Σαν να μην είναι το σημαντικότερο ματς του αρη σε πρωτάθλημα τα τελευταία 20 χρόνια
Ένα σχόλιο είχαμε για το ματς, απ τον αλμπρεχτη ας κερδίσει ο καλύτερος
Το πάμε σιγά σιγά Χαμπάρι κανένας δεν θα πάρει πως θα νικήσει ο ΑΡΗΣ σήμεραjason έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 11:36 Ανεξήγητη ησυχία την μέρα του ντερμπι των πρωτοπόρων
Σαν να μην είναι το σημαντικότερο ματς του αρη σε πρωτάθλημα τα τελευταία 20 χρόνια
Ετοίμασες το κόκκινο κασκόλ για το απόγευμα?jason έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 11:36 Ανεξήγητη ησυχία την μέρα του ντερμπι των πρωτοπόρων
Με ποιον θα σαι;Arisvilla έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 11:45Ετοίμασες το κόκκινο κασκόλ για το απόγευμα?jason έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 11:36 Ανεξήγητη ησυχία την μέρα του ντερμπι των πρωτοπόρων
Χαχαχαχα αποφεύγεις την απάντηση. Μήπως το έχασες το κόκκινο κασκόλ? Το 1980 δεν νομίζω λόγω ηλικίας να πήγες στο Βόλο αλλά το 2008 νομίζω μπορεί να έβλεπες τον τελικό μαζί με τα φιλαράκια σου με κόκκινα κασκόλ. Ψάξε λίγο μπορεί να το βρεις το κασκόλ. Πάντως βλέπω πολύ αγωνία. Τόσο πολύ φοβάσαι για τη νίκη της ομάδας μου σήμερα?jason έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 11:45Με ποιον θα σαι;Arisvilla έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 11:45Ετοίμασες το κόκκινο κασκόλ για το απόγευμα?jason έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 11:36 Ανεξήγητη ησυχία την μέρα του ντερμπι των πρωτοπόρων
Τι να σχολιάσουν;; Εσωτερικό διπλό είναι το σημερινό ματς ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη ομάδα του χοντρούjason έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 11:36 Ανεξήγητη ησυχία την μέρα του ντερμπι των πρωτοπόρων
Βάλε και χέρι βιερινια πριν 3 χρόνια να γλιστράειArisvilla έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 11:50Χαχαχαχα αποφεύγεις την απάντηση. Μήπως το έχασες το κόκκινο κασκόλ? Το 1980 δεν νομίζω λόγω ηλικίας να πήγες στο Βόλο αλλά το 2008 νομίζω μπορεί να έβλεπες τον τελικό μαζί με τα φιλαράκια σου με κόκκινα κασκόλ. Ψάξε λίγο μπορεί να το βρεις το κασκόλ. Πάντως βλέπω πολύ αγωνία. Τόσο πολύ φοβάσαι για τη νίκη της ομάδας μου σήμερα?
Χαχαχαχαχα με τον γαύρο θα είμαι έτσι σας λένε στο mpaogkmania. Mε αρέσει κιόλας που μιλάτε για στημένα κτλ και έχετε χάσει από το γαύρο τα 2 τελευταία ματς που δώσατε στην Τρούμπα όπως και εμείς δηλαδή. Και έχετε και τα πενταπλάσιο μπάτζετ από εμάς. Ε σε πληροφορώ οτι σήμερα δεν θα χάσουμε, όπως χάσατε εσείς με κατεβασμένα τα χέρια στα δυο τελευταία ματς που δώσατε με τον γαύρο στην Τρούμπα.jason έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 11:52Βάλε και χέρι βιερινια πριν 3 χρόνια να γλιστράειArisvilla έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 11:50Χαχαχαχα αποφεύγεις την απάντηση. Μήπως το έχασες το κόκκινο κασκόλ? Το 1980 δεν νομίζω λόγω ηλικίας να πήγες στο Βόλο αλλά το 2008 νομίζω μπορεί να έβλεπες τον τελικό μαζί με τα φιλαράκια σου με κόκκινα κασκόλ. Ψάξε λίγο μπορεί να το βρεις το κασκόλ. Πάντως βλέπω πολύ αγωνία. Τόσο πολύ φοβάσαι για τη νίκη της ομάδας μου σήμερα?
Εσύ δεν μου πες με ποιον θα σαι, εγώ είπα είμαι αρειαναρα, εσυ;
Εσεις έχετε χάσει τα τελευταία 15 μέσα- έξωArisvilla έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 11:56Χαχαχαχαχα με τον γαύρο θα είμαι έτσι σας λένε στο mpaogkmania. Mε αρέσει κιόλας που μιλάτε για στημένα κτλ και έχετε χάσει από το γαύρο τα 2 τελευταία ματς που δώσατε στην Τρούμπα όπως και εμείς δηλαδή. Και έχετε και τα πενταπλάσιο μπάτζετ από εμάς. Ε σε πληροφορώ οτι σήμερα δεν θα χάσουμε, όπως χάσατε εσείς με κατεβασμένα τα χέρια στα δυο τελευταία ματς που δώσατε με τον γαύρο στην Τρούμπα.jason έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 11:52Βάλε και χέρι βιερινια πριν 3 χρόνια να γλιστράειArisvilla έγραψε: 28 Νοέμ 2020, 11:50
Χαχαχαχα αποφεύγεις την απάντηση. Μήπως το έχασες το κόκκινο κασκόλ? Το 1980 δεν νομίζω λόγω ηλικίας να πήγες στο Βόλο αλλά το 2008 νομίζω μπορεί να έβλεπες τον τελικό μαζί με τα φιλαράκια σου με κόκκινα κασκόλ. Ψάξε λίγο μπορεί να το βρεις το κασκόλ. Πάντως βλέπω πολύ αγωνία. Τόσο πολύ φοβάσαι για τη νίκη της ομάδας μου σήμερα?
Εσύ δεν μου πες με ποιον θα σαι, εγώ είπα είμαι αρειαναρα, εσυ;