Πήγαινε Ευρώπη, και πέστους "ξέρετε, εγώ κυβερνάω, αλλά φταίει η αντιπολίτευση".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
πώς και δε συζητιέται
Re: πώς και δε συζητιέται
Εν πάση περιπτώσει, αν του έλεγε "φταίει ο Τσίπρας" ήταν που θα τον πήγαινε αςς του μάουθ. Θα γινόταν σκάτ η φάση. Μπλιάχ.
Πήγαινε Ευρώπη, και πέστους "ξέρετε, εγώ κυβερνάω, αλλά φταίει η αντιπολίτευση".

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 14 Μάιος 2021, 16:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στα χνάρια του Θεοχάρη και οι Ιταλοί για να πείσουν τους τουρίστες:
Η Ιταλία ανακοίνωσε σήμερα το τέλος της μίνι καραντίνας των πέντε ημερών που επέβαλλε μέχρι τώρα στους επιβάτες από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με στόχο να ανακάμψει ο τουριστικός τομέας της.
«Ο υπουργός Υγείας Ρομπέρτ Σπεράντσα υπέγραψε εντολή που προβλέπει την είσοδο από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της ζώνης Σένγκεν, τη Βρετανία και το Ισραήλ με αρνητικό τεστ, ακυρώνοντας έτσι το σύστημα της μίνι καραντίνας που ίσχυε μέχρι τώρα», ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.
Η Ιταλία ανακοίνωσε σήμερα το τέλος της μίνι καραντίνας των πέντε ημερών που επέβαλλε μέχρι τώρα στους επιβάτες από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με στόχο να ανακάμψει ο τουριστικός τομέας της.
«Ο υπουργός Υγείας Ρομπέρτ Σπεράντσα υπέγραψε εντολή που προβλέπει την είσοδο από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της ζώνης Σένγκεν, τη Βρετανία και το Ισραήλ με αρνητικό τεστ, ακυρώνοντας έτσι το σύστημα της μίνι καραντίνας που ίσχυε μέχρι τώρα», ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.
Βεβαίως, αφού όλοι ξέρουμε οτι 5 μέρες=6 μήνες.kameron έγραψε: 14 Μάιος 2021, 16:52 Στα χνάρια του Θεοχάρη και οι Ιταλοί για να πείσουν τους τουρίστες:
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Otto Weininger
Άλλη φορά βάλε ετήσιο με 2 μήνες για φαινεται καλύτεραKauldron έγραψε: 14 Μάιος 2021, 16:50 https://ourworldindata.org/coronavirus/ ... med-deaths
Εδώ φαίνεται καλύτερα:
Πολύ πρίν το Νοέμβριο είχαν αρχίσει ν' ανεβαίνουν.
Όσο για τις διαδηλώσεις, είχαμε κατακόκκινες και περιοχές που δεν είχαν καθόλου διαδηλώσεις.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
εμμ, για άλλο πράγμα μιλάειKauldron έγραψε: 14 Μάιος 2021, 16:53Βεβαίως, αφού όλοι ξέρουμε οτι 5 μέρες=6 μήνες.kameron έγραψε: 14 Μάιος 2021, 16:52 Στα χνάρια του Θεοχάρη και οι Ιταλοί για να πείσουν τους τουρίστες:
«Ο υπουργός Υγείας Ρομπέρτ Σπεράντσα υπέγραψε εντολή που προβλέπει την είσοδο από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της ζώνης Σένγκεν, τη Βρετανία και το Ισραήλ με αρνητικό τεστ, ακυρώνοντας έτσι το σύστημα της μίνι καραντίνας που ίσχυε μέχρι τώρα», ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το ίδιο που βάζεις εσύ είναι, απλά από διαφορετικό τάμπ. Αντί γραμμικό είναι λόγκ.Otto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2021, 16:54Άλλη φορά βάλε ετήσιο με 2 μήνες για φαινεται καλύτεραKauldron έγραψε: 14 Μάιος 2021, 16:50 https://ourworldindata.org/coronavirus/ ... med-deaths
Εδώ φαίνεται καλύτερα:
Πολύ πρίν το Νοέμβριο είχαν αρχίσει ν' ανεβαίνουν.
Όσο για τις διαδηλώσεις, είχαμε κατακόκκινες και περιοχές που δεν είχαν καθόλου διαδηλώσεις.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ορίστε και συγκριτικό Ελλάδα-Ιταλία (ακριβώς το ίδιο μ' αυτό που βγάζουν οι νεοδημοκράτες, απλά βάζει μέσα και την Ιταλία). Τις ίδιες καμπύλες ακριβώς έχουν κι εκείνοι.

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πρώτον εγώ δεν είμαι οπαδός του γαβρου. Είμαι ο γάβροςOtto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2021, 16:18Στον ύπνο σου αυτά βέβαια.Beria έγραψε: 13 Μάιος 2021, 13:22 Η φάση αυτή θυμίζει τον Γάβρο στην Ευρώπη
Έχει φτιάξει ένα σύστημα διαπλοκής στό εγχώριο πρωτάθλημα και την περνάει λούφα και μόλις βγει στην Ευρώπη πέφτουν οι πουτσες σαν το χαλάζι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Επιπλέον το εξής:Kauldron έγραψε: 14 Μάιος 2021, 17:01 Ορίστε και συγκριτικό Ελλάδα-Ιταλία (ακριβώς το ίδιο μ' αυτό που βγάζουν οι νεοδημοκράτες, απλά βάζει μέσα και την Ιταλία). Τις ίδιες καμπύλες ακριβώς έχουν κι εκείνοι.
![]()

Tι βλέπουμε παραπάνω; Πως η εκθετική αύξηση αρχίζει από το καλοκαίρι.
Και έτσι πάει αυτή η μεταβολή:
Αρχικά γίνονται μικρο-αυξήσεις νομίζοντας ότι έχουμε γραμμικότητα, σταδιακά όμως αρχίζουν τα μικρά και μετά μεγαλύτερα άλματα.
Σε ό,τι αφορά τους εμβολιασμούς ο άγγλος προφανώς βασίστηκε στο εξής:

"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Beria έγραψε: 14 Μάιος 2021, 17:18Πρώτον εγώ δεν είμαι οπαδός του γαβρου. Είμαι ο γάβροςOtto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2021, 16:18Στον ύπνο σου αυτά βέβαια.Beria έγραψε: 13 Μάιος 2021, 13:22 Η φάση αυτή θυμίζει τον Γάβρο στην Ευρώπη
Έχει φτιάξει ένα σύστημα διαπλοκής στό εγχώριο πρωτάθλημα και την περνάει λούφα και μόλις βγει στην Ευρώπη πέφτουν οι πουτσες σαν το χαλάζι
![]()
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Μάιος 2021, 22:33Ο δημοσιογράφος δεν ήταν σκληρός. Εμείς, πάντως, που την είδαμε σκληρύναμε.mao mao έγραψε: 13 Μάιος 2021, 22:32 Μόλις άκουσα το ηχητικό της συνέντευξης. Δε μου φάνηκε σκληρός ο δημοσιογράφος. Απλά ήταν μια κανονική συνέντευξη, με κανονικές ερώτησεις και όχι στημένη.![]()
Ουτ, δικέ μου άνθρωπε, όμως να ξέρεις, αυτό που έκανε ο Άγγλος άνθρωπος ήτανε σα να κλέβει εκκλησία ή έστω το γλειφιτζούρι από ένα μωρό παιδί.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Σταματήστετονκάποιοσρεμλκς!!!!
KLAIW.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Bill Hicks
Beria έγραψε: 14 Μάιος 2021, 17:18Πρώτον εγώ δεν είμαι οπαδός του γαβρου. Είμαι ο γάβροςOtto Weininger έγραψε: 14 Μάιος 2021, 16:18Στον ύπνο σου αυτά βέβαια.Beria έγραψε: 13 Μάιος 2021, 13:22 Η φάση αυτή θυμίζει τον Γάβρο στην Ευρώπη
![]()
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Ήρθαν τα μποτάκια της κυβέρνησης παΝΔημίας με τα νον-πέιπερ που τους μοιρασαν να μας πουν τι κακος ήταν ο δημοσιογράφος
Το αντιλαμβάνομαι, φίλε μου καλέ καλέ μου φίλε. Αλλά, όπως και να'ναι έχει την πλάκα του.sys3x έγραψε: 14 Μάιος 2021, 17:31ΟΥΤΙΣ έγραψε: 13 Μάιος 2021, 22:33Ο δημοσιογράφος δεν ήταν σκληρός. Εμείς, πάντως, που την είδαμε σκληρύναμε.mao mao έγραψε: 13 Μάιος 2021, 22:32 Μόλις άκουσα το ηχητικό της συνέντευξης. Δε μου φάνηκε σκληρός ο δημοσιογράφος. Απλά ήταν μια κανονική συνέντευξη, με κανονικές ερώτησεις και όχι στημένη.![]()
Ουτ, δικέ μου άνθρωπε, όμως να ξέρεις, αυτό που έκανε ο Άγγλος άνθρωπος ήτανε σα να κλέβει εκκλησία ή έστω το γλειφιτζούρι από ένα μωρό παιδί.
![]()
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.