!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τα νησιά είναι μόνο για το κορυφαίο 20% - 30% της ελληνικής κοινωνίας και για τους ξένους.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Τα νησιά είναι μόνο για το κορυφαίο 20% - 30% της ελληνικής κοινωνίας και για τους ξένους.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Τα δίνουν είτε αυτοί που έρχονται από χώρες πολύ ανεπτυγμένες με πολύ υψηλούς μισθούς, είτε αυτοί που τα έχουν βρει έτοιμα και χωρίς κόπο. Δε με αφορά, τα δικά μου λεφτά δε θα τα δουν, δε τους νοιάζει βέβαια, δε με νοιάζει και εμένα, οπότε ευχαριστημένοι και οι δύο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Philip Mortimer

Re: Τα νησιά είναι μόνο για το κορυφαίο 20% - 30% της ελληνικής κοινωνίας και για τους ξένους.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Philip Mortimer »

Ερμής έγραψε: 20 Ιουν 2023, 23:37 Τα δίνουν είτε αυτοί που έρχονται από χώρες πολύ ανεπτυγμένες με πολύ υψηλούς μισθούς, είτε αυτοί που τα έχουν βρει έτοιμα και χωρίς κόπο. Δε με αφορά, τα δικά μου λεφτά δε θα τα δουν, δε τους νοιάζει βέβαια, δε με νοιάζει και εμένα, οπότε ευχαριστημένοι και οι δύο.
Γιατί να ενδιαφέρει όσους εκμεταλλεύονται τον τουρισμό εάν θα δουν τα δικά σου λεφτά εφόσον υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι είτε από το εξωτερικό είτε από το εσωτερικό να τα δώσουν;
Όπως και να έχει εάν δεις τα αποτελέσματα των εκλογών στη Μύκονο και τη Σαντορίνη ο Μητσοτάκης πήρε 55-56% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 11-13% άρα δε νομίζω ότι δυσαρεστουνται από την άνοδο των τιμών όπως και οσοι έχουν airbnb θέλουν να τα εκμεταλλεύονται.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

όπου πάει η μάζα η φύση στενάζει,η καρέκλα ,το αυθαίρετο και ο μουζακα κυριαρχούν,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι πρόβλημα να μην πηγαίνει κάποιος σε αυτά τα νησιά.
έχουν σε μεγάλο βαθμό καταστραφεί από τον τουρισμό.δεν έχουν κάποιο ενδιαφέρον άξιο λόγου πια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 20 Ιουν 2023, 23:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Philip Mortimer έγραψε: 20 Ιουν 2023, 23:40
Ερμής έγραψε: 20 Ιουν 2023, 23:37 Τα δίνουν είτε αυτοί που έρχονται από χώρες πολύ ανεπτυγμένες με πολύ υψηλούς μισθούς, είτε αυτοί που τα έχουν βρει έτοιμα και χωρίς κόπο. Δε με αφορά, τα δικά μου λεφτά δε θα τα δουν, δε τους νοιάζει βέβαια, δε με νοιάζει και εμένα, οπότε ευχαριστημένοι και οι δύο.
Γιατί να ενδιαφέρει όσους εκμεταλλεύονται τον τουρισμό εάν θα δουν τα δικά σου λεφτά εφόσον υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι είτε από το εξωτερικό είτε από το εσωτερικό να τα δώσουν;
Όπως και να έχει εάν δεις τα αποτελέσματα των εκλογών στη Μύκονο και τη Σαντορίνη ο Μητσοτάκης πήρε 55-56% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 11-13% άρα δε νομίζω ότι δυσαρεστουνται από την άνοδο των τιμών όπως και οσοι έχουν airbnb θέλουν να τα εκμεταλλεύονται.
Τι διαφορετικό είπα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

ερμη δεν ειναι μονο θεμα κοροιδιας(που ειναι) ειναι κατα την γνωμη μου και ζητημα παιδειας ή για να μην γινομαι κακος επιλογων

π.χ βλέπω στα social media γράφει κάποια "Αχ το τάδε νησι,παράδεισος"
και βλέπεις μια φώτο με πισίνα,ξαπλώστρες,έναν φοίνικα,κάποια υποδομή βοηθητική(Εστιατόριο,μπαρ)
ή ακόμα χειρότερα θεωρουν φυσιολογικό να βλέπεις καρέκλες και τραπέζες,κτίσματα μέσα στην παραλία!περιφράξεις κ.λπ!
τέλος πάντων οκ κάποιοι βλέπουν έτσι τις διακοπές,αλλά έχω και γω το δικαίωμα να το θεωρώ στρέβλωση όλο αυτό,ακόμα και αστείο

είναι σαν ο άνθρωπος της πόλης να μετακομίζει στην φύση και να μεταφέρει και το τσιμέντο και τις αυθαιρεσίες που έχει συνηθίσει σε αυτήν,να μην μπορεί χωρίς αυτά!
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

vantono έγραψε: 20 Ιουν 2023, 18:00
Ερμής έγραψε: 20 Ιουν 2023, 17:56 Αύγουστο θα πας Ρώμη Ναπολι; :lol: ετοιμάσου για ομορφιές

Μάλτα έχει πάει το μισό μου ινστα, τι έγινε εκεί; την έβαλαν στον κοινωνικό τουρισμό;
Και εμένα ειχε παει το μισο μου fb το περασμενο καλοκαίρι. Τα τελευταια 2-3 χρονια εχει αποκτησει μια απροσδόκητη φημη η Μάλτα.
Πήγα το 2019 Μάιο και πραγματικά εύχομαι να μην μυρίζει τόσο, χειρότερα από Πειραιά μετά το σχόλασμα σε περαντζάδα με ψαροταβέρνες και σκουπιδιάρικα. :cry

Και δεν ήμουν καν Sliema, Saint Paul's Bay ήμουν. Αλλά fingers crossed!!!
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

τπ χειρότερα πράγμα με τις άσχημες τσιμεντένιες πόλεις,είναι που έχουν καλλιεργήσει και την ανάλογη κουλτούρα στον μέσο πολίτη τους,τη νοοτροπία
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας

stella έγραψε: 20 Ιουν 2023, 23:49
vantono έγραψε: 20 Ιουν 2023, 18:00
Ερμής έγραψε: 20 Ιουν 2023, 17:56 Αύγουστο θα πας Ρώμη Ναπολι; :lol: ετοιμάσου για ομορφιές

Μάλτα έχει πάει το μισό μου ινστα, τι έγινε εκεί; την έβαλαν στον κοινωνικό τουρισμό;
Και εμένα ειχε παει το μισο μου fb το περασμενο καλοκαίρι. Τα τελευταια 2-3 χρονια εχει αποκτησει μια απροσδόκητη φημη η Μάλτα.
Πήγα το 2019 Μάιο και πραγματικά εύχομαι να μην μυρίζει τόσο, χειρότερα από Πειραιά μετά το σχόλασμα σε περαντζάδα με ψαροταβέρνες και σκουπιδιάρικα. :cry

Και δεν ήμουν καν Sliema, Saint Paul's Bay ήμουν. Αλλά fingers crossed!!!
και απο παραλίες....

όποιος πάει μάλτα γιατί δεν πάει Ρόδο; οι ίδιοι τις χτίσανε :lol: η τελευταία και παραλίες έχει και αρχαία,φυση κ.λπ δεν είναι μια κουκίδα
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Φέτος έκλεισα Κρήτη, Κεφαλονιά και Λευκάδα από 17 Αυγούστου για ένα μήνα, με κάτι μέρες ενδιάμεσα στην Αθήνα
Ακριβά αλλά προτιμάω να κόψω από οπουδήποτε αλλού παρά να μείνω στις τρύπες που έμενα παλιά, ειδικά όταν αρχίζουν να με πρήζουν τα παιδιά θέλω την πολυτέλεια να τους λέω πήγαινε στην πισίνα και άσε με ήσυχο. Ούτε γουστάρω δράματα μπαμπά είδα μια κατσαρίδα κλπ. Εισητήρια, αυτοκίνητα και τέτοια έκλεισα ό,τι φτηνότερο αλλά το ξενοδοχείο θέλω να είναι καλό

Θα φτύσω αίμα στο αεροπλάνο βέβαια... 3 η ώρα το πρωί από Μελβούρνη και μετά 24 ώρες μέχρι την Αθήνα μέσω Κατάρ. Τι να κάνω, αυτή ήταν η φτηνή πτήση. Μετά 4 άτομα + μπαγκάζια στο Πεζώ 208, και μή αριθμημένες θέσεις βραδινό πλοίο για Κρήτη. Κλάμα αρχικά, αλλά μετά πισίνα και ρουμ σέρβις, και μόλις συνέρθουμε κανά διήμερο ξεμυτάμε κι απ'το ξενοδοχείο.

Ο κολλητός μου το κάνει αντίστροφα, τα σκάει για μπίζνες στο αεροπλάνο γιατί δεν αντέχει και μετά μένει σε τρύπες και τρώει σουβλάκια. Οκ όπως βολεύεται ο καθένας.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Chilloutbuddy έγραψε: 21 Ιουν 2023, 06:35 Φέτος έκλεισα Κρήτη, Κεφαλονιά και Λευκάδα από 17 Αυγούστου για ένα μήνα, με κάτι μέρες ενδιάμεσα στην Αθήνα
Ακριβά αλλά προτιμάω να κόψω από οπουδήποτε αλλού παρά να μείνω στις τρύπες που έμενα παλιά, ειδικά όταν αρχίζουν να με πρήζουν τα παιδιά θέλω την πολυτέλεια να τους λέω πήγαινε στην πισίνα και άσε με ήσυχο. Ούτε γουστάρω δράματα μπαμπά είδα μια κατσαρίδα κλπ. Εισητήρια, αυτοκίνητα και τέτοια έκλεισα ό,τι φτηνότερο αλλά το ξενοδοχείο θέλω να είναι καλό

Θα φτύσω αίμα στο αεροπλάνο βέβαια... 3 η ώρα το πρωί από Μελβούρνη και μετά 24 ώρες μέχρι την Αθήνα μέσω Κατάρ. Τι να κάνω, αυτή ήταν η φτηνή πτήση. Μετά 4 άτομα + μπαγκάζια στο Πεζώ 208, και μή αριθμημένες θέσεις βραδινό πλοίο για Κρήτη. Κλάμα αρχικά, αλλά μετά πισίνα και ρουμ σέρβις, και μόλις συνέρθουμε κανά διήμερο ξεμυτάμε κι απ'το ξενοδοχείο.

Ο κολλητός μου το κάνει αντίστροφα, τα σκάει για μπίζνες στο αεροπλάνο γιατί δεν αντέχει και μετά μένει σε τρύπες και τρώει σουβλάκια. Οκ όπως βολεύεται ο καθένας.
Με στάση στη Σιγκαπούρη, τσιλ;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Isildur έγραψε: 21 Ιουν 2023, 07:02 Με στάση στη Σιγκαπούρη, τσιλ;
I wish
Tο έχει βγάλει το δρομολόγιο η Singapore airlines για κάποιο λόγο, τώρα έχει μόνο Κατάρ και Εμιρετς.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Chilloutbuddy έγραψε: 21 Ιουν 2023, 07:06
Isildur έγραψε: 21 Ιουν 2023, 07:02 Με στάση στη Σιγκαπούρη, τσιλ;
I wish
Tο έχει βγάλει το δρομολόγιο η Singapore airlines για κάποιο λόγο, τώρα έχει μόνο Κατάρ και Εμιρετς.
Α, ναι ε; Έχω μείνει πίσω...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Επίσης, όποιος δεν γουσταρει τις ξαπλώστρες, υπάρχει και η πολύ ωραια και εξίσου προχωκαγκούρικη επιλογή της αιώρας, τύποι μου.
Spoiler
Εικόνα
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

+38% τουριστικά έσοδα στο α τετραμηνο

Γδέρνουν τους κουτοφραγκους στις ταβέρνες και τα rooms to let οι ψηφοφόροι του Κουλjη
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Zelda έγραψε: 21 Ιουν 2023, 19:19 +38% τουριστικά έσοδα στο α τετραμηνο

Γδέρνουν τους κουτοφραγκους στις ταβέρνες και τα rooms to let οι ψηφοφόροι του Κουλjη
Ενώ τα μεγάλα ξενοδοχεία είναι τζάμπα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”