!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δολοφονήθηκε ο Χανιγια

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Δολοφονήθηκε ο Χανιγια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

nemo έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 10:45
vantono έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 10:40
Στρακαστρουκας έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 10:07

Βιασανε 9 φανταροι του IDF αιχμαλωτο απο την Γαζα σε κεινη θεα και συνεληφθησαν. Και εισεβαλαν ακροδεξιες κατσαριδες του SHAS στο Ισραηλινο στρατοπεδο για να διαμαρτυρηθουνε. Μιλαμε τετοια ζωα υποστηριζουν εδω περα ορισμενοι
Πραγμα που δεν θα συνέβαινε αν η φαση ειχε εξελιχθεί απο την ανάποδη. Αν Χαμασίτες βίαζαν αιχμαλωτο ισραηλινό, η ηγεσία της Χαμας θα επιδοτούσε καθε βιασμό, θα τους εδινε επιδοματα και σπίτια.

Το οτι σε περιοδο πολέμου, συνελήφθησαν και θα δικαστουν για το αποτροπαιο και αρρωστο εγκλημα τους 5-10 μεμονωμένα μαλακιστήρια, αντι οι ανώτεροί τους να σφυριζαν αδιαφορα, ειναι προοδος και ηθική που μαλλον μόνο στον Ισραηλινο στρατό θα μπορουσε να συμβει.
Οταν μιλάμε για full contact πολέμους, σε κατι τέτοιες καφρίλες που κανουν 5-10 μεμονωμενοι μαλακες συνηθως, οι ανώτεροι τους δεν δινουν καν σημασία στην καλύτερη, ή τους παρασημοφορούν κιολας στη χειροτερη.
ουτε καν παιζει η ειδηση αν ειναι αντρας ή γυναικα ή αν προκειται για εικονικο βιασμο
Εικονικό τι εννοεις, να του πέρασαν κανενα γκλοπ μεσα ξερω 'γω, κι οχι τις μαλαπέρδες τους?
Μπορει, δεν ξερω ουτε εγω λεπτομέρειες, αλλα κάτι πηρε το αυτί μου για άντρα. Δεν ακουμπάς γυναίκα πλέον ουτε σε βιασμό περιοδου πολέμου, θα σε σκίσει η ανελέητη οργή των φεμινιστριών.
Μονο αν εισαι Χαμασατζής, μονο τότε κατά εναν περιεργο λογο οι φεμινίστριες δεν μιλάνε :102:
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

και τι περιμενει το ιραν και η αιγυπτος να δεσει το τυρι; και γενικως τα μουσλιμια;
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Ο νέος Ιρανός πρόεδρος πρέπει να έχει χεστει πάνω του :D .
Ο προηγούμενος προεδρος πήγε από ελικόπτερο, ο Χανιγιε από πύραυλο και άλλοι τόσοι Ιρανοί «επιστήμονες» …
Θα βάζει όλο το προσωπικό να δοκιμάζει το φαγητό πριν φάει.

https://twitter.com/abhijitmajumder/sta ... 8043970036
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Έδωσε μεγάλες μάχες στα πενταστερα ξενοδοχεία της Ντόχα και της Κωνσταντινούπολης με τα λαχματζουν και τις λευκές τρούφες

Ηρωας
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

vantono έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 11:50
Εικονικό τι εννοεις, να του πέρασαν κανενα γκλοπ μεσα ξερω 'γω, κι οχι τις μαλαπέρδες τους?
Μπορει, δεν ξερω ουτε εγω λεπτομέρειες, αλλα κάτι πηρε το αυτί μου για άντρα. Δεν ακουμπάς γυναίκα πλέον ουτε σε βιασμό περιοδου πολέμου, θα σε σκίσει η ανελέητη οργή των φεμινιστριών.
Μονο αν εισαι Χαμασατζής, μονο τότε κατά εναν περιεργο λογο οι φεμινίστριες δεν μιλάνε :102:
εικονικο λεω οταν δεν υπαρχει διεισδυση ..μου φαινεται αδιανοητο να ειχαν στύση
γιατι αν ειχαν στυση θα πρεπει να τους εξετασει ψυχίατρος και μετα να εκτελεστουν
υσ...εγω ετσι θα το εκανα
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Zelda έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 11:54 Έδωσε μεγάλες μάχες στα πενταστερα ξενοδοχεία της Ντόχα και της Κωνσταντινούπολης με τα λαχματζουν και τις λευκές τρούφες

Ηρωας
Μιλάνε και οι υποστηρικτές του Μπίμπι που πηγαίνει βαλίτσες με άπλυτα ρούχα στη Ουάσιγκτον για δωρεάν πλύσιμο.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
vantono

nemo έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 11:54
vantono έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 11:50
εικονικο λεω οταν δεν υπαρχει διεισδυση ..μου φαινεται αδιανοητο να ειχαν στύση
γιατι αν ειχαν στυση θα πρεπει να τους εξετασει ψυχίατρος και μετα να εκτελεστουν
υσ...εγω ετσι θα το εκανα
:smt005:
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Παλι οι λουλουδες δολοφονησαν με πυραυλο απο χιλιομετρα μακρια(και πολεμικο υλικο που τους εχει χαριστει ουσιαστικα απο την αμερικη )

Μεγάλες κοταρες
Άβαταρ μέλους
nick

Dwarven Blacksmith έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 11:56
Zelda έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 11:54 Έδωσε μεγάλες μάχες στα πενταστερα ξενοδοχεία της Ντόχα και της Κωνσταντινούπολης με τα λαχματζουν και τις λευκές τρούφες

Ηρωας
Μιλάνε και οι υποστηρικτές του Μπίμπι που πηγαίνει βαλίτσες με άπλυτα ρούχα στη Ουάσιγκτον για δωρεάν πλύσιμο.
Ο Μπιμπι ειναι από οικογένεια στρατιωτικών, έδωσε πόνο στους αραβο ισραηλινους πολέμους.
Ο αδερφός του έπεσε σαν ήρωας σε επιχείρηση απελευθέρωσης ομήρων.
Άβαταρ μέλους
vantono

Λουλούδες, μην τολμησετε να ξαναδολοφονήσετε απο χιλιομετρα μακριά, παιξτε στα ίσα ρε κοτάρες, μόνο μαχαίρια εχουμε πει και οχι πυραύλους και μάνες.
Ο nazdon88 δεν τα συγχωρεί αυτα, θέλει δίκαιο αγώνα.
Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique »

Πολακης για νέος ηγέτης της Χαμάς
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Περιττό να πούμε ότι η δολοφονία Χανιγια βάζει οριστικά ταφόπλακα στις συμφωνίες του Αβραάμ.
Δεν νομίζω να εχεται την απαίτηση οι Αραβες θα κάνουν συμφωνίες με τους αναξιοπιστους Ισραηλινους η ότι θα πιστέψουν τους ψεύτες Αμερικανούς.
Καιρος είναι να κοιτάξουν προς Κίνα μεριά . Πλέον δεν έχουν ανάγκη την δήθεν προστασία των ΗΠΑ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

zteo έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 07:53 https://www.news247.gr/kosmos/nekros-o- ... -sto-iran/
Δεν τίθεται ζήτημα δεν είναι η πρώτη φορά που δολοφονείται αρχηγός της Χαμας θα βάλουν άλλον. Ούτως ή άλλως οι αρχηγοί της Χαμας είναι αναλώσιμοι.
Να υποθέσω ότι είχαν το πράσινο φως των Δημοκρατικών σειχνοντας πόσο αναξιόπιστοι και ψεύτες είναι όταν μιλάνε για εκεχειρια.
O Nτόναλντ μάλλον έδωσε το ΟΚ. :D
Με τον Νετανυάχου είχαν τσακωθεί διότι παρ ότι έκανε ότι ήθελε το Ισραήλ,μόλις έγιναν οι εκλογές έδωσε αμέσως συγχαρητήρια στον Μπάιντεν ενώ ο Τραμπ αμφισβητούσε το αποτέλεσμα και τον αποκάλεσε προδότη και αχάριστο.Αλλά τώρα έρχονται πάλι εκλογές,οι ψήφοι και το χρήμα των Εβραίων είναι απαραίτητοι και τον κάλεσε στο σπίτι του στην Φλόριδα όπου πάλι ήταν όλα μέλι γάλα.Το Ισραήλ έχει αυξημένη διπλωματική επιρροή όποτε γίνονται αμερικανικές εκλογές.
Το λάθος του Χανίγια ήταν ότι πήγε στο Ιράν για την ορκωμοσία του νέου προέδρου.Στο Κατάρ ήταν ασφαλής στο πολυτελές ξενοδοχείο του με την τηλεόραση διότι το Κατάρ είναι ενταγμένο και οικονομικά και στρατιωτικά στο δυτικό σύστημα - έχει αμερικανική βάση εκεί - αλλιώς δεν θα επιβίωνε ως θύλακας πλούτου και ταυτόχρονα ενισχύει ισλαμικές οργανώσεις,πληρώνει ένα σωρό κόσμο σε Ευρώπη και Αμερική,πρόσφατα υπέγραψε 20ετές συμβόλαιο πώλησης αερίου στη Γερμανία σε αντικατάσταση του ρωσικού και έχει και το Αλ Τζαζήρα που κάνει ισλαμική αντισιωνιστική προπαγάνδα στα πλαίαια της ελευθερίας του λόγου :D .Εκεί το Ισραήλ δεν θα τον χτυπούσε για διπλωματικούς λόγους.Πήγε όμως σε καθαρά εχθρική περιοχή και τον χτύπησαν.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

vantono έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 12:01 Λουλούδες, μην τολμησετε να ξαναδολοφονήσετε απο χιλιομετρα μακριά, παιξτε στα ίσα ρε κοτάρες, μόνο μαχαίρια εχουμε πει και οχι πυραύλους και μάνες.
Ο nazdon88 δεν τα συγχωρεί αυτα, θέλει δίκαιο αγώνα.

Δεν δολοφονησαν μαζι και κανα παιδακι απο συνηθεια τα αφεντικα σου?
Πως και ετσι καποιο λαθος θα εγινε
Άβαταρ μέλους
nick

adon99 έγραψε: 31 Ιούλ 2024, 11:58 Παλι οι λουλουδες δολοφονησαν με πυραυλο απο χιλιομετρα μακρια(και πολεμικο υλικο που τους εχει χαριστει ουσιαστικα απο την αμερικη )

Μεγάλες κοταρες
Φίλα το χέρι πριν μιλήσεις παλιό τσογλαν

https://twitter.com/universaltimes_/sta ... 1467226488
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”