!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Το σχέδιο Kalergi και τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τη μαζική μετανάστευση σε Ελλάδα και Ευρώπη

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Το σχέδιο Kalergi και τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τη μαζική μετανάστευση σε Ελλάδα και Ευρώπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Saturn έγραψε: 30 Αύγ 2024, 19:18 Aυτό πάντως που κατάλαβα εγώ καλύτερα είναι οτι το πρόβλημά του ήταν οι Ρώσοι και η Ευρασία και πως η ενοποίηση της Ευρώπης με την κατάργηση των εθνικών ταυτοτήτων και συνόρων μαζί με τους εισαγώμενους πληθυσμούς από την αφρική (έγραφε και για διατήρηση των αφρικανικών αποικιών των ευρωπαικών κρατών) ήταν η μοναδική απάντηση απέναντι στον "ανατολικό κίνδυνο/τύραννο".
μπα,η ενδιαμεση περιοχη (ευρασια) και η ανατολη θα καθοριζει τις πολιτικοικονομικες εξελιξεις στο μελλον (οπως ηταν μεχρι και πριν κοντα μια χιλιετηριδα)

η ευρωπη θα ειναι παρκαολουθημα της :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: Το σχέδιο Kalergi και τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τη μαζική μετανάστευση σε Ελλάδα και Ευρώπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 19:40
Saturn έγραψε: 30 Αύγ 2024, 19:18 Aυτό πάντως που κατάλαβα εγώ καλύτερα είναι οτι το πρόβλημά του ήταν οι Ρώσοι και η Ευρασία και πως η ενοποίηση της Ευρώπης με την κατάργηση των εθνικών ταυτοτήτων και συνόρων μαζί με τους εισαγώμενους πληθυσμούς από την αφρική (έγραφε και για διατήρηση των αφρικανικών αποικιών των ευρωπαικών κρατών) ήταν η μοναδική απάντηση απέναντι στον "ανατολικό κίνδυνο/τύραννο".
μπα,η ενδιαμεση περιοχη (ευρασια) και η ανατολη θα καθοριζει τις πολιτικοικονομικες εξελιξεις στο μελλον (οπως ηταν μεχρι και πριν κοντα μια χιλιετηριδα)

αυτός τα έλεγε, γιατί περιπαίζεις εμένα;!
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Pillars
Phorum.gr user: Pillars

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pillars »

Άρα μας λες ότι ο Μητσοτάκης, ο Μακρόν, ο Στέρμερ, ο Σβάμπ, ο Ρόθτσιλντ, η Μπλακροκ, κάνουν όλα αυτά ως μια αθώα-αγαθή προετοιμασία, ένας μεγάλος χυλός, μία μάζα ανθρώπων χωρίς διαφορές να σ΄τησουν μια νέα κοινωνία και οικονομία για να ανταγωνιστούν την Κίνα και δεν έχουν σκοπό να μας υποδουλώσουν άγρια και να επιβάλουν σκληρή δικτατορία;
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Pillars έγραψε: 30 Αύγ 2024, 20:01

Άρα μας λες ότι ο Μητσοτάκης, ο Μακρόν, ο Στέρμερ, ο Σβάμπ, ο Ρόθτσιλντ, η Μπλακροκ, κάνουν όλα αυτά ως μια αθώα-αγαθή προετοιμασία, ένας μεγάλος χυλός, μία μάζα ανθρώπων χωρίς διαφορές να σ΄τησουν μια νέα κοινωνία και οικονομία για να ανταγωνιστούν την Κίνα και δεν έχουν σκοπό να μας υποδουλώσουν άγρια και να επιβάλουν σκληρή δικτατορία;
ξαναδιαβασε τι εγραψα :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Saturn έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:08 Eπίσης, το γεγονός οτι το παραπάνω άρθρο δείχνει να διαφωνεί με τον Αρίστο κτλ δεν σημαίνει αναγκαστικά οτι έχει λάθος ο Αρίστος ή οτι οι πολιτικές αυτές δεν εξυπηρετούν ίσως κάποια συμφέροντα..
Προσωπικά κι όλας, καμιά συμπάθεια δεν έχω για την Πανευρώπη και την κατάργηση της εθνικής αυτοσυνειδησίας και την αντικατάσταση των εθνών και των κρατών από μια υπερεθνική και μάλιστα ελιτίστικη κάστα

Τι λεει για την νεα εβραικη αριστοκρατια.

«O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέττο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων [εννοείται με τις διαταγές και τα μέτρα που πήρε η γαλλική επανάσταση]».

http://theodotus.blogspot.com/2012/12/c ... lergi.html

.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Αρίστος έγραψε: 30 Αύγ 2024, 20:50
Saturn έγραψε: 30 Αύγ 2024, 18:08 Eπίσης, το γεγονός οτι το παραπάνω άρθρο δείχνει να διαφωνεί με τον Αρίστο κτλ δεν σημαίνει αναγκαστικά οτι έχει λάθος ο Αρίστος ή οτι οι πολιτικές αυτές δεν εξυπηρετούν ίσως κάποια συμφέροντα..
Προσωπικά κι όλας, καμιά συμπάθεια δεν έχω για την Πανευρώπη και την κατάργηση της εθνικής αυτοσυνειδησίας και την αντικατάσταση των εθνών και των κρατών από μια υπερεθνική και μάλιστα ελιτίστικη κάστα

Τι λεει για την νεα εβραικη αριστοκρατια.

«O άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλετικής καταγωγής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανισθούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροϊδής φυλή του μέλλοντος, όμοια στην εμφάνιση της με τους αρχαίους Αιγύπτιους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και την διαφορετικότητα των ατόμων. Αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού ιουδαϊσμού, η Ευρώπη, ενάντια στην θέλησή της, εξευγένισε και μόρφωσε αυτόν τον λαό, οδηγώντας τον στο μελλοντικό του στάτους ως ηγετικό έθνος διαμέσου αυτής της τεχνητής εξελικτικής διαδικασίας. Δεν προξενεί κατάπληξη ότι αυτός ο λαός που δραπέτευσε από το Γκέττο-φυλακή, εξελίχθηκε σε μία πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης. Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων [εννοείται με τις διαταγές και τα μέτρα που πήρε η γαλλική επανάσταση]».

http://theodotus.blogspot.com/2012/12/c ... lergi.html

.
πωπω, θα ήθελα πολύ να είχα το δοκίμιο στο οποίο μιλά για αυτά ο συγκεκριμένος, να διάβαζα αναλυτικότερα τί γράφει
Θα ήθελα να δω το σκεπτικό του πίσω από αυτά που αναφέρει για τους Εβραίους, την ..πληροφόρηση που είχε

τα άρθρα του Θεόδοτου έχουν φοβερές επισημάνσεις στο μεγαλύτερο μέρος τους μπαι δε γουει
και, μήπως ξέρει κανείς γιατί σταμάτησε να γράφει ;

και σε είχα και από πριν υπόψιν μου, σχετικά μα αυτό με τους "όμοια σε εμφάνιση με τους Αιγυπτίους", να σου ποστάρω το παρακάτω :lol:
Εικόνα
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Τωρα υπαρχουν διαφορες θεωριες γιατι εγλειφε τους Εβραιους και τους εξυμνουσε.

Το αρθρο απο το Θεοδοτο γραφει οτι η πρωτη του αγαπη του ηταν μια σνομπ Εβραια αριστοκρατισα και αυτη τον επηρεασε.

Αλλα εγω εχω μια καλυτερη θεωρια.

Οτι επαιρνε λεφτα απο εβραικες τραπεζες.

Πιχι ο Εβραιος τραπεζιτης Μaχ Warburg του εδωσε την πρωτη του συρμαγια: 60.000 μαρκα.

Και οπως λενε και οι Αγγλοσαξωνες no money no honey. :lol:

.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Κάπου διάβασα πριν, αλλά δεν βρίσκω τώρα την παράθεση, οτι εκτός από τον Τσώρτσιλ, υποστήριξε και έναν άλλο, ομοφυλόφιλο και την ιδέα πως αν θέλουν να ενταχθούν στην κοινωνία ισότιμα κτλ οι ομοφυλόφιλοι θα πρέπει να εργαστούν οι ίδιοι προς αυτό, ενεργητικά.

Οπότε εγώ μέχρι στιγμής παρατηρώ τα εξής:
-μια Πανευρώπη χωρίς εθνικά σύνορα και ταυτότητες
-το φάντασμα μιας δεσποτικής ασιατικής Ρωσίας να ορίζει την παραπάνω πολιτική
-ομοφυλόφιλοι μαχητικοί , πράγμα το οποίο σημαίνει και πολλά άλλα κατ'επέκταση
-αποθέωση του εβραικού στοιχείου και μάλιστα αναγνώρισή του ως ευρωπαικό εβραισμό

τί από όλα αυτά δεν ζούμε σήμερα; ως επιλογές της Ευρώπης;

Ας πούμε, η Ρωσία, ανήκει ή δεν ανήκει στον ευρωπαικό πολιτισμό; τί λένε οι φορουμίτες; τί λένε οι ευρωπαίοι επίτροποι;
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Ας δουμε τι λεει για τη χρηματοδοτηση του το Πρωτο Θεμα...

Ας επανέλθουμε όμως στον R. N. Coudenhove-Kalergi. Στις αρχές του 1924 ο φίλος του βαρόνος Louis de Rothschild (Ρότσιλντ),τον σύστησε στον φίλο του Max Warburg, ο οποίος δέχτηκε να τον χρηματοδοτήσει για τα επόμενα τρία χρόνια με 60.000 χρυσά μάρκα. Παράλληλα, ο Warburg τον σύστησε σε ισχυρούς χρηματοδότες, όπως ο Bernard Baruch.Το 1926 πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη το πρώτο συνέδριο της Πανευρωπαϊκής Ένωσης και οι 2.000 εκπρόσωποι εξέλεξαν τον Coudenhove-Kalergi ως πρόεδρο του Κεντρικού Συμβουλίου, μία θέση που κατείχε ως τον θάνατό του, το 1972.

https://www.protothema.gr/stories/artic ... uropaious/

.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Αρίστος έγραψε: 30 Αύγ 2024, 21:01 Τωρα υπαρχουν διαφορες θεωριες γιατι εγλειφε τους Εβραιους και τους εξυμνουσε.

Το αρθρο απο το Θεοδοτο γραφει οτι η πρωτη του αγαπη του ηταν μια σνομπ Εβραια αριστοκρατισα και αυτη τον επηρεασε.

Πιχι ο Εβραιος τραπεζιτης Μaχ Warburg του εδωσε την πρωτη του συρμαγια: 60.000 μαρκα.

.
Δεν ξέρω εαν τα χρήματα ήταν η κινητήριος δύναμη για όλα αυτά, άλλωστε ο ίδιος νομίζω οτι ήταν αρκετά ευκατάστατος
Περισσότερο κάποιο είδος γνώσης και πεποίθησης πρέπει να είχε για να τοποθετεί μια φυλή, ένα έθνος σαν τον κυρίαρχο κρίκο στον αν-εθνικό κόσμο που ευαγγελίζονταν
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Saturn έγραψε: 30 Αύγ 2024, 21:14
Αρίστος έγραψε: 30 Αύγ 2024, 21:01 Τωρα υπαρχουν διαφορες θεωριες γιατι εγλειφε τους Εβραιους και τους εξυμνουσε.

.
Δεν ξέρω εαν τα χρήματα ήταν η κινητήριος δύναμη για όλα αυτά, άλλωστε ο ίδιος νομίζω οτι ήταν αρκετά ευκατάστατος
Περισσότερο κάποιο είδος γνώσης και πεποίθησης πρέπει να είχε για να τοποθετεί μια φυλή, ένα έθνος σαν τον κυρίαρχο κρίκο στον αν-εθνικό κόσμο που ευαγγελίζονταν

Τα χρηματα και οι πορτες που ανοιγουν οι δυνατες γνωριμιες ειναι η βασικη κινητηρια δυναμη για τετοιους λιμοκοντορους αριστοκρατες.

.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Εγώ θα ήθελα να εστιάσω εδώ (δεδομένου οτι αυτά είναι όντως σωστή παράθεση από τα γραφόμενα του Καλλέργη):
Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων
Πιο λιανά το κάνει καθόλου άραγε στα γραπτά του;
Άβαταρ μέλους
Saturn

Αρίστος έγραψε: 30 Αύγ 2024, 21:18

Τα χρηματα και οι πορτες που ανοιγουν οι δυνατες γνωριμιες ειναι η βασικη κινητηρια δυναμη για τετοιους λιμοκοντορους αριστοκρατες.

.
Δεν αρνούμαι οτι είναι και αυτό. Αλλά δεν παύει να μην είναι μόνο αυτό.

Εντωμεταξύ, τί τίτλος και αυτός "Πρακτικός Ιδεαλισμός", oύτε τίτλος νήματος στο φόρουμ να ήταν :lol:
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Saturn έγραψε: 30 Αύγ 2024, 21:18 Εγώ θα ήθελα να εστιάσω εδώ (δεδομένου οτι αυτά είναι όντως σωστή παράθεση από τα γραφόμενα του Καλλέργη):
Συνεπώς η ευσπλαχνική πρόνοια έδωσε στην Ευρώπη μια νέα φυλή αριστοκρατίας με τη χάρη του πνεύματος. Αυτό συνέβη τη στιγμή που η Ευρωπαϊκή φεουδαλική αριστοκρατία κατέπεσε, λόγω της χειραφέτησης των Ιουδαίων

Ειναι ιστορικο δεδομενο αυτο, δεν χρειαζεται να το κανει λιανα, οι Εβραιοι βγηκαν απο τα γκετο γυρω στα μεσα του 19ου αιωνα οταν ειχε αναπτυχθει αρκετα η ευρωπαικη αστικη ταξη, σημαντικο μερος της οποιας ηταν οι Εβραιοι Τραπεζιτες.

.
Άβαταρ μέλους
Saturn

Αρίστος έγραψε: 30 Αύγ 2024, 21:21
Saturn έγραψε: 30 Αύγ 2024, 21:18 Εγώ θα ήθελα να εστιάσω εδώ (δεδομένου οτι αυτά είναι όντως σωστή παράθεση από τα γραφόμενα του Καλλέργη):

Ειναι ιστορικο δεδομενο αυτο, δεν χρειαζεται να το κανει λιανα, οι Εβραιοι βγηκαν απο τα γκετο γυρω στα μεσα του 19ου αιωνα οταν ειχε αναπτυχθει αρκετα η ευρωπαικη αστικη ταξη, σημαντικο μερος της οποιας ηταν οι Εβραιοι Τραπεζιτες.

.
Έτσι όπως το γράφει, είναι πολύ πολύ ενδιαφέρον και ενδεικτικό των πιστεύω του προφανώς.
Η αριστοκρατία ξέπεφτε, ο ίδιος ήτο αριστοκράτης, τα συμπλέγματα και τα αδιέξοδα κάπου ξεσπούν πάντα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”