!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα παρατάει ο Μπαιντεν μεχρι το Σ/Κ?
- Frappezitis
Re: Τα παρατάει ο Μπαιντεν μεχρι το Σ/Κ?
Ψάχνουν να βρούν τον κατάλληλο γιά να ηττηθεί
προκειμένου να απεμπλακούν από την Ουκρανία....
προκειμένου να απεμπλακούν από την Ουκρανία....
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Kανεις δεν θελει να καει σε κατι που θεωρουν χαμενο.AlienWay έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 21:53 Τι διάολο, έχει αδειάσει η δεξαμενή και δεν μπορούν να βρουν κάποιο στοιχειωδώς σοβαρό άτομο να βάλουν;
Μαλλον η Χαρις θα κανει τον Ιωνα στην περιπτωση μας και θα την πεταξουν στην θαλασσα μπας και γαληνεψει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Οργισμένος
ΡΟΥΦΑΤΕ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!lonelyrider έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 21:51Ήδη ο Τραμπ ειχε δημοσκοπικο προβάδισμα έναντι του μπαιντεν. Δε νομίζω η καμαλα να μπορέσει να τον υπερκερασει. Εκτός απροόπτου μιλαμε γιατί στο american dream ολα ειναι πιθανα.George_V έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 21:481968 Τζονσον κανει drop out. Mπαινει στη θεση του ο Αντιπροεδρος Χιουμπερτ Χαμφρει (αξιοσεβαστος δε λεω). Ο Νιξον που ειχε χασει πανηγυρικα το 1960 απο τον Κενεντι εκλεγεται πανηγυρικα εναντι του Χαμφρειlonelyrider έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 21:46 Από μόνος του έπρεπε να αποσυρθεί. Κι όχι μετά από πιέσεις. Με το ζόρι περπατούσε. Έλεος δηλαδή.
Τωρα εβλεπα bbc, προωθείται η καμαλα χαρις στη θέση του μπαιντεν. Προλαβαίνει να κερδίσει τον Τραμπ?
Δυσκολο.
Για να δουμε παμε για επαναληψη του 1968?
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
Η φωνή της Αληθειας
Πρέπει να θέλει και το ίδιο. Η Μισέλ Ομπάμα πχ θα τον πήγαινε τον τραμπάκουλα μονότερμα, άλλα δεν θέλει. Ο Newsom, ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, είχε δηλώσει ότι δεν θέλει. Ο Mark Kelly, αστροναύτης και γερουσιαστής της Αριζόνα, θα μπορούσε να είναι καλή επιλογή, αλλά θέλει;AlienWay έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 21:53 Τι διάολο, έχει αδειάσει η δεξαμενή και δεν μπορούν να βρουν κάποιο στοιχειωδώς σοβαρό άτομο να βάλουν;
Τα αφεντικα του ανοικου θραψαλου το παραιτησαν. Εντάξει μαριονετα ηθελαν, αλλα επρεπε τουλάχιστον να μπορεί να περπαταει και να μιλαει. Τωρα θα πεσει το βαρυ φορτιο της ηττας στην Καμαλα, ετσι κι αλλιως αναλωσιμη είναι.
Οσο το σκέφτομαι, τόσο το ενδεχόμενο μια αρμένισα σαν την Κιμ να γίνει πρόεδρος, μοιάζει πολύ γαμάτο.
Σκεφτείτε τα μούτρα του Ερντογάν.
Σκεφτείτε τα μούτρα του Ερντογάν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- hellegennes
Κι αυτός αυτό σε ρωτάει.George_V έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 21:18Δεν ηταν τυχαια προβλεψη.Σενέκας έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 21:17μήπως αυτοί οι φίλοι σου έχουν τίποτα νούμερα για το τζοκερ?George_V έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 20:17
Ο Μπαιντεν δεν τραβαει. Και προκειμενου να μην προκαλεσει περαιτέρω προβληματα το πιθανοτερο ειναι οτι θα κανει drop out μεχρι το Σ/Κ
Τουλαχιστον αυτα μαθαινω απο συνομιλιες μου με Αμερικανους φιλους.![]()
Ηταν inside info.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ό,τι του έλεγαν και το 2012, το 2015 και άλλα έτη με ξεκαρδιστικές προβλέψεις του.George_V έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 21:35Τελικα τι σου ελεγαν δε μας ειπες?Οργισμένος έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 20:18εμενα οι Αμερικανοι φιλοι μου λενε αλλα πραματα.George_V έγραψε: 18 Ιούλ 2024, 20:17 Το uproar στο Δημοκρατικο Κομμα εχει φτάσει στο θεο.
Ο Μπαιντεν δεν τραβαει. Και προκειμενου να μην προκαλεσει περαιτέρω προβληματα το πιθανοτερο ειναι οτι θα κανει drop out μεχρι το Σ/Κ
Τουλαχιστον αυτα μαθαινω απο συνομιλιες μου με Αμερικανους φιλους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στον Μπάιντεν το είπανε ότι τον απέσυραν από την κούρσα, ή δεν έχει κανένα νόημα;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Το είπανε ,αλλά μετά τους είπε για το μπέργκερ που είχε φάει στην περιοδεία του το 2000 τόσο.Beria έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 20:59 Στον Μπάιντεν το είπανε ότι τον απέσυραν από την κούρσα, ή δεν έχει κανένα νόημα;
ξεκινάμε από τα βασικά:
Ζει ο μπαηντένογλου;
Ζει ο μπαηντένογλου;
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Το πιθανοτερο ειναι πως ο Τζο τωρα βγαζει προεκλογικολογ στο σαλονι του σπιτιου του με κοινο τα κατοικιδια και τα εγγονια του.Beria έγραψε: 22 Ιούλ 2024, 20:59 Στον Μπάιντεν το είπανε ότι τον απέσυραν από την κούρσα, ή δεν έχει κανένα νόημα;
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ήλπιζα κάποτε να δω τον υπεργαμάτο τύπο Σβαρτσενέγκερ ως πρόεδρο των ΗΠΑ. Μάλλον δεν θα γίνει ποτέ.
Οι προσευχές μου πλέον είναι για τους Mike O'Hearn και Liver King.
Οι προσευχές μου πλέον είναι για τους Mike O'Hearn και Liver King.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 134 Προβολές
-