Αγαπημένε, το μάμησες. Μη μου βάζεις τον Τζιμ μπροστά, θα αγριέψω.BigChiefWahoo έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 12:27Και θα πεις κι ένα τραγούδι.Πασιφάη έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 12:12Εγώ δεν πρόκειται να πληρώσω την επιλογή σου. Ξεκάθαρα. Ψάξε αλλού μαλάκες.
Μάλλον,δύο.
Για τους εμβολιασμένους αυτό (ελπίζω πιάνεις το Συμβολισμό)
Για τους Ήρωες Ανεμβολίαστους,που άντεξαν τα απανωτά ραπίσματα και τη διαρκή χλεύη,σταθεροί στο Όραμά τους για έναν πιο Φωτεινό Κόσμο,αυτό
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαστε όλοι Θανασάκης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαστε όλοι Θανασάκης
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Μα κι εγώ αυτό έκανα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 12:15Οκ, αν κατάλαβα καλά, το θέμα σου δεν είναι μόνον τα εμβόλια αλλά ΚΑΙ τα τεστ.BigChiefWahoo έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 11:49
Διότι με υποχρέωσαν χωρίς καν να συντρέχει λόγος.
Μαφιόζικα και εκβιαστικά.
Δεν είναι ζευγάρι παπούτσια που αγόρασα και με χτυπάνε στο δάχτυλο.
Είναι ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΩΝΑΝΕ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ![]()
![]()
![]()
Να υποθέσω ότι οι αντιεμβολιαστές που έκαναν συχνά τεστ και φορούσαν μάσκα για προληπτικούς λόγους ήταν και αυτοί βλάκες;
Είσαι σίγουρος για το τί ακριβώς σε ενοχλεί σ' αυτό το θέμα;
Έκανα δύο,ίσως και τρία τεστ την εβδομάδα και φορούσα ΠΑΝΤΑ μάσκα (εργαζόμουν σε κλειστό,δημόσιο χώρο,τη στιγμή που οι εμβολιασμένοι συνάδελφοι κυκλοφορούσαν χωρίς μάσκα - φακτ
Σε πληροφορώ το Πάσχα πήγα να δω την μεγάλη μου κόρη στη Γερμανία και στο αεροδρόμιο στην Κολωνία με κοίταζαν περίεργα οι Γερμανοί,επειδή φορούσα τη μάσκα ! Και κόλλησα και τον ιό στο κατόπι !
Ποια προστασία από τη μάσκα λοιπόν ; Αν και όπως είπα,δεν σταμάτησα να τη φοράω στην Ελλάδα (σε κλειστούς χώρους και σε κοντινές επαφές)
Τελικά όμως,βλέπω ότι όντως πιάστηκα βλάκας.Ή,για να το θέσω καλλίτερα,εγώ πλήρωνα κι εσύ δεν πλήρωνες (καταλαβαίνεις τι εννοώ "εσύ",όλοι όσοι δηλαδή εμβολιαστήκατε και δεν υποχρεωνόσασταν σε ράπιντ).Γιατί ; Και εσείς έπρεπε να το κάνετε για να πάτε στη δουλειά.Αλλά η πρωθυπουργάρα μας,φρόντισε πρώτος και καλλίτερος να μας διαχωρίσει σε ψεκ και σε "νορμάλ",άρα εσείς ήσασταν οι Άγιοι της υπόθεσης κι εμείς οι Σατανάδες.Αμ δεν πάει έτσι.Ο ιός κυκλοφορεί ανεξέλεγκτα και μπορεί να τον μεταδώσει ο καθένας μας και αυτή είναι η μόνη πραγματικότητα.Τα ράπιντ λοιπόν θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικά για όλους,ΔΩΡΕΑΝ.Αλλά εδώ μιλάμε για μπίζνα και αν δεν το βλέπεις,κάτι σημαίνει,δεν ξέρω τι.Εσύ ξέρεις.
Επίσης μην ξεχνάμε τις συνέπειες από την απομάκρυνση των ανεμβολίαστων υγειονομικών από τα πόστα τους και την μετέπειτα υποστελέχωση του συστήματος Υγείας.
- BigChiefWahoo
Πάρε κι αυτόΠασιφάη έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 12:38
Αγαπημένε, το μάμησες. Μη μου βάζεις τον Τζιμ μπροστά, θα αγριέψω.
Αυτό αφορά όλους μας
Να υποθέσω ότι τα αυτιά σου τα καθαρίζεις με το κλειδί του αυτοκινήτου;BigChiefWahoo έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 11:49 (...)
Είναι ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΩΝΑΝΕ ΣΤΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ![]()
![]()
![]()
- BigChiefWahoo
Πήζεις ; Πατώνεις ; Πονάς ;Λεγεών έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 12:31
Αγαπητέ αναγνώστη, ο συγκεκριμένος χρήστης είναι από τις πιο ψεκασμένες περσόνες που γράφουν στο παρόν φόρουμ.
Παροιμιώδες το meltdown του και η αυτοεξορία του ένα βράδυ πριν μερικούς μήνες, όταν τον έστησα στον τοίχο σε ένα τόπικ που είχε ανοίξει κατηγορώντας τον Τομ Χανκς για την δολοφονία κάποιου άγνωστου γιού του κατά τις επιταγές της σατανιστικής καμπάλ που διαφεντεύει το Χόλυγουντ.![]()
Για γέλια μόνο.
Οι Ήρωες Ανεμβολίαστοι Υγειονομικοί (ΗΑΥ από εδώ και στο εξής,χάριν συντομίας),σου στέλνουν την αγάπη τους,από τα πόστα στα οποία επιστρέφουν σιγά-σιγά
Το ξέρω,δεν καταπίνεται.Εσύ όμως είσαι καλή στα...καταπιώματα
Να σε ρωτήσω κάτι αγάπη. Αν βάλεις το μάκτρο στη μύτη, σου βιάζουν την προσωπικότητά σου; Τον ψυχισμό σου;BigChiefWahoo έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 12:45Πάρε κι αυτόΠασιφάη έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 12:38
Αγαπημένε, το μάμησες. Μη μου βάζεις τον Τζιμ μπροστά, θα αγριέψω.
Αυτό αφορά όλους μας![]()
Αν πας να κάνεις ένα γαμημένο εμβόλιο, θα βάλεις στο σώμα σου νανοτσιπάκι φάιβ τζι και θα γίνεις εξωγήινος;
Αναρωτήθηκες ποτέ, πόσοι άνθρωποι γλύτωσαν σε παγκόσμιο επίπεδο από βαρύτατες νοσήσεις, επειδή εμβολιάστηκαν;
Τα θεωρείς όλα σχέδιο για την αποπεράτωση ενός ανώτερου σκοπού που είναι η εξάλειψη του είδους μας; Πες μου, ειλικρινά.
Διότι τις ίδιες μαλακίες υποστηρίζει και η ξαδέρφη μου. Να δω κάτι θέλω.
Είπαμε, άσε τον Τζιμάκο. Δε μασάω απ'τον χαζό τρόπο που προσπαθείς να με πείσεις.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- BigChiefWahoo
Ναύτης έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 12:48Να υποθέσω ότι τα αυτιά σου τα καθαρίζεις με το κλειδί του αυτοκινήτου;BigChiefWahoo έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 11:49 (...)
![]()
![]()
Να υποθέσω κι εγώ ότι χρησιμοποιείς ακόμη μπατονέτα
Κοίτα λίγο
https://www.protothema.gr/ugeia/article ... sunitheia/
Ή και εδώ
https://www.onmed.gr/ygeia/story/327213 ... -aftia-sas
Αλλά αυτά είναι απλά ενδεικτικά.Δεν το ξέρεις ότι ο μόνος τρόπος που ενδείκνυται για να καθαρίσεις τα αυτιά σου,είναι όταν κάνεις ντουζ,να γέρνεις το κεφάλι προς την πλευρά του κάθε αυτιού και να καθαρίζεις απλά με το μικρό δάχτυλο,όσο μπορείς.Όταν νιώσεις πως έχει μαζευτεί πολύ κερί,πας ω-ρι-λα και σου κάνει καθαρισμό με πίεση νερού.
Ποτέ μπατονέτα !
- BigChiefWahoo
Πασιφάη,είσαι καλή,πολύ καλή,αλλά έχεις θέμα αντίληψης.Πασιφάη έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 12:51
Να σε ρωτήσω κάτι αγάπη. Αν βάλεις το μάκτρο στη μύτη, σου βιάζουν την προσωπικότητά σου; Τον ψυχισμό σου;
Αν πας να κάνεις ένα γαμημένο εμβόλιο, θα βάλεις στο σώμα σου νανοτσιπάκι φάιβ τζι και θα γίνεις εξωγήινος;
Αναρωτήθηκες ποτέ, πόσοι άνθρωποι γλύτωσαν σε παγκόσμιο επίπεδο από βαρύτατες νοσήσεις, επειδή εμβολιάστηκαν;
Τα θεωρείς όλα σχέδιο για την αποπεράτωση ενός ανώτερου σκοπού που είναι η εξάλειψη του είδους μας; Πες μου, ειλικρινά.
Διότι τις ίδιες μαλακίες υποστηρίζει και η ξαδέρφη μου. Να δω κάτι θέλω.
Είπαμε, άσε τον Τζιμάκο. Δε μασάω απ'τον χαζό τρόπο που προσπαθείς να με πείσεις.
Ψιλοπλάκα κάνω με τα τελευταία ποστ,αλλά εσύ κάνεις λες και ποιος ξέρει τι έγινε.Μην τα παίρνεις τόσο σοβαρά και μην μου κάνεις υποδείξεις για Τζιμάκους,δεν επηρρεάζομαι καθόλου.Ό,τι γουστάρω θα φέρνω στην κουβέντα.
Δεν με νοιάζει καν αν πέθανε κόσμος ή αν πέρασε άσχημα.Δεν δημιούργησα εγώ αυτή την κατάσταση ούτε ευθύνομαι για τις απώλειες.Ούτε κι εσύ.Κανένας από μας εδώ.
Για νανοτσιπάκια και λοιπά,συζήτα τα με τον Λεγεών,αυτός τα φέρνει στη συζήτηση.Εγώ δεν έχω φέρει ΠΟΤΕ τέτοιες ηλιθιότητες στη συζήτηση.
Το τι πιστεύει τέλος η ξαδέρφη σου δεν μου φαίνεται καθόλου παράξενο.Έχει γεμίσει η πλάση με ηλίθια όντα που είναι όλη την ώρα στο φέις.Σόρι εμπάουτ δατ,εγώ παίζω σε άλλη κατηγορία που δεν έχεις πάρει καν χαμπάρι καν ποια είναι.Και δεν έχω καμμία σχέση με την ξαδέρφη σου.
Οπότε,όπως εγώ μέχρι τώρα δεν σου έχω κάνει την παραμικρή υπόδειξη,τι να γράφεις και τι όχι,κάνε κι εσύ το ίδιο,σε παρακαλώ πολύ.
hellegennes έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 11:40Είναι αυτό που λέει ο stavmanr, ότι οι εμβολιασμένοι έχουν μικρό ιικό φορτίο και δεν μεταδίδουν.Otto Weininger έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 07:54 Ο καραθετικος δεν πήγε νοσοκομείο, γιατρός είναι (μη του γαμησω) και είχε κάνει τότε 3 δόσεις.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Επιπολαιότητα, έλλειψη ενσυναίσθησης, υψηλό αίσθημα ανευθυνότητας. Κοινό χαρακτηριστικό όλων των ψεκασμένων αντιεμβολιαστών από καταβολής πανδημίας.BigChiefWahoo έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 13:05 Δεν με νοιάζει καν αν πέθανε κόσμος ή αν πέρασε άσχημα.Δεν δημιούργησα εγώ αυτή την κατάσταση ούτε ευθύνομαι για τις απώλειες.Ούτε κι εσύ.Κανένας από μας εδώ.
Κατά τα άλλα, φόραγε σ-υ-ν-έ-χ-ε-ι-α μάσκα αλλά... κόλλησε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεγεών την 30 Νοέμ 2022, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Επικίνδυνες είναι οι μπατονέτες άμα τις φτάνεις μέχρι το τύμπανο ή άμα τις χρησιμοποιείς αφού σού έχουν πέσει στο πάτωμα.BigChiefWahoo έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 12:54Ναύτης έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 12:48Να υποθέσω ότι τα αυτιά σου τα καθαρίζεις με το κλειδί του αυτοκινήτου;BigChiefWahoo έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 11:49 (...)
![]()
![]()
![]()
Να υποθέσω κι εγώ ότι χρησιμοποιείς ακόμη μπατονέτα![]()
Κοίτα λίγο
https://www.protothema.gr/ugeia/article ... sunitheia/
Ή και εδώ
https://www.onmed.gr/ygeia/story/327213 ... -aftia-sas
Αλλά αυτά είναι απλά ενδεικτικά.Δεν το ξέρεις ότι ο μόνος τρόπος που ενδείκνυται για να καθαρίσεις τα αυτιά σου,είναι όταν κάνεις ντουζ,να γέρνεις το κεφάλι προς την πλευρά του κάθε αυτιού και να καθαρίζεις απλά με το μικρό δάχτυλο,όσο μπορείς.Όταν νιώσεις πως έχει μαζευτεί πολύ κερί,πας ω-ρι-λα και σου κάνει καθαρισμό με πίεση νερού.
Ποτέ μπατονέτα !
Αυτά με το γέρσιμο του κεφαλιού και τη δαχτυλούρα μέσα στο αυτί δεν τα έκανε ούτε η γιαγιά μου στο χωριό.
- BigChiefWahoo
Το μικρό δάχτυλο είπα,όχι τη δαχτυλούρα.Ναύτης έγραψε: 30 Νοέμ 2022, 13:10
Επικίνδυνες είναι οι μπατονέτες άμα τις φτάνεις μέχρι το τύμπανο ή άμα τις χρησιμοποιείς αφού σού έχουν πέσει στο πάτωμα.
Αυτά με το γέρσιμο του κεφαλιού και τη δαχτυλούρα μέσα στο αυτί δεν τα έκανε ούτε η γιαγιά μου στο χωριό.
Τέλος πάντων,βάλε και πάσσαλο,τι με νοιάζει εμένα.
- hellegennes
Ναι, όπως κόλλησε περίπου το 150% του παγκόσμιου πληθυσμού, γιατί η μάσκα δεν είναι ικανό μέτρο για να περιοριστεί η μετάδοση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Οργισμένος
BlimaBigChiefWahoo έγραψε: 29 Νοέμ 2022, 11:26 Επιστρέφουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στα πόστα τους.
Η Δικαιοσύνη αποκαθίσταται.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ionomikoi/
Προτείνω να βγούμε μπαλκόνια να χειροκροτήσουμε τους πραγματικούς ήρωες,τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς (αλλά και όσους έδειξαν ΑΡΧΙΔΙΑ και δεν λογάριασαν δουλειές,γνωριμίες,λεφτά,προκειμένου να σώσουν την ανθρώπινη αξιοπρέπειά τους και να υποστούν τον ταπεινωτικό για το ανθρώπινο είδος εμβολιασμό,από την ...Pfizer !!![]()
) Για όνομα του Θεού δηλαδή,άκου...Pfizer !!
![]()
![]()
![]()
![]()
Θανασάκη,σπείρε πόνο αγορίνα σε κάθε εμβολιασμένο γίδι![]()
![]()
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Εκλογές έρχονται.BigChiefWahoo έγραψε: 29 Νοέμ 2022, 11:26 Επιστρέφουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί στα πόστα τους.
Η Δικαιοσύνη αποκαθίσταται.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ionomikoi/
Προτείνω να βγούμε μπαλκόνια να χειροκροτήσουμε τους πραγματικούς ήρωες,τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς (αλλά και όσους έδειξαν ΑΡΧΙΔΙΑ και δεν λογάριασαν δουλειές,γνωριμίες,λεφτά,προκειμένου να σώσουν την ανθρώπινη αξιοπρέπειά τους και να υποστούν τον ταπεινωτικό για το ανθρώπινο είδος εμβολιασμό,από την ...Pfizer !!![]()
) Για όνομα του Θεού δηλαδή,άκου...Pfizer !!
![]()
![]()
![]()
![]()
Θανασάκη,σπείρε πόνο αγορίνα σε κάθε εμβολιασμένο γίδι![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 890 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-