axilmar έγραψε: 03 Νοέμ 2021, 17:25
Στην μεταμορφωση αυτη, θα μεταμορφωθει και ο εγκεφαλος στο γυναικειο, δλδ δεν θα θυμομαστε οτι ημασταν αντρες; ή θα το θυμομαστε; το μυαλο μας θα νομιζει οτι ειμαστε αντρες;
Στην μεταμορφωση αυτη, θα μεταμορφωθει και ο εγκεφαλος στο γυναικειο, δλδ δεν θα θυμομαστε οτι ημασταν αντρες; ή θα το θυμομαστε; το μυαλο μας θα νομιζει οτι ειμαστε αντρες;
Ο εγκεφαλος σας παραμενει στο αρχικο φυλο.
Μονο τα εξωτερικα στοιχεια αλλαζουν.
Φανταζομαι στην αρχη θα επικρατουσε ενας μεγαλος πανικος...και μετα τεραστια στεναχωρια/τεραστιο αγχος, διοτι ενας ανθρωπος γυναικα εξωτερικα και αντρας εσωτερικα θα ειχε τεραστιο προβλημα να προσαρμοστει και να κινηθει στην κοινωνια (ειδικα την ελληνικη).
Gherschaagk έγραψε: 04 Νοέμ 2021, 01:32
Παράλληλα σύμπαντα και μλκιες.
Εδώ έχουμε πχορουμ.
Ο ένας λέει πως το γάλα βγαίνει απ' το πουλί του άντρα και ο άλλος πως υπάρχει η δυνατότητα να θηλάσει άντρας κανονικά ένα μωρό.
Κι εγώ έφαγα όλο το λούκι του θηλασμού μόνη μου ανενημέρωτη. Πού ήσασταν κύριοι όταν είχα ανάγκη από λίγο ύπνο;
Ερώτηση προς άπαντες σύντρολλους. Αν ένας άντρας θηλάζει ένα μωρό χρησιμοποιώντας το πέος του στο άλλο παράλληλο σύμπαν, τότε, σε εκείνο το σύμπαν πάντα, δεν θα είναι παιδεράς; Γιατί σ' αυτό το σύμπαν εκτός από παιδεράς είναι ανώμαλος που πρέπει να του κοπεί το πλι σύρριζα.
χμ, αν μια γυναικα σε τουτο το συμπαν βαζει το παιδι της να της ρουφαει τις ρωγες, ειναι παιδαιρω και αιμομικτρια;
Όχι. Είναι τροφός.
Επίσης, δεν ούρησε κάνεις από τον μαστό. Ούτε άντρας, ούτε γυναίκα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εδώ έχουμε πχορουμ.
Ο ένας λέει πως το γάλα βγαίνει απ' το πουλί του άντρα και ο άλλος πως υπάρχει η δυνατότητα να θηλάσει άντρας κανονικά ένα μωρό.
Κι εγώ έφαγα όλο το λούκι του θηλασμού μόνη μου ανενημέρωτη. Πού ήσασταν κύριοι όταν είχα ανάγκη από λίγο ύπνο;
Ερώτηση προς άπαντες σύντρολλους. Αν ένας άντρας θηλάζει ένα μωρό χρησιμοποιώντας το πέος του στο άλλο παράλληλο σύμπαν, τότε, σε εκείνο το σύμπαν πάντα, δεν θα είναι παιδεράς; Γιατί σ' αυτό το σύμπαν εκτός από παιδεράς είναι ανώμαλος που πρέπει να του κοπεί το πλι σύρριζα.
χμ, αν μια γυναικα σε τουτο το συμπαν βαζει το παιδι της να της ρουφαει τις ρωγες, ειναι παιδαιρω και αιμομικτρια;
Εδώ έχουμε πχορουμ.
Να δωσεις μια φορα μια απαντηση και τι στον κοσμο...
Δεν έχει να σου πει κάτι γιατί δεν το εννοεί. Για πείραγμα στο έγραψε. Άλλωστε η ερώτησή σου είναι πραγματικά ωραία, έξυπνη, σωστή, κάτι αξιόλογο τέλος πάντων.