Δεν ειμαι μη ανησυχος άνθρωπος καθώς διαβάζω και γω δε ξερω ποσα βιβλια το χρονο και μου αρέσει η γνωση αλλά την ζωή μου δεν θα την βάλω σε κινδυνο για να δω ενα ναυαγιο που σαπιζει στα 4000 μετρα βαθος και αποτελει τοπο ταφής χιλιάδων ανθρώπων, διοτι αν το πάμε έτσι εμπειρια μπορει να ειναι και να πάμε μια εβδομαδα στην πρώτη γραμμη του μετωπου στην Ουκρανια να δουμε πως ειναι ο πόλεμος. Αυτο και αν ειναι εμπειρια (αμα εισαι τρελάρας).Πτολεμαίος έγραψε: 22 Ιουν 2023, 13:00 Καλά, ευτυχισμένους δεν μας λες αλλά τέλος πάντων.
Το ρεζουμέ είναι ότι για κάποια άτομα, το να είναι πάμπλουτοι δεν αλλάζει μόνο την καταναλωτική τους δυνατότητα. Τους ανοίγει ένα ολόκληρο πεδίο εμπειριών.
Αν εσύ δεν το βλέπεις έτσι, δεν σημαίνει ότι έχεις και δίκιο.
Σημαίνει ότι είσαι ένας απλός μη-ανήσυχος άνθρωπος.
Μεταξύ μας τωρα, αν έχεις δις και δεν πας στο διάστημα, καλύτερα να δώσεις τα λεφτά δωρεά για την διάσωση των καπιμπαρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ολα τα καλοψυχα μελη του φορουμ ευχονται αισιο τελος
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Re: Ολα τα καλοψυχα μελη του φορουμ ευχονται αισιο τελος
Πόσο μακάβριο δείχνει το διαφημιστικό πλέον.....
Νομίζω ότι συμφωνώ με αυτό και μου φαίνεται πιο αξιόλογο από το να τα τρώει κάποιος σε ναρκωτικά, πόρνες και τζόγο. Επίσης για την κοινωνία γενικώς και μέχρι να βρεθεί ένας τύπος κοινωνικής οργάνωσης που θα μειώσει τις ανισότητες, μάλλον συμφέρει να τα ξοδεύουν οι πλούσιοι (αν δεν τα επενδύουν σε εταιρείες και παραγωγή) παρά να κάνουν μασούρια.Πτολεμαίος έγραψε: 22 Ιουν 2023, 13:00 Το ρεζουμέ είναι ότι για κάποια άτομα, το να είναι πάμπλουτοι δεν αλλάζει μόνο την καταναλωτική τους δυνατότητα. Τους ανοίγει ένα ολόκληρο πεδίο εμπειριών.
Γιατι;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Γιατι μπορει να διαλυθηκε σε χιλια κομματια απο την τεράστια πιεση σε κεινα τα βάθη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αλιόσα την 22 Ιουν 2023, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εντωμεταξύ τόσο το university of wisconsin οσο και η Boeing, δήλωσαν σήμερα ότι δεν έχουν σχέση με το πρότζεκτ ενώ και η νασα προέβη σε δηλώσεις λέγοντας ότι ο ρόλος της στη συνεργασία ήταν καθαρά συμβουλευτικο...
Μεταξύ μας τώρα, μήπως εγκλωβίζεις την αξιολόγηση της ενδιαφέρουσας ζωής στο πλαίσιο των δικών σου εκπληρωμένων ή ανεκπλήρωτων επιθυμιών;Πτολεμαίος έγραψε: 22 Ιουν 2023, 13:00 Καλά, ευτυχισμένους δεν μας λες αλλά τέλος πάντων.
Το ρεζουμέ είναι ότι για κάποια άτομα, το να είναι πάμπλουτοι δεν αλλάζει μόνο την καταναλωτική τους δυνατότητα. Τους ανοίγει ένα ολόκληρο πεδίο εμπειριών.
Μεταξύ μας τωρα, αν έχεις δις και δεν πας στο διάστημα, καλύτερα να δώσεις τα λεφτά δωρεά για την διάσωση των καπιμπαρα.
Νομίζω ότι ο κάθε άνθρωπος έχει δικά του σημεία αναφοράς στο τι βρίσκει ενδιαφέρον ή όχι. Είτε έχει χρήματα είτε όχι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κάποιοι άλλοι εκατομμυριούχοι το κάνουν αυτό, πχ. ο Damian Aspinall. Το οποίο προσωπικά το βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρον και είναι σαφώς ένας πιο λογικός τρόπος να ξοδεύεις τα λεφτά σου. Το να πηγαίνεις στο διάστημα δεν μου προξενεί κανένα ενδιαφέρον αφού έτσι κι αλλιώς οι δυνατότητες ενός ανθρώπου για ταξίδι στο διάστημα είναι εξαιρετικά περιορισμένες και δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να "ανακαλύψεις" κάτι πηγαίνοντας όπου μπορείς να πας. Το να καταδυθείς σε μεγάλο βάθος για να δεις τον Τιτανικό μου φαίνεται επίσης ανούσιο. Αν ήταν για να μελετήσεις την ζωή που υπάρχει σε τεράστια βάθη, τότε ναι. Αυτό θα το έκανα σίγουρα.Πτολεμαίος έγραψε: 22 Ιουν 2023, 13:00 Μεταξύ μας τωρα, αν έχεις δις και δεν πας στο διάστημα, καλύτερα να δώσεις τα λεφτά δωρεά για την διάσωση των καπιμπαρα.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
https://twitter.com/nomanners21/status/ ... 2025285633
Οκ εαν συνεβει αυτο ναι.... Παιζει ομως να υπηρξε μηχανικο προβλημα ή να σκαλωσε καπου σαν τους Σιμψονς....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Οκ, χεσε τις καταδύσεις, υπάρχουν τόσα και τόσα. Διάστημα πχ. Πτήση στο zero g αεροσκάφος. Zip line στους καταρράκτες της Βικτωρια. Επίσκεψη στο Τσερνομπίλ, σε σπήλαια, σε ηφαίστεια κλπ.Αλιόσα έγραψε: 22 Ιουν 2023, 13:09Δεν ειμαι μη ανησυχος άνθρωπος καθώς διαβάζω και γω δε ξερω ποσα βιβλια το χρονο και μου αρέσει η γνωση αλλά την ζωή μου δεν θα την βάλω σε κινδυνο για να δω ενα ναυαγιο που σαπιζει στα 4000 μετρα βαθος και αποτελει τοπο ταφής χιλιάδων ανθρώπων, διοτι αν το πάμε έτσι εμπειρια μπορει να ειναι και να πάμε μια εβδομαδα στην πρώτη γραμμη του μετωπου στην Ουκρανια να δουμε πως ειναι ο πόλεμος. Αυτο και αν ειναι εμπειρια (αμα εισαι τρελάρας).Πτολεμαίος έγραψε: 22 Ιουν 2023, 13:00 Καλά, ευτυχισμένους δεν μας λες αλλά τέλος πάντων.
Το παράδειγμα σου με τον πόλεμο είναι άκυρο διότι εξ'ορισμου οι προδιαγραφές των μαχων/πολέμων είναι να σκοτώνεται κάποιος ούτως ή άλλως.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Πτολεμαίος
Ναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2023, 13:16Μεταξύ μας τώρα, μήπως εγκλωβίζεις την αξιολόγηση της ενδιαφέρουσας ζωής στο πλαίσιο των δικών σου εκπληρωμένων ή ανεκπλήρωτων επιθυμιών;Πτολεμαίος έγραψε: 22 Ιουν 2023, 13:00 Καλά, ευτυχισμένους δεν μας λες αλλά τέλος πάντων.
Το ίδιο κάνεις κι εσύ άλλωστε.
- Πτολεμαίος
Με την λογική σου γιατί να πάει κάποιος πχ Ρώμη;micmic έγραψε: 22 Ιουν 2023, 13:17Κάποιοι άλλοι εκατομμυριούχοι το κάνουν αυτό, πχ. ο Damian Aspinall. Το οποίο προσωπικά το βρίσκω πολύ πιο ενδιαφέρον και είναι σαφώς ένας πιο λογικός τρόπος να ξοδεύεις τα λεφτά σου. Το να πηγαίνεις στο διάστημα δεν μου προξενεί κανένα ενδιαφέρον αφού έτσι κι αλλιώς οι δυνατότητες ενός ανθρώπου για ταξίδι στο διάστημα είναι εξαιρετικά περιορισμένες και δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να "ανακαλύψεις" κάτι πηγαίνοντας όπου μπορείς να πας. Το να καταδυθείς σε μεγάλο βάθος για να δεις τον Τιτανικό μου φαίνεται επίσης ανούσιο. Αν ήταν για να μελετήσεις την ζωή που υπάρχει σε τεράστια βάθη, τότε ναι. Αυτό θα το έκανα σίγουρα.Πτολεμαίος έγραψε: 22 Ιουν 2023, 13:00 Μεταξύ μας τωρα, αν έχεις δις και δεν πας στο διάστημα, καλύτερα να δώσεις τα λεφτά δωρεά για την διάσωση των καπιμπαρα.
Τι θα ανακαλύψει εκεί; Το σάπιο μετρό της;
Αν θεωρείς το να βλέπεις τη γη από ύψος 400 χιλιομέτρων ανούσιο, αν θεωρείς ότι ένα ταξίδι στο φεγγάρι, έστω και περαστος έναν κύκλο γύρω της (σαν αυτό που σχεδιάζει ένα Ιάπωνας) είναι "ανούσιο" τότε i rest my case.
Mysterious Fact about #Titanic :
In 1912, Thomas Andrews, the Man who designed the Titanic Ship sank with it.
111 years later, the man who designed the Titanic Submarine #OceanGate Titan sank with it in 2023 at the same spot.
In 1912, Thomas Andrews, the Man who designed the Titanic Ship sank with it.
111 years later, the man who designed the Titanic Submarine #OceanGate Titan sank with it in 2023 at the same spot.
Το να πας στη Ρώμη είναι πολύ περισσότερα από μια θέα, που ουσιαστικά είναι το μόνο που θα έχεις στο διάστημα. Είναι επικοινωνία με ανθρώπους, γεύσεις, παραστάσεις, μουσεία κτλ. Το να βλέπεις τη γη μέσα από ένα παράθυρο είναι σα να την βλέπεις από την τηλεόραση.Πτολεμαίος έγραψε: 22 Ιουν 2023, 13:26Με την λογική σου γιατί να πάει κάποιος πχ Ρώμη;
Τι θα ανακαλύψει εκεί; Το σάπιο μετρό της;
Αν θεωρείς το να βλέπεις τη γη από ύψος 400 χιλιομέτρων ανούσιο, αν θεωρείς ότι ένα ταξίδι στο φεγγάρι, έστω και περαστος έναν κύκλο γύρω της (σαν αυτό που σχεδιάζει ένα Ιάπωνας) είναι "ανούσιο" τότε i rest my case.
Περί ορέξεως βέβαια...
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Space_Passenger