Δεν θα ημουν και πολυ σιγουρος γιαυτο.Πτολεμαίος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 19:50Από την στιγμή που δεν φαίνεται πρόσωπο ασθενούς, ούτε καν γιατρού, ούτε καν νοσοκομείου, κατατάσσει την φωτό σαν και τις άλλες εκατοντάδες χιλιάδες παρόμοιες από χιλιάδες άλλα νοσοκομεία ανά τον πλανήτη.Allah έγραψε: 18 Σεπ 2024, 19:10Από τη στιγμή που την έχει δει οποιοσδήποτε που δεν είναι ιατρικό/νοσοκομειακό προσωπικό που να απασχολείται με την περίθαλψη του συγκεκριμένου ασθενή, είναι και παραείναι διακίνηση.Πτολεμαίος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 17:24
Τι εννοείς διακίνηση;
Διακίνηση είναι να τις βγάζεις στο ίντερνετ.
Επίσης οι φωτό δείχνουν τα επίμαχα άρρωστα μέρη
Δεν φαίνεται ο ασθενής.
Οπότε δεν προσβάλλεται κανένας, κανένας δεν μπορεί να διεκδικήσει κάποιου είδους "δικαίωση" σε δικαστήρια οπότε τα παράπονα σου στους χειρουργούς.
Νομικά πάντως, δεν στέκει αυτό που λες διότι πολύ απλά δεν θίγεται κανένας διότι κανένας δεν μπορεί καν να αποδείξει από πού προέρχεται η φωτογραφία.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Για τους ρατσιστες κρυπτογκεη παει το σχολιο , σαν κι εσενα.Lord Brum έγραψε: 18 Σεπ 2024, 19:35Ούτε εγώ τους πάω τους πουστηδες αλλά όχι και υπάνθρωποι. Άνθρωποι με τα βίτσια τους είναι
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Πτολεμαίος
Ξεκίνα λοιπόν να κάνεις μηνύσεις για τις εκατοντάδες χιλιάδες gore φωτό του διαδικτύου. να δω κάτι.Οργισμένος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 20:02Δεν θα ημουν και πολυ σιγουρος γιαυτο.Πτολεμαίος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 19:50Από την στιγμή που δεν φαίνεται πρόσωπο ασθενούς, ούτε καν γιατρού, ούτε καν νοσοκομείου, κατατάσσει την φωτό σαν και τις άλλες εκατοντάδες χιλιάδες παρόμοιες από χιλιάδες άλλα νοσοκομεία ανά τον πλανήτη.Allah έγραψε: 18 Σεπ 2024, 19:10
Από τη στιγμή που την έχει δει οποιοσδήποτε που δεν είναι ιατρικό/νοσοκομειακό προσωπικό που να απασχολείται με την περίθαλψη του συγκεκριμένου ασθενή, είναι και παραείναι διακίνηση.
- Οργισμένος
Μη λες μαλακιες λουλη. Αν ηθελα να κανω μηνυσεις απο σενα θα ξεκιναγα και ασε τι καμει το διαδικτυο.Πτολεμαίος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 21:21Ξεκίνα λοιπόν να κάνεις μηνύσεις για τις εκατοντάδες χιλιάδες gore φωτό του διαδικτύου. να δω κάτι.Οργισμένος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 20:02Δεν θα ημουν και πολυ σιγουρος γιαυτο.Πτολεμαίος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 19:50
Από την στιγμή που δεν φαίνεται πρόσωπο ασθενούς, ούτε καν γιατρού, ούτε καν νοσοκομείου, κατατάσσει την φωτό σαν και τις άλλες εκατοντάδες χιλιάδες παρόμοιες από χιλιάδες άλλα νοσοκομεία ανά τον πλανήτη.
Αλλα ησυχασε, δεν ασχολουμαι με φοβισμενα ανθρωπακια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Οργισμένος την 18 Σεπ 2024, 21:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Δεν είναι βίτσιο, γεννιέσαι ομοφυλόφιλος. Όπως και εσύ γεννήθηκες με δεξιό εγκέφαλο και δεν καταλαβαίνεις ότι μέχρι και στα ζώα παρατηρούμε ομοφυλοφιλία και τρανς κατάσταση.Lord Brum έγραψε: 18 Σεπ 2024, 19:35Ούτε εγώ τους πάω τους πουστηδες αλλά όχι και υπάνθρωποι. Άνθρωποι με τα βίτσια τους είναι
- Πτολεμαίος
For starters βλάκα δεν μπορείς ούτε καν να μου κλάσεις τ'αρχιδια.Οργισμένος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 21:25Μη λες μαλακιες λοθλη. Αν ηθελα να κανω μηνυσεις απο σενα θα ξεκιναγα και ασε τι καμει το διαδικτυο.Πτολεμαίος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 21:21Ξεκίνα λοιπόν να κάνεις μηνύσεις για τις εκατοντάδες χιλιάδες gore φωτό του διαδικτύου. να δω κάτι.
Ο λόγος είναι ότι μπαίνω στο ίντερνετ με τέτοια μέθοδο, που δεν μπορεί καμιά πουτανιτσα σαν και του λόγου σου, ούτε καν η ΔΗΕ να μου κάνει τίποτα.
Οπότε όχι καν μήνυση, ούτε ικανός και άξιος να πάρεις αρχιδοτριχα μου για οδοντονημα δεν είσαι.
Τραβα στο ζουρλομανδύα σου τώρα.
- Οργισμένος
ΩΧ ΩΧ ΩΧ εχει χεστει πανω του.Πτολεμαίος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 21:33For starters βλάκα δεν μπορείς ούτε καν να μου κλάσεις τ'αρχιδια.Οργισμένος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 21:25Μη λες μαλακιες λοθλη. Αν ηθελα να κανω μηνυσεις απο σενα θα ξεκιναγα και ασε τι καμει το διαδικτυο.Πτολεμαίος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 21:21
Ξεκίνα λοιπόν να κάνεις μηνύσεις για τις εκατοντάδες χιλιάδες gore φωτό του διαδικτύου. να δω κάτι.
Ο λόγος είναι ότι μπαίνω στο ίντερνετ με τέτοια μέθοδο, που δεν μπορεί καμιά πουτανιτσα σαν και του λόγου σου, ούτε καν η ΔΗΕ να μου κάνει τίποτα.
Οπότε όχι καν μήνυση, ούτε ικανός και άξιος να πάρεις αρχιδοτριχα μου για οδοντονημα δεν είσαι.
Τραβά στο ζουρλομανδύα σου τώρα.
Χαλαρωσε πυτε , ολα καλα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Πτολεμαίος
Υπάρχουν πολλά ζώα που έχουν παρατηρηθεί να σκοτώνουν τα μικρα τους.Polaris3 έγραψε: 18 Σεπ 2024, 21:28Δεν είναι βίτσιο, γεννιέσαι ομοφυλόφιλος. Όπως και εσύ γεννήθηκες με δεξιό εγκέφαλο και δεν καταλαβαίνεις ότι μέχρι και στα ζώα παρατηρούμε ομοφυλοφιλία και τρανς κατάσταση.Lord Brum έγραψε: 18 Σεπ 2024, 19:35Ούτε εγώ τους πάω τους πουστηδες αλλά όχι και υπάνθρωποι. Άνθρωποι με τα βίτσια τους είναι
Αφού είναι έτσι λοιπόν δεν συντρέχει λόγος ψυχοπαθειας ή οποιαδήποτε άλλης ανησυχίας.
Αθώοι όλοι ρε
Τι παραδείγματα δίνετε ρε;
- Πτολεμαίος
Μπάα.Οργισμένος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 21:34ΩΧ ΩΧ ΩΧ εχει χεστει πανω του.Πτολεμαίος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 21:33For starters βλάκα δεν μπορείς ούτε καν να μου κλάσεις τ'αρχιδια.Οργισμένος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 21:25
Μη λες μαλακιες λοθλη. Αν ηθελα να κανω μηνυσεις απο σενα θα ξεκιναγα και ασε τι καμει το διαδικτυο.
Τραβά στο ζουρλομανδύα σου τώρα.
Χαλαρωσε πυτε , ολα καλα.
Ότι σου γράφω το έχω ξαναγράψει παλαιότερα.
Σιγά μην αφηνα το κάθε φασιστοφοβικο κουραδι να απειλεί με μηνύσεις όταν γράφω για γύφτους.
Στο δια ταύτα, με μια τυχαία φωτό, τυχαίου ασθενούς σε τυχαίο νοσοκομείο δεν θα μπορούσες να κάνεις τίποτα ακόμα και με ονοματεπώνυμο να έγραφα.
Μαγκιες άλλου, όχι σε μένα.
Ο δεξιός εγκέφαλος σου δεν μπορεί να ξεχωρίσει την βρεφοκτονία από την σεξουαλική παραλλαγή που παρουσιάζουν ζώα και άνθρωπος. Είσαι άσχετος και λίγο ομοφοβικούλης.Πτολεμαίος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 21:39Υπάρχουν πολλά ζώα που έχουν παρατηρηθεί να σκοτώνουν τα μικρα τους.Polaris3 έγραψε: 18 Σεπ 2024, 21:28Δεν είναι βίτσιο, γεννιέσαι ομοφυλόφιλος. Όπως και εσύ γεννήθηκες με δεξιό εγκέφαλο και δεν καταλαβαίνεις ότι μέχρι και στα ζώα παρατηρούμε ομοφυλοφιλία και τρανς κατάσταση.Lord Brum έγραψε: 18 Σεπ 2024, 19:35
Ούτε εγώ τους πάω τους πουστηδες αλλά όχι και υπάνθρωποι. Άνθρωποι με τα βίτσια τους είναι
Αφού είναι έτσι λοιπόν δεν συντρέχει λόγος ψυχοπαθειας ή οποιαδήποτε άλλης ανησυχίας.
Αθώοι όλοι ρε
- Πτολεμαίος
Δίνεις παράδειγμα με ζώα για χόμο σάπιενς και είμαι εγώ ο άσχετος.Polaris3 έγραψε: 18 Σεπ 2024, 21:44Ο δεξιός εγκέφαλος σου δεν μπορεί να ξεχωρίσει την βρεφοκτονία από την σεξουαλική παραλλαγή που παρουσιάζουν ζώα και άνθρωπος. Είσαι άσχετος και λίγο ομοφοβικούλης.Πτολεμαίος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 21:39Υπάρχουν πολλά ζώα που έχουν παρατηρηθεί να σκοτώνουν τα μικρα τους.Polaris3 έγραψε: 18 Σεπ 2024, 21:28
Δεν είναι βίτσιο, γεννιέσαι ομοφυλόφιλος. Όπως και εσύ γεννήθηκες με δεξιό εγκέφαλο και δεν καταλαβαίνεις ότι μέχρι και στα ζώα παρατηρούμε ομοφυλοφιλία και τρανς κατάσταση.
Αθώοι όλοι ρε
Ξαναπεστο άλλη μια χωρίς να κλαίς όμως αυτή τη φορά
Ο άνθρωπος ζώο είναι. Κάποιες συμπεριφορές που εμφανίζει ο άνθρωπος της συναντάμε και στα ζώα. Ε είσαι άσχετος.Πτολεμαίος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 21:50Δίνεις παράδειγμα με ζώα για χόμο σάπιενς και είμαι εγώ ο άσχετος.Polaris3 έγραψε: 18 Σεπ 2024, 21:44Ο δεξιός εγκέφαλος σου δεν μπορεί να ξεχωρίσει την βρεφοκτονία από την σεξουαλική παραλλαγή που παρουσιάζουν ζώα και άνθρωπος. Είσαι άσχετος και λίγο ομοφοβικούλης.Πτολεμαίος έγραψε: 18 Σεπ 2024, 21:39
Υπάρχουν πολλά ζώα που έχουν παρατηρηθεί να σκοτώνουν τα μικρα τους.
Αθώοι όλοι ρε
Ξαναπεστο άλλη μια χωρίς να κλαίς όμως αυτή τη φορά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 432 Προβολές
-