!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νήμα παρακολούθησης απεργίας πείνας Γιάννη ''τοξοβόλου'' Μιχαηλίδη
Re: Νήμα παρακολούθησης απεργίας πείνας Γιάννη ''τοξοβόλου'' Μιχαηλίδη
Ο Γιάννης Μιχαηλίδης, είναι στην 52η μέρα απεργία πείνας, γιατί παραμένει στην φυλακή ΠΑΡΆΝΟΜΑ.
Πριν λίγη ώρα ο Λιγνάδης παρόλο που καταδικάστηκε για 2 βιασμούς κ πρέπει να εκτίσει 12 χρόνια, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να εκδικαστει το εφετείο.
Κ ο Μιχαηλίδης μέσα ακόμα από την φυλακή, γράφει:
"Εν τω μεταξύ, εν μέσω της απεργίας μου έχουν αποφυλακιστεί πρόωρα ο δολοφόνος του Αλέξανδρου, ένας εκ των δολοφόνων του Ζακ που έβγαλε τόσο φυλακή όσο διάστημα κάνω εγώ απεργία πείνας και ο βιαστής Φιλιππίδης με το απίθανο σκεπτικό ότι δεν κινδυνεύουν τα υποψήφια θύματα επειδή είναι πλέον γνωστός για τις πράξεις του και θα τον αποφεύγουν. Και εγώ που συμπλήρωσα τα 3/5 της ποινής μου εδώ και 7 μήνες “δεν έχω σωφρονιστεί ακόμα καθώς δεν έχει περάσει ικανό χρονικό διάστημα” κατά τα εισαγγελικά σκεπτικά! Αμετανόητοι δολοφόνοι απολαμβάνουν αυτό που παλεύω να κερδίσω εδώ και 50 ημέρες ρισκάροντας τη ζωή μου, αυτό που δικαιούμαι εδώ και 7 μήνες, την ελευθερία."
Πριν λίγη ώρα ο Λιγνάδης παρόλο που καταδικάστηκε για 2 βιασμούς κ πρέπει να εκτίσει 12 χρόνια, αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να εκδικαστει το εφετείο.
Κ ο Μιχαηλίδης μέσα ακόμα από την φυλακή, γράφει:
"Εν τω μεταξύ, εν μέσω της απεργίας μου έχουν αποφυλακιστεί πρόωρα ο δολοφόνος του Αλέξανδρου, ένας εκ των δολοφόνων του Ζακ που έβγαλε τόσο φυλακή όσο διάστημα κάνω εγώ απεργία πείνας και ο βιαστής Φιλιππίδης με το απίθανο σκεπτικό ότι δεν κινδυνεύουν τα υποψήφια θύματα επειδή είναι πλέον γνωστός για τις πράξεις του και θα τον αποφεύγουν. Και εγώ που συμπλήρωσα τα 3/5 της ποινής μου εδώ και 7 μήνες “δεν έχω σωφρονιστεί ακόμα καθώς δεν έχει περάσει ικανό χρονικό διάστημα” κατά τα εισαγγελικά σκεπτικά! Αμετανόητοι δολοφόνοι απολαμβάνουν αυτό που παλεύω να κερδίσω εδώ και 50 ημέρες ρισκάροντας τη ζωή μου, αυτό που δικαιούμαι εδώ και 7 μήνες, την ελευθερία."
....το μόνο του "αδίκημα" είναι πως είναι αναρχικός.......
https://twitter.com/AretiAthanasiu/stat ... 2uY60TboSQ

https://twitter.com/mera25_gr/status/15 ... 2uY60TboSQ
https://twitter.com/AretiAthanasiu/stat ... 2uY60TboSQ

https://twitter.com/mera25_gr/status/15 ... 2uY60TboSQ
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Spoiler
- Aprilianos
Κανένας εισαγγελέας για αυτή τη δήλωση;
Εεεεεεε....δεν λέει πουθενά πως θα το κάνει ο ίδιος
Αυτός μπορεί και ενδόμυχα να καταδικάζει τέτοιες ενέργειες....

Spoiler
- Παλαιοελλαδίτης
Πέρασα από το Σύνταγμα κατά τις 8:30 και η μόνη συγκέντρωση που είδα αφορούσε το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ. Βέβαια, ήταν πεταμένα στο οδόστρωμα κάτι φέιγ βολάν για τον Μιχαηλίδη.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Πρέπει να ανακριθεί για να μάθουμε ποιοί έβαλαν τη φωτιά στον real.georgebi έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 13:26 Εεεεεεε....δεν λέει πουθενά πως θα το κάνει ο ίδιος
Και στο Ράιχσταγκ, αφού θα μπείτε στον κοποπατησιωτης έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 22:51Πρέπει να ανακριθεί για να μάθουμε ποιοί έβαλαν τη φωτιά στον real.georgebi έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 13:26 Εεεεεεε....δεν λέει πουθενά πως θα το κάνει ο ίδιος
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Είναι οι γελοίοι που αναφέρω και στο άλλο νήμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Κάτι σαν προστατευόμενη πανίδα του αντεθνικού πάρκου. 
Στηρίζω ολοθέρμως.
Στηρίζω ολοθέρμως.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αυτός πρέπει να έχει πάρα πολύ ψιλή φωνή.
Χμμμμμμ.....πατησιωτης έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 22:51Πρέπει να ανακριθεί για να μάθουμε ποιοί έβαλαν τη φωτιά στον real.georgebi έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 13:26 Εεεεεεε....δεν λέει πουθενά πως θα το κάνει ο ίδιος
https://twitter.com/stergiosale/status/ ... z51P0RaOlA
Spoiler
Οχι ρε...εκεί ήταν...εσύ άργησες να περάσειςΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 14 Ιούλ 2022, 22:02 Πέρασα από το Σύνταγμα κατά τις 8:30 και η μόνη συγκέντρωση που είδα αφορούσε το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ. Βέβαια, ήταν πεταμένα στο οδόστρωμα κάτι φέιγ βολάν για τον Μιχαηλίδη.

Μέχρι και ο Κλέωνας έδωσε παρών

Ακόμα και οι μετανάστριες

Αν και πως κατάντησαν οι αναρχικοί στις μέρες μας......σαν ασβερκοι Χρυσαυγίτες μοιάζουν.....

Spoiler
Ήθελα οπωσδήποτε μια φωτο από φλεγόμενη πόλη για να ντύσω τη δήλωση του,άλλα καμία από αυτές που βρήκα δεν μου καθόταν καλα
Μέχρι που μου ήρθε η φλασιά να βάλω φώτο από κόμικ
Και ήρθε και έκατσε τελεία
Spoiler
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 317 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
-
- 10 Απαντήσεις