Δεν ξέρω λεβέντη μου κι εγώ τι να σου πω. Τα ακούω να τα λένε αυτά τα ψαγμένα και τα λέω και εγώ.sys3x έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 20:47Για θεούς κτλ έχω πολλές αμφιβολίες κτλ αλλά δε ξέρω κιόλα, για ανθρωπιζμούς κτλ πάλι μακριά, γάμα τα, φίδια.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αστυνομικός κρατούσε αιχμάλωτη 18χρονη και την εξέδιδε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αστυνομικός κρατούσε αιχμάλωτη 18χρονη και την εξέδιδε
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι, να μου πεις αν θέλεις να φύγω και με σπρωχνεις στο μπουρδελα ντοτ κομ.sys3x έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 20:48Σου είπα βρε φτσάο, μη το γελάς, δοκίμασε το, απλά έχω το κληρονομικό χάρισμα και βλέπω, πάντα, πολύ μπροστά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σε σμπρώχνω αλλά δε θέλω να φύγεις, εσύ θα φύγεις, μόνη σου.Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 20:50Όχι, να μου πεις αν θέλεις να φύγω και με σπρωχνεις στο μπουρδελα ντοτ κομ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εντάξει λοιπόν αφού θέλεις να φύγω, θα σου κάνω το χατήρι και θα φύγω. Μόνο δώσε μου λίγες μέρες να μαζέψω τα πράγματα μου και να βρω ένα άλλο μέρος να πάω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι. Η έννοια των θεών είναι διαπραγματεύσιμη, των ανθρωπιζμών όχι.sys3x έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 20:47 Για θεούς κτλ έχω πολλές αμφιβολίες κτλ αλλά δε ξέρω κιόλα, για ανθρωπιζμούς κτλ πάλι μακριά, γάμα τα, φίδια.
Είμαι πλέον πεπεισμένη ότι είναι η πιο ψεύτικη, άρρωστη και εμμονική κοσμοθέαση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ε αστο τοτε
Μπες εδω και βρες κανα αλλο, να γινεις και συ ψαγμενη απο μονη σου.
https://www.gnomikologikon.gr/
Η έννοια του Θεού γεννήθηκε παράλληλα με την ανάπτυξη των κοινωνικών πατριαρχικών στερεοτύπων, ως μεταφυσική ανάγκη ελέγχου μιας ενδεχόμενης χειραφέτησης των γυναικών απ' τους άντρες δυνάστες τους.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 20:58
Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι. Η έννοια των θεών είναι διαπραγματεύσιμη, των ανθρωπιζμών όχι.
Είμαι πλέον πεπεισμένη ότι είναι η πιο ψεύτικη, άρρωστη και εμμονική κοσμοθέαση.
Α εσύ φαίνεσαι γνωστης. Εσένα θα ρωτάω.Blackdog έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 21:01Ε αστο τοτε
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 21:08Α εσύ φαίνεσαι γνωστης. Εσένα θα ρωτάω.Blackdog έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 21:01Ε αστο τοτε
οκ
Τι να σε πω κοπέλα μου, εδώ και ώρα έχει βγει η γειτόνισσα κολλητά στο μπαλκόνι στη δλειά και καθαρίζει το μπαλκόνι της το οποίο ήταν ήδη καθαρό βέβαια αλλά το είχε καθαρίσει ήδη από το πρώτο δεκάλεπτο και έχει περάσει κοντά μία ώρα περίπου. Δεν με προβληματίζει ότι φοράει ένα εξαιρετικά κοντό μπέημπι ντολ και σκύβει αντίθετα από την κατεύθυνση μου να σκουπίσει το ίδιο καθαρό τμ, ούτε ότι δεν φοράει βρακάκι. Με προβληματίζει όμως το ντεκουπάζ στα κούγκαρ, πάντα με προNaida έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 20:54Εντάξει λοιπόν αφού θέλεις να φύγω, θα σου κάνω το χατήρι και θα φύγω. Μόνο δώσε μου λίγες μέρες να μαζέψω τα πράγματα μου και να βρω ένα άλλο μέρος να πάω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Να ζητήσεις και συγνώμη που τους έβρισες. Που βρίσκεις την ευκαιρία να επιτεθείς επειδή σου θίξανε τη μπατσαρία.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Πιστευω οτι η ανθρωποτητα γενικα, ειναι περισσοτερο φακντ απ απο οσο θελουμε να παραδεχτουμεΓΑΛΗ έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 20:58
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 634 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 4 Απαντήσεις