Αυτός ήδη θα έπρεπε να έχει απελαθει, για να πολεμήσει με το αγαπημένο του Ισραήλ.
Στο Ισραήλ μένει. Γι' αυτό και σας λέει "ελάτε να πολεμήσετε τον IDF".
Άλλο θέμα βέβαια που εσείς οι προοδευτικοί ανοιχτοσυνοροάκηδες θέλετε να κάνετε απελάσεις.
Το σωστό θα ήταν εισβολή από όλο τον πολιτισμένο κόσμο άρα πόλεμος στον περσικο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Να εισβάλει ο πολιτισμένος κόσμος για να υποστηρίξει τις δυνάμεις που επιδιώκουν να εξαφανίσουν το Ισραήλ; Αυτό θα ήταν όνειδος.
Ποτέ, πώς, καψουρευτηκες το Ισραήλ?
Δεν μπορει να αλλαζεις γνώμη μόνο επειδή έκλεισε ένα μαγαζί
Εσύ πότε καψουρευτηκες τους πιστούς του παιδεραστή ψευδοπροφητη;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Να εισβάλει ο πολιτισμένος κόσμος για να υποστηρίξει τις δυνάμεις που επιδιώκουν να εξαφανίσουν το Ισραήλ; Αυτό θα ήταν όνειδος.
Ποτέ, πώς, καψουρευτηκες το Ισραήλ?
Διευρύνω τις γνώσεις μου φίλτατε. Δεν είμαι κολλημένος.
Κολλημενος εισαι. Εδω μεχρι και οι Αμερικανοι εχουν φτασει να κατηγορουν το Ισραηλ για προσπαθεια τεχνητου λιμου στην Γαζα αλλα και για χρηση ανθρωπινων ασπιδων απο τον IDF αλλα εσυ βγαζεις οσους διαφωνουν με τις αποψεις σου οπαδους της Χαμας
Κολλημενος εισαι. Εδω μεχρι και οι Αμερικανοι εχουν φτασει να κατηγορουν το Ισραηλ για προσπαθεια τεχνητου λιμου στην Γαζα αλλα και για χρηση ανθρωπινων ασπιδων απο τον IDF αλλα εσυ βγαζεις οσους διαφωνουν με τις αποψεις σου οπαδους της Χαμας
Οι Αμερικάνοι που έχουν πρόερο κάποιον που τα 'χει χαμένα και αντιπρόεδρο μία που εχθρεύεται το Ισραήλ. Μου αρέσει που χρησιμοποιείς το "εδώ μέχρι και".
Οι Αμερικάνοι που έχουν πρόερο κάποιον που τα 'χει χαμένα και αντιπρόεδρο μία που εχθρεύεται το Ισραήλ. Μου αρέσει που χρησιμοποιείς το "εδώ μέχρι και".
Βαλε και τους New York Times που εγραψαν και το αρθρο για το IDF που χρησιμοποιει ανθρωπινες ασπιδες. Και αυτοι Χαμασιτες. Μονο εσυ ξερεις την αληθεια απο το υπογειο του σπιτιου σου
Βαλε και τους New York Times που εγραψαν και το αρθρο για το IDF που χρησιμοποιει ανθρωπινες ασπιδες. Και αυτοι Χαμασιτες. Μονο εσυ ξερεις την αληθεια απο το υπογειο του σπιτιου σου
Σαν μου λες για άρθρο απο την Εργατική Αλληλεγγύη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το ίδιο είναι.
Σαν μου λες για άρθρο απο την Εργατική Αλληλεγγύη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το ίδιο είναι.
Αυτά συμβαίνουν τις ίδιες ώρες που κάποιοι επιμένουν να ψάχνονται για δημιουργία "νέων προοδευτικών/αριστερών σχημάτων " - μια απο τα ίδια δηλ.- αντί να συνταχθούν με τον κεντρικό κορμό, σε 5 έστω βασικά σημεία.
Π.Α.ΜΕ
@PAMEhellas
Λιμνεργάτες του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ εμποδίζουν το φόρτωμα container με σφαίρες που προορίζεται για το Ισραήλ
Η εργατική τάξη δείχνει τη δύναμη της και στέκεται στο πλευρό του γίγαντα λαού της #Παλαιστίνης και όσων λαών μακελεύει το Ισραήλ με τη στήριξη των συμμάχων του!
Frappezitis έγραψε: 17 Οκτ 2024, 22:16
Αυτά συμβαίνουν τις ίδιες ώρες που κάποιοι επιμένουν να ψάχνονται για δημιουργία "νέων προοδευτικών/αριστερών σχημάτων " - μια απο τα ίδια δηλ.- αντί να συνταχθούν με τον κεντρικό κορμό, σε 5 έστω βασικά σημεία.
Π.Α.ΜΕ
@PAMEhellas
Λιμνεργάτες του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ εμποδίζουν το φόρτωμα container με σφαίρες που προορίζεται για το Ισραήλ
Η εργατική τάξη δείχνει τη δύναμη της και στέκεται στο πλευρό του γίγαντα λαού της #Παλαιστίνης και όσων λαών μακελεύει το Ισραήλ με τη στήριξη των συμμάχων του!
Η ελληνική κυβερνηση συμμετέχει ενεργά σε εγκλήματα πολέμου. Πάλι καλά έσωσε την τιμή της πάλι η εργατική τάξη.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Το εμπάργκο περιλαμβάνει το μπλοκάρισμα όλων των συμβάσεων που υπογράφηκαν μετά τις 7 Οκτωβρίου, με τις υπάρχουσες άδειες να εξετάζονται κατά περίπτωση για να αξιολογηθούν τυχόν κίνδυνοι από τη χρήση στρατιωτικού υλικού στη σύγκρουση.