!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είμαι θετικός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Είμαι θετικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

killzone έγραψε: 02 Ιαν 2022, 21:03
Naida έγραψε: 02 Ιαν 2022, 20:56
Gherschaagk έγραψε: 02 Ιαν 2022, 20:50

Γνωστός μου, έπεσε το οξυγόνο στο 80 την 9η μέρα και επειδή ήταν βράδυ, δεν ήθελε να πάει νοσοκομείο για να μην ταλαιπωρήσει τους δικούς του. Το πρωί που τελικά πήγε, το οξυγόνο ήταν στο 70. Το ξεπέρασε αλλά για ένα δίμηνο θα είναι με μπουκάλα οξυγόνου για κάποιες ώρες την ημέρα.

Τουλάχιστον ζει.

Μην το αφήσεις να ξεφύγει. Θέλει προσοχή. Περαστικά και πάλι.
70 και ζούσε; :o

Μαλακιες λεει εδω στα 80 αρχιζουν κ μαυριζουν ολα
Το ότι δεν θυμάμαι τα νούμερα, δεν σημαίνει πως δεν συνέβη.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Gherschaagk έγραψε: 02 Ιαν 2022, 21:05
Daje έγραψε: 02 Ιαν 2022, 20:59
Gherschaagk έγραψε: 02 Ιαν 2022, 20:50

Γνωστός μου, έπεσε το οξυγόνο στο 80 την 9η μέρα και επειδή ήταν βράδυ, δεν ήθελε να πάει νοσοκομείο για να μην ταλαιπωρήσει τους δικούς του. Το πρωί που τελικά πήγε, το οξυγόνο ήταν στο 70. Το ξεπέρασε αλλά για ένα δίμηνο θα είναι με μπουκάλα οξυγόνου για κάποιες ώρες την ημέρα.

Τουλάχιστον ζει.

Μην το αφήσεις να ξεφύγει. Θέλει προσοχή. Περαστικά και πάλι.
Καποιο λαθος πρεπει να κανεις στα νουμερα.
Δεν νομιζω οτι με αυτα τα νουμερα μπορει να επιζησει ανθρωπος διχως εγκεφαλικες βλαβες.
Έχεις δίκιο σ' αυτό. Ήταν 80κάτι και 70κατι. Είναι οικογενειακός γνωστός, ρώτησα τον άντρα μου, δεν θυμόταν, έγραψα ότι θυμόμουν. Έχει από τέλη Νοεμβρίου αυτή η ιστορία.
Κατι τετοια κανουν οι γυναικες και με τα μεγεθη στα πεη.
Λεει η αλλη 30-40 ηταν και δημιουργει λαθος εντυπωσεις...
ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone »

Gherschaagk έγραψε: 02 Ιαν 2022, 21:06

Αμα δεν θυμασαι καλο ειναι να μην τα πετας ετσι

Καπως ετσι εξηγουνται ολα με την τρομολαγνια που επικρατει στο κοσμο κ στα TV
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Namrail έγραψε: 02 Ιαν 2022, 21:02
Naida έγραψε: 02 Ιαν 2022, 20:42
Πόσο καπνιζεις είπαμε; είπαμε, είπαμε.
Δεν είναι μόνο το κάπνισμα, ανήκω στις ομάδες πολύ υψηλού κινδύνου με όλες τις μαλακίες που έχω κάνει ως τώρα. Είμαι βαρύς καπνιστής, έχω ήδη πρόβλημα στους πνεύμονες (ανενεργοί κατά 30%), κακή (ως χείριστη) ζωή εδώ και χρόνια ενώ υπάρχουν και άλλες συννοσηρότητες. Δεν ελπίζω να τη βγάλω καθαρή, ούτε και το δικαιούμαι βάση προϊστορίας. Έχω κάνει τις επιλογές μου και θα κριθώ γι' αυτές, όπως είναι το δίκαιο και το εξελικτικά σωστό. Πριν κάποιους μήνες με ένα σχετικά βαρύ κρύωμα, έφτασε ο κορεσμός στο 89. Οπότε αν με πιάσει ο κορωνα βάιρους, είμαι για φευγιό άνετα και γρήγορα. Αυτό που συλλογίζομαι αυτές τις ημέρες, με τα κρούσματα να κάνουν παρέλαση γύρω μου και να με κυκλώνουν, είναι αν πρέπει να δώσω μια ευκαιρία στον εαυτό μου και να πάω γρήγορα στο νοσοκομείο, εφόσον με σταμπάρει το "κακό", ή αν είναι προτιμότερο να επιχειρήσω μόνος μου το "σάλτο μορτάλε", αν τα πράγματα φτάσουν στο μη περαιτέρω. Ειλικρινά δεν ήμουν τόσο απαισιόδοξος από πάντα, απλά ζυγίζω τις άθλιες συνθήκες περίθαλψης στο νοσοκομείο της πόλης σε συνδυασμό με τις ειδικές περιστάσεις στις οποίες υπόκειμαι σαν οργανισμός και αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο.
Καταλαβαίνω την σοβαρότητα της κατάστασης. Πραγματικά είσαι στις πολύ υψηλού κινδύνου. Ωστόσο το γεγονός ότι είσαι νέος, έχεις κάνει εμβόλιο (ελπίζω) συν το ότι η όμικρον είναι πιο ήπια, συν το ότι εφόσον είσαι στις ευπαθείς οπότε μπορείς να δεις για μονοκλονικά ίσως σου δίνουν αρκετές πιθανότητες να το περάσεις νορμάλ χωρίς νοσηλεία. Όπως και να έχει όσο άθλιες κι αν είναι οι συνθήκες το νοσοκομείο είναι η μόνη λύση για περίθαλψη. Μη το σκεφτείς. Αν μπορείς πάντως τώρα με την τηλεργασια, καν την.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
killzone

Παιδια ουτε με 80 δεν ζεις ειναι πολυ δυσκολο ειδικα απο μια ηλικια κ πανω
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Οκ.
Συνήθως από 90 και κάτω απαιτείται νοσηλεία.
Υπάρχουν περιπτώσεις που με 85 δεν κατάλαβαν τίποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 02 Ιαν 2022, 21:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Δεν είναι μόνο το κάπνισμα, ανήκω στις ομάδες πολύ υψηλού κινδύνου με όλες τις μαλακίες που έχω κάνει ως τώρα. Είμαι βαρύς καπνιστής, έχω ήδη πρόβλημα στους πνεύμονες (ανενεργοί κατά 30%), κακή (ως χείριστη) ζωή εδώ και χρόνια ενώ υπάρχουν και άλλες συννοσηρότητες. Δεν ελπίζω να τη βγάλω καθαρή, ούτε και το δικαιούμαι βάση προϊστορίας. Έχω κάνει τις επιλογές μου και θα κριθώ γι' αυτές, όπως είναι το δίκαιο και το εξελικτικά σωστό. Πριν κάποιους μήνες με ένα σχετικά βαρύ κρύωμα, έφτασε ο κορεσμός στο 89. Οπότε αν με πιάσει ο κορωνα βάιρους, είμαι για φευγιό άνετα και γρήγορα. Αυτό που συλλογίζομαι αυτές τις ημέρες, με τα κρούσματα να κάνουν παρέλαση γύρω μου και να με κυκλώνουν, είναι αν πρέπει να δώσω μια ευκαιρία στον εαυτό μου και να πάω γρήγορα στο νοσοκομείο, εφόσον με σταμπάρει το "κακό", ή αν είναι προτιμότερο να επιχειρήσω μόνος μου το "σάλτο μορτάλε", αν τα πράγματα φτάσουν στο μη περαιτέρω. Ειλικρινά δεν ήμουν τόσο απαισιόδοξος από πάντα, απλά ζυγίζω τις άθλιες συνθήκες περίθαλψης στο νοσοκομείο της πόλης σε συνδυασμό με τις ειδικές περιστάσεις στις οποίες υπόκειμαι σαν οργανισμός και αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο.
Τι πάει να επί δεν το δικαιούμαι ρε μαλακα. Δεν σκότωσες κανέναν :lol:
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Scouser έγραψε: 02 Ιαν 2022, 20:53
Πιστεύω ότι πάρα πολλοί θάνατοι ή διασωληνωσεις θα είχαν αποφευχθεί αν ο κόσμος πήγαινε εγκαίρως στο νοσοκομείο. Ένα άλλο πράγμα που χρήζει διερεύνησης (θα εχρηζε τέλος πάντων σε ένα σοβαρό κράτος) είναι γιατί υπάρχουν τόσοι που λένε εγώ νοσοκομείο δεν πάω, από εκεί δεν βγαίνεις ζωντανός.
Δε ξέρω τι γίνεται στην Αθήνα, αλλά σε κομμάτια της υπόλοιπης περιφέρειας που έχω γνώση, υπάρχουν υγειονομικοί που δουλεύουν σε νοσοκομεία και συμβουλεύουν τους ασθενείς να μην καταφύγουν στο νοσοκομείο εκτός και αν φτάσουν στο μη περεταίρω, λόγω των άθλιων συνθηκών. Ανθίζει δε, αυτή την εποχή και η κατ' οίκων παρακολούθηση, όπου γιατρός και νοσηλευτής μισθώνονται από ασθενείς κοβιντ για 24ωρη βάρδια αντί αντιτίμου (από 700 ως 1000 ευρώ). Τα υγειονομικά ιδρύματα έχουν καταρρεύσει.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

axilmar έγραψε: 02 Ιαν 2022, 20:56
ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιαν 2022, 13:03
axilmar έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:54

Προσπαθώ να καταλάβω εάν φταίνε οι επισκέψεις σε συγγενείς περισσότερο λόγω γιορτών ή άλλες επαφές.
Ε, ακριβώς αυτό ρωτάω κι εγώ. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ φιλικών και συγγενικών συναντήσεων; Και πως μπορείς να ξέρεις τις δικές τους επαφές; Πολύ περισσότερο όταν παίζουν σε μεγάλη γκάμα ηλικίας, συνηθειών κλπ
Προσπαθω να παρω μια γευση εαν η διαδοση γινεται περισσοτερο μεσω εθελοντικων (φιλικες/συγγενικες επαφες) ή υποχρεωτικων (επαγγελματικες).
Εχω την αίσθηση ότι η διάδοση δεν γίνεται τόσο στο χώρο εργασίας όσο σε φιλικές/οικογενειακές συναναστροφές.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

killzone έγραψε: 02 Ιαν 2022, 21:08

Αμα δεν θυμασαι καλο ειναι να μην τα πετας ετσι

Καπως ετσι εξηγουνται ολα με την τρομολαγνια που επικρατει στο κοσμο κ στα TV
Σταδιάλα ρε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Μην ακούω μαλακίες, εννοείται ότι θα πας άμεσα στο νοσοκομείο. Και φυσικα νέο παιδί είσαι, προλαβαίνεις και με το παραπάνω να αλλάξεις τρόπο ζωής. Θα σου έλεγα σκέψου να γίνει η παγκόσμια επανάσταση και να μην την προλάβεις, αλλα δεν μου πάει καρδιά. :lol: Οπότε απλά σκέψου ότι η ζωή είναι ωραία.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Στην Πάτρα δεν είσαι; δεν είναι και τόσο χάλια. Υπάρχουν πολύ χειρότερα.

Κοίτα, έχεις κάνει τα εμβολια, είσαι και νέος. Δεν είναι δυνατόν να μιλάς για σαλτα λες και είσαι καρκινοπαθης σε τελικό στάδιο. Έχω δει δικούς μου ανθρώπους να λιώνουν από τον καρκίνο και τέτοιες κουβέντες δεν έλεγαν. Είπαμε, αλλο να προσέχουμε, κ άλλο αυτό. Εσένα σε έχουν κατατρομαξει αδερφέ. Κουλ. Η πραγματικότητα είναι ότι το πιο πιθανό είναι να το περάσεις και να το ξεπεράσεις. Κατά 99%+. Μην είσαι τόσο απαισιόδοξος. Αν κολλήσεις να μετράς οξυγόνο κ αν δεις τα σκούρα πας νοσοκομείο.

Δε θα σου πω ότι δε θα έρθεις σε επαφή με τον ιό. Αλλά ψυχραιμία. Κ άλλαξε τρόπο ζωής.
Άβαταρ μέλους
killzone

Καλα ποσο χρονων ειναι ο ναμραιλ ;
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Otto Weininger έγραψε: 02 Ιαν 2022, 13:46
Who is The 4th man έγραψε: 02 Ιαν 2022, 13:03
Ζενίθεδρος έγραψε: 02 Ιαν 2022, 12:59

Το Υπουργείο των Οβριών ανακοίνωσε πως η Όμικρον θα επιφέρει ανοσία αγέλης. Η πανδημία τελείωσε, αλλά ακόμα δεν το πήρατε χαμπάρι.
ιταλοί επιστήμονες και ό Ρ.Μαλόουν λενε ότι ή Ο θα ενεργήσει σαν εμβόλιο
:smt005:
Πονας;

Εικόνα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

Ναμ, άσε τα κουλά, θείος μου στην Αμερική φρέσκος από μεταμόσχευση νεφρού, το περνάει μαζί με τους άλλους στο σπίτι σαν συνάχι.
Μην μιλάς έτσι, βρε παλιοκομμουνιστή, λες και σου ανήκει η ζωή σου στην τελική για να την ξεφορτώνεσαι όποτε θες! :P

:g094: :g094: :g094:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”