Το diavgeia ποιος το εγκαινίασε;under έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 13:03Ναι ειχε γραψει μια εκθεση στο γυμνασιο.Green Dragon έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 12:58 Εσύ πάντως θα πρέπει ν' αναγνωρίσεις ότι ο πρώτος που έδωσε βάση στην ψηφιοποίηση ήταν ο ΓΑΠ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μεγάλη επιτυχία το gov.gr Wallet.NOT.
Re: Μεγάλη επιτυχία το gov.gr Wallet.NOT.
Αυτο εννοουμε ως ψηφιοποιηση ;stella έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 13:27Το diavgeia ποιος το εγκαινίασε;under έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 13:03Ναι ειχε γραψει μια εκθεση στο γυμνασιο.Green Dragon έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 12:58 Εσύ πάντως θα πρέπει ν' αναγνωρίσεις ότι ο πρώτος που έδωσε βάση στην ψηφιοποίηση ήταν ο ΓΑΠ.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ενταξει.Ηταν μεγαλη προοδος για την καθημερινοτητα σου το διαυγεια.Αναθεμα κι αν το ειχες επισκεφτει μια φορα στα 10 χρονια.
Βάση για την ψηφιοποίηση ανέφερε ο φίλος και ισχύει.
Ανάθεμα και αν είχα ποτέ χρησιμοποιήσει τόσα apps για φραγκοδίφραγκα και για να αποδεικνύω ότι δεν μολύνω τους γύρω μου, έχεις δίκιο.
Το διαυγεια ουσιαστικα ειναι ενας ιστοτοπος οπου δημοσιευονται αποφασεις διαφορων οργανων και γινοταν και μια δημοσια διαβουλευση.stella έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 13:53Βάση για την ψηφιοποίηση ανέφερε ο φίλος και ισχύει.
Ανάθεμα και αν είχα ποτέ χρησιμοποιήσει τόσα apps για φραγκοδίφραγκα και για να αποδεικνύω ότι δεν μολύνω τους γύρω μου, έχεις δίκιο.
Αυτο ΔΕΝ ειναι ψηφιοποιηση του κρατους.
- Dwarven Blacksmith
Εγώ το έφτιαξα μια χαρά. Οι γονείς μου που έχουν κάτι κωλοχαρτα για διπλώματα οδήγησης, δεν τους το βγάζει η εφαρμογή.
Αν εχουν εκδοθει πριν το 2011 δεν τα βγαζει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 13:59 Εγώ το έφτιαξα μια χαρά. Οι γονείς μου που έχουν κάτι κωλοχαρτα για διπλώματα οδήγησης, δεν τους το βγάζει η εφαρμογή.
Σπας καρπούζια, βρε αδερφέ μου.under έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 13:56Το διαυγεια ουσιαστικα ειναι ενας ιστοτοπος οπου δημοσιευονται αποφασεις διαφορων οργανων και γινοταν και μια δημοσια διαβουλευση.stella έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 13:53Βάση για την ψηφιοποίηση ανέφερε ο φίλος και ισχύει.under έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 13:31
Ενταξει.Ηταν μεγαλη προοδος για την καθημερινοτητα σου το διαυγεια.Αναθεμα κι αν το ειχες επισκεφτει μια φορα στα 10 χρονια.![]()

Από Ναυτεμπορική
Εάν ξέρατε τι διαστημικά σουργελα ήταν επικεφαλής της Διαχειριστικής Αρχής της Κοινωνίας της Πληροφορίας και της αντίστοιχης διεύθυνσης που τώρα έγινε Ψηφιακής Πολιτικής, στα χρόνια του ΠΑΣΟΚ (οι κολλητοί του Βαγγέλη), θα πάτε να πάρετε πίπες στον Πιερρακάκη
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ενταξει,αφου εκανε δηλωσεις ο ΓΑΠ εχεις δικιοstella έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 14:04Σπας καρπούζια, βρε αδερφέ μου.under έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 13:56Το διαυγεια ουσιαστικα ειναι ενας ιστοτοπος οπου δημοσιευονται αποφασεις διαφορων οργανων και γινοταν και μια δημοσια διαβουλευση.stella έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 13:53
Βάση για την ψηφιοποίηση ανέφερε ο φίλος και ισχύει.
Από Ναυτεμπορική
Ο Πιερρακάκης είναι ο καλυτερότερος και αποτελεί μια εξαιρετική ηλιαχτίδα στο υπουργικό χλαπατσοσύνολο. Αυτό όλοι το αναγνωρίζουν.
Ρε φίλε το ξεκίνησε, πριν από 12 χρόνια. Δέχεσαι ότι υπήρξαν αλλαγές ως προς την ταχύτητα, την προσβασιμότητα κτλ του διαδικτύου, αλλά και ως προς τα δισθέσιμα εργαλεία και το κόστος τους;
Μαλακία που δεν έβγαλε κι απλικέσιο ο ΓΑΠ.
Όποια πέτρα και να σηκώσεις στην Ελλάδα, αχτίδα πράσινη βρίσκεις από κάτω.stella έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 14:13Ρε φίλε το ξεκίνησε, πριν από 12 χρόνια. Δέχεσαι ότι υπήρξαν αλλαγές ως προς την ταχύτητα, την προσβασιμότητα κτλ του διαδικτύου, αλλά και ως προς τα δισθέσιμα εργαλεία και το κόστος τους;
Μαλακία που δεν έβγαλε κι απλικέσιο ο ΓΑΠ.
Το ΠΑΣΟΚ είναι στο DNA του έλληνα. Κάπου μέσα στη διπλή έλικα βρίσκεις πασοκίνη και κινημαλλαγίνη.
- Μαδουραίος
under έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 14:01Αν εχουν εκδοθει πριν το 2011 δεν τα βγαζει.Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Ιούλ 2022, 13:59 Εγώ το έφτιαξα μια χαρά. Οι γονείς μου που έχουν κάτι κωλοχαρτα για διπλώματα οδήγησης, δεν τους το βγάζει η εφαρμογή.
Ούτε την απλή δουλειά μπορούν να κάνουν οι άχρηστοι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 404 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-