Γιατί μωβ; Γλυστράνε καλύτερα;Green Dragon έγραψε: 01 Φεβ 2023, 19:36Δεν μου κάνει εντύπωση να υπάρχουν, νομίζω έχω δει αλλά φαντάστηκα ότι είναι χαμηλής εμπορικότητας για ευνόητους λόγους.hellegennes έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:06Δεν είχα, έφερα γιατί μου τα ζήτησε. Πουλάνε κανονικά, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο.
* Για 'περίεργα πράγματα' χρησιμοποιούν και μωβ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο γείτονας μου, η ευαίσθητη κοινωνική ομάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ο γείτονας μου, η ευαίσθητη κοινωνική ομάδα
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Dwarven Blacksmith
Μήπως να δοκιμάσει να του κατουρήσει το ηχοσύστημα κρατώντας οπτική επαφή; Δεν θα γίνει το άλφα της αγέλης έτσι;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 01 Φεβ 2023, 20:01 Είναι λάθος να αντιλαμβάνεσαι αυτό το άτομο ως πολίτη. Θα πρέπει να τον κατανοήσεις ως μέλος μιας αγέλης - η πληθυσμιακή αυτή ομάδα έχει συμπεριφορές των πρωτευόντων θηλαστικών που υπήρχαν και στις νομαδικές κοινωνίες , αλλά στοιχεία τους επιβιώνουν και σε παραδοσιακές /προνεοτερικου τύπου κοινωνίες (πχ Κρήτη)
Η μόνη περίπτωση να απαλλαγείς θα ήταν αν είχες πρόσβαση σε έναν ανώτερο του ιεραρχικά στη φυλή. (Σόι/Μαχαλά) Πχ πάτερ φαμίλια της οικογένειας ή αρχηγό της φυλής.
Αυτός θα τον έβαζε στη θέση του. Οποιονδήποτε άλλο -αστυνομια, γείτονες, εσενα- θεωρεί πως μπορεί να τον παρακάμψει, αγνοήσει, κοροϊδέψει, ξεγελάσει.
Θα του είχα κόψει το ρεύμα το λιγότερο.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Φεβ 2023, 20:14Μήπως να δοκιμάσει να του κατουρήσει το ηχοσύστημα κρατώντας οπτική επαφή; Δεν θα γίνει το άλφα της αγέλης έτσι;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 01 Φεβ 2023, 20:01 Είναι λάθος να αντιλαμβάνεσαι αυτό το άτομο ως πολίτη. Θα πρέπει να τον κατανοήσεις ως μέλος μιας αγέλης - η πληθυσμιακή αυτή ομάδα έχει συμπεριφορές των πρωτευόντων θηλαστικών που υπήρχαν και στις νομαδικές κοινωνίες , αλλά στοιχεία τους επιβιώνουν και σε παραδοσιακές /προνεοτερικου τύπου κοινωνίες (πχ Κρήτη)
Η μόνη περίπτωση να απαλλαγείς θα ήταν αν είχες πρόσβαση σε έναν ανώτερο του ιεραρχικά στη φυλή. (Σόι/Μαχαλά) Πχ πάτερ φαμίλια της οικογένειας ή αρχηγό της φυλής.
Αυτός θα τον έβαζε στη θέση του. Οποιονδήποτε άλλο -αστυνομια, γείτονες, εσενα- θεωρεί πως μπορεί να τον παρακάμψει, αγνοήσει, κοροϊδέψει, ξεγελάσει.
Yippie Kay Yay
Ε καλά σου κάνει τότεhellegennes έγραψε: 01 Φεβ 2023, 12:42Δεν μ' αρέσει ο Μότσαρτ, καλό μου αρμπόριο.Καρολίνα έγραψε: 01 Φεβ 2023, 12:40 Kαι εγώ έτσι πιστεύω, άμα ήταν κανένας ευηυπόληπτος επιχειρηματίας και έπαιζε όλη μέρα Πάολα ή άμα ήταν ένας απλός μπακάλης ξέρω γω αλλά έπαιζε όλη μέρα Μότσαρτ, καθόλου δεν θα τον πείραζε.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Καραμελίτσα
Πωπω, τυχερός ο ελιγενής, φανταστείτε να άκουγε μέταλ ο γείτονας. Ευτυχώς οι άντρες μεταλάδες είναι ευαίσθητες μπιγκόνιες και μαζεύονται άμα τους βρίσεις. Οι μεταλούδες είναι όντως λίγο πρόβλημα.
Z
- hellegennes
Αυτό ήξερα κι εγώ ότι συμβαίνει σε άλλες χώρες, αλλά δεν μου είπε τέτοιο πράγμα ο αξιωματικός υπηρεσίας.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 01 Φεβ 2023, 18:45Υπάρχει προσωρινή διαταγή μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών και βγαινει άμεσα.hellegennes έγραψε: 01 Φεβ 2023, 12:38Είναι αρκετά. Έχει διάφορα δικαστικά έξοδα, χαρτόσημα για κατάθεση εγγράφων και αμοιβή δικηγόρου για παράσταση δίκης. Απ' ό,τι καταλαβαίνω μπορεί να είναι πάνω από 500 ευρώ, το οποίο βρίσκω αποκρουστικό κι αναρωτιέμαι για ποιον λόγο δεν προσφέρει το κράτος αυτά τα έξοδα σε τέτοιες περιπτώσεις.Theseus έγραψε: 01 Φεβ 2023, 12:23 Πόσο κοστίζουν τα ασφαλιστικά μέτρα;
Αν δεν είναι τόσα πολλά μπορείτε να τα μαζέψετε οι ένοικοι, να κάνει η ευπαθής ασφαλιστικά μέτρα για να ξεμπερδέψετε με δαύτον.
Βέβαια είναι και ολόκληρη διαδικασία. Να βρει δικηγόρο, να πάει να καταθέσει χαρτιά και δεν συμμαζεύεται. Στην Αμερική υπάρχει προσωρινή διαταγή ασφαλιστικών μέτρων αλλά εδώ απ' ό,τι κατάλαβα πρέπει να πας κατευθείαν σε δίκη, δεν υπάρχει άμεση, προσωρινή διαδικασία, που σημαίνει ότι δεν σου προσφέρεται κάποιου είδους προσωρινή και άμεση ασφάλεια.
Επίσης, σύμφωνα με όσα μου είπαν στο τμήμα, μόνο 1-2 στις 10 γυναίκες επιλέγουν να πάνε σε δομές για να γλυτώσουν ή μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή τους.
Την καταγγελία σε ΜΜΕ την σκέφτηκα. Είμαι ντεμί γιατί είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα θέλουν να ασχοληθούν επειδή ανήκουν σε "ευαίσθητη κοινωνική ομάδα" το οποίο μάλλον μετράει παραπάνω από την κακοποίηση γυναίκας. Από την άλλην η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει όντως κάτι, εφόσον έτσι είναι το σύστημα. Μόνο το κράτος κεντρικά μπορεί να κάνει κάτι (με πρώτο να αλλάξει την νομοθεσία).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Πρέπει να γίνει αίτηση για ασφαλιστικά και ένα πρώτο δικαστήριο από δικηγόρο.hellegennes έγραψε: 01 Φεβ 2023, 23:20Αυτό ήξερα κι εγώ ότι συμβαίνει σε άλλες χώρες, αλλά δεν μου είπε τέτοιο πράγμα ο αξιωματικός υπηρεσίας.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 01 Φεβ 2023, 18:45Υπάρχει προσωρινή διαταγή μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών και βγαινει άμεσα.hellegennes έγραψε: 01 Φεβ 2023, 12:38
Είναι αρκετά. Έχει διάφορα δικαστικά έξοδα, χαρτόσημα για κατάθεση εγγράφων και αμοιβή δικηγόρου για παράσταση δίκης. Απ' ό,τι καταλαβαίνω μπορεί να είναι πάνω από 500 ευρώ, το οποίο βρίσκω αποκρουστικό κι αναρωτιέμαι για ποιον λόγο δεν προσφέρει το κράτος αυτά τα έξοδα σε τέτοιες περιπτώσεις.
Βέβαια είναι και ολόκληρη διαδικασία. Να βρει δικηγόρο, να πάει να καταθέσει χαρτιά και δεν συμμαζεύεται. Στην Αμερική υπάρχει προσωρινή διαταγή ασφαλιστικών μέτρων αλλά εδώ απ' ό,τι κατάλαβα πρέπει να πας κατευθείαν σε δίκη, δεν υπάρχει άμεση, προσωρινή διαδικασία, που σημαίνει ότι δεν σου προσφέρεται κάποιου είδους προσωρινή και άμεση ασφάλεια.
Επίσης, σύμφωνα με όσα μου είπαν στο τμήμα, μόνο 1-2 στις 10 γυναίκες επιλέγουν να πάνε σε δομές για να γλυτώσουν ή μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεσή τους.
Την καταγγελία σε ΜΜΕ την σκέφτηκα. Είμαι ντεμί γιατί είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν θα θέλουν να ασχοληθούν επειδή ανήκουν σε "ευαίσθητη κοινωνική ομάδα" το οποίο μάλλον μετράει παραπάνω από την κακοποίηση γυναίκας. Από την άλλην η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει όντως κάτι, εφόσον έτσι είναι το σύστημα. Μόνο το κράτος κεντρικά μπορεί να κάνει κάτι (με πρώτο να αλλάξει την νομοθεσία).
Αν δεν έχει καθόλου λεφτά μπορεί να κάνει μια αίτηση στο δικαστήριο για νομική βοήθεια, οπότε της παρέχεται δωρεάν ο δικηγόρος (διορίζεται από μια λίστα και πληρώνεται αργότερα από το κράτος).
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Όλα είναι στο μυαλό.Green Dragon έγραψε: 01 Φεβ 2023, 19:36Δεν μου κάνει εντύπωση να υπάρχουν, νομίζω έχω δει αλλά φαντάστηκα ότι είναι χαμηλής εμπορικότητας για ευνόητους λόγους.hellegennes έγραψε: 01 Φεβ 2023, 14:06Δεν είχα, έφερα γιατί μου τα ζήτησε. Πουλάνε κανονικά, όσο κι αν σου φαίνεται παράξενο.
* Για 'περίεργα πράγματα' χρησιμοποιούν και μωβ
Παρατηρητής...
Ναι, αλλά άμα το πάει έτσι πρέπει να του δείξει ότι όντως έχει κακές προθέσεις. Δεν θέλει μεσοβεζικα να τον απειλήσουν και μετά άμα το παίξει καλός ο ευπαθής να κάνουν πίσω.τεν τεν έγραψε: 01 Φεβ 2023, 12:58Προς τι το γέλιο; .ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Φεβ 2023, 12:55τεν τεν έγραψε: 01 Φεβ 2023, 12:54
Χέλι, μάζεψε μερικά καλά άτομα και πατε να του κάνετε μια φιλική κουβέντα. Είμαι σίγουρος ότι θα φέρει αποτέλεσμα![]()
Βλέπεις άλλη λυση; σίγουρα εκεί θα καταλήξει το θέμα, αντί να πλακωθεί ένα βράδυ μόνος του, ας παει νωρίτερα με μερικά άτομα να του τρίβουν λίγο τα δόντια.
Το κράτος σε ωθεί σε τέτοιες τακτικές. Δεν υπάρχει άλλη οδός ή θα φυγει εσυ από το σπίτι σου ή αυτός
- omg kai 3 lol
hellegennes έγραψε: 01 Φεβ 2023, 11:29 Μια-δυο φορές του χτύπησα την πόρτα και του ζήτησα να το χαμηλώσει. Την πρώτη φορά το έκανε, την δεύτερη ήταν ντίρλα και μου έλεγε κάτι μαλακίες και μου ζήτησε να πιούμε μαζί και να μου πει τον νταλκά του (ότι είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα). Σε εκείνην την φάση αντιλήφθηκα ότι παίζει από Smart TV και ότι την έχει τέρμα. Αφού πατούσε συνέχεια το κουμπί να ανέβει κι άλλο η ένταση από το τέρμα που ήταν ήδη.
τι σοι καναλια παιζουν αμανεδες στην tv? το οτι ειναι σμαρτ τι σημαινει οτι στριμαρει ηχο απο κινητο? αν ειναι ετσι την εκατσες
αν ομως ο ηχος προερχεται απο επιγεια καναλια κεραιας η λυση ειναι ευκολη, στο κλιμακοστασιο της ταρατσας λογικα εχει τον ενισχυτη της κεραιας που διαμοιραζει το σημα, αντι να ξηλωσεις τη κεραια κοβεις απλα το καλωδιο ρευματος του ενισχυτη ειτε συριζα και τον αχρηστευσεις ειτε σε στρατηγικο σημειο ωστε να το μαζεψεις πανω στο κουτι με σιλοτειπ για να μη καταλαβει καν οτι ειναι κομμενο και καποια στιγμη το ξαναενωνεις, συνεννοεισαι με τους υπολοιπους ενοικους να δωσουν 15 ευρω και να βολευτουν προσωρινα με εσωτερικη κεραια
- hellegennes
Από Youtube παίζει.omg kai 3 lol έγραψε: 02 Φεβ 2023, 01:09hellegennes έγραψε: 01 Φεβ 2023, 11:29 Μια-δυο φορές του χτύπησα την πόρτα και του ζήτησα να το χαμηλώσει. Την πρώτη φορά το έκανε, την δεύτερη ήταν ντίρλα και μου έλεγε κάτι μαλακίες και μου ζήτησε να πιούμε μαζί και να μου πει τον νταλκά του (ότι είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα). Σε εκείνην την φάση αντιλήφθηκα ότι παίζει από Smart TV και ότι την έχει τέρμα. Αφού πατούσε συνέχεια το κουμπί να ανέβει κι άλλο η ένταση από το τέρμα που ήταν ήδη.
τι σοι καναλια παιζουν αμανεδες στην tv? το οτι ειναι σμαρτ τι σημαινει οτι στριμαρει ηχο απο κινητο? αν ειναι ετσι την εκατσες
αν ομως ο ηχος προερχεται απο επιγεια καναλια κεραιας η λυση ειναι ευκολη, στο κλιμακοστασιο της ταρατσας λογικα εχει τον ενισχυτη της κεραιας που διαμοιραζει το σημα, αντι να ξηλωσεις τη κεραια κοβεις απλα το καλωδιο ρευματος του ενισχυτη ειτε συριζα και τον αχρηστευσεις ειτε σε στρατηγικο σημειο ωστε να το μαζεψεις πανω στο κουτι με σιλοτειπ για να μη καταλαβει καν οτι ειναι κομμενο και καποια στιγμη το ξαναενωνεις, συνεννοεισαι με τους υπολοιπους ενοικους να δωσουν 15 ευρω και να βολευτουν προσωρινα με εσωτερικη κεραια
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχω δει σκυλοτράγουδα/γυφτοτράγουδα από το YouTube που τα είχαν σε λίστα και τα έβαζαν στο ριπιτ.omg kai 3 lol έγραψε: 02 Φεβ 2023, 01:09hellegennes έγραψε: 01 Φεβ 2023, 11:29 Μια-δυο φορές του χτύπησα την πόρτα και του ζήτησα να το χαμηλώσει. Την πρώτη φορά το έκανε, την δεύτερη ήταν ντίρλα και μου έλεγε κάτι μαλακίες και μου ζήτησε να πιούμε μαζί και να μου πει τον νταλκά του (ότι είναι ερωτευμένος με άλλη γυναίκα). Σε εκείνην την φάση αντιλήφθηκα ότι παίζει από Smart TV και ότι την έχει τέρμα. Αφού πατούσε συνέχεια το κουμπί να ανέβει κι άλλο η ένταση από το τέρμα που ήταν ήδη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- omg kai 3 lol
εχει και τσαμπα ιντερνετ δηλαδη ο γυφτος
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
δεν μπορούνε να του το κόψουνε;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση