Οχι ρε δεν ειναι θηλυκος Κανταφι ο Κουτσουμπας.Με παρερμηνευεις!BigChiefWahoo έγραψε: 07 Οκτ 2021, 23:13
Πλάκα να μας βγάλεις και τον Μητσάρα αδερφή ! Μην γράφεις ό,τι να'ναι![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φιμώνουν τον Κλασιδιάρη μας! κλαψ κλαψ!
- Obi Wan Iakobi
Re: Φιμώνουν τον Κλασιδιάρη μας! κλαψ κλαψ!
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
O Emperor of Mankind που τον πρόδωσε ο Horus στον κόσμο του Warhammer 40K.BigChiefWahoo έγραψε: 07 Οκτ 2021, 23:17Δεν κατάλαβα την ερώτηση,τι εννοείς ;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το μεγαλείο της Δημοκρατίας είναι ότι κάνει αυτό που δεν μπορούν να κάνουν τα υπόλοιπα πολιτεύματα: δείχνει ανοχή σε όλους, όχι μόνο σε αυτούς που τη στηρίζουνtaliban έγραψε: 07 Οκτ 2021, 23:15Τι απεχθάνεται ο μέσος ναζιστής ;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:52και σε τι διαφέρει η δημοκρατία από αυτό που απεχθάνεται τότε;taliban έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:51
Αυτό θα ήταν ιδανικό μέχρι να δηλώσει μετάνοια.
Ακόμη καλύτερο θα ήταν όλοι αυτοί οι φυλακισμένοι ναζιστές να χρησιμοποιηθούν από τις εταιρείες εμβολίων σαν πειραματόζωα ώστε να προσφέρουν κάτι από την θλιβερή τους ύπαρξη στην κοινωνία...![]()
ειδάλλως δεν διαφέρει σε τίποτα από τα υπόλοιπα πολιτεύματα
οι ναζί και οι κομμουνιστές επέτρεπαν την ελευθερία της διατύπωσης όλων των ιδεών, αρκεί να συμφωνούσαν μαζί τους
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Otto Weininger
Συγκρίνεις τον Κασιδιαρη με τον τρομοκράτη αρχιεκτελεστη;vantono έγραψε: 07 Οκτ 2021, 19:08Κάτι μου λέει ότι δεν θα είχες και ακριβώς την ίδια γνώμη αν αντί για Κασιδιαρη εν προκειμένω, ειχαμε να κάνουμε με Κουφοντίνα. Ο δεύτερος φυλακόβιος τουλαχιστον εχει μια 20ετία στην πλάτη του, ενώ ο άλλος καλά-καλά χρόνο δεν εχει κλείσει ακομα. Αν δήλωνε μετάνοια τουλάχιστον, αντε κάπως να το σκεφτόμασταν.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:44 δηλαδή ρε μάγκες άμα επικοινωνεί με συγγενή του και μιλάει για πολιτική και ο συγγενής ηχογραφεί τη συνομιλία και την ανεβάζει στο ίντερνετ, τι θα κάνουν; θα του απαγορέψουν κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο; μήπως να τον κλείσουνε και σε κάνα υπόγειο μπουντρούμι 24/7;
κι όλα αυτά για να μην ακούγονται οι πολιτικές του απόψεις; γιατί απ'όσα έχω ακούσει πουθενά δεν προέτρεψε κανέναν σε οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια, αν κάνω λάθος παρακαλώ να μου φέρετε το ηχητικό να ενημερωθώ κι εγώ
θεωρώ πως όλα αυτά φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα, δηλαδή ενισχύουν το αντισυστημικό προφίλ του κασιδιάρη και συνεπώς τον καθιστούν συμπαθή σε όλο και περισσότερο κόσμο
Let them make the first mistake. We make the last move.
Μπίπ ο Πειραιάς?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Obi Wan Iakobi
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Πόσες από τις κόρες τους να έγιναν πουτανες στην Ελλάδα άραγε;
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Πάρε τηλ το ΚΚΕ να σου πει. Που θες να ξερωΓκουερινο 4 έγραψε: 07 Οκτ 2021, 23:26Πόσες από τις κόρες τους να έγιναν πουτανες στην Ελλάδα άραγε;
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Για gaming ο λόγος ; Δεν έχω ιδέα από αυτά,Κινέζικα τα ακούωKauldron έγραψε: 07 Οκτ 2021, 23:21O Emperor of Mankind που τον πρόδωσε ο Horus στον κόσμο του Warhammer 40K.
*Ναι οξύμωρο πράγματι αλλά θες να μάθεις τι είναι ακόμη πιο οξύμωρο; σχεδόν ειρωνεία θα έλεγα.Πασιφάη έγραψε: 07 Οκτ 2021, 23:02Να έχεις υπ'όψιν σου πως η συγκεκριμένη συνομοταξία ουδέποτε γούσταρε δημοκρατικούς θεσμούς, αν και εκλέχθηκε μέσω αυτών. Οπότε το τουμπέκιασμα είναι πρωτίστως γνώρισμα αυτών των απολυταρχικών καθεστώτων που το πρεσβεύουν απ'τη μια, αλλά στα δύσκολα επικαλούνται μιαν ελευθεριότητα,που την έχουν χεσμένη στην τελική. Οξύμωρο έτσι; *sys3x έγραψε: 07 Οκτ 2021, 22:50Ένα από τα πρώτα πράγματα για το οποίο "φροντίζουν" όλα τα ολοκληρωτικά καθεστώτα είναι αυτό ακριβώς το τουμπέκιασμα στο οποίον αναφέρεσαι με μεγάλη χαρά.Πασιφάη έγραψε: 07 Οκτ 2021, 22:36 Χαιρετίζω το νήμα για το τουμπέκιασμα του Κλάσι, του ''Αλγερινού''. Αισθάνομαι ρίγη συγκίνησης. Καύλα, τολμώ να πω.
Δεν έχω αντίρρηση, ο καθένας μπορεί να είναι, όπως εσύ πχ, ή να μην είναι όσο θέλει οπαδός των τακτικών αυτών, του εκάστοτε ολοκληρωτικού καθεστώτος αλλά πάντως να έχει την ελευθερία του λόγου να το εκφράζει διότι πιστεύω ότι μόνον με την ελευθερία του λόγου μπορούμε αρχικά να γνωρίζουμε που βρίσκεται ο καθένας και στην συνέχεια να κάνουμε τις κοινωνικές ζυμώσεις μέσω του διαλόγου και της ανταλλαγής απόψεών με σκοπό να βρίσκουμε ανά πάσα στιγμή τις ισορροπίες για να διατηρούμε ένα πραγματικά και όσο γίνεται, εύθραυστο η αλήθεια είναι, δημοκρατικό μόντους βιβέντι.
Αλήθεια Πάσι, ακόμη και εσύ που είσαι ενάντια στην ελευθερία του λόγου πρακτικά, τι πιστεύεις, ότι αυτή η φασούλα θα ενισχύσει τον Κας για θα τον αποδυναμώσει;
Εγώ πάλι θεωρώ πως η ελευθερία μου σταματάει, εκεί που αρχίζει η δική σου. Όπως επίσης, πως δεν μπορεί να είναι ασύδοτη. Ελπίζω να σε κάλυψα βρωμόπουλό μου.![]()
Το ότι αρέσκεσαι στην επιλεκτική, εν τέλει, φίμωση, εξάλλου και οι πιο σκληροπυρηνικοί από εσένα αυτό θέλουν, όχι κάτι ιδιαίτερα διαφορετικό στην τελική.
Πρόσεξε λοιπόν που εντοπίζω εγώ το πρόβλημα, πέρα από τους ετεροπροσδιορισμούς που κάνεις και τα συμπεράσματα στα οποία σε οδηγούν κι αν θέλεις άκου - νιώσε το λιγάκι (εσείς οι γυναίκες είστε έτσι κι αλλιώς πιο καυλιάρες διαισθητικά
Όταν έχεις κάποιον ή κάποιους που οποιοσδήποτε άλλος πολίτης θέλει να τους ακούσει (πολύ σημαντικό αυτό) άρα υπάρχει ακροατήριο, ασχέτως τι λέει - λένε και αν συμφωνείς ή διαφωνείς εσύ με αυτό, εάν θεωρείς ότι αντιμετωπίζεται/ονται αυτός - αυτοί μέσω της φίμωσης τότε εκτός από, κυριολεκτικά όμως, φασίστας είσαι και ανόητος καθώς τουλάχιστον στα μη ολοκληρωτικά καθεστώτα αυτό γυρνάει (συνήθως) μπούμερανγκ και πετυχαίνεις το αντίστροφο αποτέλεσμα και πρόσεξε, αυτό συμβαίνει είτε εσύ πιστεύεις ότι είναι αυτός - αυτοί φασίστας/ες είτε είναι και στην πραγματικότητα, δεν αλλάζει κάτι.
Τώρα είναι το σημείο που κανονικά κάνω την αντιπρόταση* μου αλλά δυστυχώς (ευτυχώς
*φυσικά αντιπρόταση υπάρχει ε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Είναι ένας μεγάλος οίκος, που όλοι γίνονται ανεκτοί.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Οκτ 2021, 23:22το μεγαλείο της Δημοκρατίας είναι ότι κάνει αυτό που δεν μπορούν να κάνουν τα υπόλοιπα πολιτεύματα: δείχνει ανοχή σε όλους, όχι μόνο σε αυτούς που τη στηρίζουνtaliban έγραψε: 07 Οκτ 2021, 23:15Τι απεχθάνεται ο μέσος ναζιστής ;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 07 Οκτ 2021, 18:52
και σε τι διαφέρει η δημοκρατία από αυτό που απεχθάνεται τότε;![]()
ειδάλλως δεν διαφέρει σε τίποτα από τα υπόλοιπα πολιτεύματα
οι ναζί και οι κομμουνιστές επέτρεπαν την ελευθερία της διατύπωσης όλων των ιδεών, αρκεί να συμφωνούσαν μαζί τους
Ν-ναι, στη Δημοκρατία είμαστε όλοι ελεύθεροι να επιλέξουμε ποιό είναι το αγαπημένο μας χρώμα.οι ναζί και οι κομμουνιστές επέτρεπαν την ελευθερία της διατύπωσης όλων των ιδεών, αρκεί να συμφωνούσαν μαζί τους
Κατά τ' άλλα αν διαφωνούμε μαζί της είμαστε αρνητές του τάδε, αρνητές του δείνα, κι έχουμε συνέπειες.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Τότε γιατί τον αποκάλεσες "βεδουίνα" ;Obi Wan Iakobi έγραψε: 07 Οκτ 2021, 23:18
Οχι ρε δεν ειναι θηλυκος Κανταφι ο Κουτσουμπας.Με παρερμηνευεις!
Πειτε ρε ποσο εχει στις δημοσκοπησεις 4-5% και σκουζουν ετσι ?
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough