Τότε αν μπει καμινάδα όχι ξύλινη,για να μη φαίνεται άσχημο σε 60 εκ. Θα πρέπει να κλείσεις επάνω με ντουλαπάκι η λοξαδα και να συνεχίσει μετώπη και στο παραθυροstergiosbik έγραψε: 07 Οκτ 2018, 22:35Οχι τετοιο.bluerose έγραψε: 07 Οκτ 2018, 22:31
Αυτό εννοώ άλλα από αριστερά δε φαίνεται είναι ίσιο
Ναι δε γίνεται με μελαμίνη
Ειναι ασχημο.
Αν μπει καμιναδα θα ειναι κατι σαν αυτο που εδειξα πριν.
Μπορει να ειναι διαφορετικο το σχεδιο αλλα κατι αντιστοιχο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έπιπλα, διακόσμηση, προτάσεις
Re: Έπιπλα, διακόσμηση, προτάσεις
Πιτόγυρα στο χέριΕσθήρ έγραψε: 07 Οκτ 2018, 22:31αχαχαχαχαχα,πραγματικα σου βαζωΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Οκτ 2018, 19:00 Μα, τραπεζαρία, ρε μλκς; Σε λίγο θα διαβάσομε και για λαβομάνο![]()
που ξερεις το λαβομανο!!!!!!
Βρε συ,δηλαδη οταν καλεις κοσμο,που θα τρωνε;Στον καναπε,ο καθενας το πλαστικο του,και την πετσετα του στα γονατα;
![]()
Αν είναι η παρέα σου στο στο τραπεζάκι του σαλονιού γύρω-γύρω. Αν είναι πιο κυριλέ φέρνεις το τραπέζι της κουζίνας(επεκτεινόμενο) στο σαλόνι, έχεις και καλύμματα για τις καρέκλες, βάζεις και μακρύ ωραίο τραπεζομάντηλο και έτοιμος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σοφράς - κλασσική λύση.Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 22:41Πιτόγυρα στο χέριΕσθήρ έγραψε: 07 Οκτ 2018, 22:31αχαχαχαχαχα,πραγματικα σου βαζωΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 07 Οκτ 2018, 19:00 Μα, τραπεζαρία, ρε μλκς; Σε λίγο θα διαβάσομε και για λαβομάνο![]()
που ξερεις το λαβομανο!!!!!!
Βρε συ,δηλαδη οταν καλεις κοσμο,που θα τρωνε;Στον καναπε,ο καθενας το πλαστικο του,και την πετσετα του στα γονατα;
![]()
Αν είναι η παρέα σου στο στο τραπεζάκι του σαλονιού γύρω-γύρω. Αν είναι πιο κυριλέ φέρνεις το τραπέζι της κουζίνας(επεκτεινόμενο) στο σαλόνι, έχεις και καλύμματα για τις καρέκλες, βάζεις και μακρύ ωραίο τραπεζομάντηλο και έτοιμος.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Το είδα ποιο λες.Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 22:44Σοφράς - κλασσική λύση.Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 22:41Πιτόγυρα στο χέριΕσθήρ έγραψε: 07 Οκτ 2018, 22:31
αχαχαχαχαχα,πραγματικα σου βαζωπου ξερεις το λαβομανο!!!!!!
![]()
Και να είναι μπροστά σε τζάκι πάνω σε καμιά φλοκάτη κόκκινη
Θέλω τζάκι
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Φτιάξε .Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 22:50Το είδα ποιο λες.Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 22:44Σοφράς - κλασσική λύση.Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 22:41
Πιτόγυρα στο χέρι
Και να είναι μπροστά σε τζάκι πάνω σε καμιά φλοκάτη κόκκινη![]()
Θέλω τζάκι![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Χρειάζεται η τραπεζαρία. Ο μπουφές μόνος του, δε θα δείχνει ωραία. 
Σε ξένο σπίτι; Μακάρι να μπορούσα αλλά είναι βλάκας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ποιος μπουφές;Custom_F έγραψε: 07 Οκτ 2018, 22:53 Χρειάζεται η τραπεζαρία. Ο μπουφές μόνος του, δε θα δείχνει ωραία.![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οι τραπεζαρίες θα εννοεί ο άνθρωπος που είναι στριμωγμένες σε μικρό σπίτι κι έχουν και πρόχειρο τραπέζι για κάθε μέρα
Τα περισσότερα σπίτια στην Ελλάδα έτσι είναι δε χωράνε μαζί 2 τραπεζαρίες πρόχειρη καλή κτλ σε ένα ενιαίο χώρο
Καλύτερα μια καλή και στρώνεις πρόχειρο τραπεζομάντηλο, ξεστρωνεις. Πάνω από το σεμεδακι και μετακινεί το κρύσταλλο πιο κει και ξανά μάνα
Τα περισσότερα σπίτια στην Ελλάδα έτσι είναι δε χωράνε μαζί 2 τραπεζαρίες πρόχειρη καλή κτλ σε ένα ενιαίο χώρο
Καλύτερα μια καλή και στρώνεις πρόχειρο τραπεζομάντηλο, ξεστρωνεις. Πάνω από το σεμεδακι και μετακινεί το κρύσταλλο πιο κει και ξανά μάνα
- Sid Vicious
Είναι πάρα πολύ ωραίο και χρήσιμο έπιπλο. Εγώ το δικό μου το έχω καθαρίσει και το έχω κάνει έπιπλο για δίσκους, έχει και το τζάμι μπροστά, τέλεια δείχνουν.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ούτε τα ηλεκτρικά. Υπάρχουν όλα εντοιχισμένα.Naranjita έγραψε: 07 Οκτ 2018, 22:06 σε ενοικιο δεν θα παει? η κουζινα αρα ειναι ηδη φτιαγμενη και λειπουν τα ηλεκτρικα
Τώρα 20Κ για κουζίνα μου φάνηκαν κ εμένα πολλά που το άκουσα.
Το 1995 όταν φτιάξαμε την κουζίνα στο πατρικό, μαζί με τις εντοιχισμενες συσκευες smeg πήγε αρκετά κάτω από αυτό το ποσό. Θα μου πεις το 2005 μέσα στην καρδιά των παχιών αγελάδων ζήταγαν ότι ήθελαν, οπότε τώρα που το ξανασκέφτομαι παίζει να έφτασε τόσο αν μπήκαν μέσα ακριβα μαρμαρα κλπ.
Τα ΙΚΕΑ έχουν ακριβύνει αρκετά σε σχεση με παλιά, για παράδειγμα κοιτάω τραπεζάκι κουζίνας ή ένα απλό έπιπλο τηλεόρασης και οι τιμές είναι λίγο πιο κάτω από τα επώνυμα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Τα ΙΚΕΑ εδώ όχι αλλού
Επίσης ζητούν πλέον προσωπικό με πτυχίο πχ μάγειρα για το μπουφέ τους
Πιο εξειδικευμένο δλ
Αυτοί πρέπει να πληρωθουν
Επίσης ζητούν πλέον προσωπικό με πτυχίο πχ μάγειρα για το μπουφέ τους
Πιο εξειδικευμένο δλ
Αυτοί πρέπει να πληρωθουν
Μαζεύω ξύλα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το τζάκι; Αυτό είναι ιεροσυλία.Sid Vicious έγραψε: 07 Οκτ 2018, 23:02Είναι πάρα πολύ ωραίο και χρήσιμο έπιπλο. Εγώ το δικό μου το έχω καθαρίσει και το έχω κάνει έπιπλο για δίσκους, έχει και το τζάμι μπροστά, τέλεια δείχνουν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 136 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-