!!! DEVELOPMENT MODE !!!
BDSM σχεση
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: BDSM σχεση
Θέλετε και bdsm που ακουμπάει η ...τσα στο λαρύγγι και πνίγεστε.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Κ ετσι οπως πνιγεσαι, κλεινεις και το στομα αποτομα.
Και τι σε κανει να πιστευεις οτι μια τετοια σχεση δεν εχει στοιχεια σαν αυτα που περιγραφεις?Μηπως η αγνοια?blackpaint έγραψε: 01 Οκτ 2018, 17:19καταρχας το ενα δεν αποκλειει το αλλο, οσα στρειτ σμ ζευγαρια υπαρχουν, αλλα τοσα γκει θα υπαρχουν, μη σου πω και περισσοτερα. Κατα δευτερον, τι ειναι πιο φυσιολογικο, μια ερωτικη σχεση βασισμενη στην αγαπη, την αμοιβαιοτητα και τον σεβασμο, η μια σχεση κυριαρχιας/υποταγης, ασχετα με το φυλο των μετεχοντων σε αυτην;zteo έγραψε: 01 Οκτ 2018, 10:55 Καλα ο Οττο ειναι συντηριτηκος ο ανθρωπος καταλαβαινω να βλεπει το ολο θεμα με προκαταληψη.Αλλα ψευτοπροδευτικους σαν τον blackpaint οχι.Δηλαδη ειναι ποιο φυσιολογικο ενα ζευγαρι ανδρων η γυναικων να παει σπιτι να κανει πρωκτικο σεξ η ψαλιδια απο ενα BDSM ζευγαρι που στο σπιτι ο/η υποτακτικος/η θα κανει ολες τις δουλειες για να ικανοποιησει τον/την κυριαρχο/η.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 01 Οκτ 2018, 17:29 Θέλετε και bdsm που ακουμπάει η ...τσα στο λαρύγγι και πνίγεστε.

Τι είναι το ψαλίδι; 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ψαλιδι ειναι μια μεθοδος που χρησιμοποιουν οι λεσβιες για να ικανοποιουντε.Το αιδοιο της μιας ακουμπαει στο αιδοιο της αλλης και τριβοντε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- blackpaint
Η αμοιβαιοτητα και η υποταγη ειναι ασυμβατες εννοιες.zteo έγραψε: 01 Οκτ 2018, 17:34Και τι σε κανει να πιστευεις οτι μια τετοια σχεση δεν εχει στοιχεια σαν αυτα που περιγραφεις?Μηπως η αγνοια?blackpaint έγραψε: 01 Οκτ 2018, 17:19καταρχας το ενα δεν αποκλειει το αλλο, οσα στρειτ σμ ζευγαρια υπαρχουν, αλλα τοσα γκει θα υπαρχουν, μη σου πω και περισσοτερα. Κατα δευτερον, τι ειναι πιο φυσιολογικο, μια ερωτικη σχεση βασισμενη στην αγαπη, την αμοιβαιοτητα και τον σεβασμο, η μια σχεση κυριαρχιας/υποταγης, ασχετα με το φυλο των μετεχοντων σε αυτην;zteo έγραψε: 01 Οκτ 2018, 10:55 Καλα ο Οττο ειναι συντηριτηκος ο ανθρωπος καταλαβαινω να βλεπει το ολο θεμα με προκαταληψη.Αλλα ψευτοπροδευτικους σαν τον blackpaint οχι.Δηλαδη ειναι ποιο φυσιολογικο ενα ζευγαρι ανδρων η γυναικων να παει σπιτι να κανει πρωκτικο σεξ η ψαλιδια απο ενα BDSM ζευγαρι που στο σπιτι ο/η υποτακτικος/η θα κανει ολες τις δουλειες για να ικανοποιησει τον/την κυριαρχο/η.![]()
vantono έγραψε: 01 Οκτ 2018, 17:36ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 01 Οκτ 2018, 17:29 Θέλετε και bdsm που ακουμπάει η ...τσα στο λαρύγγι και πνίγεστε.![]()
- blackpaint
οχι ολες, υπαρχουν και μαστορισες, εαν εισαι τυχερος.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 01 Οκτ 2018, 17:29 Θέλετε και bdsm που ακουμπάει η ...τσα στο λαρύγγι και πνίγεστε.
Α για μεταξύ γυναικών λέγατε; το ξέρω με άλλη ονομασιά αυτό. Αλλά νομιζα λέτε για μεταξύ άντρα γυναίκα γίνεται το ψαλιδι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μακρια αποτι γινεται με το ζορι. Δε θελουμε ζορια. Απο κει και περα, οπως τη βρισκουν τα ζευγαρια.blackpaint έγραψε: 01 Οκτ 2018, 17:39Η αμοιβαιοτητα και η υποταγη ειναι ασυμβατες εννοιες.zteo έγραψε: 01 Οκτ 2018, 17:34Και τι σε κανει να πιστευεις οτι μια τετοια σχεση δεν εχει στοιχεια σαν αυτα που περιγραφεις?Μηπως η αγνοια?blackpaint έγραψε: 01 Οκτ 2018, 17:19
καταρχας το ενα δεν αποκλειει το αλλο, οσα στρειτ σμ ζευγαρια υπαρχουν, αλλα τοσα γκει θα υπαρχουν, μη σου πω και περισσοτερα. Κατα δευτερον, τι ειναι πιο φυσιολογικο, μια ερωτικη σχεση βασισμενη στην αγαπη, την αμοιβαιοτητα και τον σεβασμο, η μια σχεση κυριαρχιας/υποταγης, ασχετα με το φυλο των μετεχοντων σε αυτην;
Ρυθμίζουν τον θυρεοειδή;blackpaint έγραψε: 01 Οκτ 2018, 17:40οχι ολες, υπαρχουν και μαστορισες, εαν εισαι τυχερος.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 01 Οκτ 2018, 17:29 Θέλετε και bdsm που ακουμπάει η ...τσα στο λαρύγγι και πνίγεστε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 01 Οκτ 2018, 17:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- blackpaint
και τι μπορουν να κανουν τα δοντακια και το σαγωνακι σου, οταν η μυτη σου ακουμπαει στο στομαχι του παρτενερ σου; Οχι πολλα. Μονο στη βαλανο οι δαγκωνιες ειναι επικινδυνες.
Λαθος κανεις η αμοιβαιοτητα υπαρχει και σε αυτην την σχεση.Ειναι αμοιβαιο οταν καποιος δεχεται να παραδωσει την ζωη του και ο αλλος να την ελεξει.blackpaint έγραψε: 01 Οκτ 2018, 17:39Η αμοιβαιοτητα και η υποταγη ειναι ασυμβατες εννοιες.zteo έγραψε: 01 Οκτ 2018, 17:34Και τι σε κανει να πιστευεις οτι μια τετοια σχεση δεν εχει στοιχεια σαν αυτα που περιγραφεις?Μηπως η αγνοια?blackpaint έγραψε: 01 Οκτ 2018, 17:19
καταρχας το ενα δεν αποκλειει το αλλο, οσα στρειτ σμ ζευγαρια υπαρχουν, αλλα τοσα γκει θα υπαρχουν, μη σου πω και περισσοτερα. Κατα δευτερον, τι ειναι πιο φυσιολογικο, μια ερωτικη σχεση βασισμενη στην αγαπη, την αμοιβαιοτητα και τον σεβασμο, η μια σχεση κυριαρχιας/υποταγης, ασχετα με το φυλο των μετεχοντων σε αυτην;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 612 Προβολές
-