!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα νησιά είναι μόνο για το κορυφαίο 20% - 30% της ελληνικής κοινωνίας και για τους ξένους.
Re: Τα νησιά είναι μόνο για το κορυφαίο 20% - 30% της ελληνικής κοινωνίας και για τους ξένους.
Τα δίνουν είτε αυτοί που έρχονται από χώρες πολύ ανεπτυγμένες με πολύ υψηλούς μισθούς, είτε αυτοί που τα έχουν βρει έτοιμα και χωρίς κόπο. Δε με αφορά, τα δικά μου λεφτά δε θα τα δουν, δε τους νοιάζει βέβαια, δε με νοιάζει και εμένα, οπότε ευχαριστημένοι και οι δύο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Philip Mortimer
Re: Τα νησιά είναι μόνο για το κορυφαίο 20% - 30% της ελληνικής κοινωνίας και για τους ξένους.
Γιατί να ενδιαφέρει όσους εκμεταλλεύονται τον τουρισμό εάν θα δουν τα δικά σου λεφτά εφόσον υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι είτε από το εξωτερικό είτε από το εσωτερικό να τα δώσουν;Ερμής έγραψε: 20 Ιουν 2023, 23:37 Τα δίνουν είτε αυτοί που έρχονται από χώρες πολύ ανεπτυγμένες με πολύ υψηλούς μισθούς, είτε αυτοί που τα έχουν βρει έτοιμα και χωρίς κόπο. Δε με αφορά, τα δικά μου λεφτά δε θα τα δουν, δε τους νοιάζει βέβαια, δε με νοιάζει και εμένα, οπότε ευχαριστημένοι και οι δύο.
Όπως και να έχει εάν δεις τα αποτελέσματα των εκλογών στη Μύκονο και τη Σαντορίνη ο Μητσοτάκης πήρε 55-56% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 11-13% άρα δε νομίζω ότι δυσαρεστουνται από την άνοδο των τιμών όπως και οσοι έχουν airbnb θέλουν να τα εκμεταλλεύονται.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
όπου πάει η μάζα η φύση στενάζει,η καρέκλα ,το αυθαίρετο και ο μουζακα κυριαρχούν,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι πρόβλημα να μην πηγαίνει κάποιος σε αυτά τα νησιά.
έχουν σε μεγάλο βαθμό καταστραφεί από τον τουρισμό.δεν έχουν κάποιο ενδιαφέρον άξιο λόγου πια.
έχουν σε μεγάλο βαθμό καταστραφεί από τον τουρισμό.δεν έχουν κάποιο ενδιαφέρον άξιο λόγου πια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 20 Ιουν 2023, 23:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι διαφορετικό είπα;Philip Mortimer έγραψε: 20 Ιουν 2023, 23:40Γιατί να ενδιαφέρει όσους εκμεταλλεύονται τον τουρισμό εάν θα δουν τα δικά σου λεφτά εφόσον υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι είτε από το εξωτερικό είτε από το εσωτερικό να τα δώσουν;Ερμής έγραψε: 20 Ιουν 2023, 23:37 Τα δίνουν είτε αυτοί που έρχονται από χώρες πολύ ανεπτυγμένες με πολύ υψηλούς μισθούς, είτε αυτοί που τα έχουν βρει έτοιμα και χωρίς κόπο. Δε με αφορά, τα δικά μου λεφτά δε θα τα δουν, δε τους νοιάζει βέβαια, δε με νοιάζει και εμένα, οπότε ευχαριστημένοι και οι δύο.
Όπως και να έχει εάν δεις τα αποτελέσματα των εκλογών στη Μύκονο και τη Σαντορίνη ο Μητσοτάκης πήρε 55-56% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 11-13% άρα δε νομίζω ότι δυσαρεστουνται από την άνοδο των τιμών όπως και οσοι έχουν airbnb θέλουν να τα εκμεταλλεύονται.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Κόκκορας
ερμη δεν ειναι μονο θεμα κοροιδιας(που ειναι) ειναι κατα την γνωμη μου και ζητημα παιδειας ή για να μην γινομαι κακος επιλογων
π.χ βλέπω στα social media γράφει κάποια "Αχ το τάδε νησι,παράδεισος"
και βλέπεις μια φώτο με πισίνα,ξαπλώστρες,έναν φοίνικα,κάποια υποδομή βοηθητική(Εστιατόριο,μπαρ)
ή ακόμα χειρότερα θεωρουν φυσιολογικό να βλέπεις καρέκλες και τραπέζες,κτίσματα μέσα στην παραλία!περιφράξεις κ.λπ!
τέλος πάντων οκ κάποιοι βλέπουν έτσι τις διακοπές,αλλά έχω και γω το δικαίωμα να το θεωρώ στρέβλωση όλο αυτό,ακόμα και αστείο
είναι σαν ο άνθρωπος της πόλης να μετακομίζει στην φύση και να μεταφέρει και το τσιμέντο και τις αυθαιρεσίες που έχει συνηθίσει σε αυτήν,να μην μπορεί χωρίς αυτά!
π.χ βλέπω στα social media γράφει κάποια "Αχ το τάδε νησι,παράδεισος"
και βλέπεις μια φώτο με πισίνα,ξαπλώστρες,έναν φοίνικα,κάποια υποδομή βοηθητική(Εστιατόριο,μπαρ)
ή ακόμα χειρότερα θεωρουν φυσιολογικό να βλέπεις καρέκλες και τραπέζες,κτίσματα μέσα στην παραλία!περιφράξεις κ.λπ!
τέλος πάντων οκ κάποιοι βλέπουν έτσι τις διακοπές,αλλά έχω και γω το δικαίωμα να το θεωρώ στρέβλωση όλο αυτό,ακόμα και αστείο
είναι σαν ο άνθρωπος της πόλης να μετακομίζει στην φύση και να μεταφέρει και το τσιμέντο και τις αυθαιρεσίες που έχει συνηθίσει σε αυτήν,να μην μπορεί χωρίς αυτά!
Πήγα το 2019 Μάιο και πραγματικά εύχομαι να μην μυρίζει τόσο, χειρότερα από Πειραιά μετά το σχόλασμα σε περαντζάδα με ψαροταβέρνες και σκουπιδιάρικα.vantono έγραψε: 20 Ιουν 2023, 18:00Και εμένα ειχε παει το μισο μου fb το περασμενο καλοκαίρι. Τα τελευταια 2-3 χρονια εχει αποκτησει μια απροσδόκητη φημη η Μάλτα.Ερμής έγραψε: 20 Ιουν 2023, 17:56 Αύγουστο θα πας Ρώμη Ναπολι;ετοιμάσου για ομορφιές
Μάλτα έχει πάει το μισό μου ινστα, τι έγινε εκεί; την έβαλαν στον κοινωνικό τουρισμό;
Και δεν ήμουν καν Sliema, Saint Paul's Bay ήμουν. Αλλά fingers crossed!!!
- Κόκκορας
τπ χειρότερα πράγμα με τις άσχημες τσιμεντένιες πόλεις,είναι που έχουν καλλιεργήσει και την ανάλογη κουλτούρα στον μέσο πολίτη τους,τη νοοτροπία
- Κόκκορας
και απο παραλίες....stella έγραψε: 20 Ιουν 2023, 23:49Πήγα το 2019 Μάιο και πραγματικά εύχομαι να μην μυρίζει τόσο, χειρότερα από Πειραιά μετά το σχόλασμα σε περαντζάδα με ψαροταβέρνες και σκουπιδιάρικα.vantono έγραψε: 20 Ιουν 2023, 18:00Και εμένα ειχε παει το μισο μου fb το περασμενο καλοκαίρι. Τα τελευταια 2-3 χρονια εχει αποκτησει μια απροσδόκητη φημη η Μάλτα.Ερμής έγραψε: 20 Ιουν 2023, 17:56 Αύγουστο θα πας Ρώμη Ναπολι;ετοιμάσου για ομορφιές
Μάλτα έχει πάει το μισό μου ινστα, τι έγινε εκεί; την έβαλαν στον κοινωνικό τουρισμό;
Και δεν ήμουν καν Sliema, Saint Paul's Bay ήμουν. Αλλά fingers crossed!!!
όποιος πάει μάλτα γιατί δεν πάει Ρόδο; οι ίδιοι τις χτίσανε
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Φέτος έκλεισα Κρήτη, Κεφαλονιά και Λευκάδα από 17 Αυγούστου για ένα μήνα, με κάτι μέρες ενδιάμεσα στην Αθήνα
Ακριβά αλλά προτιμάω να κόψω από οπουδήποτε αλλού παρά να μείνω στις τρύπες που έμενα παλιά, ειδικά όταν αρχίζουν να με πρήζουν τα παιδιά θέλω την πολυτέλεια να τους λέω πήγαινε στην πισίνα και άσε με ήσυχο. Ούτε γουστάρω δράματα μπαμπά είδα μια κατσαρίδα κλπ. Εισητήρια, αυτοκίνητα και τέτοια έκλεισα ό,τι φτηνότερο αλλά το ξενοδοχείο θέλω να είναι καλό
Θα φτύσω αίμα στο αεροπλάνο βέβαια... 3 η ώρα το πρωί από Μελβούρνη και μετά 24 ώρες μέχρι την Αθήνα μέσω Κατάρ. Τι να κάνω, αυτή ήταν η φτηνή πτήση. Μετά 4 άτομα + μπαγκάζια στο Πεζώ 208, και μή αριθμημένες θέσεις βραδινό πλοίο για Κρήτη. Κλάμα αρχικά, αλλά μετά πισίνα και ρουμ σέρβις, και μόλις συνέρθουμε κανά διήμερο ξεμυτάμε κι απ'το ξενοδοχείο.
Ο κολλητός μου το κάνει αντίστροφα, τα σκάει για μπίζνες στο αεροπλάνο γιατί δεν αντέχει και μετά μένει σε τρύπες και τρώει σουβλάκια. Οκ όπως βολεύεται ο καθένας.
Ακριβά αλλά προτιμάω να κόψω από οπουδήποτε αλλού παρά να μείνω στις τρύπες που έμενα παλιά, ειδικά όταν αρχίζουν να με πρήζουν τα παιδιά θέλω την πολυτέλεια να τους λέω πήγαινε στην πισίνα και άσε με ήσυχο. Ούτε γουστάρω δράματα μπαμπά είδα μια κατσαρίδα κλπ. Εισητήρια, αυτοκίνητα και τέτοια έκλεισα ό,τι φτηνότερο αλλά το ξενοδοχείο θέλω να είναι καλό
Θα φτύσω αίμα στο αεροπλάνο βέβαια... 3 η ώρα το πρωί από Μελβούρνη και μετά 24 ώρες μέχρι την Αθήνα μέσω Κατάρ. Τι να κάνω, αυτή ήταν η φτηνή πτήση. Μετά 4 άτομα + μπαγκάζια στο Πεζώ 208, και μή αριθμημένες θέσεις βραδινό πλοίο για Κρήτη. Κλάμα αρχικά, αλλά μετά πισίνα και ρουμ σέρβις, και μόλις συνέρθουμε κανά διήμερο ξεμυτάμε κι απ'το ξενοδοχείο.
Ο κολλητός μου το κάνει αντίστροφα, τα σκάει για μπίζνες στο αεροπλάνο γιατί δεν αντέχει και μετά μένει σε τρύπες και τρώει σουβλάκια. Οκ όπως βολεύεται ο καθένας.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Με στάση στη Σιγκαπούρη, τσιλ;Chilloutbuddy έγραψε: 21 Ιουν 2023, 06:35 Φέτος έκλεισα Κρήτη, Κεφαλονιά και Λευκάδα από 17 Αυγούστου για ένα μήνα, με κάτι μέρες ενδιάμεσα στην Αθήνα
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
I wish
Tο έχει βγάλει το δρομολόγιο η Singapore airlines για κάποιο λόγο, τώρα έχει μόνο Κατάρ και Εμιρετς.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Α, ναι ε; Έχω μείνει πίσω...Chilloutbuddy έγραψε: 21 Ιουν 2023, 07:06I wish
Tο έχει βγάλει το δρομολόγιο η Singapore airlines για κάποιο λόγο, τώρα έχει μόνο Κατάρ και Εμιρετς.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Επίσης, όποιος δεν γουσταρει τις ξαπλώστρες, υπάρχει και η πολύ ωραια και εξίσου προχωκαγκούρικη επιλογή της αιώρας, τύποι μου.

Spoiler

+38% τουριστικά έσοδα στο α τετραμηνο
Γδέρνουν τους κουτοφραγκους στις ταβέρνες και τα rooms to let οι ψηφοφόροι του Κουλjη
Γδέρνουν τους κουτοφραγκους στις ταβέρνες και τα rooms to let οι ψηφοφόροι του Κουλjη
Ενώ τα μεγάλα ξενοδοχεία είναι τζάμπα.Zelda έγραψε: 21 Ιουν 2023, 19:19 +38% τουριστικά έσοδα στο α τετραμηνο
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 1634 Προβολές
-