!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άντρες και αθλήματα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Καραμελίτσα
Re: Άντρες και αθλήματα
Ναι, βεβαίως. Η αδυναμία των αντρών να ανταποκριθούν στις ανθρώπινες σχέσεις βρίσκοντας οποιαδήποτε εκλογίκευση και "απασχόληση" είναι δικαίωμα, και όταν τους το αμφισβητούμε εμείς έχουμε το πρόβλημα, δεν είναι δική τους έλλειψη συναισθηματικής αρτιμέλειας.
Z
Την πιθανότητα να μην είναι απαραίτητο να αναλύουμε ανθρώπινες σχέσεις όλη την ώρα την εξετάζουμε καθόλου ή μπα γιατί δεν ταιριάζει στο αφήγημα;
Yippie Kay Yay
Καντε κανα αθλημα να ριξετε το BMI κατω απο το 30 και αστε τις συναισθηματικες αναλυσεις.Καραμελίτσα έγραψε: 06 Δεκ 2022, 15:05 Ναι, βεβαίως. Η αδυναμία των αντρών να ανταποκριθούν στις ανθρώπινες σχέσεις βρίσκοντας οποιαδήποτε εκλογίκευση και "απασχόληση" είναι δικαίωμα, και όταν τους το αμφισβητούμε εμείς έχουμε το πρόβλημα, δεν είναι δική τους έλλειψη συναισθηματικής αρτιμέλειας.
- Καραμελίτσα
Με είπες παχύσαρκη τώρα; Ίου.panos291 έγραψε: 06 Δεκ 2022, 18:00Καντε κανα αθλημα να ριξετε το BMI κατω απο το 30 και αστε τις συναισθηματικες αναλυσεις.Καραμελίτσα έγραψε: 06 Δεκ 2022, 15:05 Ναι, βεβαίως. Η αδυναμία των αντρών να ανταποκριθούν στις ανθρώπινες σχέσεις βρίσκοντας οποιαδήποτε εκλογίκευση και "απασχόληση" είναι δικαίωμα, και όταν τους το αμφισβητούμε εμείς έχουμε το πρόβλημα, δεν είναι δική τους έλλειψη συναισθηματικής αρτιμέλειας.
Z
Δεν ειπα εσενα γιατι δεν σε εχω δει, γενικα μιλαω.Καραμελίτσα έγραψε: 06 Δεκ 2022, 19:01Με είπες παχύσαρκη τώρα; Ίου.panos291 έγραψε: 06 Δεκ 2022, 18:00Καντε κανα αθλημα να ριξετε το BMI κατω απο το 30 και αστε τις συναισθηματικες αναλυσεις.Καραμελίτσα έγραψε: 06 Δεκ 2022, 15:05 Ναι, βεβαίως. Η αδυναμία των αντρών να ανταποκριθούν στις ανθρώπινες σχέσεις βρίσκοντας οποιαδήποτε εκλογίκευση και "απασχόληση" είναι δικαίωμα, και όταν τους το αμφισβητούμε εμείς έχουμε το πρόβλημα, δεν είναι δική τους έλλειψη συναισθηματικής αρτιμέλειας.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Aφού το είπαμε ρε παιδιά απ'την αρχή, ως γυναίκα δε μπορεί να το εννοήσει ότι κάποιος μπορεί να κάνει κάτι απλά επειδή του αρέσει.
Δε λειτουργούν έτσι, δεν πάνε για ψάρεμα έτσι απλά για το ψάρεμα, δεν το καταλαβαίνουν.
Δε λειτουργούν έτσι, δεν πάνε για ψάρεμα έτσι απλά για το ψάρεμα, δεν το καταλαβαίνουν.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Καραμελίτσα
Τελικά, μετά τον ένα μήνα συνεχούς και εξαντλητικού μουντιάλ, δεν είναι πλέον προφανές γιατί οι άντρες παρακολουθούν αθλήματα;
Z
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
22,9...να τ΄αφήσω;panos291 έγραψε: 06 Δεκ 2022, 18:00 Καντε κανα αθλημα να ριξετε το BMI κατω απο το 30 και αστε τις συναισθηματικες αναλυσεις.
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
- Καραμελίτσα
Να επιστρέψουμε σ' αυτό το νήμα, μια και επιστρέψαμε σε μια φρικτή περίοδο που οι καναπέδες βουλιάζουν κάτω από αντροπαρέες που βλέπουν ποδόσφαιρο.
Πάμε πάλι; Γιατί οι άντρες παρακολουθούν αθλήματα τόσο φανατικά;
Υπάρχει κάποια καλύτερη εξήγηση;
Z
- hellegennes
Υπάρχει αλλά δεν σ' αρέσει. Επειδή είναι άντρες. Είναι από τα πράγματα που αρέσουν σε άντρες. Είναι ο ίδιος λόγος που το κοινό ταινιών δράσης είναι κυρίως άντρες, όχι στον ίδιο βαθμό βέβαια γιατί εκεί παίζουν ρόλο κι άλλα πράγματα*. Στους άντρες αρέσουν τα αθλήματα, οι αγώνες, οι ομάδες, ο ανταγωνισμός/αντιπαλότητα, ο πόνος, η αγωνία, το γκρουπ μεντάλιτι, ο πρωτογονισμός, το ξύλο, η φασαρία, το σκοράρισμα (η ευφορία της στιγμής), η ταχύτητα, η δύναμη. Το ποδόσφαιρο είναι από τα λίγα αθλήματα που τα έχει όλα αυτά ταυτόχρονα. Άλλα δύο αθλήματα που τα έχουν όλα αυτά είναι το χόκεϊ επί πάγου και το ράγκμπι (το αμερικανικό ποδόσφαιρο, όχι το ευρωπαϊκό ράγκμπι). Δεν είναι καθόλου τυχαίο που αυτά τα τρία είναι τα δημοφιλέστερα αθλήματα στον κόσμο.Καραμελίτσα έγραψε: 16 Ιουν 2024, 20:11 Να επιστρέψουμε σ' αυτό το νήμα, μια και επιστρέψαμε σε μια φρικτή περίοδο που οι καναπέδες βουλιάζουν κάτω από αντροπαρέες που βλέπουν ποδόσφαιρο.
* οι δημιουργοί γνωρίζουν την στρέβλωση και προσπαθούν να κάνουν ελκυστικές τις ταινίες δράσης και στο γυναικείο κοινό γιατί διαφορετικά χάνουν το 50% των δυνητικών πελατών τους. Γι' αυτό διαλέγουν ελκυστικούς ηθοποιούς, κατά προτίμηση ημίγυμνους σε πολλές σκηνές της τανίας, συμπρωταγωνίστρια-ρομάντζο και άλλες λεπτομέρειες που αρέσουν και στα δύο φύλα. Ταινίες που αποφεύγουν να νοθεύσουν το υλικό τους με όλα αυτά τις βλέπουν πρακτικά μόνο άντρες (Ράμπο, Κυνηγός, κτλ).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- omg kai 3 lol
Καραμελίτσα έγραψε: 16 Ιουν 2024, 20:11 Να επιστρέψουμε σ' αυτό το νήμα, μια και επιστρέψαμε σε μια φρικτή περίοδο που οι καναπέδες βουλιάζουν κάτω από αντροπαρέες που βλέπουν ποδόσφαιρο.
ειναι πολυπλοκα οντα οι αντρες που να καταλαβεις,
οσα μουντιαλ και γιουρο κι αν περασουν με την απορια θα μεινεις...
-
λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
Καραμελίτσα έγραψε: 29 Νοέμ 2022, 14:02 Με αφορμή το παγκόσμιο ποδοσφαίρου, μου δημιουργήθηκε η απορία γιατί οι άντρες παρακολουθούν αθλήματα τόσο φανατικά.
Στις ΗΠΑ, περίπου 40% δηλώνουν φανατικοί ακόλουθοι κάποιου αθλήματος ενώ μόνο 12% των γυναικών.
Γιατί; Γονιδιακό; Κοινωνικό; Και μάλιστα το παράλογο είναι ότι παρακολουθούν αθλήματα όπου παίζουν άντρες όχι γυναίκες; Λανθάνουσα ομοφυλοφυλία;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος λαθρολάγνο κουρκουμπίνι την 17 Ιουν 2024, 04:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sure...
(γελώ)
(γελώ)
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Αφού τα έχουμε ξαναπει και έχουμε ξανατσακωθεί, θες να πάμε άλλο ένα γύρο; Ας πάμε άλλον ένα, δε γαμιέται, στη δουλειά είμαι
Tα παρακάτω είναι προσωπικές διαπιστώσεις, μπορεί να κάνω λάθος ή να πετυχαίνω όλη μου τη ζωή τις ίδιες ακριβώς περιπτώσεις
Η διαπίστωσή μου είναι η εξής: Δεν είναι ότι στους άντρες αρέσει κάτι, είναι ότι στις γυναίκες δεν αρέσει τίποτα.
Με εξαιρέσεις βέβαια αλλά αυτός είναι ο γενικός κανόνας.
Πήγαινε σε οτιδήποτε φόρουμ θες, αθλητικά, ξυλουργική, αστροφυσική, προγραμματισμό, μουσική, πολιτική, αρχιτεκτονική, φωτογραφία, κυριολεκτικά οτιδήποτε, η συντριπτική πλειοψηφια σχεδόν πάντοτε θα είναι άντρες. Οι άντρες έχουν χόμπι και ενδιαφέροντα.
Οι γυναίκες έχουν ένα κύριο ενδιαφέρον και αυτό είναι οι σχέσεις μεταξύ ανθρώπων, αυτό είναι που βρίσκουν συναρπαστικό. Ακόμα και όταν ρωτάνε γιατί βλέπετε μπάλα αυτό που ρωτάνε στην πραγματικότητα είναι γιατί βλέπετε μπαλα αντί να ασχολείστε με τις σχέσεις σας. Εσύ το είπες κιόλας, ρωτάς αν είμαστε γκέϊ επειδή βλέπουμε μπάλα. Πάντα στις σχέσεις το μυαλό, είναι πολύ δύσκολο για μία γυναίκα να κατανοήσει ότι μπορεί σε κάποιον απλά να αρέσει κάτι χωρίς να έχει να κάνει κάτι με τις σχέσεις του.
Κλασσικό παράδειγμα, αν πάρει ένας άντρας καινούργιο αυτοκίνητο και το δείξει στον κολλητό του αυτός θ'αρχίσει να τον ρωτάει για το αυτοκίνητο, πόσο έκανε, τι μηχανή έχει, πόσα πιάνει κλπ. Αν το δείξει στη γυναίκα του αυτή θ'αρχίσει ν'αναρωτιέται αν επαθε κρίση μέσης ηλικίας, αν γκομενίζει, αν το αγόρασε για να της πάει κόντρα επειδή αγοράζει πολλές τσάντες κλπ.
Αν ρωτήσεις έναν άντρα για τη δουλειά, θ'αρχίσει να σου λέει για τη δουλειά. Αν ρωτήσεις μια γυναίκα για τη δουλειά θ'αρχίσει να σου λέει για τον προϊστάμενό της.
Οι άντρες έχουν χόμπι, οι γυναίκες εχουν σχέσεις.
Οι άντρες βρίσκουν τρομερά βαρετό να συζητάνε για σχέσεις, οι γυναίκες βρίσκουν τρομερά βαρετό να συζητάνε για χόμπι.
Ακόμα και στις συζητήσεις για σχέσεις τις γυναίκες τις ενδιαφέρει περισσότερο η σχέση με αυτόν που συζητάνε, είσαι μαζί μου; δεν είσαι; με κατανοείς, μου δείχνεις συμπόνοια, θες να κάτσεις να ακούσεις ή όχι; Γι'αυτό και τσαντίζονται όταν προσπαθείς να τους δώσεις λύση για τη σχέση τους, δεν θέλουν λύση, θέλουν να δουν αν είσαι εχθρός ή φίλος.
Με εξαιρέσεις πάντα αλλά αυτός είναι ο γενικός κανόνας.
Tα παρακάτω είναι προσωπικές διαπιστώσεις, μπορεί να κάνω λάθος ή να πετυχαίνω όλη μου τη ζωή τις ίδιες ακριβώς περιπτώσεις
Η διαπίστωσή μου είναι η εξής: Δεν είναι ότι στους άντρες αρέσει κάτι, είναι ότι στις γυναίκες δεν αρέσει τίποτα.
Με εξαιρέσεις βέβαια αλλά αυτός είναι ο γενικός κανόνας.
Πήγαινε σε οτιδήποτε φόρουμ θες, αθλητικά, ξυλουργική, αστροφυσική, προγραμματισμό, μουσική, πολιτική, αρχιτεκτονική, φωτογραφία, κυριολεκτικά οτιδήποτε, η συντριπτική πλειοψηφια σχεδόν πάντοτε θα είναι άντρες. Οι άντρες έχουν χόμπι και ενδιαφέροντα.
Οι γυναίκες έχουν ένα κύριο ενδιαφέρον και αυτό είναι οι σχέσεις μεταξύ ανθρώπων, αυτό είναι που βρίσκουν συναρπαστικό. Ακόμα και όταν ρωτάνε γιατί βλέπετε μπάλα αυτό που ρωτάνε στην πραγματικότητα είναι γιατί βλέπετε μπαλα αντί να ασχολείστε με τις σχέσεις σας. Εσύ το είπες κιόλας, ρωτάς αν είμαστε γκέϊ επειδή βλέπουμε μπάλα. Πάντα στις σχέσεις το μυαλό, είναι πολύ δύσκολο για μία γυναίκα να κατανοήσει ότι μπορεί σε κάποιον απλά να αρέσει κάτι χωρίς να έχει να κάνει κάτι με τις σχέσεις του.
Κλασσικό παράδειγμα, αν πάρει ένας άντρας καινούργιο αυτοκίνητο και το δείξει στον κολλητό του αυτός θ'αρχίσει να τον ρωτάει για το αυτοκίνητο, πόσο έκανε, τι μηχανή έχει, πόσα πιάνει κλπ. Αν το δείξει στη γυναίκα του αυτή θ'αρχίσει ν'αναρωτιέται αν επαθε κρίση μέσης ηλικίας, αν γκομενίζει, αν το αγόρασε για να της πάει κόντρα επειδή αγοράζει πολλές τσάντες κλπ.
Αν ρωτήσεις έναν άντρα για τη δουλειά, θ'αρχίσει να σου λέει για τη δουλειά. Αν ρωτήσεις μια γυναίκα για τη δουλειά θ'αρχίσει να σου λέει για τον προϊστάμενό της.
Οι άντρες έχουν χόμπι, οι γυναίκες εχουν σχέσεις.
Οι άντρες βρίσκουν τρομερά βαρετό να συζητάνε για σχέσεις, οι γυναίκες βρίσκουν τρομερά βαρετό να συζητάνε για χόμπι.
Ακόμα και στις συζητήσεις για σχέσεις τις γυναίκες τις ενδιαφέρει περισσότερο η σχέση με αυτόν που συζητάνε, είσαι μαζί μου; δεν είσαι; με κατανοείς, μου δείχνεις συμπόνοια, θες να κάτσεις να ακούσεις ή όχι; Γι'αυτό και τσαντίζονται όταν προσπαθείς να τους δώσεις λύση για τη σχέση τους, δεν θέλουν λύση, θέλουν να δουν αν είσαι εχθρός ή φίλος.
Με εξαιρέσεις πάντα αλλά αυτός είναι ο γενικός κανόνας.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Καραμελίτσα
Η αλήθεια είναι ότι την έννοια του χόμπυ δεν την κατάλαβα ποτέ. Μου φαίνεται κάτι εντελώς διεστραμμένο. Δεν είμαι αστροφυσικός αλλά έχω χόμπυ την αστροφυσική. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, αλλά έχω χόμπυ το ποδόσφαιρο. Είναι σαν να λέμε cis ποδοσφαιριστής (ο κανονικός) και trans ποδοσφαιριστής (ο φαντασιακός του καναπέ).
Z
επειδη οι γυναικες κανουν νυχια.Καραμελίτσα έγραψε: 16 Ιουν 2024, 20:11 Να επιστρέψουμε σ' αυτό το νήμα, μια και επιστρέψαμε σε μια φρικτή περίοδο που οι καναπέδες βουλιάζουν κάτω από αντροπαρέες που βλέπουν ποδόσφαιρο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 788 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
-
- 12 Απαντήσεις