!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Χωρίς διακοπές φέτος οι μισοί Έλληνες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Χωρίς διακοπές φέτος οι μισοί Έλληνες
Μίλησα με συγγενικό πρόσωπο που έχει εξοχικό και παραθερίζει κάθε χρόνο σε περιοχή της βορείου Ελλάδος.
Οι ταβέρνες μου είπε είναι γεμάτες με Βούλγαρους. Τα γυράδικα και οι κρεπερί είναι γεμάτες με Έλληνες.
Οι ταβέρνες μου είπε είναι γεμάτες με Βούλγαρους. Τα γυράδικα και οι κρεπερί είναι γεμάτες με Έλληνες.
Δέκα χρόνια δηλαδή δεν έχεις φύγει από Ραφήνα ούτε τρεις μέρες;Ίακχος έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 18:09 Έχω 10 χρόνια να πάω διακοπές...
Πάντως μένω στη Ραφήνα και έχω τη θάλασσα δίπλα μου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Machine ghost
γιατι σου φαινεται παράξενο; κατ εμε διακοπες σημαινει να σερνεις την μιζέρια σου πέρα δώθε.
Δεν εχω πάει ποτε διακοπες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Machine ghost την 04 Αύγ 2024, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Ήδη οι ταμπέλες και τα.μενου στα μαγαζιά και στις ταβέρνες είναι στα βουλγαρικά,στα σερβικά,στα σκοπιανα.
Διάβασα ότι ο καφές στη Νέα Ηράκλεια και στην Καλλικράτεια έχει ανέβει στα 5-5,5€ σε καντίνες και σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχει πολιτική ελάχιστης κατανάλωσης,χρέωση σετ ξαπλωστρων σε σειρές ανάλογα πόσο κοντά είναι στη θάλασσα.
Το 1ο πόδι έχει γίνει ήδη πιο ακριβό από το 2ο πόδι.Αλλα όταν ο μπουχεσας Βούλγαρος με το διακοποδανειο τα σκάει,ποιος φταίει?
Διάβασα ότι ο καφές στη Νέα Ηράκλεια και στην Καλλικράτεια έχει ανέβει στα 5-5,5€ σε καντίνες και σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχει πολιτική ελάχιστης κατανάλωσης,χρέωση σετ ξαπλωστρων σε σειρές ανάλογα πόσο κοντά είναι στη θάλασσα.
Το 1ο πόδι έχει γίνει ήδη πιο ακριβό από το 2ο πόδι.Αλλα όταν ο μπουχεσας Βούλγαρος με το διακοποδανειο τα σκάει,ποιος φταίει?
εγώ θυμόμουν Χαλκιδική οτι οι Βούλγαροι τη βγάζαν με σάντουιτς στην παραλία όλη μέρα. Τώρα από οτι φαίνεται αντιστράφηκαν οι ρόλοι.Garcia έγραψε: 04 Αύγ 2024, 14:13 Ήδη οι ταμπέλες και τα.μενου στα μαγαζιά και στις ταβέρνες είναι στα βουλγαρικά,στα σερβικά,στα σκοπιανα.
- Fata_Morgana
Ούτε εγώ έχω πάει κανονικές διακοπές 12 χρόνια τώρα. Και δεν έχω και θάλασσα δίπλα μου. Αλλά δεν είμαι και ιδιαίτερα των διακοπών.
- Fata_Morgana
Καλό για τους Βούλγαρους ,κακό για εμάς.mao mao έγραψε: 04 Αύγ 2024, 14:14εγώ θυμόμουν Χαλκιδική οτι οι Βούλγαροι τη βγάζαν με σάντουιτς στην παραλία όλη μέρα. Τώρα από οτι φαίνεται αντιστράφηκαν οι ρόλοι.Garcia έγραψε: 04 Αύγ 2024, 14:13 Ήδη οι ταμπέλες και τα.μενου στα μαγαζιά και στις ταβέρνες είναι στα βουλγαρικά,στα σερβικά,στα σκοπιανα.
-
Machine ghost
το δεύτερο πόδι ειναι το μακρύτερο;Garcia έγραψε: 04 Αύγ 2024, 14:13 Ήδη οι ταμπέλες και τα.μενου στα μαγαζιά και στις ταβέρνες είναι στα βουλγαρικά,στα σερβικά,στα σκοπιανα.
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Οσοι μένουνε δίπλα στη θάλασσα όπου μπορούνε να κάνουνε μπάνιο είναι τυχεροί και διακοπές να μην μπορούνε να πάνε τουλάχιστον καποιες βουτιές που μπορει να είναι και πολλές θα τις κάνουνε.
Τι ακριβώς εννοούμε κανονικές διακοπές; δηλαδή να πάρεις άδεια και να πας να αραξεις στο πατρικό σου, δεν είναι διακοπές;Fata_Morgana έγραψε: 04 Αύγ 2024, 14:14Ούτε εγώ έχω πάει κανονικές διακοπές 12 χρόνια τώρα. Και δεν έχω και θάλασσα δίπλα μου. Αλλά δεν είμαι και ιδιαίτερα των διακοπών.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
stergiosbik
Όπου και να πας διακοπές είναι.
Αρκεί να ξεφύγεις από την καθημερινότητα σου,να ξελαμπικαρει ο εγκέφαλος και να ξεκουραστεί το σώμα.
Αρκεί να ξεφύγεις από την καθημερινότητα σου,να ξελαμπικαρει ο εγκέφαλος και να ξεκουραστεί το σώμα.
Διακοπές είναι να πας κάπου όμορφα και να ξεφύγεις για λίγο από το καθημερινό ψυχολογικό στρες.Ερμής έγραψε: 04 Αύγ 2024, 14:41Τι ακριβώς εννοούμε κανονικές διακοπές; δηλαδή να πάρεις άδεια και να πας να αραξεις στο πατρικό σου, δεν είναι διακοπές;Fata_Morgana έγραψε: 04 Αύγ 2024, 14:14Ούτε εγώ έχω πάει κανονικές διακοπές 12 χρόνια τώρα. Και δεν έχω και θάλασσα δίπλα μου. Αλλά δεν είμαι και ιδιαίτερα των διακοπών.
- Fata_Morgana
Είναι. Ούτε αυτό το έχω κάνει. 1 μέρα μαξ 2 και επιστρέφω στη βάση μου.Ερμής έγραψε: 04 Αύγ 2024, 14:41Τι ακριβώς εννοούμε κανονικές διακοπές; δηλαδή να πάρεις άδεια και να πας να αραξεις στο πατρικό σου, δεν είναι διακοπές;Fata_Morgana έγραψε: 04 Αύγ 2024, 14:14Ούτε εγώ έχω πάει κανονικές διακοπές 12 χρόνια τώρα. Και δεν έχω και θάλασσα δίπλα μου. Αλλά δεν είμαι και ιδιαίτερα των διακοπών.
Αρκετή ερημιά στην Αθήνα τις τελευταίες μέρες.
Μόνο κάτι λίγοι τουρίστες κυκλοφορούν Πλάκα-Θησείο.
Οι Έλληνες κλασικά στα νησιά τέτοια εποχή για διακοπαρες όπως κάθε χρόνο.
- Fata_Morgana
Ακόμα δεν έχουν φύγει πολλοί. Ποια ερημιά;runner έγραψε: 04 Αύγ 2024, 14:54 Αρκετή ερημιά στην Αθήνα τις τελευταίες μέρες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 31 Απαντήσεις
- 1329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
-
- 142 Απαντήσεις