Παιδιά μην μαλώνετε, σε λίγο καιρό θα έρθουνε τα ρομπότς, όλα θα στρώσουν. Η μόνη μαλάκια βέβαια είναι να είναι σαν εμάς αλλά όχι για μας όπως και να χει, οπότε σταρκίδια μας.Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: 28 Ιουν 2018, 14:23Κι επειδή τα έχει κάνει ο άνθρωπος τι σημασία έχει; Ο Θεός που τα βλέπει ως παντοδύναμος και πανταχού παρών δεν μπορεί να επέμβει; Αφού είναι πιο δυνατός από τον άνθρωπο. Γιατί δεν επεμβαίνει να διορθώσει την κατάσταση;stergiosbik έγραψε: 28 Ιουν 2018, 14:20 Οκ.
Για το οτι ο ανθρωπος τα εχει κανει πουτανα ολα φταιει ο Θεος.
Βολικο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θαύμα !
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Θαύμα !
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Άλα της!Σουβλίτσα έγραψε: 28 Ιουν 2018, 13:56 Εδώ γίνεται ρεκόρ τρολαρίσματος για την Πίστη και τις μαρτυρίες συγκεκριμένων ανθρώπων (εμένα χέσε μου, βλέπετε την Μπλου, άλλο αν η Μπλου είναι καλοπροαίρετο άτομομ) από χάσκες (ναι, πρέπει να είσαι χάσκας φίλε ή να τραβάς τρελά ζόρια με την πάρτη σου για να φθάνεις στο σημείο να κάνεις σαν εγκεφαλικά πειραγμένο σε νήματα θρησκειολογίας. κι ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα εσύ που τρολάρεις με το "γάντι"...) και απλά ο συντονισμός τον μπαίζει
Δεν ξέρω, είναι πολιτικά ορθόν να γίνει καμια δίωξη ποινική για συγκεκριμένα γραπτά? Ας μας πουν οι προγκρεσιβικοί
Ευγενέστατη η μαντάμ!
Και απειλές από πάνω!
Πάνος Σκουρλέτης
- omg kai 3 lol
Saliveros έγραψε: 28 Ιουν 2018, 15:49Άλα της!Σουβλίτσα έγραψε: 28 Ιουν 2018, 13:56 Εδώ γίνεται ρεκόρ τρολαρίσματος για την Πίστη και τις μαρτυρίες συγκεκριμένων ανθρώπων (εμένα χέσε μου, βλέπετε την Μπλου, άλλο αν η Μπλου είναι καλοπροαίρετο άτομομ) από χάσκες (ναι, πρέπει να είσαι χάσκας φίλε ή να τραβάς τρελά ζόρια με την πάρτη σου για να φθάνεις στο σημείο να κάνεις σαν εγκεφαλικά πειραγμένο σε νήματα θρησκειολογίας. κι ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα εσύ που τρολάρεις με το "γάντι"...) και απλά ο συντονισμός τον μπαίζει
Δεν ξέρω, είναι πολιτικά ορθόν να γίνει καμια δίωξη ποινική για συγκεκριμένα γραπτά? Ας μας πουν οι προγκρεσιβικοί
Ευγενέστατη η μαντάμ!
Και απειλές από πάνω!
τί δεν καταλαβαινεις απιστε!
ειναι που εχει δει το θαυμα και ολα πλεον ειναι ξεκαθαρα μεσα της
Καλή πατέντα - διαγραφή νημάτων η φίμωση- απαγόρευση αντιλόγου.
Η λογική και η δημοκρατική αντιμετώπιση τρώει φάπες όταν ''θίγονται'' τα ιερά και τα όσια κάθε ιδεοληψίας .
Χουντολαγνεία στα καλυτερά της.
Η λογική και η δημοκρατική αντιμετώπιση τρώει φάπες όταν ''θίγονται'' τα ιερά και τα όσια κάθε ιδεοληψίας .
Χουντολαγνεία στα καλυτερά της.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ μια ρητορική ερωτησούλα έκανα, πού την είδατε την απειλή?
Επίσης, έχει κανείς σας πρόβλημα με το Σύνταγμα της χώρας?
Επίσης, έχει κανείς σας πρόβλημα με το Σύνταγμα της χώρας?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Αμ το μπλε; Βαριόμουν χτες και την γλύτωσε η εγκεφαλικά πειραγμένη!Saliveros έγραψε: 28 Ιουν 2018, 15:49Άλα της!Σουβλίτσα έγραψε: 28 Ιουν 2018, 13:56 Εδώ γίνεται ρεκόρ τρολαρίσματος για την Πίστη και τις μαρτυρίες συγκεκριμένων ανθρώπων (εμένα χέσε μου, βλέπετε την Μπλου, άλλο αν η Μπλου είναι καλοπροαίρετο άτομομ) από χάσκες (ναι, πρέπει να είσαι χάσκας φίλε ή να τραβάς τρελά ζόρια με την πάρτη σου για να φθάνεις στο σημείο να κάνεις σαν εγκεφαλικά πειραγμένο σε νήματα θρησκειολογίας. κι ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα εσύ που τρολάρεις με το "γάντι"...) και απλά ο συντονισμός τον μπαίζει
Ευγενέστατη η μαντάμ!
Και απειλές από πάνω!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Γιατί σκούζετε όταν ξεβρακώνουν την υποκρισία και την γελοιότητα των τοποθετησεών (sic) σας? 
- nik_killthemall
Καμία αντίρρηση, αλλά όλα αυτά τα ιστορικά στοιχεία δεν θα έπρεπε να είναι αποδεικτικό στοιχείο και μάλιστα χρησιμοποιώντας στοιχεία των χριστιανών και όχι των "άπιστων", πως όλο αυτό το πανυγήρι ΔΕΝ έχει καμιά σχέση με τον χριστό και την πίστη, αλλά απεναντίας τον προσβάλλει κιόλας ?Ιωάννης Ειρηναίος έγραψε: 28 Ιουν 2018, 12:29 Ναι σωστά τα ιστορικά στοιχεία που δίνεις Νικ Κιλλ Δεμ Ολ, αλλά να πούμε ότι η Εκκλησία μετά τον 4ο αιώνα η Εκκλησία έγινε ειδωλολατρική.
Το κακό με το τίμιο ξύλο και τα λείψανα παραέγινε, για αυτό και φτάσαμε τον 8ο αιώνα και είχαμε την εικονομαχία, η διαμάχη για τις εικόνες, που δεν είναι τίποτα άλλο από την υπερίσχυση της ειδωλολατρείας στους κόλπους της Εκκλησίας και η φυσική αντίδραση από τους εικονοκλάστες.
Αν είμουν ευσυνείδητος χριστιανός θα έκανα μυνήσεις ενάντια σε όλους τους θαυματοποιούς και τους κατόχους μαγικών ειδώλων για προσβολή της πίστης μου ! Και εδώ ακούμε το αντίστροφο, μηνύσεις επειδή δυσπιστούμε στα μαγικά τίμια ξύλα, στα θαυματουργά ηθικά θυμιατήρια και στις αναμάρτητες παντούφλες ξέρω γω ...
Στη πραγματικότητα είναι απλα ο λόγος χ έναντι του λόγου y και παρακολουθούμε απλά τον "τίμιο" αγώνα (τόσο τίμιο όσο το τίμιο ξύλο) για φασισμό που θα επιτρέψει στον λόγο χ να υπάρχει και θα απαγορέψει στον λόγο y να υπάρχει.
Γιατί ως γνωστόν αμφισβήτηση του ιερού δόγματος σημαίνει πράξη μίσους και καταδίκης. Εν ολίγοις, διάλογος και ιερό δόγμα δεν συνυπάρχουν.
(Άμα αρχίσουν πάντως οι μυνήσεις δεν πρόκειται να σταματήσουν και ακόμα και σε ένα ισλαμικό θεοκρατικό κράτος όπως το ελληνικό θα κερδίσει ο έχων περισσότερα χρήματα για ξόδεμα ... να τα λέμε κι αυτά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- omg kai 3 lol
Σουβλίτσα έγραψε: 28 Ιουν 2018, 16:10 Εγώ μια ρητορική ερωτησούλα έκανα, πού την είδατε την απειλή?![]()
Επίσης, έχει κανείς σας πρόβλημα με το Σύνταγμα της χώρας?![]()
πως ειπατε;
Η Ευρωπαϊκή και η Παγκόσμια νομοθεσία από την άλλη καθιστούν στην πραγματικότητα την «επικρατούσα θρησκεία» μίας χώρας (ή επίσημη θρησκεία από τους πιο φανατικούς) νεκρό γράμμα. Υπάρχει δηλαδή, αλλά είναι συμβολική η χρήση του όρου αυτού και ιδιαίτερα απαρχαιωμένη. Η προστασία της θρησκευτικής ελευθερίας ρυθμίζεται σε πολλά διεθνή κείμενα. Την ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης και της θρησκείας κατοχυρώνει το άρθρο 18 της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου καθώς επίσης και το άρθρο 9 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. (πηγή).
Έτσι μπορούμε εύλογα να θεωρήσουμε την «επίσημη θρησκεία» ως κάτι που εν μέρει ισχύει μόνο στα χαρτιά. Στην πραγματικότητα από την στιγμή που σαν Ελλάδα έχουμε αναγνωρίσει την ύπαρξη Μουσουλμανικών μειονοτήτων εντός της χώρα, αυτομάτως σημαίνει πως κάποιο ποσοστό της, δεν θα είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Ο όρος επιπλέον της «επίσημης θρησκείας» είναι λάθος και εντελώς καταχρηστικός. Η επίσημη θρησκεία σημαίνει πως η Ελλάδα είναι ένα θεοκρατικό κράτος που πατάει σε θρησκευτικούς νόμους και παράλληλα, όλοι οι κάτοικοί της είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Εάν το πάμε όμως από την άλλη με στοιχεία που βασίζονται στις βαπτίσεις (ο μόνος τρόπος πλέον για να μετριούνται οι χριστιανοί ορθόδοξοι, καθώς στην ταυτότητα πλέον δεν αναγράφεται το θρήσκευμα) τα ποσοστά (τα οποία και πάλι δεν είναι ρεαλιστικά) βγαίνουν περίπου έτσι
http://ellinikahoaxes.gr/2016/02/21/rel ... in-greece/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 28 Ιουν 2018, 16:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ξέρω, ας μπει κάποιος συνταγματολόγος να μας διαφωτίσει
Επίσης, ας μας διαφωτίσει και η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού με ένα δημοψήφισμα, είναι το κατεξοχήν αρμόδιο "όργανο" για αυτά τα θέματα...
Επίσης, ας μας διαφωτίσει και η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού με ένα δημοψήφισμα, είναι το κατεξοχήν αρμόδιο "όργανο" για αυτά τα θέματα...
- nik_killthemall
συ ειπας
Και για να κλείσω το θέμα απ'τη μεριά μου, δεν μπορεί σε κάθε απόπειρα διαλόγου με σοβαρά επιχειρήματα και στοιχεία, ο "αντίλογος" να είναι "απειλές" για μυνήσεις και λογίδρια "που είναι ο συντονισμός να τον διατάξω" ?
Μην μας λες για μηνύσεις, κανε τις πράξη ! Και ποτέ δεν ξέρεις τι εμπειρία και καριέρα σε μηνύσεις θα εμφανιστεί από απέναντι ή αν κάποιοι χρήστες θα ήταν διατεθιμένοι να στηρίξουν οικονομικά και απλόχερα το φόρουμ απέναντι σε τέτοιου είδους μπλεξίματα.
Αυτά και παρακαλώ να επιστρέψουμε ον τοπικ, τι λέγαμε ? α ναι, για την τίμια θαυματουργή πλίνθα του οικήματος που στέγασε τον μυστικό δείπνο ...
ΥΓ 1 Εννοείς πως το έντιτ που έκανα σε ξεγέλασε ... ? ή εννοείς ως κουβέντα όλη αυτήν την μπουρδολογία με τις μυνήσεις υπονοώντας πως θέλω κιόλας αυτό το πράμα να συνεχιστεί κιόλας ...
Το ποιοι θα γράφουνε στο νήμα να το υποδείξεις στο κατηχητικό σου, σ'αυτό το νήμα γράφουν ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως με επιχειρήματα ανεξάρτητα από το αν είναι χριστιανοί ή όχι και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιαυτό ! Και τέλος, στη κλάψα το ρίχνει και δεν τον/την τιμάει ό,τι κι αν φοράει, όποιος/α κάθε φορά καταφεύγει σε απειλές για μηνύσεις και όποιος/α φωνάζει τον συντονισμό για να τον διατάξει ... Φιλάκια βρε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 28 Ιουν 2018, 16:53, έχει επεξεργασθεί 7 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Υπάρχει κανας νόμος τώρα που τα συζητάμε και για stalkers νημάτων (και έμμεσα περσόνων)?
Είναι μερικοί, πολλοί συγκεκριμένοι, που το έχουν επάγγελμα να μπαίνουν και να επιτίθενται σε θέματα και πρόσωπα για θέματα που δεν τους αφορούν, επι μονίμου βάσεως.
Να αρχίσουμε τα νομικίστικα να δούμε τί ωραία θα περάσουμε?
Ο συντονισμός, για το..ηθικόν του θέματος, τί έχει να πει επαυτού?
Είναι μερικοί, πολλοί συγκεκριμένοι, που το έχουν επάγγελμα να μπαίνουν και να επιτίθενται σε θέματα και πρόσωπα για θέματα που δεν τους αφορούν, επι μονίμου βάσεως.
Να αρχίσουμε τα νομικίστικα να δούμε τί ωραία θα περάσουμε?
Ο συντονισμός, για το..ηθικόν του θέματος, τί έχει να πει επαυτού?
Ξεφυγατε απ το θεμα. Εφυγε ο Σταυρος
Κατι ακουσα για Κρητη δε ξερω
Θα αρχισουν ν ανεβαινουν και τα βιντεο που βαζουνε ο κόσμος
Ψεμματα η αληθεια στη κριση του καθένα ειναι
Ιερά Αγρυπνία τελέσθηκε απόψε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά, παρουσία των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Λαγκαδά Ιωάννη και Τρίκκης Χρυσοστόμου.Για
Για τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού αναχωρεί απόψε το βράδυ ο θαυματουργός Τίμιος Σταυρός από την πόλη του Λαγκαδά όπου βρισκόταν από την Τετάρτη 21 Ιουνίου.
Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο Λαγκαδά για να καλύψει το σημαντικό αυτό γεγονός. Οι εμπειρίες που αποκομίσαμε όλοι οι συντελεστές ήταν πέραν των προσδοκιών μας.
Βιώσαμε μαζί με τους Ιερείς και τους δεκάδες χιλιάδες πιστούς που προσήλθαν από όλη την Ελλάδα δυνατές έντονες στιγμές, στιγμές που λυγίσαμε, στιγμές που χαρήκαμε.
Λάβαμε από την προηγούμενη Τετάρτη χιλιάδες μηνύματα από ανθρώπους, από όλη τη χώρα, μηνύματα χαράς, συγκίνησης, ελπίδας.
Γίναμε αποδέκτες ορισμένων επιθέσεων από συγκεκριμένα κέντρα, αναφορικά με το γιατί προβάλουμε τη βοήθεια που εισπράττει ο κόσμος.
Δεν ακούμε τα αρνητικά. Είναι μονάχα δυο τρεις ακραίες φωνές. Ξέρουμε ότι στο ελάχιστο συμβάλλαμε σε κάτι πραγματικά συγκλονιστικό, στο να βοηθηθούν άνθρωποι, και αυτό για εμάς είναι το πιο σημαντικό από όλα.
Είδαμε με τα μάτια μας, εκατοντάδες ανθρώπους να θεραπεύονται. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει πλέον κανείς όσο αρνητικά διακείμενος και να είναι.
Ένα μεγάλο Μπράβο στον χαρισματικό π. Δημήτριο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ποιμενάρχη του Λαγκαδά.
https://www.ekklisiaonline.gr/nea/anach ... -thavmata/
Κατι ακουσα για Κρητη δε ξερω
Θα αρχισουν ν ανεβαινουν και τα βιντεο που βαζουνε ο κόσμος
Ψεμματα η αληθεια στη κριση του καθένα ειναι
Ιερά Αγρυπνία τελέσθηκε απόψε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά, παρουσία των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Λαγκαδά Ιωάννη και Τρίκκης Χρυσοστόμου.Για
Για τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού αναχωρεί απόψε το βράδυ ο θαυματουργός Τίμιος Σταυρός από την πόλη του Λαγκαδά όπου βρισκόταν από την Τετάρτη 21 Ιουνίου.
Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο Λαγκαδά για να καλύψει το σημαντικό αυτό γεγονός. Οι εμπειρίες που αποκομίσαμε όλοι οι συντελεστές ήταν πέραν των προσδοκιών μας.
Βιώσαμε μαζί με τους Ιερείς και τους δεκάδες χιλιάδες πιστούς που προσήλθαν από όλη την Ελλάδα δυνατές έντονες στιγμές, στιγμές που λυγίσαμε, στιγμές που χαρήκαμε.
Λάβαμε από την προηγούμενη Τετάρτη χιλιάδες μηνύματα από ανθρώπους, από όλη τη χώρα, μηνύματα χαράς, συγκίνησης, ελπίδας.
Γίναμε αποδέκτες ορισμένων επιθέσεων από συγκεκριμένα κέντρα, αναφορικά με το γιατί προβάλουμε τη βοήθεια που εισπράττει ο κόσμος.
Δεν ακούμε τα αρνητικά. Είναι μονάχα δυο τρεις ακραίες φωνές. Ξέρουμε ότι στο ελάχιστο συμβάλλαμε σε κάτι πραγματικά συγκλονιστικό, στο να βοηθηθούν άνθρωποι, και αυτό για εμάς είναι το πιο σημαντικό από όλα.
Είδαμε με τα μάτια μας, εκατοντάδες ανθρώπους να θεραπεύονται. Αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει πλέον κανείς όσο αρνητικά διακείμενος και να είναι.
Ένα μεγάλο Μπράβο στον χαρισματικό π. Δημήτριο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ποιμενάρχη του Λαγκαδά.
https://www.ekklisiaonline.gr/nea/anach ... -thavmata/
@ killthem...
να μην κάνεις έντιτ μετα απο πόση ώρα που εχω ποστάρει εγώ τα δικά μου αν θες να γίνεται κουβέντα
ΕΠίσης, μην κάνεις τον χαζό και σταμάτα επιτέλους την απέραντη πολύλογη κλάψα σου σε κάθε νήμα, ζημιά στον εαυτο σου κάνεις
Είσαι κάκιστος συνομιλητής γιατί είσαι πολύ κακός στις προθέσεις σου απέναντι και στον συνομιλητή σου και στο θέμα
Επι της ουσίας, εδώ μιλάμε για κάτι που αφορά τους Χριστιανούς
Όσοι δεν γουστάρετε, μεγάλοι άνδρες είστε, έλεος, τιμήστε αυτά που φοράτε για μια φορά έστω.
να μην κάνεις έντιτ μετα απο πόση ώρα που εχω ποστάρει εγώ τα δικά μου αν θες να γίνεται κουβέντα
ΕΠίσης, μην κάνεις τον χαζό και σταμάτα επιτέλους την απέραντη πολύλογη κλάψα σου σε κάθε νήμα, ζημιά στον εαυτο σου κάνεις
Είσαι κάκιστος συνομιλητής γιατί είσαι πολύ κακός στις προθέσεις σου απέναντι και στον συνομιλητή σου και στο θέμα
Επι της ουσίας, εδώ μιλάμε για κάτι που αφορά τους Χριστιανούς
Όσοι δεν γουστάρετε, μεγάλοι άνδρες είστε, έλεος, τιμήστε αυτά που φοράτε για μια φορά έστω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 120 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-