Αυτό...αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ!Beria έγραψε: 11 Σεπ 2021, 02:10Πρώτα, πρώτα αυτό είναι το δικό μου σύμπαν, δεν θα το βάλω σε διαπραγμάτευσηhellegennes έγραψε: 11 Σεπ 2021, 01:03Μετά τον Χατζιδάκι δεν θα άξιζε να είναι ο Σκαλκώτας; Ο Τσιτσάνης κάτω από τον Θεοδωράκη; Ο Σαββόπουλος πάνω από τον Μαρκόπουλο;Spoiler
Beria έγραψε: 09 Σεπ 2021, 20:53 Χατζιδάκις
Βαμβακάρης
Θεοδωράκης
Τσιτσάνης
Ξαρχάκος
Σαββόπουλος
Μαρκοπουλος
Πάνου
Μούτσης
Σουγιούλ
Με αυστηρή αξιολογική σειρά
Ο καθένας έχει ψηφίσει το δικό του μουσικό σύμπαν και νομίζει πως είναι το μόνο με τις σωστές σταθερές...
Γιατί, ο Σουγιούλ σε ΠΟΙΟΥΣ έχει επιδράσει; Έχει επιδράσει στην γενιά του πατέρα μου και στην δική μου.Beria έγραψε: 11 Σεπ 2021, 02:10Δεύτερον αναφορικά με τους σοβαρούς δεν πρέπει να μπαίνουν σε τέτοιου είδους συζητήσεις. Δεν είμαστε χώρα με αυτήν την παράδοση για τους μπλέκουμε στο μέτρημα της μουσικής με αναφορά σε κοινό. Δεν έχουν κοινό.
Κι ο μεγάλος Σκαλκώτας (έτρεχα μικρός στις παρουσιάσεις του Νανακου και άκουγα ότι έλεγε και έβαζε να ακουστεί) και ο Βάρβογλης και ο σπουδαίος Χρήστου δεν έχει νόημα να εμπλέκονται σε ψηφοφορίες.
Δεν επέδρασαν στο παραμικρό στη διαμόρφωση αισθητικης σε αυτόν τον τόπο
Το κοινό του Σουγιούλ ή έχει πεθάνει ή ετοιμάζεται να χαιρετίσει...
Οι γεννηθέντες μετά το 1980 ούτε καν που τον έχουν ακούσει, έστω και ως όνομα.
Σε αυτούς έχει επιδράσει ο κάθε Καρβέλας και η κάθε Βίσση.
Συνεπώς για το δικό τους μουσικό σύμπαν, το δικό σου είναι ατελές αφού δεν περιέχει τις σταθερές του κάθε Καρβέλα...