μπα απο τον Ολυμπο ειναι η καταγωγη μου ... απλα εβαλες το φανταροι σαν να ηταν κατι φυσιολογικο και δικαιολογημενο να σκοτωνονται ανθρωποι ακομη και φανταροι ενω τρωνε σε εστιατοριο και να μην ειναι αυτο η ειδηση αλλα η εκδικηση των συγγενωνsys3x έγραψε: 22 Ιουν 2023, 02:20Για κάτι στρατιώτες διάβασα εγώ στα σύνορά με Αίγυπτο. Τέσπα, το γράφεις σαν να είναι κάτι σπουδαίο, συγγενείς σου ήτανε;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξελίξεις στο Ισραήλ.
Re: Εξελίξεις στο Ισραήλ.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις μόνος σου, γιατί το έγραψες και μόνος σου το λέω, γιατί εγώ με τις λέξεις δεν τα πάω και τέλεια.nostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 02:37αλλα η εκδικηση των συγγενωνsys3x έγραψε: 22 Ιουν 2023, 02:20Για κάτι στρατιώτες διάβασα εγώ στα σύνορά με Αίγυπτο. Τέσπα, το γράφεις σαν να είναι κάτι σπουδαίο, συγγενείς σου ήτανε;nostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 02:11
μιλαμε για την εν ψυχρο δολοφονια 4 ατομων ,2 17χρονων , ενος 21ετων και ενας ακομη 64 ... ακομη 4 τραυματιες ...η επιθεση ηταν στο εστιατοριο του βενζιναδικου και σε περαστικους οδηγους
Πώς το λένε;
Φαύλος κύκλος;
Δηλαδή δες τώρα, με το δικό σου το σκεπτικό με τα εγκλήματα που κάνει σε καθημερινή βάση τόσο ο idf όσο και η αστυνομία εάν ισοπέδωναν οι Παλαιστίνιοι το τελ Αβίβ θα έλεγες το ίδιο πράγμα, καθώς αναλογικά τους παίρνει για πολύ παραπάνω νομίζω, δε ξέρω, άμα θες τα μετράμε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
δεν μπορει επειδη συναισθηματικα ως λαος ταυτιζομαστε με τον υποτιθεμενο αδυναμο να μην βλεπουε και τις χοντρομαλακιες που κανουνε καποιοι Παλαιστινιοι ... και αυτοι εχουν δικαιωμα να εχουνε κρατος και οι Ισραηλινοι ... οσο καποιοι Παλαιστινιοι δεν το αποδεχονται αυτο θα συνεχιζετε ...sys3x έγραψε: 22 Ιουν 2023, 02:53Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις μόνος σου, γιατί το έγραψες και μόνος σου το λέω, γιατί εγώ με τις λέξεις δεν τα πάω και τέλεια.
Πώς το λένε;
Φαύλος κύκλος;
Δηλαδή δες τώρα, με το δικό σου το σκεπτικό με τα εγκλήματα που κάνει σε καθημερινή βάση τόσο ο idf όσο και η αστυνομία εάν ισοπέδωναν οι Παλαιστίνιοι το τελ Αβίβ θα έλεγες το ίδιο πράγμα, καθώς αναλογικά τους παίρνει για πολύ παραπάνω νομίζω, δε ξέρω, άμα θες τα μετράμε.
Φυσικά και τις βλέπουμε αλλά νομίζω ότι δεν κατάλαβες τι σου έγραψα.nostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 02:59δεν μπορει επειδη συναισθηματικα ως λαος ταυτιζομαστε με τον υποτιθεμενο αδυναμο να μην βλεπουε και τις χοντρομαλακιες που κανουνε καποιοι Παλαιστινιοι ... και αυτοι εχουν δικαιωμα να εχουνε κρατος και οι Ισραηλινοι ... οσο καποιοι Παλαιστινιοι δεν το αποδεχονται αυτο θα συνεχιζετε ...sys3x έγραψε: 22 Ιουν 2023, 02:53Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις μόνος σου, γιατί το έγραψες και μόνος σου το λέω, γιατί εγώ με τις λέξεις δεν τα πάω και τέλεια.
Πώς το λένε;
Φαύλος κύκλος;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
εγραψες Φαύλος κύκλος ... μια χαρα το καταλαβα ... αλλα δεν μπορει να μην γινεται αναφορα οτι εγινε τρομοκρατικη επιθεση με 4 νεκρους και να μιλαμε μονο για βιαιοτητα μονοπλευρη...sys3x έγραψε: 22 Ιουν 2023, 03:03Φυσικά και τις βλέπουμε αλλά νομίζω ότι δεν κατάλαβες τι σου έγραψα.nostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 02:59δεν μπορει επειδη συναισθηματικα ως λαος ταυτιζομαστε με τον υποτιθεμενο αδυναμο να μην βλεπουε και τις χοντρομαλακιες που κανουνε καποιοι Παλαιστινιοι ... και αυτοι εχουν δικαιωμα να εχουνε κρατος και οι Ισραηλινοι ... οσο καποιοι Παλαιστινιοι δεν το αποδεχονται αυτο θα συνεχιζετε ...sys3x έγραψε: 22 Ιουν 2023, 02:53
Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις μόνος σου, γιατί το έγραψες και μόνος σου το λέω, γιατί εγώ με τις λέξεις δεν τα πάω και τέλεια.
Πώς το λένε;
Φαύλος κύκλος;
Είτε σας αρέσει, είτε όχι, το Ισραήλ είναι μια όαση δυτικού πολιτισμού που περιστοιχίζεται από μια θάλασσα από Ορκς.
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
https://www.bbc.com/news/world-middle-east-65812442nostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 03:10
εγραψες Φαύλος κύκλος ... μια χαρα το καταλαβα ... αλλα δεν μπορει να μην γινεται αναφορα οτι εγινε τρομοκρατικη επιθεση με 4 νεκρους και να μιλαμε μονο για βιαιοτητα μονοπλευρη...
Αυτο ειναι τρομοκρατικη ενεργεια ναι η οχι?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
OXI! Ήταν ατύχημα!Στρακαστρουκας έγραψε: 22 Ιουν 2023, 03:22https://www.bbc.com/news/world-middle-east-65812442nostromos έγραψε: 22 Ιουν 2023, 03:10
εγραψες Φαύλος κύκλος ... μια χαρα το καταλαβα ... αλλα δεν μπορει να μην γινεται αναφορα οτι εγινε τρομοκρατικη επιθεση με 4 νεκρους και να μιλαμε μονο για βιαιοτητα μονοπλευρη...
Αυτο ειναι τρομοκρατικη ενεργεια ναι η οχι?
dtrimedia: Σύντομα κοντά σας!
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Και γιατί ρε φίλε να πάνε ή να τους πάνε στο ένα αυτό μέρος που ήξεραν ότι είναι ανεπιθύμητοι; Χάθηκε μια Μαγαδασκάρη; Χάθηκε μια έκταση στις ΗΠΑ ή στον Καναδά; Τεράστιες χώρες. Γιατί να τους πάνε στο ένα εκείνο μέρος που σίγουρα θα ήξεραν πως όταν η αμερικανική στήριξη στερέψει, που θα στερέψει κάποια στιγμή νομοτελειακά, και λαμβάνοντας υπόψη τα όσα έχουν κάνει μέχρι τώρα, ε μάλλον πάλι θα χρειαστεί να μετακομίσουν;dtri2020 έγραψε: 22 Ιουν 2023, 03:22 Είτε σας αρέσει, είτε όχι, το Ισραήλ είναι μια όαση δυτικού πολιτισμού που περιστοιχίζεται από μια θάλασσα από Ορκς.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Αν παιχθεί η επιβίωσή του.Αλιόσα έγραψε: 21 Ιουν 2023, 22:07Το Ισραήλ υποθέτω πως έχεις στοχευμένες ολες τις αραβικές και ιρανικες πολεις και θα τα ριξει τα πυρηνικά εάν παιχθει η επιβιωση του. Οι Αραβες και οι Ιρανοι θα χασουνε εκατομμύρια κόσμου και το Ισραήλ δεν μπλοφάρει σε αυτο. Αν οι Αραβες/Ιρανοι εχουνε μουρλοποιηθεί ας αυτοκτονήσουνε.πατησιωτης έγραψε: 21 Ιουν 2023, 21:43 Άλλωστε εάν συμβεί αυτό,το Ισραήλ έχει ατομικές βόμβες και τους πυραύλους για να τις ρίξει και εάν χρειασθεί θα το κάνει.Είναι έτοιμο το Ιράν ή οι Άραβες να το ρισκάρουν;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Όλη η Ευρώπη το ζητάει εδώ και δεκαετίες.Οι τελευταίοι που παρατήρησα είναι οι Φινλανδοί και οι Σουηδοί που ξαφνικά τους έπιασε ένα άγχος και θέλουν να μπουν στο ΝΑΤΟ.sys3x έγραψε: 22 Ιουν 2023, 01:51Πχοιοι άλλοι το ζητάνε πατουλιλίνι;πατησιωτης έγραψε: 22 Ιουν 2023, 00:17Η ανάλυση για τις διαθέσεις Ομπάμα και Τραμπ σωστή.Όμως υπάρχουν και οι λεπτομέρειες.Μια λεπτομέρεια είναι ότι το Ισραήλ πολεμά μόνο του τους πολέμους του.Δεν περιμένει να έλθουν οι Αμερικανοί να πολεμήσουν για αυτό.Αυτό το ξεχνούν πολλοί,είναι άλλωστε και ο βασικός λόγος για οποίο πήρε τη στήριξη του Τραμπ που δεν θέλει αμερικανικές εμπλοκές,θέλει αξιόπιστους συμμάχους που να καθαρίζουν μόνοι τους.student έγραψε: 21 Ιουν 2023, 23:13
Ίσως να ξεκαθαρίσουμε λίγο τις έννοιες για να μην μιλάμε άσκοπα.
Κατά την άποψή μου, οι σημερινοί δημοκρατικοί είναι πλέον φανατικοί αντισιωνιστές. Ταυτόχρονα λατρεύουν την ισραηλινή αριστερά, τα γκέη παρέιντ της, την απέχθεια της για την εβραϊκή θρησκεία και τις υποχωρήσεις της στους παλαιστίνιους... σε βαθμό που προσπάθησαν μέχρι και να ανατρέψουν τον νετανιάχου.
Ο τραμπ ακριβώς το ανάποδο σε όλα.
Ο ομπάμα ήταν εξίσου φανατικός αντισιωνιστής. Τα βίντεο με την αηδία του για τον νετανιάχου (ο κυριότερος ηγετικός εκφραστής του πολιτικού σιωνισμού των τελευταίων δεκαετιών) ήταν χαρακτηριστικά.
Όπως έχει τώρα το έργο και στη θέση που βρίσκεται γενικότερα η ούσα, δεν το χει σε τίποτα να κλείσει μερικά σοβαρά ντιλς με τους άραβες και το ιραν και ν αφήσει το σιωνιστικό ισραήλ αμοναχό του να τα βγάλει πέρα. Αυτό είναι το ενδεχόμενο το οποίο με προβληματίζει και δημιουργεί μεγάλη ανησυχία και στην πλειοψηφία των δεξιών, σιωνιστών ισραηλινών.
Από την Αμερική το Ισραήλ θέλει όπλα και την ανεμπόδιστη ροή εμπορίου.Αυτά δεν έχουν πει ποτέ οι Δημοκρατικοί ότι θα τα κόψουν.Δεν μπορούν κιόλας διότι η εξουσία στην Αμερική είναι μοιρασμένη και οι ρεπουμπλικάνοι είναι φουλ φιλοισραηλινοί και στο Κογκρέσσο πάντα θα έχουν δύναμη.
Δημογραφικά δεν προβλέπεται κάποια άνοδος του μουσουλμανικού πληθυσμού στην Αμερική σε αντίθεση με την Ευρώπη διότι οι βάρκες των λαθρομεταναστών και τα πλοία σαν αυτό που βούλιαξε στην Πύλο δεν μπορούν να περάσουν τον ωκεανό.Σε μεγάλο βαθμό η μετανάστευση εκεί είναι λατινοαμερικάνικη που είναι αδιάφορη για τα μεσανατολικά και πολύ εύκολα μπορεί να κάνει συμφωνία μαζί τους το εβραικό λόμπυ.
Εδώ έκανε το ελληνικό συμφωνία με το κουβανικό και δεν μπορούν να κάνουν αυτοί;![]()
Δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει διάφορους Κουβανούς που υποστηρίζουν ελληνικές θέσεις με πρώτο τον Μενέντεζ αλλά και τον Ρούμπιο.Έχει γίνει συμφωνία διότι βρήκαν ότι δεν έχουν κανένα πεδίο συγκρουομένων επιδιώξεων και συμφώνησαν να υποστηρίζουν ο ένας τη θέση του άλλου.Τέτοιες συμφωνίες μπορούν να κάνουν οι Εβραίοι πολύ πιο ισχυρές.Εκείνο που είναι κόκκινη γραμμή στην Αμερική είναι να ζητήσεις Αμερικανούς στρατιώτες να πολεμήσουν για σένα.Αυτό το Ισραήλ δεν το έχει ζητήσει,άλλοι το ζητάνε.Εάν τώρα έχουν καλομάθει και δεν είναι έτοιμοι όπως παλιά για θυσίες τότε και μόνο έχουν πρόβλημα*.
![]()
*είναι πολύ πολύ χειρότερα από ότι νομίζεις γιατί είναι συνδυασμός και όχι απλά ενός αλλά πολλών πραγμάτων ταυτόχρονα, πάει για peak resonance, αν δεν κάνουν κίνηση πολύ άμεσα με ότι έχουν και δεν έχουν οι φίλοι μας οι Εβραίοι είναι χαμένοι στο λονγκ γκέημ, βασικά ότι και να κάνουν είναι χαμένοι, ήδη, απλά νομίζω ότι δεν μπορείς να το πλησιάσεις ορθολογικά, το βλέπεις μόνον από την δυτική πλευρά, αγνοείς δηλαδή την οπτική του μισού και κάτι παραπάνω υπόλοιπου πλανήτη και ο χρόνος κυλάει, ασταμάτητος. Αλλάζουνε τα κόζια, όπως πάντα άλλως τε.
Όσο για το μέλλον θα δούμε αλλά έχω την αίσθηση ότι μικρά κράτη που δεν έχουν πυρηνικά όπλα έχουν μικρότερες πιθανότητες από αυτά που έχουν ανεξαρτήτως σε ποιό μισό του πλανήτη βρίσκονται.
Οποιαδήποτε συμφωνία με μουσουλμανική χώρα είναι πάντοτε επισφαλής γιατί κυριολεκτικά ανά πάσα στιγμή μπορούν να πάρουν το πάνω χέρι οι πετσοκέφαλοι, οι οποίοι είναι πλειοψηφία μεταξύ του πληθυσμού και ζούνε ακόμα στην εποχή των Σταυροφοριών. Αυτό είναι ένα μάθημα που έμαθαν οι Αμερικανοί με πολύ σκληρό τρόπο το 1979, όταν το Ιράν μέσα σε ένα βράδυ κυριολεκτικά μετατράπηκε από στενός σύμμαχος σε θανάσιμος εχθρός. Το Ισραήλ αντιθέτως είναι ένας αξιόπιστος σύμμαχος στην περιοχή, που ό,τι και να γίνει θα ανήκει στο δυτικό στρατόπεδο.student έγραψε: 21 Ιουν 2023, 23:13Όπως έχει τώρα το έργο και στη θέση που βρίσκεται γενικότερα η ούσα, δεν το χει σε τίποτα να κλείσει μερικά σοβαρά ντιλς με τους άραβες και το ιραν και ν αφήσει το σιωνιστικό ισραήλ αμοναχό του να τα βγάλει πέρα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Ας δοκιμασουν να μετακινησουν το κρατος με τις 300+ πυρηνικες κεφαλες και το πιο διεστραμμενο πυρηνικο δογμα, να δουνε κατι.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Ιουν 2023, 07:48Και γιατί ρε φίλε να πάνε ή να τους πάνε στο ένα αυτό μέρος που ήξεραν ότι είναι ανεπιθύμητοι; Χάθηκε μια Μαγαδασκάρη; Χάθηκε μια έκταση στις ΗΠΑ ή στον Καναδά; Τεράστιες χώρες. Γιατί να τους πάνε στο ένα εκείνο μέρος που σίγουρα θα ήξεραν πως όταν η αμερικανική στήριξη στερέψει, που θα στερέψει κάποια στιγμή νομοτελειακά, και λαμβάνοντας υπόψη τα όσα έχουν κάνει μέχρι τώρα, ε μάλλον πάλι θα χρειαστεί να μετακομίσουν;dtri2020 έγραψε: 22 Ιουν 2023, 03:22 Είτε σας αρέσει, είτε όχι, το Ισραήλ είναι μια όαση δυτικού πολιτισμού που περιστοιχίζεται από μια θάλασσα από Ορκς.
Ο μονος τροπος να διαλυθει το μορφωμα ειναι αλα ΕΣΣΔ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bazoomba την 22 Ιουν 2023, 09:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Γιατι ειναι αρχεγονη εβραική γη τι γιατι;Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 22 Ιουν 2023, 07:48 Και γιατί ρε φίλε να πάνε ή να τους πάνε στο ένα αυτό μέρος που ήξεραν ότι είναι ανεπιθύμητοι; Χάθηκε μια Μαγαδασκάρη; Χάθηκε μια έκταση στις ΗΠΑ ή στον Καναδά; Τεράστιες χώρες. Γιατί να τους πάνε στο ένα εκείνο μέρος που σίγουρα θα ήξεραν πως όταν η αμερικανική στήριξη στερέψει, που θα στερέψει κάποια στιγμή νομοτελειακά, και λαμβάνοντας υπόψη τα όσα έχουν κάνει μέχρι τώρα, ε μάλλον πάλι θα χρειαστεί να μετακομίσουν;
Τώρα δεύτερο ολοκαύτωμα οι Εβραιοι δεν θα το επιτρέψουνε ποτέ, θα ριξουνε πυρηνικά αν απειληθει η επιβιωση του λαού τους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 38 Απαντήσεις