!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μαρία Ιωαννιδου: Και μένα με βίασε ο θείος μου. Και τι να κάνουμε τώρα?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Μαρία Ιωαννιδου: Και μένα με βίασε ο θείος μου. Και τι να κάνουμε τώρα?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 14 Αύγ 2021, 23:28
Juno έγραψε: 14 Αύγ 2021, 22:21
Οι γονείς του Σύριζα;
Ολων μας.
Όχι δικοί μου.
Οι γονείς μου πάντα έλεγαν πως ο Παπανδρέου ξεπούλησε την Ελλάδα και από τότε έκαναν οικονομίες και δεν ξανοίγονταν, γι'αυτό είμαστε άνετα τώρα και δεν ανησυχούμε για οικονομικές κρίσεις.

Οι προδότες που λες είναι μπαμπάδες όσων έφαγαν περισσότερα από όσα δικαιούνταν, έχτισαν ακίνητα που τώρα δεν μπορούν να διαχειριστούν, έπαιξαν στο χρηματιστήριο, πήραν εορτοδάνεια, διακοποδάνεια και στην αρχή των μνημονίου έσκουζαν να μοιραστούμε τα δικά μας μαζί τους.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

George_V έγραψε: 30 Ιούλ 2021, 11:58 Απομονώνω αυτό το κομμάτι από τις δηλώσεις της Ιωαννιδου καθώς τα υπόλοιπα αναφέρονται στον Φιλιππίδη και έχουν συζητηθεί.
.Είμαι μαζί με τις κοπέλες, αλίμονο να μην ήμουν. Εγώ επειδή τον γνώρισα, είχε πάντα μια περίεργη αδυναμία στις γυναίκες. Μου την έπεσε και εμένα. Βρήκα όμως τον τρόπο και το απέφυγα. Δε μιλάω για φλερτ, το λέω κομψά, δεν με πίεσε όμως. Με βίασε και ο θείος μου εμένα, τι να κάνουμε όμως, έτσι είναι η ανθρώπινη φύση. Το θέατρο τι φταίει; Μια λέξη, σιωπή, καταδικάστηκαν…
Σα να σου λέει ότι ναι οκ με βίασαν αλλά δε γαμιεται και τι έγινε? Μη το κάνουμε και θέμα.

Τόσα χρόνια νόμιζα ότι στις ταινίες υποκρινοταν τη χαζη.

Αμ δε. Τελικά είναι χαζή με περικεφαλαια.
Δεν λέει ότι ο βιασμός είναι οκ, λέει ότι δεν φταίει το θέατρο για αυτό και ότι βιασμοί συμβαίνουν και εκτός θεάτρου.

Δεν το είπε βέβαια και πολύ ορθά, αλλά αυτο ήθελε να πει. Γιαυτο λέει "το θέατρο τι φταίει".
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Juno έγραψε: 15 Αύγ 2021, 12:26

Όχι δικοί μου.
Οι γονείς μου πάντα έλεγαν πως ο Παπανδρέου ξεπούλησε την Ελλάδα και από τότε έκαναν οικονομίες και δεν ξανοίγονταν, γι'αυτό είμαστε άνετα τώρα και δεν ανησυχούμε για οικονομικές κρίσεις.

Οι προδότες που λες είναι μπαμπάδες όσων έφαγαν περισσότερα από όσα δικαιούνταν, έχτισαν ακίνητα που τώρα δεν μπορούν να διαχειριστούν, έπαιξαν στο χρηματιστήριο, πήραν εορτοδάνεια, διακοποδάνεια και στην αρχή των μνημονίου έσκουζαν να μοιραστούμε τα δικά μας μαζί τους.
Οι επιγονοι Ανδρεα τα εκαναν αυτα.Ο ΜΕΓΑΣ δεν ευθυνεται.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 16 Αύγ 2021, 23:09
Juno έγραψε: 15 Αύγ 2021, 12:26

Όχι δικοί μου.

Οι επιγονοι Ανδρεα τα εκαναν αυτα.Ο ΜΕΓΑΣ δεν ευθυνεται.
Αυτός ήταν economic hitman.
Πήρε έναν λαό εργατικό και τον έκανε ορισμό της τεμπελιάς, ρήμαξε τα ταμεία, διόρισε στο Δημόσιο την μισή Ελλάδα (εγώ μπήκα με εξετάσεις)
(γνωρίζω όμως άτομο που μπήκε με πλαστό πτυχίο και το έχει πει σε όλον τον κόσμο, γιατί, τι θα του κάνουν;) και μας έφερε σε αυτό το χάλι.
Οι επίγονοι απλώς συνέχισαν το έργο του.
Για πες, ποιος έδωσε συντάξεις στους κονσερβοκούτηδες;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”