!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Kατάλληλη ηλικία για γάμο και παιδιά;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Kατάλληλη ηλικία για γάμο και παιδιά;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Cecily Anne έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 15:22
Αγις έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 15:18 Ανοιξα μπυρα και περιμένω κανα σοβαρο επιχείρημα για σνάκ.
Γκούγκλαρε DNA Μπονόμπο. Θα καταλάβεις.
Φοβούμαι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 08:13
Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 05:28 Εικόνα
:003: :003:
το παν είναι να μοιραζόμαστε!
Ναι, αυτή δημιουργεί προβλήματα τα οποία πρέπει να μοιραζόμαστε. :smt005: :smt005:
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

:smt005: έχω πεθάνει
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Aν δεν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο να μοιραστείς τις ευθύνες πως θα κάνεις παιδιά; Αυτές με πλούσιους γονείς ή έστω ευκατάστατους, μπορούν να κάνουν και να χωρίσουν αν αντιμετωπίσουν σοβαρό πρόβλημα.
Η περίπτωση σαν την Athina P. πρέπει να βρει τον κατάλληλο, όπως και έγινε. Στην δική μου περίπτωση δεν έγινε γιατί δεν θα έκανα παιδιά με τον κάθε μα..κα και δεν είμαι πλούσια για να ρισκάρω.
Η ευκαιρία αυτή μπορεί να είναι και μοναδική.
Άβαταρ μέλους
lyna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lyna »

Παιδιά , τι κατάλληλος; Τι εννοείτε; Για κουβαλητης;

Κ δεν παρκάρεις τα παιδιά σε κάνα ίδρυμα να στα ταιζουν ποτίζουν κ εσύ να κάνεις κ τη ζωαρα σου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος lyna την 09 Ιούλ 2018, 21:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
~~¥~~
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

οι γυναικες δεν βρισκουν τον καταλληλο

απλα βολευονται

το να βρουν τον πραγματικα καταλληλο ειναι ριψοκινδυνο
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

fagano3 έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 11:57 Oσο πιο μικροι τοσο πιο καλα.

Μεχρι τα 30 αντεχεις τα ξενυχτια και τις ατελειωτες ωρες εργασιας και αυπνιας.Ο βιολογικος λογος φυσικα για αυτο δεν ειναι για να κανεις κλαμπινγκ ή για να βαρας υπερωριες για ηλιθια προτζεκτ αλλα για να μεγαλωσεις παιδια.
Ειδικά ο βιολογικός λόγος είναι πολύ πιθανόν να είναι να σπείρεις το παιδί και να αδιαφορήσεις ακόμη και για τη γέννα, πόσο μάλλον να το μεγαλώσεις. Και από την επόμενη μέρα να ψάξεις να το επαναλάβεις αλλού. Τουλάχιστον στον άντρα αυτόν μόνο τον ρόλο δίνει η βιολογία.
Άβαταρ μέλους
Αγις

sharp έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 22:29

Μεχρι τα 30 αντεχεις τα ξενυχτια και τις ατελειωτες ωρες εργασιας και αυπνιας.Ο βιολογικος λογος φυσικα για αυτο δεν ειναι για να κανεις κλαμπινγκ ή για να βαρας υπερωριες για ηλιθια προτζεκτ αλλα για να μεγαλωσεις παιδια.
Ειδικά ο βιολογικός λόγος είναι πολύ πιθανόν να είναι να σπείρεις το παιδί και να αδιαφορήσεις ακόμη και για τη γέννα, πόσο μάλλον να το μεγαλώσεις. Και από την επόμενη μέρα να ψάξεις να το επαναλάβεις αλλού. Τουλάχιστον στον άντρα αυτόν μόνο τον ρόλο δίνει η βιολογία.
Περιπου ναί.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

sharp έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 22:29

Βασικά το πάει λίγο ανάποδα. Δεν σου δίνει έξτρα ενέργεια ο οργανισμός για να αντέξεις όταν είσαι νέος. Αυτή είναι η φυσική σου ενέργεια ως υγιής οργανισμός.
Απλά μετά ο οργανισμός γίνεται όλο και λιγότερο υγιής καθώς οι βλάβες συσσωρεύονται.

Κάπου εκεί είναι που μπορείς να πεις ότι η εξέλιξη δε νοιάζεται να διορθώσει αυτά τα λάθη, αφού έχει ήδη διαιωνιστεί το είδος μέχρι τότε δεν την απασχολεί τι θα απογίνεις.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

lyna έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 21:41 Παιδιά , τι κατάλληλος; Τι εννοείτε; Για κουβαλητης;

Κ δεν παρκάρεις τα παιδιά σε κάνα ίδρυμα να στα ταιζουν ποτίζουν κ εσύ να κάνεις κ τη ζωαρα σου;

E, ό,τι σημαίνει αυτό για τον καθένα τέλος πάντων. :102: Που να σου εμπνέει να γίνεις γονιός. Τα 90s ήταν υπερβολικά καλοπερασάδικα και άντρες και γυναίκες είχαμε πράγματα να κάνουμε έξω από το σπίτι ένα σωρό και μόνο για αυτό το λόγο κάποιοι βάρεσαν αναβολές στο θέμα παιδιά, αν και δεν έψαχναν τον άνθρωπό τους εκεί έξω, τον είχαν δίπλα. Είχα περάσει πιο πριν φάση με άνθρωπο που τον θεωρούσα άνθρωπό μου, αλλά δεν μου έβγαζε να γίνουμε γονείς, για τον Α ή Β λόγο, αλλά κάποια στιγμή έθεσα εγώ το θέμα όχι παιδιών, αλλά δεν ξέρω, της επένδυσης στο απώτερο μέλλον και από την πλευρά του δεν. Οπότε το έληξα χωρίς πολλές τύψεις. Ή βλέπουν και οι δύο ότι έχουν τον άνθρωπό τους δίπλα και όχι κάπου αλλού, ό,τι εννοεί κανείς τον άνθρωπό του ή όχι. Εκεί πάνω στο ψάξιμο αυτού του θέματος φτιάχνουν και χαλάνε καταστάσεις. Αν υποθέσουμε ότι έχεις βρει τον άνθρωπό σου το να γίνεις γονιός, ακόμα και γονιός να μη γίνεις, σε βάθος χρόνου η ζωή θα επιβεβαιώσει ή θα διαψεύσει ότι καλώς τον θεώρησες ότι ήταν ο σωστός έστω και για όσο διάστημα τελικά κρατήσει αυτό.

Αυτό που έχουν οι άντρες του 21ου αιώνα είναι ότι δένονται με τα παιδιά τους πιο ουσιαστικά σε σχέση με το ρόλο του παλιού άντρα και ο απλός λόγος είναι ότι αναγκάζονται να κάνουν περισσότερα πρακτικά πράγματα με τα παιδιά, να περνούν χρόνο και αυτό τους δένει. Γιατί με τον κατάλληλο κατευθείαν κάποιοι το πάνε στη συναλλαγή, δεν ξέρω, αλήθεια, δεν είναι αυτή η εμπειρία μου με τους ανθρώπους, που δεν έχουν στερηθεί κάποια βασικά στη ζωή τους τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Athina__P έγραψε: 09 Ιούλ 2018, 22:45
Τα 90s ήταν υπερβολικά καλοπερασάδικα και άντρες και γυναίκες είχαμε πράγματα να κάνουμε έξω από το σπίτι ένα σωρό και μόνο για αυτό το λόγο κάποιοι βάρεσαν αναβολές στο θέμα παιδιά, αν και δεν έψαχναν τον άνθρωπό τους εκεί έξω, τον είχαν δίπλα. Είχα περάσει πιο πριν φάση με άνθρωπο που τον θεωρούσα άνθρωπό μου, αλλά δεν μου έβγαζε να γίνουμε γονείς, για τον Α ή Β λόγο, αλλά κάποια στιγμή έθεσα εγώ το θέμα όχι παιδιών, αλλά δεν ξέρω, της επένδυσης στο απώτερο μέλλον και από την πλευρά του δεν. Οπότε το έληξα χωρίς πολλές τύψεις.
Ωραία δεκαετια - τοσο , που την συνεχισαμε :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ελβετός Τραπεζίτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ελβετός Τραπεζίτης »

στο χωριό μου λένε:

marriage is a three-ring circus

Engagement ring

Wedding ring

Suffering

:lol:
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Εκτός απο τις περιπτώσεις που πιάνουν τον ποινικό κώδικα, δεν υπάρχει αντικειμενικά κατάλληλη ηλικία για γάμο και παιδιά. Είναι σαν το ερώτημα: ποιά γυναίκα είναι κατάλληλη για μάνα και ποιός άντρας για πατέρας. Αυτό πάντως με την ηλικία δεν στέκει. Πως και καλά όσο πιο μεγάλος ηλικιακά είναι κάποιος, τόσο ωριμότερος είναι. Το ότι τα παιδιά εμποδίζουν την καριέρα, επίσης πίπα. Ο 23χρονος Άινσταιν έγραφε την θεωρία της σχετικότητας καπνίζοντας πίπα (μπηχτή για αντικαπνιστές) και κρατώντας το παιδί του αγκαλιά.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Ζενίθεδρος έγραψε: 23 Σεπ 2018, 22:15 Εκτός απο τις περιπτώσεις που πιάνουν τον ποινικό κώδικα, δεν υπάρχει αντικειμενικά κατάλληλη ηλικία για γάμο και παιδιά. Είναι σαν το ερώτημα: ποιά γυναίκα είναι κατάλληλη για μάνα και ποιός άντρας για πατέρας. Αυτό πάντως με την ηλικία δεν στέκει. Πως και καλά όσο πιο μεγάλος ηλικιακά είναι κάποιος, τόσο ωριμότερος είναι. Το ότι τα παιδιά εμποδίζουν την καριέρα, επίσης πίπα. Ο 23χρονος Άινσταιν έγραφε την θεωρία της σχετικότητας καπνίζοντας πίπα (μπηχτή για αντικαπνιστές) και κρατώντας το παιδί του αγκαλιά.
για τον γάμο οκ, για τα παιδιά όμως υπάρχει και ενα ευλογο βιολογικό όριο
ας πούμε την ηλικία της προμητρός μας της Σαρας.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Με το νέο πρόγραμμα sterilization Σύριζα δεν χρειάζεται.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”