!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι εξοργισμένος. Αύριο θα πάω στην συγκέντρωση στο σύνταγμα, εσείς;

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Sol

Re: Είμαι εξοργισμένος. Αύριο θα πάω στην συγκέντρωση στο σύνταγμα, εσείς;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sol »

Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι

Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

sharp έγραψε: 06 Μαρ 2023, 19:25
Green Dragon έγραψε: 06 Μαρ 2023, 18:30
Αυτά τα δύο πώς ταιριάζουν;
Green Dragon έγραψε: 06 Μαρ 2023, 18:26 Δεν υπάρχει εμφύλιος χωρίς διχασμό στον λαό. Αυτά είναι φοβίες της ελληνικής 'δεξιάς' και δικαιολογίες για το βαμβάκι που χρησιμοποιεί αντί του πέλεκυ.
Οι κατσαπλιάδες από μόνοι τους δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και ούτε το 2008 θα έκαναν αν δεν υπήρχε το 'υλικό' που φρόντισαν να κουβαλήσουν οι παγκοσμιοποιητές όλων των αποχρώσεων στην χώρα. Ο κύριος όγκος των ορκς, σχεδόν όλος βασικά, ήταν οι λαθρομετανάστες και κυρίως οι μουσουλμάνοι.

Αυτό δεν είναι εμφύλιος, άλλο πράγμα είναι.

Αυτοί που ονομάζεις παγκοσμιοποιητές έχουν ισχύ, δεν έχουν; Εάν θέλουν ξανακουβαλάνε.

Ο διχασμός υπάρχει, το βλέπεις και εδώ μέσα. Και εγγενής μιζέρια και αμορφωσιά και προβληματική ψυχοσύνθεση, έτοιμο το κοκταίηλ, ο σπινθήρας λείπει. Απλά για την ώρα υπάρχει ο μπαμπάς ΕΕ που επιβλέπει. Ως πότε;
Δεν χρειάζεται να κουβαλήσουν, δεν έφυγαν ποτέ, εννοώ τους λαθρομετανάστες, μάλλον θεώρησες ότι εννοώ τους 100-200 αναρχικούς που ήρθαν από τας Ευρώπας, φυσικά και δεν εννοώ αυτούς, είναι ελάχιστοι. Αυτό όμως δεν είναι εμφύλιος, είναι επίθεση εσωτερικά από φυτεμένο εχθρό. Δεν θα πλακωθούμε οι Έλληνες μεταξύ μας, θα βγει ο στρατός και θα βαρά τους μουσουλμάνους στο ψαχνό.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Green Dragon έγραψε: 06 Μαρ 2023, 20:41
sharp έγραψε: 06 Μαρ 2023, 19:25
Αυτά τα δύο πώς ταιριάζουν;
Green Dragon έγραψε: 06 Μαρ 2023, 18:26 Δεν υπάρχει εμφύλιος χωρίς διχασμό στον λαό. Αυτά είναι φοβίες της ελληνικής 'δεξιάς' και δικαιολογίες για το βαμβάκι που χρησιμοποιεί αντί του πέλεκυ.
Οι κατσαπλιάδες από μόνοι τους δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και ούτε το 2008 θα έκαναν αν δεν υπήρχε το 'υλικό' που φρόντισαν να κουβαλήσουν οι παγκοσμιοποιητές όλων των αποχρώσεων στην χώρα. Ο κύριος όγκος των ορκς, σχεδόν όλος βασικά, ήταν οι λαθρομετανάστες και κυρίως οι μουσουλμάνοι.

Αυτό δεν είναι εμφύλιος, άλλο πράγμα είναι.

Αυτοί που ονομάζεις παγκοσμιοποιητές έχουν ισχύ, δεν έχουν; Εάν θέλουν ξανακουβαλάνε.

Ο διχασμός υπάρχει, το βλέπεις και εδώ μέσα. Και εγγενής μιζέρια και αμορφωσιά και προβληματική ψυχοσύνθεση, έτοιμο το κοκταίηλ, ο σπινθήρας λείπει. Απλά για την ώρα υπάρχει ο μπαμπάς ΕΕ που επιβλέπει. Ως πότε;
Δεν χρειάζεται να κουβαλήσουν, δεν έφυγαν ποτέ, εννοώ τους λαθρομετανάστες, μάλλον θεώρησες ότι εννοώ τους 100-200 αναρχικούς που ήρθαν από τας Ευρώπας, φυσικά και δεν εννοώ αυτούς, είναι ελάχιστοι. Αυτό όμως δεν είναι εμφύλιος, είναι επίθεση εσωτερικά από φυτεμένο εχθρό. Δεν θα πλακωθούμε οι Έλληνες μεταξύ μας, θα βγει ο στρατός και θα βαρά τους μουσουλμάνους στο ψαχνό.
Κλασική αστειότητα της λαικοδεξιάς,υπάρχουν κάποιοι "Έλληνες" που δεν πλακώνονται μεταξύ τους δήθεν.
Για αυτό τον λόγο καταντούν στο τέλος ουρά της αριστεράς,μπορεί να δηλώνουν στη θεωρία υπέρ της σκληρής αστυνομίας αλλά αν σκοτωθεί ένας αναρχικός που είναι ελληνότατος θα λένε το καημένο το παιδί. :D
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

πατησιωτης έγραψε: 06 Μαρ 2023, 20:51 Κλασική αστειότητα της λαικοδεξιάς,υπάρχουν κάποιοι "Έλληνες" που δεν πλακώνονται μεταξύ τους δήθεν.
Για αυτό τον λόγο καταντούν στο τέλος ουρά της αριστεράς,μπορεί να δηλώνουν στη θεωρία υπέρ της σκληρής αστυνομίας αλλά αν σκοτωθεί ένας αναρχικός που είναι ελληνότατος θα λένε το καημένο το παιδί. :D
Δεν θυμάμαι κανέναν γνωστό μου μη αριστερό να πήρε το μέρος του Ζακ. Με τι κόσμο έχεις συναναστροφές; Μοιάζει να βρίσκεσαι σε άλλο πλανήτη με αυτά που περιγράφεις.

Και για πες, ποιά ήταν η σύνθεση του συρφετού που έκαψε την Αθήνα;
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Green Dragon έγραψε: 06 Μαρ 2023, 20:52
πατησιωτης έγραψε: 06 Μαρ 2023, 20:51 Κλασική αστειότητα της λαικοδεξιάς,υπάρχουν κάποιοι "Έλληνες" που δεν πλακώνονται μεταξύ τους δήθεν.
Δεν θυμάμαι κανέναν γνωστό μου να πήρε το μέρος του Ζακ. Με τι κόσμο έχεις συναναστροφές; Μοιάζει να βρίσκεσαι σε άλλο πλανήτη με αυτά που περιγράφεις.

Ο συρφετός είχε και ξένους αλλά η βασική μαγιά ήσαν Έλληνες.Και σε καμμία περίπτωση δεν υπήρχε το παραμικρό θρησκευτικό στοιχείο,μουσουλμάνοι ή μη.Μέχρι και ο Καρατζαφέρης σήμερα προειδοποιεί ότι έρχονται αναρχικοί από την Ισπανία και τη Γερμανία.Αυτοί φυσικά μπαίνουν όποτε θέλουν μέσα αφού προέρχονται από χώρες της ΕΕ.
Λαικοδεξιός που να πήρε το μέρος του Ζακ όντως είναι πολύ σπάνιο.Αλλά αν ήταν "κανονικός" και μη ληστής αλλά απλά "επαναστάτης" θα έλεγαν αυτό που σου είπα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

πατησιωτης έγραψε: 06 Μαρ 2023, 20:58 Ο συρφετός είχε και ξένους αλλά η βασική μαγιά ήσαν Έλληνες.Και σε καμμία περίπτωση δεν υπήρχε το παραμικρό θρησκευτικό στοιχείο,μουσουλμάνοι ή μη.Μέχρι και ο Καρατζαφέρης σήμερα προειδοποιεί ότι έρχονται αναρχικοί από την Ισπανία και τη Γερμανία.Αυτοί φυσικά μπαίνουν όποτε θέλουν μέσα αφού προέρχονται από χώρες της ΕΕ.
Λαικοδεξιός που να πήρε το μέρος του Ζακ όντως είναι πολύ σπάνιο.Αλλά αν ήταν "κανονικός" και μη ληστής αλλά απλά "επαναστάτης" θα έλεγαν αυτό που σου είπα.
Δεν είχε 'και ξένους' ήταν κατά 99% ξένοι και κυρίως μουσουλμάνοι αν και υπήρχαν και Αλβανοί κλπ που λεηλατούσαν αδράττοντας την ευκαιρία. Έχω 2 πολύ κοντινά μου άτομα που λογω δουλειάς αναγκάστηκαν να περάσουν μέσα από τα επεισόδια (και ευτυχώς δεν τους πείραξαν) εκείνες τις μέρες και μου μετέφεραν ακριβώς ότι είδαν. Είναι δε και τα 2 μη πολιτικοποιημένα οπότε οι περιγραφές παίζει να μην έχουν καθόλου προκατάληψη μέσα.

Πες μου έναν δικαιολογημένο σκοτωμό που πήραν το μέρος του νεκρού αυτοί που ονομάζεις λαϊκοδεξιούς. Ξέρεις δεν δικαιολογούνται όλοι οι σκοτωμοί 'επαναστατών', η ταμπέλα 'επαναστάτης' δεν δίνει το ελεύθερο να τον σκοτώσεις.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Green Dragon έγραψε: 06 Μαρ 2023, 21:08

Δεν είχε 'και ξένους' ήταν κατά 99% ξένοι και κυρίως μουσουλμάνοι αν και υπήρχαν και Αλβανοί κλπ που λεηλατούσαν αδράττοντας την ευκαιρία. Έχω 2 πολύ κοντινά μου άτομα που λογω δουλειάς αναγκάστηκαν να περάσουν μέσα από τα επεισόδια (και ευτυχώς δεν τους πείραξαν) εκείνες τις μέρες και μου μετέφεραν ακριβώς ότι είδαν. Είναι δε και τα 2 μη πολιτικοποιημένα οπότε οι περιγραφές παίζει να μην έχουν καθόλου προκατάληψη μέσα.
Την καθοδήγηση των επεισοδίων την κάνουν Έλληνες αναρχικοί. Τα μπουλούκια που μαζεύονται είναι άλλη ιστορία.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Golden Age έγραψε: 06 Μαρ 2023, 21:10

Την καθοδήγηση των επεισοδίων την κάνουν Έλληνες αναρχικοί. Τα μπουλούκια που μαζεύονται είναι άλλη ιστορία.
Το θέμα είναι ότι αν δεν υπήρχαν τα μπουλούκια των ορκς οι βλαμμένοι δεν θα μπορούσαν να κάνουν σχεδόν τίποτα. Βρήκαν και τα έκαναν.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Green Dragon έγραψε: 06 Μαρ 2023, 20:52
Δεν θυμάμαι κανέναν γνωστό μου μη αριστερό να πήρε το μέρος του Ζακ. Με τι κόσμο έχεις συναναστροφές; Μοιάζει να βρίσκεσαι σε άλλο πλανήτη με αυτά που περιγράφεις.

Για το 2008 τι έλεγαν οι γνωστοί σου; Τι έλεγαν για τις εντολές που είχαν δωθεί στην αστυνομία, να τους αφήσουν να κάψουν τη χώρα;
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Green Dragon έγραψε: 06 Μαρ 2023, 21:13
Golden Age έγραψε: 06 Μαρ 2023, 21:10

Το θέμα είναι ότι αν δεν υπήρχαν τα μπουλούκια των ορκς οι βλαμμένοι δεν θα μπορούσαν να κάνουν σχεδόν τίποτα. Βρήκαν και τα έκαναν.
Υπήρχαν και Έλληνες αναρχικοί, που τότε ήταν πολλοί. Οι λάθρο λειτουργούσαν συμπληρωματικά. Δεν εξαρτώνταν απο αυτούς τα επεισόδια. Κι αυτά σε καμμιά Αθήνα άντε και καμμιά Θεσσαλονίκη. Στις άλλες πόλεις οι όσοι λάθρο συμμετείχαν ήταν μειοψηφίες.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

sharp έγραψε: 06 Μαρ 2023, 21:15 Για το 2008 τι έλεγαν οι γνωστοί σου; Τι έλεγαν για τις εντολές που είχαν δωθεί στην αστυνομία, να τους αφήσουν να κάψουν τη χώρα;
Έβριζαν την έμπνευση για την 'αμυντική αστυνομία'. Τι άλλο θα μπορούσαν να έλεγαν;
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Golden Age έγραψε: 06 Μαρ 2023, 21:16
Green Dragon έγραψε: 06 Μαρ 2023, 21:13 Το θέμα είναι ότι αν δεν υπήρχαν τα μπουλούκια των ορκς οι βλαμμένοι δεν θα μπορούσαν να κάνουν σχεδόν τίποτα. Βρήκαν και τα έκαναν.
Υπήρχαν και Έλληνες αναρχικοί, που τότε ήταν πολλοί. Οι λάθρο λειτουργούσαν συμπληρωματικά. Δεν εξαρτώνταν απο αυτούς τα επεισόδια. Κι αυτά σε καμμιά Αθήνα άντε και καμμιά Θεσσαλονίκη. Στις άλλες πόλεις οι όσοι λάθρο συμμετείχαν ήταν μειοψηφίες.
Πόσοι ήταν πια αυτοί οι αναρχικοί; Οι στρατιές που ξεχύθηκαν ήταν λαθροκατσαπλιάδες.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Green Dragon έγραψε: 06 Μαρ 2023, 21:18
Golden Age έγραψε: 06 Μαρ 2023, 21:16
Green Dragon έγραψε: 06 Μαρ 2023, 21:13 Το θέμα είναι ότι αν δεν υπήρχαν τα μπουλούκια των ορκς οι βλαμμένοι δεν θα μπορούσαν να κάνουν σχεδόν τίποτα. Βρήκαν και τα έκαναν.
Πόσοι ήταν πια αυτοί οι αναρχικοί; Οι στρατιές που ξεχύθηκαν ήταν λαθροκατσαπλιάδες.
Ήταν αρκετοί. Απο το 2006 και μέχρι το 2010 είχαν μεγάλο πλήθος (λίγο μετά άρχισε να απορροφά αρκετούς απο αυτούς ο ΣΥΡΙΖΑ). Ήταν επίσης οργανωμένοι σε όλη την Ελλάδα. Το 2006 και το 2007 κάθε εβδομάδα έκαναν επεισόδια. Πότε για το άρθρο 16, πότε για την εκτροπή του Αχελλώου, πότε για απελευθέρωση του τάδε συλληφθέντα, πότε για οποιοδήποτε θέμα επικαλούνταν ο ΣΥΡΙΖΑ και κατέβαιναν στους δρόμμους και οι αναρχικοί έκαναν μπάχαλα.

Στην επαρχία η πλειοψηφία ήταν αναρχικοί και πιτσιρικάδες που είχαν επιρρεαστεί. Απλά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη ίσως συμμετείχαν και διάφοροι λαθρομετανάστες που τους είχαν προσεγγίσει κάποιους απο αυτούς.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Sol έγραψε: 06 Μαρ 2023, 19:02 Πάντως η συγκέντρωση ήταν μεγαλειώδης και οι ομιλητές είπαν σωστά πράγματα.
τι ειπαν;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”