Αυτός θα θέλει;George_V έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 08:51Η μόνη ελπίδα που έχει η Χάρις είναι να πάρει τις Blue Wall States.
Αν δεν το κάνει έχουν τελειώσει όλα από τώρα.
Και για αυτό το λόγο είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα επιλέξει Σαπιρο για VP.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποχώρησε ο Biden
- Καραμελίτσα
Re: Αποχώρησε ο Biden
Z
Καλά, ο καθένας "ακούει" αυτά που θέλει να ακούσει, γνωστά αυτά.sharp έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 20:07Εγώ πάλι άκουσα ότι κάποιοι που αν και ντεμς δεν θα ψήφιζαν, γιατί τον έβλεπαν ότι σέρνεται, για την Καμάλα θα πάνε.Scouser έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 08:35Καλά, μη νομίζεις ότι θα πέσουν και τίποτα πακτωλοί χρήματος. Δεν είναι μόνο ότι μιλάμε για την πιο αντιδημοφιλή αντιπρόεδρο στην Ιστορία των ΗΠΑ, αυτά τα πράγματα θέλουν χρόνια προεοιμασίας για να στηθούν.Ναύτης έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 08:23Μέσα σε 100 μέρες δεν αλλάζουν τα κόζια, όσα μύρια κι αν ξοδέψουν οι δωρητές των δημοκρατικών.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
talaipwros
εγω ηξερα απολιτικ ατομα που δεν θα κατεβαιναν εκλογες γιατι δεν ηθελαν να ψηφισουν κανενα απο τους 2 ανοικους εσχατογερους.sharp έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 20:07Εγώ πάλι άκουσα ότι κάποιοι που αν και ντεμς δεν θα ψήφιζαν, γιατί τον έβλεπαν ότι σέρνεται, για την Καμάλα θα πάνε.Scouser έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 08:35Καλά, μη νομίζεις ότι θα πέσουν και τίποτα πακτωλοί χρήματος. Δεν είναι μόνο ότι μιλάμε για την πιο αντιδημοφιλή αντιπρόεδρο στην Ιστορία των ΗΠΑ, αυτά τα πράγματα θέλουν χρόνια προεοιμασίας για να στηθούν.Ναύτης έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 08:23Μέσα σε 100 μέρες δεν αλλάζουν τα κόζια, όσα μύρια κι αν ξοδέψουν οι δωρητές των δημοκρατικών.
τωρα που κατεβαινει η καμαλα, ενα ατομο με σωας τας φρενας, θα κατεβουν να την ψηφισουν ασχέτως ιδεολογικων πεποιθησεων
Βάρα μια παχιά ,γιατί δε σε βλέπω καλά.
Γεράκι του πολέμου αποκάλεσε την Καμάλα ο Ρόμπερτ Κένεντυ. Και μένα η αίσθηση μου είναι οτι με Τραμπ θα έχουμε λιγότερους πολέμους.
Οργιάζουν οι φήμες ότι πέθανε.
- Communio Sancta
Αυτό είναι σίγουρο, αν λάβουμε υπόψη μας την ως τώρα πολιτική του.mao mao έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 23:57Γεράκι του πολέμου αποκάλεσε την Καμάλα ο Ρόμπερτ Κένεντυ. Και μένα η αίσθηση μου είναι οτι με Τραμπ θα έχουμε λιγότερους πολέμους.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Dwarven Blacksmith
Η στιγμή που ο τζο υπογράφει την απόσυρσή του

και κάποια εξτραδακια

και κάποια εξτραδακια
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Το χαρτί αυτό είναι σύνηθες. Οι Πρόεδροι κάνουν delegate διάφορα πράγματα γιατί Συνταγματικά είναι το Cabinet έχει βοηθητικό ρόλο.Orion22 έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 11:07 Η στιγμή που ο τζο υπογράφει την απόσυρσή του
και κάποια εξτραδακια
![]()
Και επειδή είναι ασαφές ως προς τις αρμοδιότητες εκδίδονται συχνά τέτοια έγγραφα από τον πρόεδρο για να μπορέσουν να κάνουν τη χαμαλοδουλεια οι υπουργοί και να μην ασχολείται ο πρόεδρος με διεκπεραιωτικα του κάθε νομοσχεδίου.
Αυτό που θα είχε ενδιαφέρον θα ήταν ένα αντίστοιχο χαρτί που θα μετέφερε αρμοδιότητες στον Αντιπρόεδρο. Γιατί εκεί θα μιλούσαμε για αποδεδειγμένη αδυναμία του Προέδρου βάσει της 25ης Τροπολογίας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Πρέπει να έχει απορρυθμιστεί εντελώς λόγω της πίεσης που δέχτηκε και να είναι στα κεραμίδια, έτσι συμβαίνει με τους ανοϊκούς. Θέλω να δω πώς θα εξασφαλίσουν μέχρι τις 5/11 ότι δεν θα πει δημοσίως πολλές χοντρές μαλακίες για τους φίλους του, που του έσκαψαν τον λάκκο και τον μαχαίρωσαν πισώπλατα στην πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα του.
Είναι καλό που όλοι εδώ ξέρουμε κόσμο στην Αμερική. Εγώ ας πούμε ξέρω πολλούς αναποφάσιστους και ψιλομιτιζέ Δημοκρατικούς ψηφοφόρους, που τώρα που ανακοινώθηκε με πραξικοπηματικές διαδικασίες ότι θα κατέβει υποψήφιο αυτό το άχρηστο, υπεργουόουκ παρτάλι, η πιο αντιδημοφιλής Αντιπρόεδρος στην Ιστορία των ΗΠΑ, γαλβανίστηκαν και θα πάνε να ψηφίσουν Τραμπ.talaipwros έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 23:53εγω ηξερα απολιτικ ατομα που δεν θα κατεβαιναν εκλογες γιατι δεν ηθελαν να ψηφισουν κανενα απο τους 2 ανοικους εσχατογερους.sharp έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 20:07Εγώ πάλι άκουσα ότι κάποιοι που αν και ντεμς δεν θα ψήφιζαν, γιατί τον έβλεπαν ότι σέρνεται, για την Καμάλα θα πάνε.Scouser έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 08:35
Καλά, μη νομίζεις ότι θα πέσουν και τίποτα πακτωλοί χρήματος. Δεν είναι μόνο ότι μιλάμε για την πιο αντιδημοφιλή αντιπρόεδρο στην Ιστορία των ΗΠΑ, αυτά τα πράγματα θέλουν χρόνια προεοιμασίας για να στηθούν.
τωρα που κατεβαινει η καμαλα, ενα ατομο με σωας τας φρενας, θα κατεβουν να την ψηφισουν ασχέτως ιδεολογικων πεποιθησεων
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
παίζει κι αυτό.τώρα που έφυγε ο μπάιντεν ίσως να θέλουν να φηφίσουν κάτι διανοητικά οικείο
-
talaipwros
Παντως η Τουλάχιστον_Όχι_Ανοϊκή_Εσχατόγρια Καμαλα, ξερει καλα ποιος ειναι ο Τραμπ
https://twitter.com/carolvorders/status ... 4558834869
https://twitter.com/carolvorders/status ... 4558834869
- hellegennes
Πόσο στημένα όλα. Άρχισαν να γελάνε και να επικροτούν πριν καν υπάρξει ένδειξη τι θέλει να πει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 44 Απαντήσεις
- 1156 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
-
- 6 Απαντήσεις