!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γεράκης (MARC): «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αγγίξει το 20% – Ο Κασσελάκης δεν έχει μετρηθεί σε κάλπη»
Re: Γεράκης (MARC): «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αγγίξει το 20% – Ο Κασσελάκης δεν έχει μετρηθεί σε κάλπη»
Ελληνιδες Ελληνες
Εσεις που λογω ακριβειας δεν μπορείτενα φατε φετα διαλέξτε ποιος θα σας κυβερνησει.
Αυτος που εχει 39 σπιτια
Η
Αυτος που βγαζει 45 μύρια τον χρονο
Το όλο σκηνικό μου θυμίζει Monty python το Life of Brian που κάναν ντιμπεητ εάν είναι καλύτερο να σε σταυρώσουν η να σε αποκεφαλισουν
Εσεις που λογω ακριβειας δεν μπορείτενα φατε φετα διαλέξτε ποιος θα σας κυβερνησει.
Αυτος που εχει 39 σπιτια
Η
Το όλο σκηνικό μου θυμίζει Monty python το Life of Brian που κάναν ντιμπεητ εάν είναι καλύτερο να σε σταυρώσουν η να σε αποκεφαλισουν
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Τοξοβόλος_UK
Re: Γεράκης (MARC): «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αγγίξει το 20% – Ο Κασσελάκης δεν έχει μετρηθεί σε κάλπη»
Όσο πάει γίνεται καλύτερο.
Οικονόμου κατηγορεί τον διασπαστή του ΣΥΡΙΖΑ Βαρεμένο οτι τα συμφώνησε με νδ για να αρχειοθετήσει το πόθεν έσχες του κούλη και ο Άδωνις να υπερασπίζεται Βαρεμένο. Μηνύσεις έρχονται λολ (το νι πατρινό)
https://twitter.com/action24tv/status/1 ... 3015126185
Οικονόμου κατηγορεί τον διασπαστή του ΣΥΡΙΖΑ Βαρεμένο οτι τα συμφώνησε με νδ για να αρχειοθετήσει το πόθεν έσχες του κούλη και ο Άδωνις να υπερασπίζεται Βαρεμένο. Μηνύσεις έρχονται λολ (το νι πατρινό)
https://twitter.com/action24tv/status/1 ... 3015126185
- Τοξοβόλος_UK
από την 2η ώρα εκλογής του είμαστε στον πόλεμο. Μάντεψε τι έπεταιGreen Dragon έγραψε: 05 Ιουν 2024, 09:26 Μπα, δεν πήγε έτσι με τον Κασσελάκη, ποτέ δεν αγνοήθηκε. Πρώτα τον κορόϊδευαν, τώρα τον κοροϊδεύουν και προβλέπω στο μέλλον να αποτελεί αντικείμενο κοροϊδίας.
- Τοξοβόλος_UK
-
Financial man
Καλά εσυ είπαμε νομίζεις ότι θα νικήσει ο Κασσελακης καθώς σου αρέσει σαν άντρας, δεν νομίζω να έχεις ακούσει ούτε μια πολιτική τοποθέτηση από αυτόν. Συνέχιζες να τρολαρεις πάντως, πλάκα έχειΤοξοβόλος_UK έγραψε: 05 Ιουν 2024, 09:18Το λάθος που κάνετε και έχετε πάθει αυτιστικό κοκομπλοκο όλα τα κουλικά είναι οτι συγκρίνετε το περσι με το φέτος.Financial man έγραψε: 05 Ιουν 2024, 09:00
Μην φοβάσαι διαχρονικά οι Συριζαίοι με τις προβλέψεις σας πάτε κουβα στο τέλος. Πέρσι είχατε σίγουρη την νίκη και τελικά φάγατε 23 μονάδες στο κεφάλι. Τώρα νομίζετε ότι θα νικήσετε επειδή έδειξε ο κύριος Tyler ένα ψεύτικο pdf με το δήθεν πόθεν εσχες του.
Φέτος έχει Κασσελάκη το πρόγραμμα. Ο οποίος εντωμεταξύ φαίνεται ταχέως να εξελίσσεται στη προσωποποίηση του παρακάτω:
Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς.
- Τοξοβόλος_UK
Άσφαιρα τα πυρά της κυβέρνησης για το πόθεν έσχες του Κασσελάκη – Εκτέθηκε και η ίδια
https://www.topontiki.gr/2024/06/05/asf ... ke-i-idia/
https://www.topontiki.gr/2024/06/05/asf ... ke-i-idia/
- Τοξοβόλος_UK
Μια χαρά. Ακόμα και αυτό το δίλημμα βολεύει τον Κασσελάκηzteo έγραψε: 05 Ιουν 2024, 09:33 Ελληνιδες Ελληνες
Αυτος που εχει 39 σπιτια
Η
Είναι τόσο γιωτάδες στη νδ που δεν έχουν καταλάβει οτι τον έχουν αναγάγει στο απόλυτο αντίπαλο δέος.
-
Financial man
Έλα, μην κοροϊδεύεις. Ψυχούλα έχει κι αυτός.Green Dragon έγραψε: 05 Ιουν 2024, 09:26 Μπα, δεν πήγε έτσι με τον Κασσελάκη, ποτέ δεν αγνοήθηκε. Πρώτα τον κορόϊδευαν, τώρα τον κοροϊδεύουν και προβλέπω στο μέλλον να αποτελεί αντικείμενο κοροϊδίας.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Τοξοβόλος_UK
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Ολοι πάλι σήμερα ασχολούνται με το πόθεν έσχες του Κασσελάκη. Ο Μητσοτάκης κατέληξε να έχει εισόδημα 2 εκατομμύρια τον χρόνο και ο τσίπης έκανε αίτηση για αποζημίωση 10000 € για τις ελιές του. Αυτός ο άπλυστος μας κυβερνάει. Όλη η οικογένεια ανερυθρίαστα έχουν πιάσει όλα τα πόστα και μοιράζονται το χρήμα.
- Τοξοβόλος_UK
Οι δημοσκοπήσεις για το «πόθεν έσχες» Κασσελάκη
Πληθαίνουν οι φωνές στο Μαξίμου που επιμένουν ότι η αντιπαράθεση για τα «πόθεν έσχες» δεν είναι ένα πεδίο που ευνοεί τον Κ. Μητσοτάκη.
https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/2 ... -kasselaki
Πληθαίνουν οι φωνές στο Μαξίμου που επιμένουν ότι η αντιπαράθεση για τα «πόθεν έσχες» δεν είναι ένα πεδίο που ευνοεί τον Κ. Μητσοτάκη.
https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/2 ... -kasselaki
Ελληνιδες ΕλληνεςΤοξοβόλος_UK έγραψε: 05 Ιουν 2024, 10:01Μια χαρά. Ακόμα και αυτό το δίλημμα βολεύει τον Κασσελάκηzteo έγραψε: 05 Ιουν 2024, 09:33 Ελληνιδες Ελληνες
Αυτος που εχει 39 σπιτια
Η
![]()
Είναι τόσο γιωτάδες στη νδ που δεν έχουν καταλάβει οτι τον έχουν αναγάγει στο απόλυτο αντίπαλο δέος.
Διαλεχτε ποιος θα σας κυβερνησει
Ο Κουλης που θα σας σταυρωσει
Η
Ο Στεφανος που θα σας αποκεφαλισει
Μήπως σε βολεύει αυτό το δίλημμα.
Τρια πραγματάκια και βάλτε καλά στο μυαλό σου.
1. Πρώτο το πλαίσιο της επικοινωνιακης αντιπαράθεση το έθεσε η ΝΔ και ο Στέφανος πάτησε την μπανάνοφλούδα.
2. Δεύτερον η ΝΔ έχει κομματικό μηχανισμό στην κοινωνία που κλείνει ψηφους ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απλά βιντεακια τικ τοκ και ανύπαρκτος στην κοινωνία.
3. Τρίτον η ΝΔ έχει συσπειρώσει τον κόσμο της και με το πόθεν έσχες του Στεφάνου διώχνει κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ στην αποχή.
Γκεγκε πως παίζεται το εκλογικό παιχνίδι
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Τοξοβόλος_UK
Eγώ λέω είναι welcome οι επιθέσεις εναντίον του Κασσελάκη τώρα λίγες ώρες πριν τη κάλπη. Βασικά όσο πιο λυσσαλέες τόσο καλύτερα. Να όπως η παρακάτω.
Καλά θα πάει αυτό στα μάτια του κόσμου....
Κασσελάκης: Μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας από τον Τσίπρα (κι όμως)
https://theleader.gr/kasselakis-megalyt ... a-ki-omos/
Όλα αυτά μαζί, συνθέτουν μια προσωπικότητα που με τα μέχρι τώρα δείγματα, φαίνεται να είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας που πέρασε από τη χώρα, παίρνοντας αξιοκρατικά την πρώτη θέση από τον καταληψία του Μαξίμου την περίοδο 2015-2019..
- Τοξοβόλος_UK
Κ η τραγική ειρωνία είναι οτι η προπαγάνδα της νδ είναι εκείνη που στο τέλος που θα γιγαντώσει τον Κασσελάκη σε ''Τραμπ''
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 116 Απαντήσεις
- 2176 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
-
- 119 Απαντήσεις