Ναζιστικός καπιταλιζμός.

Αστα αυτα και λεγε για τα αρχαιοελληνικα πογκρομ.Χαοτικός έγραψε: 11 Οκτ 2020, 14:08
Ξεκατινιαστείτε αλλά μην λέτε γαμησιακά. Είμαι υπερφλεγής. όσο για σένα, είδες συντρόφισσα και σκύλιασες. Μια χαρά και μετρημένα τα λέει, καμία σχέση με άντρες αριστερούς που θα πουν και δυο τρεις κολληματικές μαλακίες. Οι γυναίκες (από το μαλακισμένο εγκέφαλό σας βασικά, που μπορείτε να εξελίσσετε τη λογική ροή ανεξαρτήτως συναισθήματος) τηρούν ευλαβικά μία προσεκτική πορεία. Δεν είπε κάτι λοιπόν για να της μιλάς έτσι.
Άσε που είναι πιο μικρή άρα πιο χρήσιμη σε μένα, θα την υποστηρίξω. Σκασμός εσύ.
Μα αυτό ακριβώς κάνω κι εγώ χαρά μου.Τηρώ μια προσεκτική πορεία χωρίς συναισθηματισμούς.Χαοτικός έγραψε: 11 Οκτ 2020, 14:08Ξεκατινιαστείτε αλλά μην λέτε γαμησιακά. Είμαι υπερφλεγής. όσο για σένα, είδες συντρόφισσα και σκύλιασες. Μια χαρά και μετρημένα τα λέει, καμία σχέση με άντρες αριστερούς που θα πουν και δυο τρεις κολληματικές μαλακίες. Οι γυναίκες (από το μαλακισμένο εγκέφαλό σας βασικά, που μπορείτε να εξελίσσετε τη λογική ροή ανεξαρτήτως συναισθήματος) τηρούν ευλαβικά μία προσεκτική πορεία. Δεν είπε κάτι λοιπόν για να της μιλάς έτσι.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Οκτ 2020, 14:00Τα όρθια βόδια παίρνουν μπρος πιο εύκολα. Αυτό είναι το βασικό χαρακτηριστικό τους.Καραμελίτσα έγραψε: 11 Οκτ 2020, 13:58
Αχ, ναι. Μια γοητευτική κοπέλα τρίβεται σε κάθε άντρα με τον οποίο μιλάει, ακόμα κι αν αυτός είναι όρθιο βόδι.
Άσε που είναι πιο μικρή άρα πιο χρήσιμη σε μένα, θα την υποστηρίξω. Σκασμός εσύ.

Μου αρέσει γιατί ήμουν στη φάση μου και τα έλεγα χονδροειδώς. Δεν με ήξερε αλλά στάθηκε ψύχραιμα. θα μπορούσε να έβγαζε αρνητική αντίδραση. Εννοείται ότι θα την υποστηρίζω. Τώρα σε κάτι θεματάκια που εγώ τα σατιρίζω κι αυτή δεν μπορεί να μην πάρει θέση μπορεί και να την πειράζω. Δεν σημαίνει τίποτα.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Οκτ 2020, 14:15Μα αυτό ακριβώς κάνω κι εγώ χαρά μου.Τηρώ μια προσεκτική πορεία χωρίς συναισθηματισμούς.Χαοτικός έγραψε: 11 Οκτ 2020, 14:08Ξεκατινιαστείτε αλλά μην λέτε γαμησιακά. Είμαι υπερφλεγής. όσο για σένα, είδες συντρόφισσα και σκύλιασες. Μια χαρά και μετρημένα τα λέει, καμία σχέση με άντρες αριστερούς που θα πουν και δυο τρεις κολληματικές μαλακίες. Οι γυναίκες (από το μαλακισμένο εγκέφαλό σας βασικά, που μπορείτε να εξελίσσετε τη λογική ροή ανεξαρτήτως συναισθήματος) τηρούν ευλαβικά μία προσεκτική πορεία. Δεν είπε κάτι λοιπόν για να της μιλάς έτσι.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Οκτ 2020, 14:00
Τα όρθια βόδια παίρνουν μπρος πιο εύκολα. Αυτό είναι το βασικό χαρακτηριστικό τους.
Μόνον οι υπερσυναισθηματικοί θα το δουν έτσι.![]()
Οπότε, σαφώς και θα σκάσω και σαφέστατα θα υποστηρίξω τη στήριξη σου στη μικρή κυρία.![]()

Οι χρυσαυγίτες ή οι ρομαυγίτες;
Με τη μαλακια που δερνει ορισμενους δεν ειναι απιθανο.Εδω εχουν φαει πεσιμο ατομα επειδη φοραγαν μπλουζακι με περικεφαλαια απο το μοναστηρακιΓΑΛΗ έγραψε: 11 Οκτ 2020, 14:21
Δηλαδή φαντάσου να μπει στην απαγορευμένη περιοχή κάποιο φάσιο άικοκαι να τις αρπάξει χωρίς να ξέρει γιατί.
Υποψη οτι το ειδωλο στο αβαταρ σου ειναι γνωστος φασιστορομα,ειχε ιδρυσει Φιλικη εταιρεια τσιγγανων και ειχε κατεβει με Καρατζαφερη
Οι μικρές Ολλανδέζες. Κι άμα κουρντιστώ μπορεί να ρίξω και ψυχολογκή ερμηνεία. Αλλά άστο προς το παρόν.
Τα είδωλα στο άβαταρ μου είναι από φωτο που ανέβασε ο georgebi. Eίναι σχεδόν αστείο, δεν είναι;Obi Wan Iakobi έγραψε: 11 Οκτ 2020, 14:28Υποψη οτι το ειδωλο στο αβαταρ σου ειναι γνωστος φασιστορομα,ειχε ιδρυσει Φιλικη εταιρεια τσιγγανων και ειχε κατεβει με Καρατζαφερη![]()