Re: Γλυκά που φτιάξαμε σήμερα
Δημοσιεύτηκε: 06 Δεκ 2020, 19:33
Τέλεια!
Καλώς ήρθατε στο Phorum.com.gr Είμαστε εδώ πολλά ενεργά μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Phorum.gr που έκλεισε. Σας περιμένουμε όλους!
https://dev.phorum.com.gr/
Τέλεια!





Ω μη μου λες τέτοια. Χωρίς να ρέει δεν είναι σουφλέ αλλά κεικ/σοκολατοπιταNaida έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:26https://cookpad.com/gr/sintages/3085275 ... iki-gemisi
Εγώ αυτή κάνω συνήθως. Και σήμερα αυτή έκανα. Απλά εμένα δεν έχει αυτό το να ρέει η σοκολάτα από μέσα αλλά είναι πολύ υγρό μέσα.
Έτσι ήτανΠτολεμαίος έγραψε: 06 Δεκ 2020, 20:35Ω μη μου λες τέτοια. Χωρίς να ρέει δεν είναι σουφλέ αλλά κεικ/σοκολατοπιταNaida έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:26https://cookpad.com/gr/sintages/3085275 ... iki-gemisi
Εγώ αυτή κάνω συνήθως. Και σήμερα αυτή έκανα. Απλά εμένα δεν έχει αυτό το να ρέει η σοκολάτα από μέσα αλλά είναι πολύ υγρό μέσα.

Εσωτερικά;Naida έγραψε: 06 Δεκ 2020, 20:37Έτσι ήτανΠτολεμαίος έγραψε: 06 Δεκ 2020, 20:35Ω μη μου λες τέτοια. Χωρίς να ρέει δεν είναι σουφλέ αλλά κεικ/σοκολατοπιταNaida έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:26
https://cookpad.com/gr/sintages/3085275 ... iki-gemisi
Εγώ αυτή κάνω συνήθως. Και σήμερα αυτή έκανα. Απλά εμένα δεν έχει αυτό το να ρέει η σοκολάτα από μέσα αλλά είναι πολύ υγρό μέσα.
![]()
Άμα θες να ρέει μειώνεις λίγο το χρόνο ψησίματος, από 20 λεπτά που λέει σε 16 θα έλεγα, φαντάσου ότι 25 30 λεπτά λένε σε κάποια μάφινς.Naida έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:26https://cookpad.com/gr/sintages/3085275 ... iki-gemisi
Εγώ αυτή κάνω συνήθως. Και σήμερα αυτή έκανα. Απλά εμένα δεν έχει αυτό το να ρέει η σοκολάτα από μέσα αλλά είναι πολύ υγρό μέσα.
Εσωτερικά δεν έχω φώτοΠτολεμαίος έγραψε: 06 Δεκ 2020, 21:09Εσωτερικά;Naida έγραψε: 06 Δεκ 2020, 20:37Έτσι ήτανΠτολεμαίος έγραψε: 06 Δεκ 2020, 20:35
Ω μη μου λες τέτοια. Χωρίς να ρέει δεν είναι σουφλέ αλλά κεικ/σοκολατοπιτα
![]()
Το ξέρω αυτό, απλά για καλύτερη ασφάλεια τα ψήνω στην ώρα που λέει κι ας μην είναι ρευστή. Δεν με ενοχλεί. Το αντίθετο θα έλεγα.don't speak έγραψε: 06 Δεκ 2020, 21:19Άμα θες να ρέει μειώνεις λίγο το χρόνο ψησίματος, από 20 λεπτά που λέει σε 16 θα έλεγα, φαντάσου ότι 25 30 λεπτά λένε σε κάποια μάφινς.Naida έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:26https://cookpad.com/gr/sintages/3085275 ... iki-gemisi
Εγώ αυτή κάνω συνήθως. Και σήμερα αυτή έκανα. Απλά εμένα δεν έχει αυτό το να ρέει η σοκολάτα από μέσα αλλά είναι πολύ υγρό μέσα.
Επίσης, δεν το λέω για σένα, σε τέτοιες συνταγές καλό είναι τα αυγά να είναι πολύ φρέσκα, διότι δεν ψήνονται πολύ.