Lugozzi έγραψε: 13 Απρ 2023, 15:26
Πατ, θα μου πεις τελικά?
Είναι ο γεραπετριτης μουσαφιραιος?
Πρόσεξε, βγάζω από το καδρο τον Μητσοτάκη, γιατί στο τέλος αυτό θα γίνει.
Όσο ήταν και ο Χρύσανθος Λαζαρίδης που ήταν ο εγκέφαλος του Σαμαρά που μπουζούριασε τους χρυσαυγίτες.
Κοίταξε,υπάρχει πρόβλημα στις ηλικίες μου,τα έχω ξαναπεί,η ΔΑΠ είχε 7% τη δεκαετία του 70,όλοι οι σημερινοί εξηντάρηδες που ψηφίζουν τώρα ΝΔ το έπαιζαν αριστεροί.
Lugozzi έγραψε: 13 Απρ 2023, 15:26
Πατ, θα μου πεις τελικά?
Είναι ο γεραπετριτης μουσαφιραιος?
Πρόσεξε, βγάζω από το καδρο τον Μητσοτάκη, γιατί στο τέλος αυτό θα γίνει.
Όσο ήταν και ο Χρύσανθος Λαζαρίδης που ήταν ο εγκέφαλος του Σαμαρά που μπουζούριασε τους χρυσαυγίτες.
Κοίταξε,υπάρχει πρόβλημα στις ηλικίες μου,τα έχω ξαναπεί,η ΔΑΠ είχε 7% τη δεκαετία του 70,όλοι οι σημερινοί εξηντάρηδες που ψηφίζουν τώρα ΝΔ το έπαιζαν αριστεροί.
Ο γεραπετριτης ήταν άνθρωπος του ΓΑΠ, μη μπερδεύεσαι
Αυτό είναι το νήμα που κλαίγονται όλοι οι διαταραγμένοι γιατί ο Μητσοτάκης αποφάσισε να εμποδίσει την κάθοδο των νεοναζί στς εκλογές;
Πάλι τα ίδια ρε γμστρ;
Δεν χορταίνετε χλέπα ρε πστρ νουδουλικά.
Τέσπα, φτάνουν οι ευχούλες για τις γιορτές φέτο, σε έχω στο ιγκνόρ, ο καθένας κάνει τις επιλογές του...
Αυτό είναι το νήμα που κλαίγονται όλοι οι διαταραγμένοι γιατί ο Μητσοτάκης αποφάσισε να εμποδίσει την κάθοδο των νεοναζί στς εκλογές;
Πάλι τα ίδια ρε γμστρ;
Δεν χορταίνετε χλέπα ρε πστρ νουδουλικά.
Τέσπα, φτάνουν οι ευχούλες για τις γιορτές φέτο, σε έχω στο ιγκνόρ, ο καθένας κάνει τις επιλογές του...
Σκούξτε όσο πιο δυνατά μπορείτε! Χτυπήστε τα πισινά σας στα πατώματα όσο πιο δυνατά μπορείτε!
Αλλά, όσο και να σκούξετε, όσο και να χτυπιέστε οι νεοναζί στις εκλογές δεν θα κατέβουν!
Ανησυχούν για την δημοκρατία αυτοί που, αν ψηφιστούν, θα την καταργήσουν;
Εσεις παντως την καταπατησατε εις τριπλουν:
α) Υποκλοπες και με Predator
Β) Ελεγχος του τυπου με λιστες Πετσα
γ) Ελεγχος της δικαιοσυνης με απειλες και δωρα.
Για τα δυο πρωτα σας κριτικαρει και η εκθεση του Στεητ Ντηπαρτμεντ.
.
Ανοησίες!
Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να εμποδίσει τους δηλωμένους εχθρούς της δημακρατίας (όπως οι νεοναζί) από το να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες της για να την καταργήσουν.
dtri2020 έγραψε: 13 Απρ 2023, 15:44
Αλλά, όσο και να σκούξετε, όσο και να χτυπιέστε οι νεοναζί στις εκλογές δεν θα κατέβουν!
το θέμα έχει ξεπεράσει το αν θα κατέβουν οι νεοναζι στις εκλογές
είμαστε στο σημείο του αν καταλύθηκε το σύνταγμα για να μην κατέβουν οι νεοναζί στις εκλογές
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
είμαστε στο σημείο του αν καταλύθηκε το σύνταγμα για να μην κατέβουν οι νεοναζί στις εκλογές
Επαναλαμβάνω: ανησυχούν για την δημοκρατία αυτοί που θέλουν να την καταργήσουν;
Επαναλαμβάνω: ανησυχούν για την δημοκρατία αυτοί που θέλουν να την καταργήσουν;
το επιχείρημα δηλαδή είναι ότι δικαιούστε να τη καταργήσετε εσείς επειδή στη πραγματικότητα δε θέλετε να τη καταργήσετε
εντάξει
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης