!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αποχώρησε ο Biden

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Re: Αποχώρησε ο Biden

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

George_V έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 08:51
Ναύτης έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 08:50
George_V έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 08:48

Tα μισά λεφτά...

Μέχρι τις 12 Ιουλίου είχαν γίνει withold 90 εκατομμύρια γιατί οι δωρητές δεν γουστάραν τον Biden.
ΟΚ, πάντως είναι πεταμένα λεφτά νομίζω, "τώρα είναι αργά, Καμάλα μου γλυκιά".
Η μόνη ελπίδα που έχει η Χάρις είναι να πάρει τις Blue Wall States.

Αν δεν το κάνει έχουν τελειώσει όλα από τώρα.

Και για αυτό το λόγο είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα επιλέξει Σαπιρο για VP.
Αυτός θα θέλει;
Z
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

sharp έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 20:07
Scouser έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 08:35
Ναύτης έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 08:23Μέσα σε 100 μέρες δεν αλλάζουν τα κόζια, όσα μύρια κι αν ξοδέψουν οι δωρητές των δημοκρατικών.
Καλά, μη νομίζεις ότι θα πέσουν και τίποτα πακτωλοί χρήματος. Δεν είναι μόνο ότι μιλάμε για την πιο αντιδημοφιλή αντιπρόεδρο στην Ιστορία των ΗΠΑ, αυτά τα πράγματα θέλουν χρόνια προεοιμασίας για να στηθούν.
Εγώ πάλι άκουσα ότι κάποιοι που αν και ντεμς δεν θα ψήφιζαν, γιατί τον έβλεπαν ότι σέρνεται, για την Καμάλα θα πάνε.
Καλά, ο καθένας "ακούει" αυτά που θέλει να ακούσει, γνωστά αυτά.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ναύτης έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 08:23Μέσα σε 100 μέρες δεν αλλάζουν τα κόζια, όσα μύρια κι αν ξοδέψουν οι δωρητές των δημοκρατικών.
Καλά, μη νομίζεις ότι θα πέσουν και τίποτα πακτωλοί χρήματος. Δεν είναι μόνο ότι μιλάμε για την πιο αντιδημοφιλή αντιπρόεδρο στην Ιστορία των ΗΠΑ, αυτά τα πράγματα θέλουν χρόνια προεοιμασίας για να στηθούν.
Εγώ πάλι άκουσα ότι κάποιοι που αν και ντεμς δεν θα ψήφιζαν, γιατί τον έβλεπαν ότι σέρνεται, για την Καμάλα θα πάνε.
εγω ηξερα απολιτικ ατομα που δεν θα κατεβαιναν εκλογες γιατι δεν ηθελαν να ψηφισουν κανενα απο τους 2 ανοικους εσχατογερους.

τωρα που κατεβαινει η καμαλα, ενα ατομο με σωας τας φρενας, θα κατεβουν να την ψηφισουν ασχέτως ιδεολογικων πεποιθησεων
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

talaipwros έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 20:57 Πουτινάκια, δεν τελείωσαν ακόμα οι εκλογές
Βάρα μια παχιά ,γιατί δε σε βλέπω καλά.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Γεράκι του πολέμου αποκάλεσε την Καμάλα ο Ρόμπερτ Κένεντυ. Και μένα η αίσθηση μου είναι οτι με Τραμπ θα έχουμε λιγότερους πολέμους.
Άβαταρ μέλους
Pillars
Phorum.gr user: Pillars

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pillars »

Orion22 έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 20:13 #Where_is_Joe?
Οργιάζουν οι φήμες ότι πέθανε. :102:
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta »

mao mao έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 23:57Γεράκι του πολέμου αποκάλεσε την Καμάλα ο Ρόμπερτ Κένεντυ. Και μένα η αίσθηση μου είναι οτι με Τραμπ θα έχουμε λιγότερους πολέμους.
Αυτό είναι σίγουρο, αν λάβουμε υπόψη μας την ως τώρα πολιτική του.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Η στιγμή που ο τζο υπογράφει την απόσυρσή του
Εικόνα

και κάποια εξτραδακια
Εικόνα
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Orion22 έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 11:07 Η στιγμή που ο τζο υπογράφει την απόσυρσή του
Εικόνα

και κάποια εξτραδακια
Εικόνα
Το χαρτί αυτό είναι σύνηθες. Οι Πρόεδροι κάνουν delegate διάφορα πράγματα γιατί Συνταγματικά είναι το Cabinet έχει βοηθητικό ρόλο.

Και επειδή είναι ασαφές ως προς τις αρμοδιότητες εκδίδονται συχνά τέτοια έγγραφα από τον πρόεδρο για να μπορέσουν να κάνουν τη χαμαλοδουλεια οι υπουργοί και να μην ασχολείται ο πρόεδρος με διεκπεραιωτικα του κάθε νομοσχεδίου.

Αυτό που θα είχε ενδιαφέρον θα ήταν ένα αντίστοιχο χαρτί που θα μετέφερε αρμοδιότητες στον Αντιπρόεδρο. Γιατί εκεί θα μιλούσαμε για αποδεδειγμένη αδυναμία του Προέδρου βάσει της 25ης Τροπολογίας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Pillars έγραψε: 23 Ιούλ 2024, 00:30
Orion22 έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 20:13 #Where_is_Joe?
Οργιάζουν οι φήμες ότι πέθανε. :102:
Πρέπει να έχει απορρυθμιστεί εντελώς λόγω της πίεσης που δέχτηκε και να είναι στα κεραμίδια, έτσι συμβαίνει με τους ανοϊκούς. Θέλω να δω πώς θα εξασφαλίσουν μέχρι τις 5/11 ότι δεν θα πει δημοσίως πολλές χοντρές μαλακίες για τους φίλους του, που του έσκαψαν τον λάκκο και τον μαχαίρωσαν πισώπλατα στην πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα του.
talaipwros έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 23:53
εγω ηξερα απολιτικ ατομα που δεν θα κατεβαιναν εκλογες γιατι δεν ηθελαν να ψηφισουν κανενα απο τους 2 ανοικους εσχατογερους.

τωρα που κατεβαινει η καμαλα, ενα ατομο με σωας τας φρενας, θα κατεβουν να την ψηφισουν ασχέτως ιδεολογικων πεποιθησεων
Είναι καλό που όλοι εδώ ξέρουμε κόσμο στην Αμερική. Εγώ ας πούμε ξέρω πολλούς αναποφάσιστους και ψιλομιτιζέ Δημοκρατικούς ψηφοφόρους, που τώρα που ανακοινώθηκε με πραξικοπηματικές διαδικασίες ότι θα κατέβει υποψήφιο αυτό το άχρηστο, υπεργουόουκ παρτάλι, η πιο αντιδημοφιλής Αντιπρόεδρος στην Ιστορία των ΗΠΑ, γαλβανίστηκαν και θα πάνε να ψηφίσουν Τραμπ. :102:
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

:smt005:
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

παίζει κι αυτό.τώρα που έφυγε ο μπάιντεν ίσως να θέλουν να φηφίσουν κάτι διανοητικά οικείο
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Παντως η Τουλάχιστον_Όχι_Ανοϊκή_Εσχατόγρια Καμαλα, ξερει καλα ποιος ειναι ο Τραμπ

https://twitter.com/carolvorders/status ... 4558834869
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Πόσο στημένα όλα. Άρχισαν να γελάνε και να επικροτούν πριν καν υπάρξει ένδειξη τι θέλει να πει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”